kociczek22 10.05.08, 21:18 Interesuję minie ilu osobowy jest ten zespół jak gra czy jest z Częstochowy czy z okolic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emc_1987 Re: Dallas opinia 14.05.08, 09:20 Byłam na weselu gdzie grali rok temu i nie bardzo mi się podobało w każdym razie ja bym ich na swoje wesele nie wziela.Zespół jest 3 osobowy dwóch panów i pani.Pili równo z gośćmi i zrobili dwie przerwy które trwały ponad godzine co było denerwujące bo goście się denerwowali.a do tego sa drodzy.z tego co wiem to sa z po za Częstochowy.Nie polecam Odpowiedz Link
dj_lepszy Re: Dallas opinia 16.05.08, 13:09 Witam, zespołu Dallas nie znam... Ale polecam swoje usługi: jestem Dj'em, wraz z kolegą (konferansjerem) prowadzimy wesela. 606403797 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
rybkaalota Re: Dallas opinia 05.12.08, 08:45 porunia co to znaczy polecam ten zespół , byłaś na weselu pzry któruym się bawiłaś albo ma może ktoś kasetę z wesela z tym zespołem chętnie bym obejrzała i wtedy coś można powiedzieć. nara Odpowiedz Link
ka_lina85 Re: Dallas opinia 08.12.08, 00:28 Kasetę można zobaczyć bezpośrednio u lidera zespołu, wystarczy tylko umówić się na spotkanie. Dallas gra muzykę "dla wszystkich", potrafi fajnie zabawić gości. Składa się z zawodowych muzyków, ma dobry sprzęt i niezłe nagłośnienie. Z tego co wiem, jest jednym z najbardziej rozchwytywanych w Cz-wie i okolicy- my termin na wrzesień 2009 rezerwowaliśmy w styczniu tego roku. Odpowiedz Link
ania27-0 Re: Dallas opinia 30.03.09, 22:35 Bawilam sie z Dallasem na sylwestra i bylo naprawde fajnie - chodz kazdy moze miec swoje zdanie Odpowiedz Link
missiek_1972 Re: Dallas opinia 02.04.09, 14:02 Fajnie graja i bawia ludzi na weselu - grali u kolegi gdzie sie bawilem i mnie sie podobalo Odpowiedz Link
toni29 Re: Dallas opinia 07.04.09, 15:18 gadasz dłupoty oni prawie wcale nie piją a to że na chumor sie napija troche to chyba nic złego bo wtedy lepiej zagrają - to dobry zespół!!!!!! Odpowiedz Link
mylenka1 Polecam 03.04.09, 15:39 Dallasów polecam z czystym sumieniem- grali u mnie na weselu i bylo super!! teraz grają w powiększonym składzie- Róża, Magda, i dwóch Zbyszków- świetnie grają i śpiewają. Ich repertuar to zarówno stare przeboje jak i te najnowsze i najdziwniejsze- u mnie np. zagrali Jożina z Bażin- i podołali haha Co najważniejsze- Magda śpiewa chyba w każdym języku- po angielsku, po włosku, po rosyjsku, po hiszpańsku... a jak zaśpiewała piosenkę z repertuaru Blu Cafe- zaśpiewała identycznie!! mają dobre nagłośnienie, własne oświetlenie i umiejętności- a nawet jeśli zdarzy im się wypić- wszystko jest dla ludzi- ważne że trzymają fason i nie dają ciała jak inni...- a powiedzcie mi- ile razy widzieliście jak sami goście weselni namawiają zespół do wypicia?? ja wiem ile razy tak własnie się dzieje bo jestem z branży... nie muzycznej a raczej z zaplecza gastronomicznego :) Także kto lubi dobrą zabawę- zespół Dallas jest jak najbardziej wskazany!! Pozdrawiam wszystkich przygotowujących się do swoich wesel :) Odpowiedz Link
rybkaalota Re: Dallas opinia 06.04.09, 14:53 Napiszcie proszę czy zespół Dallas to tak naprawdę dużo piją alkoholu na weselu, bo jeśli to są profesjonaliści to powinni zdawać sobie sprawę z tego że tak nie wypada , to że goście częstują ich to nie znaczy że muszą pić oni tam są w pracy a nie na weselu jako goście takie coś mnie wkurza, a myślałem że są to osoby odpowiedzialne ale z tego co piszecie to mnie przeraża jak zagrają na moim weselu , dobrze że kasę sie płaci na koniec imprezy ( nie wykonałeś pracy nie dostajesz kasy) chyba proste i logiczne. pozdrowienia Odpowiedz Link
toni29 Re: Dallas opinia 07.04.09, 15:20 to dobry zespół piją tylko na lekki chumorek żeby zrobić lepsze widowisko co wpływa na poprawę jakości wesela!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mylenka1 Re: Dallas opinia 07.04.09, 18:20 Dokładnie-zgadzam się w 100% z przedmówcą- nie macie co się martwić... zabawa będzie niesamowita- Dallasi są gwarancją :) Odpowiedz Link