Dodaj do ulubionych

KAMERZYSTA I FOTOGRAF _ KRAKÓW

14.04.09, 11:44
www.filmy-wesele.pl/kamerzysta_slubny_marceli_raciborz_f40.html
Obserwuj wątek
    • tomasztvtv Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF _ KRAKÓW 05.01.10, 00:13
      Od 1998 roku naszą pasją jest film i utrwalanie go dla potrzeb wymagających klientów.
      Specjalizujemy się w cyfrowej produkcji filmów wideo (Śluby, Wesela, Studniówki i inne imprezy okolicznościowe), teledysków, konferencji, reklamy dla firm.
      Jesteśmy młodymi filmowcami,którzy z pasją tworzą wyjątkowe obrazy.
      Zapraszamy do obejrzenia naszych produkcji.

filmowanie.bydgoszcz.pl/
      www.tomasztv.com.pl/
    • videoparty1 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF _ KRAKÓW 06.01.10, 01:04
      Witam, nawiązując do Pana ogłoszenia na forum chciałbym Pana poinformować że moja firma zajmuje się fotografią ślubną oraz videofilmowaniem . Jeżeli jest Pan w dalszym ciągu zainteresowany bardzo proszę o kontakt telefoniczny lub emailowy.Od razu podkreślę że jesteśmy bardzo solidną firmą i nie robimy nudnych dzieł filmowych jak i fotograficznych. Ceny za usługi mamy bardzo atrakcyjne co do konkurencji więc warto zaznajomić się z naszą ofertą na spotkaniu .Jesteśmy firma z Katowic i od razu chciałbym podkreślić że cena za paliwo jest w cenie usługi.Fotografie i projekty zdjęć mogę podesłać na emaila . Pozdrawiam i czekam na ewentualny kontakt :)

Rafał Kowalski

www.video-party.com.pl
      videoparty@wp.pl
      tel:728 825 057, 604 898 209
      • videoparty1 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF _ KRAKÓW 06.01.10, 01:05
        videoparty1 napisał:

> Witam, nawiązując do Pana ogłoszenia na forum chciałbym Pana poinformować że mo
        > ja firma zajmuje się fotografią ślubną oraz videofilmowaniem . Jeżeli jest Pan
        > w dalszym ciągu zainteresowany bardzo proszę o kontakt telefoniczny lub emailow
        > y.Od razu podkreślę że jesteśmy bardzo solidną firmą i nie robimy nudnych dzieł
        > filmowych jak i fotograficznych. Ceny za usługi mamy bardzo atrakcyjne co do k
        > onkurencji więc warto zaznajomić się z naszą ofertą na spotkaniu .Jesteśmy firm
        > a z Katowic i od razu chciałbym podkreślić że cena za paliwo jest w cenie usług
        > i.Fotografie i projekty zdjęć mogę podesłać na emaila . Pozdrawiam i czekam na
        > ewentualny kontakt :)
        >
        > Rafał Kowalski
        >
        > www.video-party.com.pl
        > videoparty@wp.pl
        > tel:728 825 057, 604 898 209
    • marcek_k Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF _ KRAKÓW 21.01.10, 09:16
      Witam,
      zapraszam do odwiedzenia strony: www.foto.slub.pl
      Nasza firma posiada jeszcze wolne terminy na 2010 rok.

Pozdrawiam serdecznie

Marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka