18.08.02, 18:53
Droga wróżko, co możesz mi powiedzieć? Urodziłam się 29.01 1969, ok. godz. 6
rano. wszystko jestw pporządku, jestem wielką miłośniczka życia, ale od 2 lat
mam kłopoty zdrowotne. Czy mój horoskop mówi coś na ten temat? Czy
potrzebujesz jeszcze jakichś informacji? Chciałabym znać odpowiedź na
pytania, na któ?e chyba nikt nie zna odpowiedzi, ale może jednak... Czy wyjdę
z choroby?
Pozdrawiam gorąco.
me
Obserwuj wątek
    • mii.krogulska Re: wodnik 18.08.02, 19:50
      Witam,
      przyda się jeszcze miejscowośc urodzenia,

pozdrawiam,
      Mii
      • melitele Re: wodnik 18.08.02, 20:41
        Jordanów
        • mii.krogulska Re: wodnik 19.08.02, 02:03
          Witam,
          jestem na Forum, ale siedzę i myślę o Pani i o pokrewieństwie dusz z innego
          wątku :) proszę więc spokojnie zajrzeć jutro późnym wieczorem,

pozdrawiam serdecznie,
          Mii
    • mii.krogulska Re: wodnik 25.08.02, 01:56
      Witam serdecznie,
      przepraszam za opóźnienia w odpowiedzi, ale choroby to bardzo poważna sprawa i
      trzeba znaleźć odpowiednią chwilę, aby w horokopie szukać właśnie chorób.
      Astrologia medyczna w XX wieku zdaje się niestety czekać na swojego geniusza,
      najlepiej astrologa-lekarza, który podjąłby się weryfikacji astrologicznych
      znaczeń zgodnie z duchem i wiedzą naszej epoki. Dziś wiele strasznych chorób,
      które dawniej należały do żelaznego kanonu wróżb, po prostu zniknęło.
      Spełnienie przepowiedni w stylu "gangrena od ukąszeń czarnego psa" jest trune
      do spełnienia - chyba, że ktoś czyms światu bardzo podpadł i przeznaczenie
      akurat energicznie go szuka.
      Można jednak wyznaczyć cykle planet, w których człowiek jest po prostu słabszy,
      a przez to podatny na załamania zdrowotne. Pani jest Wodnikiem i właśnie
      oddziałuje na Panią planeta Neptun. Może to zwiastować problemy z regeneracją
      sił, a także zaburzenia związane z układem hormonalnym i tarczycą (uwaga inne
      Wodniki, proszę się nie diagnozować na podstawie tej odpowiedzi - to tylko o
      Melitele i są to tylko domniemania!). Z Pani horoskopu wynika, że jest Pani
      osobą delikatną. Szczególnie delikatne są Pani nerki, żołądek i narządy
      kobiece. Delikatne, to znaczy wymagające ciepła, troski i właściwej diety. Nie
      znaczy od razu, że na pewno są lub będą chore i brzydkie :) Do tego nakłada się
      jeszcze dodatkowo pewnien aspekt Saturna, który widziałam już w przypadku osób,
      które nagle zapadały na alergię lub łuszczycę - albo reumatyzm. Podobny aspekt
      miała osoba, która cierpiała na bóle stawów pod kolanami.
      Jednak być może przyczny Pani dolegliwości są psychosomatyczne i wyrażają bunt
      Pani organizmu przeciwko brakowi czułości, troski i odpoczynku. Neptun sprzyja
      też zdrowotnemu zamieszaniu: podwójnym diagnozom, złym diagnozom i wymuszaniu
      łapówek, albo rujnowaniu się na cud-kuracje medycyny naturalnej, niestety :) w
      każdym razie lepiej się konsultować u różnych lekarzy i nie martwić tym, co
      mówi tylko jeden.
      Męczące tranzyty planet powoli mijają. Neptun idzie sobie przez zodiak dalej -
      jeszcze w styczniu 2003 i może w pażdzierniku 2002 odezwie się jego wpływ.
      Aspekty Saturna, o których wspominałam, miną do przyszłego lata. Od razu
      poczuje się Pani ładniejsza i weselsza, a to pomaga w każdej dziedzinie życia.
      Latem przyszłego roku także inne planety sprzyjać będą kumulacji sił życiowych
      i pokonywaniu barier.
      Każde siły życiowe można starać się wzmocnić. W Pani przypadku pozytywne bodźce
      płyną z odpowiedniej diety i dużej ilości snu. Potrzebuje Pani ruchu
      fizycznego, śmiechu i zabawy. Absolutnie niewskazane są pogaduszki na tematy
      medyczne i zbyt długie przebywanie na Forum Zdrowie.

A ja marzę o spotkaniu lekarza, który by sie nie śmiał na widok moich książek i
      zbiorów medycznych przepowiedni :)

Pozdrawiam serdecznie,
      Mii
    • melitele Re: wodnik 26.08.02, 08:11
      Bardzo dziękuję za czas mi poświęcony. Teraz muszę to wszystko przyswoić i na
      nowo zabrać się do życia:)
      Dzięki!
      me
    • irona.sonata Re: wodnik 02.05.23, 15:40
      Jestem oszołomiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka