poliq 14.02.08, 12:12 Czy ktoś miał przyjemność współpracować z tym panem przy organizacji wesela? Wszelkie informacje mile widziane :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi012 Re: DJ Jan Kula 16.02.08, 16:58 Bylam na weselu, na ktorym prowadzil impreze. Bawilam sie swietnie. pelen profesjonalizm. Moze z wyglady troche ekscentryczny, ale widac, ze sie zna na tym.Bylam na wielu weselach z djami, ale dj kula przewyzsza wszystkich o glowe, dlatego tez poprosilam go o muzyczna oprawe na moim weselu. Odpowiedz Link
poliq Re: DJ Jan Kula 16.02.08, 17:40 gabi012 dziękuję za odpowiedź! z wyglądu ekscentryczny mówisz? czyli jaki dokładnie bo nie wiem :) wiesz, bo ja też jestem umówiona z nim na moje wesele, problem w tym, że bazując tylko na opiniach, bo sama go nigdy nie widziałam w akcji i właściwie nie miałabym pytań, gdyby nie to że ktoś "uprzejmie mi doniósł", że na weselu z Panem Janem się bawił i ...no cóż nie miał ten ktoś najlepszej opinii podobno tylko puszczał muzykę, a nie prowadził imprezy-która jak wiemy musi być prowadzona przez kogoś, bo to nie dyskoteka a że ślub za 2 miesiące, to się z lekka zdenerwowałam... gdyby ktoś mógłby mi jeszcze coś napisać, to zapraszam, niezależnie od tego czy pozytywnie czy nie Odpowiedz Link
poliq Re: DJ Jan Kula 16.02.08, 17:43 hmmm wiem, że to pewnie naiwne pytanie-ale napisze: czy jest tu ktoś, kto miał na weselu Pana Kulę i mógłby mi udostępnić nagranie (płyta, kaseta)?chciałabym zobaczyć jak wygląda jego praca w praktyce Odpowiedz Link
pabloch Re: DJ Jan Kula 16.02.08, 22:14 jestem kamerzystą i byłem ostatnio na weselu gdzie grał Janek Kula, bez obaw - był redaktorem muzycznym w Radiu City i zna sie na swoim fachu, dobra zabawa gwarantowana, głowa do góry Odpowiedz Link
gabi012 Re: DJ Jan Kula 19.02.08, 19:24 pisząc, że ma ekscentryczny wygląd, miałam na mysli, że na pewno nie pojawi się w gajerku z przyczesana czupryną:-). Bylam na jednym weselu z nim i był w jakiejs kamizelce i chustce na głowie, taki ma image. Ale zapewniam, że impreza była super. Pozdrawiam Odpowiedz Link
marta.100 Re: DJ Jan Kula 17.02.08, 16:23 co roku na jesień w domu przyjęć BEATA we Wrzosowej chodzimy z mężem na zabawe tak się składa że grał na nich właśnie Jan Kula wszyscy uczestnicy tej zabawy są zawsze po wrażeniem , a my bawimy się doskonale polecam tego dj. bo to jest On napewno gwarantem doskonałej zabawy!!! Odpowiedz Link
poliq Re: DJ Jan Kula 21.02.08, 09:13 Dziękuję za wszystkie wypowiedzi! Bardzo mnie uspokoiliście. Właściwie nie mam wątpliwości co do umiejętności Pana Kuli jako dj'a, tylko nie wiem jak u niego z "wodzirejowaniem";). Czy ktoś mógłby opowiedzieć, jaki zazwyczaj ma swój udział w prowadzeniu wesela poza muzyką? Odpowiedz Link
effigie Re: DJ Jan Kula 21.02.08, 21:48 Czy można prosić o jakiś kontakt do tego pana? Jak u niego z terminami??? Z góty dziękuję :) Odpowiedz Link
tomczak78 Re: DJ Jan Kula 24.02.08, 14:49 Znam Ciekawą parę wodzirej z dj prowadzili mi wesele pracują razem, co zawsze uatrakcyjnia każde wesele, mają wiele zabaw tanecznych i przy stole. Przed imprezą omawiają wsztystko z młodymi, mozna nawet popatrzeć na wesele jakie prowadzili wcześniej zdecydowanie polecam Odpowiedz Link
wioletta33 Re: DJ Jan Kula 31.03.08, 15:09 Witam Bardzo proszę o nr telefonu do DJ. Kuli, bardzo pilne, dziękuję z góry Odpowiedz Link
kamisiah Re: DJ Jan Kula 03.04.08, 20:28 Witam! Ja również interesuję się ty dj-em. Niestety nie mogę złapać do niego żadnego kontaktu. Jeśli ktoś ma jego numer, to proszę o wysłanie mi go na adres kamisiah@o2.pl Z góry dziękuję! Odpowiedz Link
natka_26 Re: DJ Jan Kula 15.04.08, 10:32 I ja poprosze namiary na tego dj, najlepiej na natka_26@o2.pl, z góry dziekuje :D Odpowiedz Link
poliq Re: DJ Jan Kula 10.09.08, 21:38 Na wstepie przepraszam za brak polskim znakow. Wyciagam moj stary watek, bo po dlugiej nieobecnosci na forum widze, ze wiele postow zostalo bez odpowiedzi i czuje sie zobowiazana do dokonczenia mojej "weselnej" historii z panem Kula. Moj ostatni post pochodzi z 22.02. Jakis tydzien pozniej, 2 miesiace przez weselem pan Jan zadzwonił do nas, że rezygnuje ze zlecenia. Jesteśmy sami sobie winni tego, że nie poniósł żadnych konsekwencji, bo nie było miedzy nami pisemnej umowy. Chcialabym podkreslic, ze nie jest moja intencja go oczerniac, bo postąpił w pewnej mierze fair dzwoniąc i uprzedzając. Nie kwestionuje tez jego umiejetnosci, choc nie bylo dane mi ich poznac. ALE! osobiście spotykając się z nim miałam wrażenie, że mam do czynienia z profesjonalistą! Jak się okazało pan Jan potraktował nasze wesele jako... nie przychodzi mi do glowy inne slowo niz chalture, gdyz powodem odmowy wykonania zlecenia, była nowa praca, w której w dzień naszego wesela pan Jan został wysłany na delegację. Nie mam podstaw mu nie wierzyć. Natomiast wiem juz, dlaczego przy naszym pierwszym spotkaniu DJ stwierdził, że podpisywanie umowy nie jest konieczne. Jeszcze raz chce podkreślić, że pan Jan nie oszukał nas, ani nie wystawił do wiatru w dzień wesela. Rozmawiajac ze mna i wyjasniajac powody rezygnacji podal rowniez namiary na innego DJa, u ktorego zarezerwowal dla nas termin. Byc moze brzydko sie zachowalam, ale nawet do niego nie zadzwonilam, takie bylo moje rozgoryczenie i na wlasna reke znalezlismy w tak krotkim okresie REWELACYJNA druzyne wodzirejow. Jednak pewne wyrachowanie w postępowaniu z nami sprawilo, ze nie bede sluzyla namiarami na pana Kule. Mam serdeczna nadzieje, ze wszyscy ktorzy zatrudnia go na swoje wesele beda sie swietnie bawic i wszystko bedzie ok. Jednak moj niesmak pozostanie. I "zlota" rada, taka oczywista, ale czasami w ferworze przygotowan slubnch, emocji, polaczonych z codziennym zabieganiem zapomina sie o racjonalnym podejsciu do sprawy-zawsze, zawsze nalezy podpisywac umowy, ze spisanymi dokladnie, wynegocjowanymi przez siebie warunkami. Niby ten kto chce zrezygnowac-zrezygnuje, ale moze jednak zastanowi sie nad tym glebiej ze swiadomoscia kary umownej. Rezygnacja z tak malym wyprzedzeniem (wszyscy wiemy jakie teraz sa realia czasowe organizacji przede wszystkim wesel) narazila nas na duze koszty, kara umowna moze czesc z nich by zrekompensowala. Na 8 tyg przed weselem nie mielismy duzego wyboru, ani mozliwosci przebierania w korzystnych ofertach, ktore bylyby w naszym guscie. Ostateczny wybor byl strzalem w dziesiatke, ale kosztowal nas... 4 razy wiecej.... Nie zalujemy ani zlotowki wydanej na nasz piekny slub i wesele, ale milo byloby zmiescic sie w precyzyjnie zaplanowanym i realizowaym budzecie, a takze-a moze przede wszystkim-oszczedzic sobie niepotrzebnych nerwow. Tyle z mojej strony. Odpowiedz Link
magiraf Re: DJ Jan Kula 18.09.08, 22:33 Peanow dot. p. Janka Kuli ciag dalszy :) Jest on tzw. zelazna czescia przygotowan weselichowych, ktora na pewno nie zawiedzie! U nas p. Janek do polowy imprezy gral na przemian z zespolem, i ktora to muzyczna kombinacje polecam Wam goraca, u nas wypalilo idealnie! Zespol gral nieco nietypowo: jazzik, lata 20-30, troche gangsterki, p. Janek natomiast perfekcyjnie dopasowywal sie do tego, zeby po polnocy przejac wszystkich roztanczonych w swoje rece :) Goscie byli setnie ubawieni, a weselicho zakonczylo sie o 10ej rano! Natomiast z zalem przeczytalam info dot. rezygnacji ze zlecenia, ale mysle, ze fakt posiadania, badz nie, umowy nie mial tu zadnego znaczenia. P. Janek nie zajmuje sie jedynie prowadzeniem imprez weselnych, wiec w tym wypadku prawdopodobnie byly to niespodziewanie zaistniale okolicznosci zwiazane z powaznym zobowiazaniem. Dla mnie w takich sytuacjach liczy sie uczciwosc i tak wlasnie zachowal sie p. Janek przedstawiajac dokladnie swoja sytuacje oraz rezerwujac zmiennika, ponadto, i co moze jest najistotniejsze, mialo to miejsce raptem tydzien po spotkaniu, wiec nie sposob tego zinterpretowac inaczej. Pozdrawiam slonecznie i sluze pomoca w kwestii podania namiarow na p. Kule. Odpowiedz Link
poliq Re: DJ Jan Kula 25.09.08, 22:48 magiraf napisała: Natomiast z zalem przeczytalam info dot. rezygnacji ze zlecenia, ale > mysle, ze fakt posiadania, badz nie, umowy nie mial tu zadnego znaczenia. P. > Janek nie zajmuje sie jedynie prowadzeniem imprez weselnych, wiec w tym wypadku > prawdopodobnie byly to niespodziewanie zaistniale okolicznosci zwiazane z > powaznym zobowiazaniem. Dla mnie w takich sytuacjach liczy sie uczciwosc i tak > wlasnie zachowal sie p. Janek przedstawiajac dokladnie swoja sytuacje oraz > rezerwujac zmiennika, Mam nadzieję, że żal po przeczytaniu mojego posta nie był skierowany do mnie :) Wydaje mi się, że uczciwie przedstawiłam sytuację, starałam się to zrobić jak najbardziej obiektywnie, nie zrobiłam tego z chęci ... zemsty, ale dlatego, że uważam że przyszłe pary młode mają prawo do pełnej informacji, ja przed ślubem takiej szukałam, plusów i minusów rozwiązań i wykonawców w każdej dziedzinie. ponadto, i co moze jest najistotniejsze, mialo to miejsce > raptem tydzien po spotkaniu, wiec nie sposob tego zinterpretowac inaczej. Nie wiem, gdzie zasugerowałam że nasze kontakty trwały tydzień, nie chciałam wprowadzić w błąd. Mieliśmy kontakt przez całe lato zeszłego roku, ostatecznie umówiliśmy się we wrześniu, wesele w maju, a w marcu rezygnacja. Odpowiedz Link
witek6419 Re: DJ Jan Kula 17.09.08, 21:42 Dj Jan Kula prowadził impreze na moim weselu w zeszły weekend i muszę przyznać ze lepszego DJ nie znajdziecie! Świetnie wyczuł towarzystwo i zapodał im super zabawe. Nie podpisywaliśmy co prawda umowy pisemnej, ale dotrzymał słowa i zrealizował wszystkie punkty zabawy, które z nim omówiliśmy przed weselem. Wszyscy goście go chwalili!! Polecam wszystkim którzy nie lubia fałszowania zespolu muzycznego! Odpowiedz Link
x-gosia Re: DJ Jan Kula 18.09.08, 09:14 Dj Jan Kula prowadził również moje przyjęcie weselne i jestem bardzo zadowolona z jego pracy. Bawiliśmy się super, goście tez byli bardzo zadowoleni. Polecam. Odpowiedz Link
trzypokrycja Re: DJ Jan Kula 22.09.08, 12:13 gdyby ktoś mógł przesłać mi numer kontaktowy do pana Kuli, ponieważ słyszałam o nim bardzo dużo pozytywnych opinii. mój adres trzypokrycja@tlen.pl; z góry dziękuję Odpowiedz Link