m_lenka 26.06.07, 16:21 Zamierzamy zrobić obrączki na zamówienie. Może ktoś z was wie, który jubiler w Częstochowie zajmuję się robieniem obrączek na zamówienie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iisiia Re: obraczki 26.06.07, 17:14 bodajrze Kurpios ktory znajduje sie na krakowskiej co sie idzie od katedry na nogach do puchatka co ss dwa po lewej stronie to ten bialy taki ladny odnowiony !!! my tez chcielismy na zamowienie swoje wymarzone ale jak obejrzalam tam wzory a jest ich bardzo bardzo duzo to zdecydowalam sie na te ktore juz wiem jak beda wygladac !!! Odpowiedz Link
zabcia81 Re: obraczki 26.06.07, 19:45 Polecam przejsc sie do jubilera Al. NMP 37 w bramie " Brylancik" robi obraczki według wzoru potrafi doradzic i sa co najmniej o polowe tańsze niż w sklepie Gorąco polecam Odpowiedz Link
ala.81 Re: obraczki 27.06.07, 13:13 mamy obrączki od Kurpiosa, robione wg naszego wzoru. Z czystym sumieniem mogę polecić tego jubilera Odpowiedz Link
m_lenka Re: obraczki 07.08.07, 15:00 Dzięki za info. Obrączki już zamówione, dokładnie takie jak chciałam :) u jubilera na Krakowskiej. Duży wybór mają i chetnych też niestety bardzo dużo - stąd też jeśli się nie zamówi odpowiednio wcześniej trzeba szukać dalej.. Odpowiedz Link