Dodaj do ulubionych

wróżka Maria Bucardi

• Gość: gosc Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 10:31
      Podejrzewam ze wszyscy sa tacy sami!
    • grazkagrazka11 Re: wróżka Maria Bucardi 12.06.11, 17:09
      Witaj Baska, korzystalam z rytualow i uwazam, ze ceny sa przystepne.
    • grazkagrazka11 Re: wróżka Maria Bucardi 12.06.11, 17:13
      Witaj lona, sama korzystalam z pomocy pani Bucardi i pani ta nigdy nie namawiala mnie na zadne zakupy. co jak co ale takie komentarze sa po prostu glupie i widac ze nigdy nie korzystalas z pomocy tej pani i nawet nie mialas z nia kontaktu. kto jak kto ale Pani Bucardi jest chyba ostatnia osoba ktorej mozna nadac takie etykietki. Po pierwsze wrozby sie sprawdzaja o czym mialam okazje sie przekonac i rytualy tez dzialaja o czym tez mialam sposobnosc sie przkonac, do tego mozna placic w ratach jak widac pani bucardi ma do ludzi zaufanie gdy daje taka mozliwosc i do tego jeszcze nigdy nie namawiala mnie na zadne zakupy!!! A wrecz dwa razy odradzila mi zakup piszac ze w moim przypadku ten rytual czy ten talizman nie ma zastosowania i jest zbedny. Uwazam ze to osoba godna zaufania a takich jest malo w tej branzy. Widzac tak glupie komentarze musze zareagowac bo sie noz w kieszeni otwiera jak takie osoby jak Ty pisza takie bzdrury.
    • Gość: M Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.opera-mini.net 14.06.11, 16:06
      To ona jeszcze działa ta bucardi?
    • ewaezot Re: pytanie o rade 16.06.11, 23:32
      Korzystalam z rytualu Amon Ra przez sklepik magiczny-swiat.es24.pl/opis/1597208/rytual-amon-ra-by-odzyskac-milosc-najsilniejszy-z-rytualow-77-sesji-magicznych-jesli-partnerzy-nie-maja-kontaktu-zamieszane-sa-osoby-trzecie.html

Efekt osiagniety po 21 dniach. Uwazam, ze pomoc jest skuteczna.

• ewaezot Re: wróżka Maria Bucardi 16.06.11, 23:33
      wypraszam sobie okreslenia na naiwnych - naiwna to na pewno nie jestem a korzystalam z rytualu!
      • 1_kisia Re: wróżka Maria Bucardi 16.06.11, 23:49
        czesc daj mi kontakt do tej Marii Bucardi potrzebuje pomocy ochrony magicznej
        • ewaezot Re: wróżka Maria Bucardi 16.06.11, 23:52
          witaj kisia ja kupowalam przez sklepik: magiczny-swiat.es24.plhttp://magiczny-swiat.es24.pl Dane wyslalam po zamowieniu i Bucardi odpisala mi na maila wyznaczajac termin. Tak jak pisze na stronie. Zamowilam tez rytual oczyszczania, ale termin mam dopiero w lipcu bo w czerwcu nie miala nic wolnego :-(
    • ewaezot Re: pytanie o rade 16.06.11, 23:35
      witaj agatka mysle ze u ciebie jest inny problem piszesz: "wykonywałam masę rytu
      > ałów z książek tej Bucardi- zdesperowana próbowałam wszystkiego i efektów brak."

jestes zbyt desperowana i sama siebie blokujesz to nic dziwnego ze magia w twoim zyciu nie dziala. Probujesz tego czy tamtego bo w nic nie wierzysz. sama korzystalam tylko z jednego rytualu u efekt jest, nie skakalam jak motylek z kwiatka na kwiatek.
    • agabuez Re: wróżka Maria Bucardi 16.06.11, 23:45
      witaj agatka, uzywasz ostrych slow i za takie dzialania to raczej ciebie mozna oskrzyc z paragrafu karnego. Zastanow sie dziewczyno co wypisujesz. Twoje zdanie moze byc subiektywne. Sama korzytsalam z rytualu celtyckiego Rigisamusa u Bucardi - usuwanie wplywu rodziny a raczej mamusi mego meza. Mam dobra opinie bo rytual dziala do dzis to juz 4 miesiace! oplata tez normalna nie jest wygorowana a kadzidelka i inne rzeczy pewnie potrzebne do tej pracy tez maja swoja cene wiec to chyba normalne ze Bucardi pobiera oplate. Jak placisz za smsa od wrozki po 4-7zl 20 razy w miesiacu to tez w sumie sie nazbiera a dostaniesz automatyczna odpowiedz programu systemowego a nie odpowiedz wrozki. Nie pozwole nic na bucardi powiedziec bo mnie pomogla. Ceny sa przystepne, kontakt z Bucardi bez zastrzezen i rytual skuteczny wiec czego jeszcze wymagac.
      • ulausia Re: wróżka Maria Bucardi 17.06.11, 16:57
        ja tez uwazam tak jak agabuez, ceny sa przystepne i dla kazdego. Sama kupilam rytual oczyszczania i placilam w 3 ratach. Prace okazaly sie skuteczne i moge wystawic pochlebna opinie. Wczesniej korzystalam z pomocy innych wrozek i kompletna klapa. Bucardi mnie nie zawiodla, dlatego polecam.
    • Gość: gosc Re: Do Baśki i agatki IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.11, 20:02
      niech moc bedzie z wami
    • Gość: lolita Re: Do Baśki i agatki IP: 193.239.60.* 23.06.11, 17:20
      Polecam tą wróżkę, przepowiednie w znacznym stopniu się sprawdziły.
      Pozdrawiam Maria Bucardi
      • Gość: G. Re: Do Baśki i agatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 17:33
        g... prwada!
    • augistunifolra Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam 30.07.11, 14:44
      Ludzie co wy za bzdrury tutaj wypisujecie to na prawde glupota do potegi. Nie wyobrazam sobie by Maria Bucardi choc raz uzyla nieprzyjemnych slow. Korzystam z jej uslg od bardzo dawna gdy jeszcze nikt w tej naszej zasciankowej poslce nie wiedzial ze jest cos takiego jak rytualy magiczne ;-) Jeszcze w zyciu nie uslyszalam od Bucardi zlego slowa czy nieprzyjemnego czegos. Nie wymyslajcie bzdur. Zazdroscicie jej urody, wiedzy, i tu cala fiolozofia. Co pol roku zamawiam wrozbe i zawsze wszystko sie sprawdza - slowa sa konkretne. Zamawialam takze rytual finansowy i milosny i oba z pozytywnym skutkiem. Jesli ktos sie zna na tym co robi to na pewno nie ktos inny tylko maria bucardi. a te wszystkie opinie negatywne to nic innego tylko zazdrosc lub konkurencja ktora nie moze pogodzic sie z wlasna nizszoscia i brakiem doswiadczenia. Grazyna
      • Gość: agatka Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 16:41
        Weź się kobieto nie ośmieszaj! Jaka konkurencja?! Ludzie oceniają rzeczywistość i tyle! A co do istnienia magii to poczytaj trochę literatury i wtedy komentuj. Od dawien dawna wiadomo że zwłaszcza kobiety na wsiach zajmowały się magią i do dziś istnieją tzw. szeptuchy które pomagają ludziom w chorobie czy innych kłopotach, więc radzę trochę się zorientować co i od kiedy "istnieje" i co znaczy słowo "zaściankowe" bo widzę ze tu są słowa na wiatr rzucane. A Maria Bucardi doświadczenia magicznego nie ma- to że robi filmiki w jakiejś białej sutannie i świecznikiem w tle nie znaczy że się zna na magii, bo każdy mag wie, że kart nie rozkłada się nie wiadomo ile razy w tej samej sprawie, a Maria twierdziła że ona mi rozkładała karty po 28 razy aby uzyskać odpowiedź na pytanie tak/nie- więc gdzie tu jest logika i profesjonalizm? Z drugiej zaś strony, mnie jako klientki nie powinno obchodzić kto i jakich metod używa czy to ile razy karty rozkłada, powinno mnie interesować tylko to czy dana osoba jest skuteczna czy nie i niestety muszę stwierdzić że Maria Bucardi nie jest skuteczna.
    • augistunifolra Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam 30.07.11, 14:45
      Twoja opinia to kompletna bzdura wyssana z palca widac ze w zyciu nie mialas kontaktu z maria bucardi
    • vivianorst Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam 31.07.11, 12:07
      witam, maria bucardi to niesamowicie ciepla kobieta, bardzo mi w zyciu pomogla. to dzieki niej mam sliczna coreczke. Niech sobie ktos wierzy czy nie. Owszem strasznie dlugo czeka sie na odpowiedz, i w ogole na wolny termin, ale warto.
    • olimpiaslups Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam 31.07.11, 18:03
      nie korzystalam ale jak widze ceny uslug to widac ze ta pani sie ceni jakby nie miala klientow to mialaby chyba nizsze ceny
      • agabuez Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam 31.07.11, 18:06
        to prawda ceny ma wysokie ale dla mnie osobiscie jakosc sie liczy klientow ta pani ma chyba sporo bo ja czekam na wolny termin juz ponad miesiac :-(
      • Gość: ? Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 11:09
        to taki marketing, im wyższa cena każdy myśli że wyższa jakośc usługi
    • ola1978aa Re: wróżka Maria Bucardi 04.08.11, 14:36
      kiedys juz tu pisalam ale mam nowe odczucia. Korzystalam ostatnio z rytualu oczyszczania u wizjonerki Marii Bucardi i musze przyznac, ze znow sie nie zawiodlam. ta pani juz kilka razy mi pomogla i tym razem tez. a cena tez przystepna jak dla mnie bo placilam tylko 250 zl za profesjonalna pomoc to grosze. Jedyny minus to czekanie bo czekalam 3 tygodnie na wolnby termin.
    • ola1978aa Re: krytyka czasem dobra jest 04.08.11, 14:39
      agatka interes tej Pani kreci sie juz lata mimo ze takie osoby jak ty jej zle zycza. na szczescie kreci sie bo moglam znow skorzystac z jej pomocy. ja jej zycze wszystkiego najlepszego i niech Anioly ja chronia przed takimi zlosliwcami naladowanymi zlem jak Ty sorrki, ale twoje wpisy tutaj na forum to szczyt bezczelnosci i czysty przejaw zla moze ty na egzorcyzmy powinnas pojsc? Znam fajnego ksiedza na pewno Ci pomoze. Bo jak ktos taki zly jest w srodku to na pewno cos ci sie przyczepilo diabelskiego.
    • jolamalajola Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam 04.08.11, 14:59
      czytam i czytam i mi sie smiac chce ...

korzystalam z Amon Ra u Marii Bucardii u mnie zadzialal od razu. Te wpisy agatka to widac golym okiem ze reklama teraz tylko czekasz az ludzie do Ciebie napisza by wszystkim podac adres tej osoby ktora to niby ci pomogla. Sprytne :-) Ale nie kazdy jest naiwny.

"płacisz dosłownie grosze a dostajesz odpowiedzi zgodne z rzeczywistością :)" - tak ja znam takie wrozki co mowia to co chcesz uslyszec. tu jest program bardzo fajny gdzie ktos nagral takie panie

youtu.be/zNexPbpMvqg

• agabuez ale Wam Maria "dowalila" tym filmem :-) szczera 07.08.11, 14:03
      prawda pasuje jak ulal do tego calego forum na gazecie

youtu.be/KzRAMXQahIs
      youtu.be/KzRAMXQahIs
      • agabuez Re: ale Wam Maria "dowalila" tym filmem :-) szcze 07.08.11, 14:08
        a tutaj cos dla wierzacych :-)

youtu.be/QNUkiH7Th4Q
    • agabuez Re: wróżka Maria Bucardi 15.08.11, 14:13
      czesc gosciu anonimowy, boisz sie ujawnic taki odwazny ;-) Twoje rady zastosuj sam, ale pewnie z takim umyslem to cie nawet do sprzatania w tesco nie przyjma :-)

Tutaj jak ostatnio pomoze tylko ten filmik

youtu.be/KzRAMXQahIs
      Maria Bucardi smieje sie z Was w zywe oczy :-)) Za ta ja kocham i podziwiam
      • damaztarotem Re: wróżka Maria Bucardi 17.08.11, 09:32
        Nie przekonuje mnie wcale. Dziwne, że wszystkie pozytywne są z zalogowanych nicków.
        • Gość: trzcina myśląca Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 27.08.11, 17:58
          Dlaczego pierwszą kartą w Pani rozkładach w reklamie jest karta "Śmierci"?
    • agabuez Re: wróżka Maria Bucardi 13.09.11, 14:06
      o to chyba dla Ciebie byl ostatni filmik pani Marii na youtube tutaj

youtu.be/QtGnVbbJ7lc
      • agatka-zpol Re: wróżka Maria Bucardi ja ja uwielbiam 13.09.11, 14:10
        Maria Bucardi jest wspaniala osoba. Uwielbiam jej filmy i bloga! Teraz zbieram pieniazki na rytual anielski Archaii przemiany Lady Ametyst, mysle, ze z koncem wrzesnia zglosze sie o pomoc i bedzie miala dla mnie jakies wolne miejsce bo ostatnio to na wrozbe musialam czekac ponad miesiac, ale mimo tego bylo warto.
        • tagoria Re: wróżka Maria Bucardi ja ja uwielbiam 13.09.11, 15:22
          Haaaaaaaahahaha :-DDD zbierasz pieniążki ? to daj konto prześlę jakiś datek hihihi
          Stań pod kościołem z kapeluszem, może się kto jeszcze zlituje... hihihihi ;-PPP

agatka-zpol napisała:

> Maria Bucardi jest wspaniala osoba. Uwielbiam jej filmy i bloga! Teraz zbieram
          > pieniazki na rytual anielski Archaii przemiany Lady Ametyst, mysle, ze z konce
          > m wrzesnia zglosze sie o pomoc i bedzie miala dla mnie jakies wolne miejsce bo
          > ostatnio to na wrozbe musialam czekac ponad miesiac, ale mimo tego bylo warto.
      • Gość: trzcina myśląca Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 13.09.11, 22:16
        zaprawdę uroczy filmik. "Życie płynie jak poemat, trzeba tylko zmienić temat". Czy ta kobieta wie o czym mówi, bo wyglada, jakby jeszcze nie wiedziała.
        • Gość: trzcina myśląca Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 13.09.11, 23:01
          rzuciłam też okiem na inne opowieści" Szecherezady". Moim zdaniem władca sie znudzi.
    • deditt korzystalam z przepowiedni i rytualu milosnego 30.09.11, 15:22
      Jak mozna tak kogos nazywac kto pomaga innym ludziom. Szok. Ja uwielbiam Marie bucardi jest dla mnie wzorem, wiele mi pomogla i mojej przyjaciolce takze. Czesto slucham wieczorem jej filmow i zawsze czuje cieplo, dobro w tym, co mowi. A inteligentnego czlowieka poznac po tym, ze dopasowuje swoj poziom do odbiorcy, gdyby zaczela rzucac terminami to nikt by nic nie zrozumial. A jak macie watpliwosci co do wyksztalcenia to przeciez mozna sprawdzic na US, wiec co za opinie wyssane z palca. Mam kolezanke w Niemczech i Maria robila jej przepowiednie w tym jezyku idealnie bez jednego bledu, mam kuzynke w usa co nie mowi po polsku i maria tez robila dla niej rytualy piszc po angielsku bez bledu. powinnyscie lepiej patrzec na siebie a nie oceniac innych.
    • Gość: anulka201130 Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam IP: *.tktelekom.pl 11.10.11, 08:26
      a na kogo Pani trafiła ??
      chciałabym skorzystac
    • Gość: askim1977 Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.range86-145.btcentralplus.com 12.10.11, 22:22
      hahahaha no dobe a moze to walsnie ty kopiesz rowy i szkoda ci ze Pani Maria tego nie musi robic
      • agabuez male porownanie wrozek 23.10.11, 10:23
        Czesc no nie wiem, ale jak dla mnie to Maria Bucardi ma klase i widac, ze jest prawdziwa wrozka, zyjac tym co robi. Wczoraj znalazlam filmiki z ezo tv - nigdy tego wczesniej nie widzialam ale normalnie zenada, to sa dla Was wrozki? Jak dla mnie to gospodynie domowe ktore mysla, ze umia wrozyc

youtu.be/6E1AUKpTve4
        youtu.be/vpweXrxEf2E
        youtu.be/Z4lar96aUNk
        a tu dla porownania Maria Bucardi

www.youtube.com/user/MariaBucardi
        no jak dla mnie to na razie nietrzeba nic dodac i nic ujac.

• Gość: agatka Re: male porownanie wrozek IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.11, 15:20
          A korzystasz z jej usług że tak chwalisz? Czy tylko za ładny uśmiech ciągle ją komplementujesz?

Nie ocenia się książki po okładce i tak samo jest w tym przypadku- to że urodę bozia dała, oraz to zę się fotografuje ze zwierzątkami nie znaczy ze jest taks ah suuper skuteczna.
    • agabuez Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam 23.10.11, 12:02
      zgadzam sie, jak ktos kto pomaga ludziom izwierzetom moze byc zly. Zreszta jak sama patrzena zdjecia marii bucardi to mi sie robi cieplo na sercu

mariabucardi.pl.tl/GALERIA.htm
      • Gość: trzcina myśląca Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 24.10.11, 06:50
        Czy te sabaty( dziady ) przewidziane są w nowej oazie miłości Marii Bucardi?
        • Gość: korzystalam Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam IP: *.simant.pl 01.11.11, 18:42
          Marie Bucardi znam od ponad 5 lat. Trafilam do niej jako wrak czlowieka. Korzystalam z rytualu, wrozby i mam od niej talizman. po tym okresie czasu moge przyznac, ze jest najlepsza osoba w swoim fachu. Moje zycie zmienilo sie, jest dobrze a w milosci wrecz wspaniale. moge tylko polecic ta osobe kazdemu, kto szuka dobrej wrozki, fachowca w magii a do tego cieplej i wyrozumialej osoby.
      • Gość: Ela jasne IP: *.inowroclaw.mm.pl 01.11.11, 20:44
        moj ojciec tez kochal zwierzeta a nie przeszkdzalo mu bic i bić wlasnych dzieci
      • Gość: agatka Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.11, 15:17
        To że ktoś lubi zwierzęta to nie znaczy że nie moze żerować na ludziach- jedno nie wyklucza drugiego.
    • Gość: Mała Re: male porownanie wrozek IP: *.inowroclaw.mm.pl 08.11.11, 08:20
      Nie mozna sie nie zgodzic niestety.
      • Gość: gosc Re: male porownanie wrozek IP: *.simant.pl 11.11.11, 13:12
        Czesc korzystalam z rytualu Bucardi oczyszczanie kazdej sfery zycia. Mnie pomoglo, nawet mam teraz lepsza prace. Ogolnie bardzo fajna kobieta.
        • megarina Re: male porownanie wrozek 06.01.12, 20:40
          moge sie dopisac do tego posta. Tez kupilam ten rytual i jestem bardzo zadowolona
          • algieria1h kupiłam rytuał oczyszczania z klątwy 15.01.12, 14:48
            cześć jakieś pół roku temu kupiąam u Marii Bucardi rytuał usuwania klątwy. Od kilku lat prześladował mnie pech na całego. od rytuału jest dobrze, układa się. Uważam, że zadziałał. Tylko tyle mogę powiedzieć bo z wróżby nie korzystałam. Anita
            • Gość: jasnowidz Re: kupiłam rytuał oczyszczania z klątwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 16:42
              Pani Mario to nawet laik zauważy ze komentarz napisała blondynka zresztą to pierwszy komentarz tej osoby.Pozdrawiam
              proponuje przeczytać książkę "Zdejmowanie klątw i uroków" i bez rytuałów tej Pani pomożecie sobie ,to jest proste jak drut
            • Gość: wiolkawiol Re: kupiłam rytuał oczyszczania z klątwy IP: *.Red-81-44-2.dynamicIP.rima-tde.net 24.01.12, 21:06
              czesc kupilam wenus milosny. jestem zadowolona.pozdr
              • Gość: Marzena Re: kupiłam rytuał oczyszczania z klątwy IP: *.home.aster.pl 25.01.12, 18:04
                A mogę Wiolu zapytać jak długo czekalaś na efekty po zakończeniu rytuału ? Pozdrawiam cieplo :)
                • danusiaa-a rytual amon ra 13.02.12, 14:12
                  czesc korzystalam z amon ra.ukochany wrocil po 8 tygodniach. polecam marie bucardi
                  • Gość: gość Re: rytual amon ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 14:16
                    danusiaa-a napisała:

> czesc korzystalam z amon ra.ukochany wrocil po 8 tygodniach. polecam marie buca
                    > rdi
                    To bijmy brawa kochani że Danusi się udało,ale czy zachowała też godność kobiety.???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka