hochsztapler-przestepca 14.05.06, 11:05 Taka jest moja kawa na lawe ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
echo_o Mój też... 14.05.06, 14:01 I z każdym dniem utwierdzam się w słuszności swojego wyboru. W tym miejscu (rzadka u mnie, o ile w ogóle) pochwała dla GW za rozmowę (o dziwo nienapalonego - w sensie metaforycznym, bo z tego co wiem to nie pali papierosów) Wrońskiego z Lechem Kaczyńskim we wczorajszej gazecie : serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,3342022.html Mądrość, przemyślana wizja państwa polskiego ze zdystansowanym historycznie patriotyzmem - prawdziwy Lech Kaczyński bez przyklejanych Mu etykietek. Zapisuję ten wywiad w pamiętniku... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Acha! 14.05.06, 14:04 Nie wiem, czy autor wątku nie był przypadkiem lub bez przypadku - sarkastyczny w swoim zawołaniu :) Ale (if!) nie przeszkadza mi to ani ani... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Acha! 14.05.06, 14:10 Uff, a przez chwilę się obawiałem, że wzięłaś go (prezydenta) na poważnie :-) echo_o napisała: > Nie wiem, czy autor wątku nie był przypadkiem lub bez przypadku - > sarkastyczny w swoim zawołaniu :) > Ale (if!) nie przeszkadza mi to ani ani... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Acha! 14.05.06, 14:15 taziuta napisał: > Uff, a przez chwilę się obawiałem, że wzięłaś go (prezydenta) na poważnie :-) ``````````````````````````````````````````` Nieuprawniony Twój wzdech czy wydech - ulgi :) Ja całkowicie na poważnie (o Prezydencie), choć (prawdopodobnie) pod pamfletyzującym zawołaniem (autora wątku) się wpisałam:) Odpowiedz Link Zgłoś