aniolki222 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 11.06.09, 20:18 ogladalismy ostatnio plyte z wesela na ktorym graja i mozemy powiedziec ze utwory wogole nie znane i lipne czyli faktycznie opinie pozytywne wystawiaja sami. Odpowiedz Link
kingamigalska Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 10.10.11, 10:26 Wygląda na to, że trzeba przyznać Pani/Panu/Cholera wie rację...Zapewne ze względu na Pani/Pana poziom intelektualny, kulturalny czy jakikolwiek utwory z repertuaru Czerwonych Gitar czy Maanamu czy też innych legend polskiej sceny muzycznej są Pani/Panu obce... Odpowiedz Link
mazurekwrc Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 24.06.09, 09:53 no nasze wesele już przeminęło więc dorzucę swoją opinię o Skuzi Brothers: - jako jedyny zespół zaproponował nam przesłuchanie go na żywo, nie w domu z płyt, a na innym weselu, po posłuchaniu ich od razu wiedzieliśmy że takiego zespołu szukamy, - co do płacenia.. zarzut jaki pojawił się na tym forum wydawał mi się śmieszny, ktoś miał umowę spisaną i zapłacił więcej i to jeszcze biorąc pod uwagę że zespół opłaca się na samym końcu? tego chyba nie trzeba nawet komentować, u nas było wszystko tak jak się umawialiśmy - zabawy weselne.. po oczepinach i sposobie w jaki były przeprowadzone nikt się nie bał na drugi dzień brać udział w zabawach, były spokojne i nie ośmieszające, wszystkim się bardzo podobały i nikt się ich "nie bał" - a teraz najważniejsze.. czy umieją grać? wszyscy goście się wytańczyli łącznie z babciami, kilka par od razu mówiła że chcą ich do siebie na wesele.. więc nie ma się czego bać! Wielki dzięki chłopaki, było super, Ola i Marcin Odpowiedz Link
aniolki222 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 24.06.09, 19:26 tylko że ola i marcin to tak naprawde członkowie zespołu. Odpowiedz Link
mazurekwrc Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 25.06.09, 09:24 po tym co piszesz twierdzę, że albo nie mieli wolnego terminu na wasze wesele albo jesteście jakimś marnym zespołem który w ten sposób zwalcza konkurencję.. Ola i Marcin to nie członkowie zespołu, na tym forum już pisałem kilka razy dużo wcześniej pytając o rzeczy związane z naszym weselem, po drugie udaj się do hotelu Bonaparte jak nie wierzysz i zapytaj co się działo 20-21.06.2009.. dla wszystkich którzy wierzą aniolki222 bądź innym którzy wyzywają nie podając konkretów proponuję aby nad odwiedzili i obejrzeli płytę z wesela :) Odpowiedz Link
flemian Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 25.06.09, 11:58 Witam wszystkich.Drogi mazurekwrc nie polecam odpisywania na te głupie posty aniolka bo to jest jedna wielka podpucha.Te aniołki222 to nic innego jak zakompleksiony słaby zespół z konkurencji.POCZYTAJCIE INNE ICH OPINIE!!!NIe napisze kto to JEST ale kIedyś była juz wzmianka o tym zespole i dostał dużo negatywów , więc żeby ludzie nie myśleli że sa tak słabi{JAK OCZYWIŚCIE SĄ}, to teraz oni piszą głupoty na inne zespoły.Myślą ze to im pomożę.Bzdura.Jak się nauczycie grać to dopiero coś zmienicie w odbiorze. ZESPÓŁ SKUZI JEST OK. POLECAM Odpowiedz Link
aniolki222 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 25.06.09, 20:08 kolego nie masz racji my mamy wesele w przyszlym roku w czerwcu i wybralismy zespół stokrotki a mamy prawo do swoich opini poniewaz słuchaliśmy przy wyborze miedzy innymi tego zespołu i nie ma nawet czego porównywać. Odpowiedz Link
kazik.star Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 25.06.09, 21:39 aniołki to konkurencja!!!ja stawiam na CLARIS Odpowiedz Link
flemian Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 25.06.09, 22:23 Tak się sklada że znam dobrze zespół stokrotki i mam prośbe - podaj mi swój termin i sale na której organizujesz wesele a sprawdzimy twoją wierzytelność. Odpowiedz Link
aniolki222 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 26.06.09, 14:55 jest to kolego 23 czerwiec 2010 a wogóle nie rozumiemy twojego rozgoryczenia przecież każdy ma prawo do swojej opini chyba że jesteś z zespołu skuzi brothers a poza tym nie musze z tobą dyskutować pozdrawiam. Odpowiedz Link
flemian Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 26.06.09, 15:23 A sala?. Miałeś podać tez sale. P.s . Wcale nie jestem rozgoryczony tylko bardzo dobrze znam twój NICK bo pojawiał się już kilka razy na tym forum. Odpowiedz Link
aniolki222 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 26.06.09, 15:40 jak mam byc z tobą szczery to jestem kelnerem na jednej z sal wiec smieszy mnie wypowiedz kolegi że jestem z innego zespołu szczegolnie tego o ktorym pisał bo chłopaki co jak co ale są naprawde kulturalni i mili więc o to ich bym nawet nie podejrzewał jeżeli chodzi o wesele to faktycznie mam u stokrotek sali nie podam tylko nazłość ponieważ nie musze sie tłumaczyć a na zepół skuzi brothers sie uparłem ponieważ potraktowali mnie i kolegów z kuchni bardzo żle na jednym z wesel dlatego ich nie pozdrawiam.....wiecej pokory koledzy! Odpowiedz Link
kokony Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 28.06.09, 07:44 kolego kazik.star ja stawialbym raczej na zespół grajacy na żywo z nieoficjalnych żródeł wiem że to TOP SECRET Odpowiedz Link
kruszynkaaaa Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 28.06.09, 16:50 Byłam na weselu, na którym grał zespół Skuzi dokładnie trzy tyg temu, i powiem tak: pewnie to żadna nowośc ale zespół to kwestia gustu, byli goście którym się podobało ale osobiście jestem rozczarowana. Otóż nie znałam owego zespołu, jedynie przed weselem słyszałam same dobre opinie o nim od młodych, po weselu wyrobiłam swoją opnie : otóż zepół zupełnie przeciętny, nic szczegółnego, grał ale tu uwaga wcale nie na żywo gdyż podkład w niektórych piosenkach też było słychać. Grał dobrze tego nie można im zarzucić ale tylko grał ;/ zespół ktory zupełnie nie potrafi zabawiac gosci i prowadzić wesela. Jeśli ktoś szuka na swoje wesele spokojnego zespołu z klasa to jak najbardziej go poleciła bym, ale gdy któś szuka zespołu z "jajem" który ma rozbawić gości i poszaleć to absolutnie nie. Dziękuje :) Odpowiedz Link
kokony Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 28.06.09, 18:02 zgadzam się z koleżnką że zespoły dzielą sie na te które niby grają na żywo a i tak wspierają sie podkładami ale wszyscy są wniebowzięci i chwalą a to poprostu wielkie oszustwo ja zaś cenie zespoły które nie kryją że jadą z mp3 pomimo tego że opini negatywnych przez to mają wiecej ale przynajmniej same sobie nie dopisują pozytywnych albo poprzez znajomych kelnerów!!! Odpowiedz Link
martusiaw83 SKUZI BROTHERS - REWELACJA 01.08.09, 15:45 25 lipca 2009r. zespół Skuzi Brothers uświetnił swoją obecnością nasze wesele:) Panowie rewelacyjnie grają i śpiewają, dzięki nim parkiet był pełen bawiących się ludzi. Pełny profesjonalizm. Panowie kulturalni i taktowni. Posiadają bardzo szeroki repertuar. Goście świetnie się bawili. Bardzo się cieszę, że właśnie Skuzi grali na naszym weselu. Pozdrawiamy gorąco i jeszcze raz wielkie dzięki!!! Marta i Przemek Odpowiedz Link
19meteoryczna88 Re: SKUZI BROTHERS - REWELACJA 08.12.09, 22:23 Witam a znasz może ich stronke i jakis namiar z góry dziękuje Odpowiedz Link
basiarr Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 16.05.10, 13:11 Witam, 3 tygodnie temu mielismy przyjemność bawić się z zespołem Skuzi Brothers na naszym weselu. Nigdy wcześniej nie mieliśmy okazji słyszeć zespołu na żywo, wybralismy go na podstawie opinii na forum:).Po obejrzeniu kilku płyt z wesel wiedzieliśmy jaki nasz zespół na pewno nie może być:). Można powiedzieć, że podporządkowaliśmy termin wesela pod wolny weekend zespołu. Z Panem Grzegorzem z zespołu spotkaliśmy się dwukrotnie w odstępie jednorocznym.Raz podpisać umowę, a drugi parę dni przed weselem wybrać pierwszy taniec.Mimo, że zespół nie grał wcześniej naszego kawałka, nie było problemu,żeby przygotowali go dla nas w ciągu paru dni.Nie grali disco polo, wszyscy bawili się na parkiecie, jak tylko zaczynali grać, goście naprawdę chętnie wychodzili zza stołów, czego wcześniej nie widziałam.Wszyscy dookoła mówili nam, że zespól mamy super. Oczepiny przeprowadzone były z pomysłem, a muzyka, którą zagrali przy wnoszeniu tortu stworzyła niesamowity klimat. Jeśli ktoś ma obiekcje, bo przeczytał kilka negatywnych opinii na forum, niech spotka się bezpośrednio z zespołem.My nawet nie pojechaliśmy posłuchać Skuzi na innym weselu, mimo że padła taka propozycja, chcieliśmy mieć niespodziankę na weselu.Niespodzianka była wielka, bawiliśmy się do białego rana i będziemy polecać zespół każdemu!!!Mam nadzieję, że jeszcze będziemy mieć okazję bawić się z tym zespołem. Do zabaw można iśc śmiało nie obawiając się kompromitacji:)basia i paweł Odpowiedz Link
kamakama88 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 05.08.10, 16:03 zespoł ten jest bardzo nie w porzadku. nie dotrzymyja danego slowa. Nie maja za grosz honoru. Na poczatku sa mili. Nie polecam, oszukali nas i nie chce miec z nimi nic do czynienia. JESTESCIE OSZUSTAMI DROGA KAPELO!!!! NIE POLECAM!!!! ( a i przy podpisywaniu umowy pytali skad wiemy o nich - oczywiscie z interentu, z forum na co odpowiedzieli ze oni w ogole nie wchodza na fora i nie czytaja - a tutaj widze wypowiedzi czlonkow zespolu. ZENADA!!! ZENADA i jeszcze raz ZENADA!!!! Odpowiedz Link
jacko-7 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 30.08.10, 21:36 a z czym Was tak oszukali i o co chodzi bo nie bardzo kumam??? Odpowiedz Link
outlet-house Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 18.03.11, 12:12 proszę o jakieś namiary na zespół skuzi brothers, czy mają swoją stronę?? Odpowiedz Link
renia-2014 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 17.07.11, 10:12 ja też prosiłabym o namiary na zespół. Ale jakoś dziwny wydaje mi się fakt, że przeglądając strony internetowe w poszukiwaniu zespołu, praktycznie każdy z nich ją posiada, natomiast ten zespół nie. Nie ma o nich w internecie nic poza wzmianką na forum... Odpowiedz Link
amajka5 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 25.07.11, 21:32 Witam, Namiary na zespół były już wcześniej podane na forum. Aktualny nr do Pana Grzegorza to 603 681 424. Panowie grali na naszym weselu 16 lipca 2011 i jesteśmy naprawdę bardzo bardzo zadowoleni. Muzyka oraz prowadzenie samego wesela odbyło się dokładnie z naszymi oczekiwaniami i zgodnie z ustaleniami kilka dni wcześniej. Goście świetnie się bawili, co było widać po pełnym parkiecie i tym, że zabawa trwała do 5 rano! Oczepiny przeprowadzone super!!! Polecamy zespół!!! Aneta i Maciej Odpowiedz Link
diablonetka Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 28.07.15, 22:53 podbijam temat. Mieliśmy ich niedawno na weselu, troche się obawiałam muzyką jaką będą grali. ALe byli rewelacyjni! Obstawialam, ze goście pójdą już ok. 2-3 z wesela (taką mam rodzinę), a tu większość się bawiła do 5 i chcieli jeszcze dłuzej, ale no my jako państwo młodzi nie mielismy już siły! Muzyka świetna, chyba nie było kawałków których bym nie znała, grali bardzo dużo i długie mieli bloki muzyczne, mało przerw, fajne zabawy, w ogóle panowie bardzo komuikatywni. Poleciła mi ich koleżanka, bo miala ich na swoim weselu i nie załuję! Lepiej nie mogliśmy trafić! :) mogę z czystym sumieniem polecić :) a goście! goście zachwyceni orkiestrą! Odpowiedz Link