Dodaj do ulubionych

zespół NO PROBLEM

21.11.10, 12:35
piszę to w przestrodze dla par które tak jak my chcieliśmy mieć profesjonalny zespół za wcale nie małe pieniążki: profesjonaliści przy rozmowach i podpisywaniu umowy w trackie imprezy wcale nie tacy elastyczni i profesjonalni potrafią powiedzieć ze jada do domu jak nam sie nie podoba, muzycy którym nie można zwrócić uwagi, proponuje wszystkie ustalenia spisać na umowie bo później w trakcie wesela dużo nerwów i rozczarowań, przy rozliczaniu Pan B. był nie trzeźwy wiec nie było wiadomo z kim rozmawiać bo z pijanym i o czym??/ ciężko się rozmawia z pijanym prowadzącym oczepiny kiedy wszyscy goście patrzą a pan B. zapomina imiona Świadków ehhh szkoda gadać / PROSZĘ WSZYSTKIE MŁODE PARY ABY KONTROLOWAŁY ILOŚĆ ALKOHOLU NA STOLE ZESPOŁU I OMAWIAMY WSZYTKO W KONKRETACH, JEŚLI CHCĄ MIEĆ GŁOWĘ ZAJĘTA ZABAWĄ A NIE KONTROLOWANIEM ZIEWAJĄCEGO GITARZYSTY...../ wielkie brawa zespół no problem
Obserwuj wątek
    • doctoredoctore Re: zespół NO PROBLEM 01.07.16, 15:24
      Zgadzam się z Panią. Niedawno grali na moim weselu. Rozczarowałem się strasznie!
      Mowa o zespole: www.noproblem.czest.pl/

Oto główne powody:
      1. Chwalą się że są elastyczni. Gówno prawda! Po przedstawieniu Panu B.P. wizji oprawy ślubu i wesela odrazu odczułem opór i "my to robimy w ten sposób" lub "robimy tak i uwierz ze jest super" a w rzeczywistosci kupa straszna. Jeżeli jako para chcecie zaaranzowac sobie cos specjalnego na pierwszy taniec to z tym zespołem sobie darujcie!!! zespół na pierwszym tancu każe gosciom robic kółko wokół pary potem 2 kółka... para tanczaca tanczyc musi w miejscu, a goscie nie maja szans zobaczyc przygotowanego układu.
      2. W chwili jak goscie zaczeli słyszec ze zespół jest napierdolony w trzy dupy postanowilismy ograniczyc im wódke na stole. Mało nie przestali grac na weselu! Z taka morda przylecieli ze wódki nie ma!
      3. Cena 4000 zł za samo wesele. Przy rozliczeniu Pan B.P. najebany jak meserszmit. Zespół po zakonczeniu wesela jest tak wygodny ze zatrudniaja "na czarno" dwóch meneli (przynajmniej tak wygladali) do składania sprzętu!! Przy czym to młodzi dodatkowo muszą zapłacic tym menelom po 100zł na głowe!
      4. Chwalą się, że pytac ich należy czego nie grają, bo grają wszystko. Gówno prawda. Żona chciała zadedykować piosenke dla mnie to powiedzieli ze nie potrafia.

i wisienka na torcie!
      5. Pan B.P zachowywał sie skandalicznie na weselu! Były takie sytuacje jak: tekst do siostry Panny młodej, że jest zrobiona przez innego ojca! Tekst do barmana w stylu "zrób mi drinka sługusie". Nosz kurwa! Szczęście Pana B.P, że dowiedziałem się o tych sytuacja grubo po weselu bo pojazd byłby totalny!

Ogólnie nie polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka