k_asi_ek Re: Szukam Dj na wesele 14.10.11, 11:20 Hej! Ja byłam na weselu które prowadził dj Dominik Odzioba do oczepin bardzo mi się podobało, potrafił wyciągnąć ludzi na parkiet i puszczał bardzo fajną taneczną muzykę. Jednak lubił sobie wypić. Z tego co mówili młodzi to zarzekał się,że nie pije na weselach chyba że ktoś do niego podejdzie ale potem sam chodził i pił wódkę z każdym. Na oczepinach zapomniał zrobić zabawy o którą prosili państwo młodzi. A jak się dowidziałam że wziął za to 2500 to mało nie spadłam z krzesła.Myślę, że za te pieniądze powinien się bardziej postarać, bo od godziny 12 do godziny 4 grał już taką muzykę, żeby nas tylko zmęczyć. Raczej nie polecam na pewno nie za te pieniądze. Odpowiedz Link
wideofilm Re: Szukam Dj na wesele 14.10.11, 16:48 To troche nieciekawie to wygladało. Ja kiedyś miałem z Dominikiem pracę, ale było wszystko dobrze.Nie wiem co się stało... Odpowiedz Link
djcamillo_pl Re: Szukam Dj na wesele 23.10.11, 14:25 Witam serdecznie:) Jeżeli ogłoszenie nadal jest aktualne to chętnie poprowadzę to wesele. Zapraszam na moją stronę: www.djcamillo.pl Szczegóły pod numerem telefonu : 669-020-520 Zapraszam:) Odpowiedz Link
wymarzonewesele.eu Re: Szukam Dj na wesele 11.11.11, 13:25 Witam serdecznie, od ponad 7 lat zajmujemy się obsługą imprez. Dysponujemy najnowszym sprzętem nagłośnieniowym (system liniowy Electro-Voice, kolumny JBL,Dynacord,LDM,Master Audio) oraz oświetleniowym (ruchome głowy, skanery, reflektory,bary). Ponadto dysponujemy szeregiem doświadczonych dj's. Oferujemy kompleksową obsługę tj. nagłośnienie, oświetlenie, dj oraz fotograf. Dodatkowo oferujemy atrakcje tj. fontanny alkoholowe i czekoladowe, pokazy barmańskie oraz tańca, jak i wiele innych atrakcji uzgadnianych na spotkaniu. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, więcej na Naszej stronie: www.stolarczyksound.pl Wszelkie pytania prosimy kierować na naszego maila biuro@wymarzonewesele.eu Odpowiedz Link
kapela-remix Re: Szukam Dj na wesele 11.11.11, 20:46 Witam serdecznie. Polecam państwu zespół muzyczny REMIX na wasze wesele z Przystajni. W skład zespołu wchodzą trzy osoby : dwa wokale męskie i jeden żeński. Dodatkowo profesjonalny wodzirej zajmuje się prowadzeniem wesela oraz zabaw i konkursów. Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop, dance, disco i disco polo oraz biesiadne. Gramy przy stołach i prowadzimy biesiadę przy akompaniamencie akordeonu i gitary. W przerwach prowadzimy śmieszne zabawy i konkursy. Gramy tak że na wyprosinach i błogosławieństwie w domu pani młodej i marsza dla gości. Nasze wieloletnie doświadczenie w tym zakresie oraz profesjonalizm wodzireja jest gwarancją dobrej i niezapomnianej zabawy. Cena za usługę jest uzależniona od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni ) i kosztami dojazdu. Całkowity koszt prowadzenia imprezy jest ustalany indywidualnie. Zapraszam do skorzystania z naszej oferty. Dobra zabawa jest gwarantowana !!! Kontakt z zespołem: Tel. 608-559-607. e-mail remix.adam@gmail.com Strona zespołu : http//remixkluczbork.freehost.pl Odpowiedz Link
lal-a27 Re: Szukam Dj na wesele 15.11.11, 22:07 Witam, ja polecam zespol VIVAT sa naprawde swietni. Bylam na weselu gdzie grali i bylo super!!!Beda grac u mnie w Bosmanie w lipcu 2012. Naprawde polecam. Przepraszam ale klawiatura mi chyba padla bo nie moge pisac alube z przecinkiem ale mysle ze zrozumiesz i biesz ich zamiast jakiegos d-ja Odpowiedz Link
arecnowak Re: Szukam Dj na wesele 22.11.11, 01:26 Intuicyjnie proste zjawisko twórczości – kreatywność, to cecha która łączy nasz zespół od ponad 10 lat. Proces ten pociąga za sobą powstawanie nowych idei oraz praktycznych rozwiązań dla naszych klientów z zakresu oświetlenia, nagłośnienia i prowadzenia wszelkiego rodzaju imprez. Wszystkie projekty i realizacje są opracowywane indywidualnie oraz oparte są przede wszystkim na naszym doświadczeniu połączonym z oczekiwaniami klienta. Działamy na najwyższym poziomie możliwości w kierunku spełnienia marzeń i pragnień naszych klientów, przy jednoznacznym zachowaniu równowagi pomiędzy dobrym smakiem, milą atmosferą, zabawą, a czasem nawet szaleństwem. Dzięki naszemu zaangażowaniu dostosowujemy i poszerzamy naszą ofertę do oczekiwań naszych klientów. Innowacyjne pomysły oraz rozwiązania sprawiają, iż każda impreza jest wyjątkowa. Szeroki wachlarz naszej oferty pozwala dostosować się zarówno technicznie jak i cenowo do Państwa oczekiwań. tel 608-330-869 Odpowiedz Link
arecnowak Re: Szukam Dj na wesele 22.11.11, 02:30 Intuicyjnie proste zjawisko twórczości – kreatywność, to cecha która łączy nasz zespół od ponad 10 lat. Proces ten pociąga za sobą powstawanie nowych idei oraz praktycznych rozwiązań dla naszych klientów z zakresu oświetlenia, nagłośnienia i prowadzenia wszelkiego rodzaju imprez. Wszystkie projekty i realizacje są opracowywane indywidualnie oraz oparte są przede wszystkim na naszym doświadczeniu połączonym z oczekiwaniami klienta. Działamy na najwyższym poziomie możliwości w kierunku spełnienia marzeń i pragnień naszych klientów, przy jednoznacznym zachowaniu równowagi pomiędzy dobrym smakiem, milą atmosferą, zabawą, a czasem nawet szaleństwem. Dzięki naszemu zaangażowaniu dostosowujemy i poszerzamy naszą ofertę do oczekiwań naszych klientów. Innowacyjne pomysły oraz rozwiązania sprawiają, iż każda impreza jest wyjątkowa. Szeroki wachlarz naszej oferty pozwala dostosować się zarówno technicznie jak i cenowo do Państwa oczekiwań. tel 608-330-869 Odpowiedz Link
arecnowak Re: Szukam Dj na wesele 08.02.12, 23:58 Witam serdecznie cena obsługi wesela to koszt od 1500 zł + ewentualny koszt dojazdu.Oprawa muzyczna sćiśle według oczekiwań i ustaleń klienta. Prowadziłem imprezy różnego rodzaju od bali biznesowych dla Polskiej Rady Biznesu poprzez imprezy klubowe w największych polskich dyskotekach, Twister night-y, po klasyczne wesela z disco polo oraz całym prowadzeniem lub wesela rnb, house, funky itp. Nie boje sie mikrofonu bo on dopiero daje mi siłę Także wszystko ściśle według ustaleń z klientem Proszę o kontakt 608-330-869 Dj Arec Nowak Odpowiedz Link
