Dodaj do ulubionych

Zespół MADER?

23.04.16, 16:55
Witam, proszę o opinie o zespole Mader z Blachowni jeśli ktoś byl na weselu na którym grali.
Obserwuj wątek
    • justyna01050 Re: Zespół MADER? 24.04.16, 13:43
      nie Mader tylko Madar :) Grali na weselu mojej kuzynki w sierpniu 2013 w AS w Hutkach i każdy z gości był zadowolony. Mają piosenki i nowsze i starsze także każdy znajdzie coś dla siebie :) Zespół robi krótkie przerwy i prowadzi ciekawe zabawy dla gości :P Każdy od początku do końca dobrze się bawił, mało kto siedział przy stoliku. Ja również byłam bardzo zadowolona i serdecznie go polecam :) Pozdrawiam
    • 2adam1011 Re: Zespół MADER? 24.04.16, 13:52
      Witam,
      jeżeli myślimy o tym samym zespole to nazwa Madar , grali u nas 20/21 czerwca 2015r
      goście bardzo zadowoleni ,wesele super udane. Zespół polecił nam kuzyn żony .
      Fajne zabawy , super prowadzenie , repertuar dla wszystkich i co najważniejsze co
      dla nas też było bardzo ważne - dobra cena za dwa dni wesela.
      Bo jak dzwoniłem po zespołach szukając na wesele i słyszałem cenę np 5200 zł
      to dla mnie jest chore!!!!!
      W tym roku byliśmy z nimi na zabawie karnawałowej w Konopiskach i też było Super .
      Naprawdę polecamy.
      Adam i Patrycja
    • sylwial1107 Re: Zespół MADER? 24.04.16, 16:32
      Witamy , zespół madar będzie grał na naszym weselu we wrześniu 2016 r.
      byliśmy z nimi na zabawie andrzejkowej w Pensjonacie " U Jana" w Kondradowie i na balu sylwestrowym
      w sali " Miód Malina" -było bardzo fajnie , polecamy ,
      w przyszłym roku będą grac u mojej siostry i kuzyna.
      trzech fajnych i skromnych ludzi ,
      znaleźliśmy ich podczas ślubnych targów weselnych w częstochowie w lutym 2015 r.
      Polecamy , warto:}
      p.s. uważajcie na wpisy i opinie na tym portalu ,bo to są wpisy na 80% ludzi tej branży.
      My szukając zespołu i kamerzysty na nasze wesele poznaliśmy to !!!!!!!!!!!!!!!
      życzymy dobrego wyboru i super imprezy
      pozdrawiam
      Sylwia
      • pirahnnia1991 Re: Zespół MADER? 24.04.16, 17:13
        dziękuje za odpowiedź:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka