13.12.07, 14:21
Witam wszystkich odwiedzających to forum:). Chciałabym dowiedzieć się czegoś
więcej o jednym z domów weselnych, chodzi mi o LA TORRE. W tą sobotę mam
jechać obejrzeć tą salę, ale wolałabym uzyskać wcześniej jakieś opinie na jej
temat, chodzi mi o jedzenie, obsługę kelnerską, wystrój. Oglądałam też jeden
dom weselny w Czarnym Lesie DAGA ale nie ma o nim nic chyba na internecie,
przynajmniej ja nie mogę nic znaleźć, więc jeśli też coś wiecie na jego temat
to również proszę o opinię. Z góry dziękuję i pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • ala.81 Re: Pomocy:)) 13.12.07, 14:49
      daga
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=65239671
      la torre
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=69037439
      wpisz w wyszukiwarke nazwy tych sal, znajdziesz wiecej informacji
      • pola852 Re: Pomocy:)) 13.12.07, 14:57
        dzięki:)
    • pola852 Re: Pomocy:)) 14.12.07, 15:26
      Przeczytałam wszystkie informacje o domie weselnym La Torre i Daga , ale mimo to
      i tak proszę osoby, które bawiły się tam na weselach o opinię, o tym jak wam
      smakowało jedzenie, jaka była obsługa itd.. W dadze mam zarezerwowany termin na
      3. października 2009 roku,natomiast La Torre jadę jeszcze zobaczyć i nie wiem,
      na którą z tych sal się zdecydować. Daga w Czarnym Lesie bardzo mi sie podoba
      tylko na weselu będzie około 100, 110 osób i boje się, że sala, a tym bardziej
      parkiet do tańczenia będą za małe. Z kolei w La Torre też ponoć nie jest dużo
      miejsca do tańczenia i już sama teraz nie wiem... Napiszcie jeśli wiecie coś
      więcej...Pozdrowionka
      • didiks Re: Pomocy:)) 23.08.08, 15:25
        Polecam Dage jest to bardzo ale to bardzo fajna sala ... to była jedyna sala na
        której kelnerzy dbali o to by było coś na stole... jedzenie naprawde dobrane i
        dobre. Wszyscy byli zadowoleni i nikt nie zarzekał ja miałam prawie na 150 osob
        i wszystcy sie pomiescili na sali
        pozdrawiam
      • lwica1233 Re: Pomocy:)) 03.02.09, 10:39
        hejka
        miałam okazje bawic sie na weselu w La Torre. Bardzo mi sie
        podobało. Jedzenie poprostu pychotka. A jaka obsługa( sami
        meszczyźni). Jak dla mnie pierwsza klasa.
        Pozdrawiam
    • pola852 Re: Pomocy:)) 15.12.07, 14:45
      Byłam dzisiaj i oglądałam salę w La Torre. Bardzo mi się podoba:). Miejsce do
      tańczenia rzeczywiście nie jest za duże, ale wszystko da się opanować:). Sala
      bardzo ładnie pomalowana, sporo miejsca, i najważniejsze, że kuchnia jest z dala
      od miejsca przeznaczonego do tańczenia:). Miejsca jest porównywalnie dużo z salą
      w Czarnym Lesie- Dagą, ale wolimy La Torre:) ze względów także innych, choćby
      pokoi do wynajęcia dla gości:) Pozdrawiam:) i nadal czekam na opinię:)
      • my-happy13 Re: Pomocy:)) 24.08.08, 21:30
        Miałam wesele w La Torre juz 3 lata letu i byliśmy bardzo zadowoleni. Wszelkie
        inne imprezy tez bedziemy tam organizowac. Jedzenia było duzo, a obsługa super
        profesjonalna. Na koniec przy rozliczeniu z niczym nie było kłopotu, właściciel
        jeszcze nam mniej policzył. Nie doliczał za zadne stłuczki - chociaz na
        niektórych salach tak robia. Pierwszego dnia kelnerzy nawet pomagali zaparkowac.
        Pokoje super - goscie dostali sniadanko. Wielki pozytyw:)
    • ewusia19873 Re: Pomocy:)) 14.05.09, 13:16
      Witam.Bawiłam się na tej sali na weselu całkiem niedawno. Jeśli chodzi o
      jedzenie to bardzo dobre nie mam zastrzeżeń, kelnerzy też spoko przynajmniej ten
      przy moim stoliku zawsze wszytsko ciepłe ładnie podane.Jeśli chodzi o samą salę
      to tak średnio.Ok może jest ładna nie wspomnę już o ogrodzie bo jest naprawdę
      piękny szczególnie jak się zrobi ciemno zapalają świece wszędzie co daje
      niesamowity efekt ale parkiet nie jest rewelacyjny tzn. mam na myśli ze jest za
      mały w porównaniu do sali siedzacej.jak wyjdzie większość tańczyć to się wszyscy
      obijają i przydeptują.Po za tym zespół ma mały kontakt z osobami które siedzą na
      sali bo ich nie widać.Moim zdaniem to jest mankament tej sali ale wszytsko po za
      tym jest okey.pozdrawiam
    • drugiry100 Re: Pomocy:)) 20.05.09, 12:05
      La Torre polecam gorąco
      :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka