Dodaj do ulubionych

Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ?

• Gość: Sławek Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 195.205.171.* 29.12.06, 20:38
      Zespół "FIRES" sslawekk@o2.pl
      • sslawekk83 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 07.01.09, 00:09
        Gość portalu: Sławek napisał(a):

> Zespół "FIRES" sslawekk@o2.pl

Witam Wszystkich! To co się tutaj dzieje przechodzi ludzkie pojęcie! Przeglądając to forum natrafiłem na cytowany wyżej post. Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że nie został on napisany przeze mnie.
        Panie i panowie z branży, czy naprawdę jesteście tak żałośni w tym co robicie, że musicie stosować takie i temu podobne metody? Napiszcie może coś pozytywnego o sobie, zamiast pisać same negatywy o konkurencji i nie podszywajcie się za kogoś kim nie jesteście tak jak w tym przypadku. Jest to ( bardzo ) delikatnie mówiąc żałosne, to co robicie świadczy tylko o waszym poziomie, nie tych o których tak namiętnie się lubicie wypowiadać... Pozdrawiam niewielką ( niestety )ekipę zdrowej i uczciwej konkurencji!

Sławek K. zespół < Fires >
    • Gość: armagedon Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 80.50.232.* 02.01.07, 15:26
      Bardzo prosze o konkrety bo warto jest poznać krytykę na swój temat.
      Ale mam pytanie czy którakolwiek z osób krytykujących naszą kapele może
      konkretnie wypowiedzieć się na jakim przyjęciu z nami była i co było takiego
      FEEE-
      wystarczy data i miejsce gdzie było to wesele.
      Chyba że to tylko sugestia innych zespołów.Wiadomo że to zespoły wypowiadają
      się na swój temat pozytywnie a na temat konkurencji negatywnie.
      ŻAŁOSNE....
      Jeśli było coś nie tak to dlaczego nie dałeś {aś} znać podczas przyjęcia a nie
      teraz wielce się żalisz.Jesteś baaardzo fałszywy{a}i po prostu robisz
      antyreklamę innym kapelom a tylko kolegów wychfalasz jacy to oni są świetni.
      Chcesz rozwinąć temat to proszę pawelg27@wp.pl
      Pozdrawiam - armagedon
      • Gość: 1234567898 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 17:54
        Armagedon kwas jak niewiem to ten denny zespół co gra w nim taki gruby prosiak
        i wokalistka z męskim głosem łe
    • Gość: 12.12m Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:25
      wpiszcie sobie w googlach -zespoły weselne-i wyszuka wam multum.mozna na ich
      stronach posłuchac jak graja a nawet poogladac urywki z wesel na których grali.
      • Gość: 12.12m Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:27
        np;
        www.google.pl/search?hl=pl&q=zespo%C5%82y+weselne&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
        • Gość: koko Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:50
          Armagedon to ten zespół co poleca Limits jeden i drugi do bani ja polecam Doro
          ze Mstowa.
    • Gość: . Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 83.2.140.* 05.04.07, 20:20
      Temat przedawniony.
      • Gość: RYCHU Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:10
        MARATON piją więcej niż goście weselni a kasują jak gwiady filmowe 4000zł za
        taki zespół to nieporozumienie. Brak dalszych komentarzy
    • Gość: gosc 21 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 212.160.86.* 12.04.07, 20:44
      ja polecam zespoł PATRIX graja super nie drogo i nie pija. mam numer telefonu
      • Gość: EDI Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:03
        Patrix coś wam sie pomieszało chyba Matrix naprawdę fajnie grają polecam
        • Gość: gosc 21 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 212.160.86.* 13.04.07, 09:43
          nie nic nam sie nie pomieszalo
    • Gość: isia Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 10:11
      ja tam polecam Armagedon
    • Gość: ola Re: Zespół Maraton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:32
      www.maraton.hg.pl/ to ich stronka właśnie na niej dziś byłam. wejdźcie
      sobie na zakładka audio i videoi pościągajcie nagrania!!!podobnież na takich
      nagraniach z internetu zawsze słychać o wiele gorzej niż na żywo....jeśli oni
      są jeszce lepsi niż na tych kawałkach to są tak naprawde rewelacyjni. Te
      dziewuszki mają takie mocne głosy że jak usłyszłam DON"T BOTHER to wymiękłam!!!
      napisałam właśnie do nich maila kiedy moge ich na żywo posłuchać....zobaczymy:D
      powiem wam jak było
    • porunia Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 04.12.08, 20:29
      Polecam zespoł BELLATRIX z Łobodna,swietnie graja i zabawiaja
      gości!!!!
      • pysaczek Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 07.12.08, 19:32
        do poruni
        Jeśli piszesz złe opinie na temat sali Romeo i zespołów grających na
        tej sali to jesteś konkurencją albo solistką zespołu który polecasz.
        Jeśli to drugie to zajmnij się mężczyznami stanu wolnego a nie
        żonatymi .
    • violka83 a fotograf ? 11.03.09, 15:40
      co sądzicie o tych zdjęciach? www.studio-es.pl
      dopiero zaczynam szukać fotografa i wpadła mi ta stronka w oko
      napiszcie co myślicie ...
    • anetkamal23 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 11.03.09, 17:05
      Polecamy zespół MANY BAND z Żarek,my ich zamówilismy na nasze weselicho :)
      • martyna-1972 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 20.01.10, 14:42
        Stokrotki - super zespól
    • mixed1 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 20.03.09, 01:38
      www.mixed.pl
      Oświetlenie sceniczne,duże doświadczenie(Radio,TV),bloki tematyczne
      (stroje), duża dawka humoru.Sprawdź koniecznie!
    • blue_aga76 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 30.03.09, 22:41
      Centrum - polecam Tomek Gołczyk
    • andzio1979 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 02.04.09, 15:53
      Centrum - Tomek Gołczyk
    • romid Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 27.08.09, 18:33
      Gość portalu: Rafalek napisał(a):

> Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ?
      www.pierwszy.net/zespolexodus/
    • kasiczek84-cz-wa Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 08.01.10, 17:34
      SKUZI BRODERS
    • zespolprojekt.pl Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 08.01.10, 20:47
      ZAPRASZAMY NA NASZA STRONĘ :)
      WWW.ZESPOLPROJEKT.PL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka