szyszka39 29.12.06, 14:23 Czy są tu dziewczyny które robią IUI we Wrocłąwiu? Napiszcie gdzie za ile , jakieś podstawowe informacji, prosze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza1006 Re: IUI we Wrocławiu 29.12.06, 15:51 Ja robie we Wrocławiu na Dyrekcyjnej. Obecnie jestem stymulowana do 6 iui. Jesli chcesz wiedzieć u kogo robię i za ile to pisz na prv odpiszę szczegóły. Odpowiedz Link
aniaresz Re: IUI we Wrocławiu 29.12.06, 16:48 Mysza1006. Czy mogłabym cie prosić o priv? Chciałabym wiedzieć u kogo robisz, kogo polecasz i jak wygląda iui i monitorowanie cyklu? Jestem świeżo po wizycie u dr. Zimmera z dyrekcyjnej i się zastanawiam. Sporo dziewczyn poleca we Wrocławiu dr. Polaka jeśli chodzi o iui. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mysza1006 Re: IUI we Wrocławiu 29.12.06, 16:57 mysza 1006 @ gazeta.pl Wystarczy że naciśniesz mój nick i napiszesz do mnie. Odpowiedz Link
aniaresz Re: IUI we Wrocławiu 29.12.06, 17:52 Napisałam, czekam na odpowiedz. Dzięki mysza1006. Odpowiedz Link
jamile Re: IUI we Wrocławiu 29.12.06, 20:12 ja robiłam dwie iui u dr Polaka, koszt 600 zł (teraz chyba 800 zł), druga się udała Odpowiedz Link
aniaresz Re: IUI we Wrocławiu 29.12.06, 20:47 jamile. A jak ogólnie wrażenia od Polaka? Wcześniejsze badania które zlecił były wporządku i tak ogólnie warty polecenia? Czy robi iui na pęknięty pęcherzyk? Pozdrawiam Odpowiedz Link
jamile Re: IUI we Wrocławiu 29.12.06, 21:17 Ja go bedę polecać zawsze i wszędzie, dla mnie lekarz na 5+ : konkretnie, bez zwodzenia, gdybanek i zgadywanek za to z dużym zaangażowaniem. Dzięki niemu mam to, na co czekałam kilka długich lat - zdrowe, cudne dziecko. Czy może być lepsza rekomendacja? W ramach diagnozowania zlecił badanie hormonów, nasienia, śluzu i drożności. Przez 2 cykle miałam monitoring. Udaną iui miałam na dwóch pęcherzykach wyhodowanych dzięki clo i kilku ampułkom menopuru. Zabieg zrobiono w chwili, gy pęknięty był jeden z nich, a drugi właśnie szykował się do pękania. Odpowiedz Link
aniaresz Re: IUI we Wrocławiu 29.12.06, 22:14 Poczytałam trochę o Polaku na bocianie i rzeczywiście jest warty polecenia z tego co czytam. Nie ma co odkładać, spadłaś mi z nieba i zaraz na początku stycznia umawiam się do niego na wizytę. Masz rację że najlepsza rekomendacja to cudowna dzidzia. I tyle. Dzięki. Życzę szczęścia w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jamile Re: IUI we Wrocławiu 29.12.06, 22:54 Ania, ja też zanim wybrałam właśnie jego, ślęczałam długie godziny na boćku i tu, na tym forum. Opłaciło się Powodzenia życzę z całego serca Odpowiedz Link
szyszka39 Re: IUI we Wrocławiu 30.12.06, 10:45 Dzieki dziewczyny , a możecie napisać jak sama IUI się odbywa? Ile wczysniej sie przyjezdza , ile czeka za obróbką nasienia? Odpowiedz Link
szyszka39 Re: IUI we Wrocławiu 30.12.06, 10:57 Jeszcze jedno pytania. Co jak owu wypadnie w weekend? Czy dr Polak jest dyspozycyjny? Odpowiedz Link
jamile Re: IUI we Wrocławiu 30.12.06, 11:28 Mąż przyjechał jakies 2 - 1,5 h przede mną i tyle czasu potrzeba było do przygotowania nasienia sam zabieg trwał kilka minut my podchodzilismy do iui jeszcze na Hallera, nie wiem jak jest teraz z dostępnością, ale np. na monitoring przed iui przyjeżdżałam m.in. w niedzielę koło południa Odpowiedz Link
szyszka39 Re: IUI we Wrocławiu 30.12.06, 12:46 dziekuje,pocieszyłaś mnie,teraz owu wypada mi akurat w weekend Odpowiedz Link
akinom29 IUI we Wrocławiu_Polakmed 02.01.07, 13:02 Ja mam pytanie techniczne.mam porobione wszystkie badania, zostla mi tylko laparoskkopia.Czy dr Polak zleca badania raz jeszcze czy wystarczy to, co mamy.Czy on robi laparo czy moge to zrobic u siebie i jechac z wynikiem? Odpowiedz Link