zakochana75 Re: Szukam Dj na wesele 14.01.13, 15:21 Dziewczyny, jeśli któraś z Was planuje ślub w woj. lubelskim, to polecam facebook.com/tanislublubelskie Można skorzystać z promocji i zorganizować wesele trochę taniej. Ja skorzystałam, więc polecam innym:) Odpowiedz Link
dejay1 Re: Szukam Dj na wesele 09.06.13, 19:54 Ja polecam dj band czyli www.djband.com.pl fajnie rozkręcają wesele i śpiewają dodatkowo na żywo, grają na instrumentach a ponadto mają wypasiony sprzęt na którym mi bardzo zależało, Poniewaz na co dzień jestem akustykiem i dla mnie liczy się dobre brzmienie Odpowiedz Link
bigfellow Re: Szukam Dj na wesele 25.07.13, 15:23 Może to było nasze wesele? DJ Jacky grał na naszym weselu i było rewelacyjnie. Byliśmy pewni w 100 proc. że będzie dobrze, bo wcześniej kilka razy spotkaliśmy się z nim i wszystko ustaliliśmy. Jeśli ktoś zastanawia się nad wynajęciem DJ-a na imprezę, to szczerze polecam. Niech poparciem tego będzie to, że... on nie prowadzi nachalnej kampanii na forach weselnych. Po prostu - jeśli ktoś chce z nim współpracować, to on chętnie się podejmie, a napraszać się nie będzie. Odpowiedz Link
sciopka Dj Jacky 22.10.13, 14:03 Byłam na weselu kuzynki w zeszłym tygodniu i na poczatku się rozczarowałam, że jest dj zamiast zespołu. Jednak prowadzenie dj Jacka było świetne. O wiele lepsze niż wszystkich zespołów razem wziętych, których w swoim życiu oglądałam. Rewelacyjne poczucie humoru - dwa razy popołakałam się ze śmiechu, ale do tego duża kultura osobista i fajnie dobrana muzyka. Cała rodzina się dobrze bawiła. Polecam!!!! Odpowiedz Link
djfocus Re: Szukam Dj na wesele 06.03.14, 09:55 Polecam usługi DJ Focus - dj lublin, dj na wesele, studniówkę, oprawa muzyczna, nagłośnienie, oświetlenie. Zapraszam do kontaktu djfocus.pl Odpowiedz Link
garnysz Re: Szukam Dj na wesele 12.08.14, 17:48 Jeżeli poszukują Państwo ZAWODOWEGO DJ wodzireja w jednej osobie na wesele, poprawiny lub inne imprezy rodzinne i firmowe zapraszam do kontaktu tel. 603168747 www.djslawek.pl Dekoracja oświetleniowa sal, nagłośnienie, efekty dodatkowe typu maszyna do baniek, maszyna do sztucznego śniegu, maszyna do piany . Śląsk i Małopolska. Zapraszam do kontaktu. Odpowiedz Link
lucjanowak Re: Szukam Dj na wesele 06.12.17, 13:07 Bardzo fajnym i profesjonalnym dj jest dj szumak, który fajnie rozkręca imprezę i dba o dobre nastroje gości. Polecam go! Odpowiedz Link
aleksiks Re: Szukam Dj na wesele 18.01.18, 11:17 Chodziło pewnie o Dj Szumka:), którego i ja serdecznie polecam!. Facet super miksuje. ma również swoje utwory, a to ważne jak dj jest dobry, to zawsze jakieś swoje utwory powinien mieć. Oświeltenie, biesiada, oczepiny to wszystko było na jego głowie. Odpowiedz Link
gudigniezno Re: Szukam Dj na wesele 02.03.18, 13:40 W kwestii Dj i Wodzirej na wesele zapraszam na naszą stronę www.imprezana102.wordpress.pl znajdzie tam Pani obszerną galerię z naszych imprez. W cenie wesela wykonujemy kilkaset zdjęć, które przesyłamy gościom jeszcze podczas trwania imprezy + ścianka dla gości i gadżety. Pozdrawiam, Sebastian Impreza na 102! Dj i Wodzirej na wesele www.imprezana102.wordpress.pl Odpowiedz Link