bodensee 14.04.09, 11:44 www.filmy-wesele.pl/kamerzysta_slubny_marceli_raciborz_f40.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomasztvtv Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF _ KRAKÓW 05.01.10, 00:13 Od 1998 roku naszą pasją jest film i utrwalanie go dla potrzeb wymagających klientów. Specjalizujemy się w cyfrowej produkcji filmów wideo (Śluby, Wesela, Studniówki i inne imprezy okolicznościowe), teledysków, konferencji, reklamy dla firm. Jesteśmy młodymi filmowcami,którzy z pasją tworzą wyjątkowe obrazy. Zapraszamy do obejrzenia naszych produkcji. filmowanie.bydgoszcz.pl/ www.tomasztv.com.pl/ Odpowiedz Link
videoparty1 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF _ KRAKÓW 06.01.10, 01:04 Witam, nawiązując do Pana ogłoszenia na forum chciałbym Pana poinformować że moja firma zajmuje się fotografią ślubną oraz videofilmowaniem . Jeżeli jest Pan w dalszym ciągu zainteresowany bardzo proszę o kontakt telefoniczny lub emailowy.Od razu podkreślę że jesteśmy bardzo solidną firmą i nie robimy nudnych dzieł filmowych jak i fotograficznych. Ceny za usługi mamy bardzo atrakcyjne co do konkurencji więc warto zaznajomić się z naszą ofertą na spotkaniu .Jesteśmy firma z Katowic i od razu chciałbym podkreślić że cena za paliwo jest w cenie usługi.Fotografie i projekty zdjęć mogę podesłać na emaila . Pozdrawiam i czekam na ewentualny kontakt :) Rafał Kowalski www.video-party.com.pl videoparty@wp.pl tel:728 825 057, 604 898 209 Odpowiedz Link
videoparty1 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF _ KRAKÓW 06.01.10, 01:05 videoparty1 napisał: > Witam, nawiązując do Pana ogłoszenia na forum chciałbym Pana poinformować że mo > ja firma zajmuje się fotografią ślubną oraz videofilmowaniem . Jeżeli jest Pan > w dalszym ciągu zainteresowany bardzo proszę o kontakt telefoniczny lub emailow > y.Od razu podkreślę że jesteśmy bardzo solidną firmą i nie robimy nudnych dzieł > filmowych jak i fotograficznych. Ceny za usługi mamy bardzo atrakcyjne co do k > onkurencji więc warto zaznajomić się z naszą ofertą na spotkaniu .Jesteśmy firm > a z Katowic i od razu chciałbym podkreślić że cena za paliwo jest w cenie usług > i.Fotografie i projekty zdjęć mogę podesłać na emaila . Pozdrawiam i czekam na > ewentualny kontakt :) > > Rafał Kowalski > > www.video-party.com.pl > videoparty@wp.pl > tel:728 825 057, 604 898 209 Odpowiedz Link
marcek_k Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF _ KRAKÓW 21.01.10, 09:16 Witam, zapraszam do odwiedzenia strony: www.foto.slub.pl Nasza firma posiada jeszcze wolne terminy na 2010 rok. Pozdrawiam serdecznie Marcin Odpowiedz Link