piotrg0707 14.01.10, 11:55 poszukuje fotografa który za niewielką cenę popstryka zdjęcia .Osoba która będzie się dopiero uczyła swojego fachu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnies-zkadu Re: Fotograf za groszę 14.01.10, 18:07 Hej!!! Mam znajomego który zajmuje sie fotografia ale nie profesjonalnie. Jeśli jestes zainteresowany to pisz do mnie na meila a dam Ci namiary do niego : agadu5@vp.pl Odpowiedz Link
beliaal981 Re: Fotograf za groszę 18.01.10, 22:39 Witam Chętnie podszkolę swój warsztat w fotografii ślubnej. Kontakt beliaal1@wp.pl Odpowiedz Link
maborka5 Re: Fotograf za groszę 20.01.10, 17:02 Witam Mam już, (albo dopiero) dwa plenery ślubne na swoim koncie. Wyszły chyba ok, Młodzi zadowoleni, a przynajmniej tak mówili ;) Jeśli jesteś zainteresowany pisz: madziul@o2.pl Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
mercedescabrio Re: Fotograf za groszę 12.02.10, 23:11 witam jeśli oferta jest jeszcze aktualna topisz na grazyna.uroda@wp.pl koszt totylko dojazd mamza sobą dwa śluby, mogę wysłać zdjęcia Odpowiedz Link
aneko_chan Re: Fotograf za groszę 19.02.10, 11:24 A cena niewielka to jaka? Zapraszam do mnie, na rok 2010 ceny promocyjne z racji rozbudowy portfolio. Jesli chcecie taniego i dobrego fotografa, zapraszam. www.chwileulotne.pl www.fotografa.pl Odpowiedz Link