vanees 22.02.10, 12:32 Wie ktoś gdzie można wynająć 2 białe gołębie na ślub w Częstochowie. Szukałam już chyba wszędzie i nic nie znalazłam. I jaki jest koszt jakich gołąbków dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanees Re: Gołębie na ślub 22.02.10, 12:34 vanees napisała: > Wie ktoś gdzie można wynająć 2 białe gołębie na ślub w Częstochowie. > Szukałam już chyba wszędzie i nic nie znalazłam. > I jaki jest koszt jakich gołąbków > dziękuję za pomoc wkradł się mały błąd "jakich" a powinno być takich Odpowiedz Link
megi82_23r Gołębie na ślub 16.03.10, 22:34 Ja także szukam gołębi na ślub. Ma ktos namiary? Odpowiedz Link
aguchaw1 Re: Gołębie na ślub 19.03.10, 19:44 Ja zamówiłam dwóch kominiarzy, którzy będą u nas na slubie wraz z gołębiami, zadzwoncie do społdzielni kominiarskiej, dzadzą wam namiary. koszt ok 250 zl Odpowiedz Link
najlepszy.aminka Re: Gołębie na ślub 19.03.10, 22:05 Ludzie Wam już kompletnie odbiło, nic dodać, nic ująć, aż mi Was szkoda, gołębie, kominiarze, przecież to żałosne, co jeszcze?? może baletnice w kościele?? Odpowiedz Link
najlepszy.aminka Re: Gołębie na ślub 19.03.10, 22:09 Ludzie Wam już całkowicie odbiło, aż mi Was szkoda, co jeszcze wymyślcie może baletnice w kościele na ślubie??? Naprawdę żal Mi Was, gołębie kominiarze, śmiech na sali. Odpowiedz Link
ann.a.ja Re: Gołębie na ślub 16.06.10, 23:18 no już myślałam, że tylko ja tak uważam! Za każdym razem kiedy wchodzę na to forum to mam ubaw po pachy! Golebie, kominiarze, przedluzanie rzes, bukiet kwiatow za 3 stówy! HALO OBUDZCIE SIE! Najwazniejsza jest przysiega! Ja traktuje wesele jak kolejna impreze ktorych w zyciu mialam juz setki. Mam zamiar sie dobrze bawic i tak bedzie. A mam gdzies to, jaki jest kolor scian na sali, ktora wynajelam. To nie sredniowiecze! Chociaz i wtedy nie zwracano uwagi na takie bzdety. Po co Wam ten kominiarz? Komin chcecie czyscic? Jesli zle dobralas/es swoja druga polowke, to nawet kominiarz nie uchroni Cie przed rozwodem. Ile Wy macie lat, zeby w to wierzyc? Eh wyksztalcenie;/ Odpowiedz Link
limuzynaczestochowa Re: Gołębie na ślub 24.06.10, 16:16 de gustibus non est disputandum Powiem tyle jeśli komuś się nie podoba to nie wydaje mi się aby powinien tak się udzielać forum jak wiadomo jest ogólnodostępne i każdy może liczyć tu na pomoc a to co komu się wydaje ?? to nie miejsce na takie dyrdymały niech sobie założy osobny temat o tym co mu się podoba a co nie jeszcze żyjemy w wolnym kraju i każdy może decydować o tym co by chciał a co nie a to jest takie miejsce w którym ludzie sobie pomagają a nie piszą jak w przedszkolu bo tak bo siak pozdrawiam i powodzenia z tego co wiem gołąbki zawsze były przy powitaniu w Sali Amorek na Bohaterów Katynia Odpowiedz Link