Gość: Sławek Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 195.205.171.* 29.12.06, 20:38 Zespół "FIRES" sslawekk@o2.pl Odpowiedz Link
sslawekk83 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 07.01.09, 00:09 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Zespół "FIRES" sslawekk@o2.pl Witam Wszystkich! To co się tutaj dzieje przechodzi ludzkie pojęcie! Przeglądając to forum natrafiłem na cytowany wyżej post. Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że nie został on napisany przeze mnie. Panie i panowie z branży, czy naprawdę jesteście tak żałośni w tym co robicie, że musicie stosować takie i temu podobne metody? Napiszcie może coś pozytywnego o sobie, zamiast pisać same negatywy o konkurencji i nie podszywajcie się za kogoś kim nie jesteście tak jak w tym przypadku. Jest to ( bardzo ) delikatnie mówiąc żałosne, to co robicie świadczy tylko o waszym poziomie, nie tych o których tak namiętnie się lubicie wypowiadać... Pozdrawiam niewielką ( niestety )ekipę zdrowej i uczciwej konkurencji! Sławek K. zespół < Fires > Odpowiedz Link
Gość: armagedon Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 80.50.232.* 02.01.07, 15:26 Bardzo prosze o konkrety bo warto jest poznać krytykę na swój temat. Ale mam pytanie czy którakolwiek z osób krytykujących naszą kapele może konkretnie wypowiedzieć się na jakim przyjęciu z nami była i co było takiego FEEE- wystarczy data i miejsce gdzie było to wesele. Chyba że to tylko sugestia innych zespołów.Wiadomo że to zespoły wypowiadają się na swój temat pozytywnie a na temat konkurencji negatywnie. ŻAŁOSNE.... Jeśli było coś nie tak to dlaczego nie dałeś {aś} znać podczas przyjęcia a nie teraz wielce się żalisz.Jesteś baaardzo fałszywy{a}i po prostu robisz antyreklamę innym kapelom a tylko kolegów wychfalasz jacy to oni są świetni. Chcesz rozwinąć temat to proszę pawelg27@wp.pl Pozdrawiam - armagedon Odpowiedz Link
Gość: 1234567898 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 17:54 Armagedon kwas jak niewiem to ten denny zespół co gra w nim taki gruby prosiak i wokalistka z męskim głosem łe Odpowiedz Link
Gość: 12.12m Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:25 wpiszcie sobie w googlach -zespoły weselne-i wyszuka wam multum.mozna na ich stronach posłuchac jak graja a nawet poogladac urywki z wesel na których grali. Odpowiedz Link
Gość: 12.12m Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:27 np; www.google.pl/search?hl=pl&q=zespo%C5%82y+weselne&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Odpowiedz Link
Gość: koko Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:50 Armagedon to ten zespół co poleca Limits jeden i drugi do bani ja polecam Doro ze Mstowa. Odpowiedz Link
Gość: . Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 83.2.140.* 05.04.07, 20:20 Temat przedawniony. Odpowiedz Link
Gość: RYCHU Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:10 MARATON piją więcej niż goście weselni a kasują jak gwiady filmowe 4000zł za taki zespół to nieporozumienie. Brak dalszych komentarzy Odpowiedz Link
Gość: gosc 21 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 212.160.86.* 12.04.07, 20:44 ja polecam zespoł PATRIX graja super nie drogo i nie pija. mam numer telefonu Odpowiedz Link
Gość: EDI Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:03 Patrix coś wam sie pomieszało chyba Matrix naprawdę fajnie grają polecam Odpowiedz Link
Gość: gosc 21 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 212.160.86.* 13.04.07, 09:43 nie nic nam sie nie pomieszalo Odpowiedz Link
Gość: isia Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 10:11 ja tam polecam Armagedon Odpowiedz Link
Gość: ola Re: Zespół Maraton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:32 www.maraton.hg.pl/ to ich stronka właśnie na niej dziś byłam. wejdźcie sobie na zakładka audio i videoi pościągajcie nagrania!!!podobnież na takich nagraniach z internetu zawsze słychać o wiele gorzej niż na żywo....jeśli oni są jeszce lepsi niż na tych kawałkach to są tak naprawde rewelacyjni. Te dziewuszki mają takie mocne głosy że jak usłyszłam DON"T BOTHER to wymiękłam!!! napisałam właśnie do nich maila kiedy moge ich na żywo posłuchać....zobaczymy:D powiem wam jak było Odpowiedz Link
porunia Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 04.12.08, 20:29 Polecam zespoł BELLATRIX z Łobodna,swietnie graja i zabawiaja gości!!!! Odpowiedz Link
pysaczek Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 07.12.08, 19:32 do poruni Jeśli piszesz złe opinie na temat sali Romeo i zespołów grających na tej sali to jesteś konkurencją albo solistką zespołu który polecasz. Jeśli to drugie to zajmnij się mężczyznami stanu wolnego a nie żonatymi . Odpowiedz Link
violka83 a fotograf ? 11.03.09, 15:40 co sądzicie o tych zdjęciach? www.studio-es.pl dopiero zaczynam szukać fotografa i wpadła mi ta stronka w oko napiszcie co myślicie ... Odpowiedz Link
anetkamal23 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 11.03.09, 17:05 Polecamy zespół MANY BAND z Żarek,my ich zamówilismy na nasze weselicho :) Odpowiedz Link
martyna-1972 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 20.01.10, 14:42 Stokrotki - super zespól Odpowiedz Link
mixed1 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 20.03.09, 01:38 www.mixed.pl Oświetlenie sceniczne,duże doświadczenie(Radio,TV),bloki tematyczne (stroje), duża dawka humoru.Sprawdź koniecznie! Odpowiedz Link
blue_aga76 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 30.03.09, 22:41 Centrum - polecam Tomek Gołczyk Odpowiedz Link
andzio1979 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 02.04.09, 15:53 Centrum - Tomek Gołczyk Odpowiedz Link
romid Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 27.08.09, 18:33 Gość portalu: Rafalek napisał(a): > Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? www.pierwszy.net/zespolexodus/ Odpowiedz Link
kasiczek84-cz-wa Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 08.01.10, 17:34 SKUZI BRODERS Odpowiedz Link
zespolprojekt.pl Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 08.01.10, 20:47 ZAPRASZAMY NA NASZA STRONĘ :) WWW.ZESPOLPROJEKT.PL Odpowiedz Link