izabelj 06.01.09, 14:11 Czy ktoś zna dobry salon kosmetyczno-fryzjerski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bziunka11 Re: kosmetyczka , fryzjer 08.01.09, 08:44 No właśnie mam to samo pytanie, macie jakis sprawdzonych fryzjerów i makijarzystki?ja byłam kiedys w Gracji kolo Adonga na Rakowie i byłam bardzo zadowolona ale moze jeszcze ktos kogos zna??pozdrawiam Odpowiedz Link
izabelj Re: kosmetyczka , fryzjer 14.01.09, 15:52 Byłam w tym samym salonie ale na 100-leciu. Niestety jeśli chodzi o fryzjerki nie polecam.Zero pomysłu na uczesanie chyba że kok, ogólnie raczej słabo. Kosmetyczka robiła mi makijaż wieczorowy(50zł)i tu nawet ok. Niestety makijaż ślubny powinien być subtelniejszy więc nie wiem jak w tej kwestii. Odpowiedz Link
izabelj Re: kosmetyczka , fryzjer 21.01.09, 17:21 ;/ czy żadna z was nie ma sprawdzonej makijażystki, kosmetyczki i fryzjera.......proszeee zna ktoś może fryzjerke z rędzin panią Sarne?? może salon peggy sage to jest chyba na waszyngtona Odpowiedz Link
kamila8027 Re: kosmetyczka , fryzjer 21.01.09, 17:58 Ja polecam Anie Soche z salonu Silver na Al Pokoju. Wiele razy mnie czesala i farbowala i zawsze bylam zadowolona. Bedzie mnie tez czesac do slubu. Makijazystke polecam: Yonastyl i makijazystke z Bamboo na Kilinskiego. Odpowiedz Link
martyna-1972 Re: kosmetyczka , fryzjer 20.01.10, 12:47 Ja czesalam sie na Orkana w pawilonie u gory - bylam naprawde zadowolona - moge polecic goraco!!! Odpowiedz Link