pirahnnia1991 23.04.16, 16:55 Witam, proszę o opinie o zespole Mader z Blachowni jeśli ktoś byl na weselu na którym grali. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna01050 Re: Zespół MADER? 24.04.16, 13:43 nie Mader tylko Madar :) Grali na weselu mojej kuzynki w sierpniu 2013 w AS w Hutkach i każdy z gości był zadowolony. Mają piosenki i nowsze i starsze także każdy znajdzie coś dla siebie :) Zespół robi krótkie przerwy i prowadzi ciekawe zabawy dla gości :P Każdy od początku do końca dobrze się bawił, mało kto siedział przy stoliku. Ja również byłam bardzo zadowolona i serdecznie go polecam :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
2adam1011 Re: Zespół MADER? 24.04.16, 13:52 Witam, jeżeli myślimy o tym samym zespole to nazwa Madar , grali u nas 20/21 czerwca 2015r goście bardzo zadowoleni ,wesele super udane. Zespół polecił nam kuzyn żony . Fajne zabawy , super prowadzenie , repertuar dla wszystkich i co najważniejsze co dla nas też było bardzo ważne - dobra cena za dwa dni wesela. Bo jak dzwoniłem po zespołach szukając na wesele i słyszałem cenę np 5200 zł to dla mnie jest chore!!!!! W tym roku byliśmy z nimi na zabawie karnawałowej w Konopiskach i też było Super . Naprawdę polecamy. Adam i Patrycja Odpowiedz Link
sylwial1107 Re: Zespół MADER? 24.04.16, 16:32 Witamy , zespół madar będzie grał na naszym weselu we wrześniu 2016 r. byliśmy z nimi na zabawie andrzejkowej w Pensjonacie " U Jana" w Kondradowie i na balu sylwestrowym w sali " Miód Malina" -było bardzo fajnie , polecamy , w przyszłym roku będą grac u mojej siostry i kuzyna. trzech fajnych i skromnych ludzi , znaleźliśmy ich podczas ślubnych targów weselnych w częstochowie w lutym 2015 r. Polecamy , warto:} p.s. uważajcie na wpisy i opinie na tym portalu ,bo to są wpisy na 80% ludzi tej branży. My szukając zespołu i kamerzysty na nasze wesele poznaliśmy to !!!!!!!!!!!!!!! życzymy dobrego wyboru i super imprezy pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link