Dodaj do ulubionych

wróżka Maria Bucardi

• tereska93 Re: wróżka Maria Bucardi 28.01.14, 20:04
      Szukam sprawdzonej i taniej wróżki.
    • tereska93 Re: wróżka Maria Bucardi 01.02.14, 11:57
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
      • Gość: Paganisma do tereska93 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 14:59
        Znam jedną kobietę co kiedyś wróżyła. Obecnie się zbuntowała i nie wróży, ale może uda Ci się ją przekonać. To jej blog => magicznaakademia.blogspot.com/

Ps. tylko nie pytaj ją o klątwy bo straaaaasznie tego nie lubi. Przez to mój kontakt się z nią urwał :(
        • Gość: do Paganisma Re: do tereska93 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 20:27
          JAkaś nowa, zupełnie nieznana. A gdzie przyjmuje? Stronka dobrze zrobiona, ale na żywo, w jakim miescie?
          • Gość: Paganisma Re: do tereska93 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 06:44
            Ona nigdy nie "przyjmowała" jeśli wróżyła chodziła do kogoś i wróżyła z kart klasycznych za co łaska. Nie ogłaszała się z tym. O niej dowiedziałam się od starej koleżanki.
            Ale później wiem, że się z jakąś kobietą posprzeczała i przestała wróżyć z kart... Ja ją nie potrafiłam przekonać by wróciła do tego. Ale fajnie by było gdyby komuś się udało.
            • Gość: do Paganisma Re: do tereska93 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 09:20
              pytam, w jakim mieście? Zmieniasz temat
              • Gość: Paganisma Re: do tereska93 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 13:46
                wróżyła w Wadowicach i okolicy w małopolsce

do gimbaza:
                a dlaczego uważasz, że nie jest "specjalnie doświadczona"? osobiście uważam, że jej wiedza jest naprawdę spora, chociaż to co ma na blogu to niewiele
                co do jej stylu - wisi mi czy jest kolorowy czy nie, bo co to ma do jej wiedzy i umiejętności?
                co do rocznika - jest też ode mnie młodsza, ale uwielbiałam jak mi karty stawiała i robiła to niezwykle trafnie. Po tym nie mogłam trafić na jakąś inną osobę, która by mi karty stawiała lub ogólnie przepowiadała przyszłość.
        • Gość: gimbaza Re: do tereska93 IP: *.tbg.edge.wdm.pl 04.02.14, 08:36
          KObiecina z magicznej akademii pochodzi z rocznika 1987, zresztą po jej stronie widać że nie jest specjalnie doświadczoną osobą i raczej lubi bardzo kolorowo...
    • Gość: Sala Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 16:11
      tajemnicazycia5 napisała:

> czytalam i czytalam by wreszcie sie zdecydowac i kupic cos na probe. tak wyrobi
      > lam sobie moje wlasne zdanie. Wice tak kupilam wrozbe u jasnowidz Marii Bucardi
      > spelnilo sie do miesiaca takze czyste odpowiedzi tak czy nie. wiec tutaj moge
      > powiedziec - skutecznosc i sprawdzalnosc jest. Kupilam talizman - dostalam, odp
      > akowalam, nosze ... cos w nim jst, takie ciepelko, pryjemne uczucie, gdy go zde
      > jmuje to uczucie znika. kupilam tez jdna ksiazke na probe - no mnie sie podoba,
      > fajnie napisane, jasnym jezykiem dla normalnych ludzi. to moje zdanie spradzil
      > am i wiem. Zastanowie sie nad rytualem, ale msuze najpierw ograbic jakis bank :
      > -)) Nie czuje sie w zaden sposob wykorzystana, mnie rady tej pani pomogly, znal
      > azlam odpowiedz na pytanie ktore meczylo mnie przez lata, czuje sie wolna, jakb
      > y mi kamien spadl z srca wiec dla mnie spotkanie z ta pania to plus i ciesze si
      > e, ze z ciekawosci czytajac glownie te negatywne opinie jednak cos mnie pchnelo
      > by sprobiwac i sprawdzic ;-))

A u mnie nie sprawdziło się NIC! Wręcz odwrotnie. Kupiłam książki i Runy od Bucardi. Fiasko! Totalna porażka :(((((
    • Gość: do sabatini55 Re: wróżka Maria Bucardi jak dla mnie zbyt drogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 15:36
      pantofelku może sama jakiś urok wykonasz
    • Gość: bronisława K. Re: palenie tarota dla mnie tez czysty idiotyzm IP: *.tbg.edge.wdm.pl 14.02.14, 10:21
      szybka jesteś nawet połowy tego filmiku nie oglądnęłaś po dodaniu i już link, dobrą masz Bronko kondycje
      • Gość: butonia Za dużo wyobraźni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 20:14
        tej Bucardi przydałoby się zejść na ziemię bo gada jak dziecko o tych jej elfach i innych... nie widzę w tym żadnych faktów, tylko zmyślone bajki oparte na mitach i legendach...
    • Gość: :( Re: Bucardi naciagaczką? oh, no przecież NIE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 18:19
      ja też tak uważam :(
    • Gość: up Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 20:44
      up
    • nem7654 Re: wróżka Maria Bucardi 18.02.16, 12:04
      M. Bucardi oczywiście nie posiada żadnego tytułu amerykańskiej uczelni a tym bardziej żaden uniwersytet nie nadał jej tytułu doctora honoris causa (dr h.c.). Jako członek wolnego kościoła o nazwie "the California Church & University Institute" (o przynależności do którego o dziwo nigdzie nie wspomina) otrzymała KOŚCIELNY TYTUŁ "Doctor h.c. of Angels Studies CCU Institute".
      The California Church & University Institute (CCU Institute) jest jednym z niezliczonych kościołów zarejestrowanych w USA, którego główną (jeżeli nie jedyną) działalnością jest nadawanie za pośrednictwem internetowego sklepu przeróżnych TYTUŁÓW KOŚCIELNYCH. Na czas trwania "studiów" składają się: złożenie zamówienia (kilkadziesiąt specjalizacji do wyboru) i wpłacenie odpowiedniej sumy pieniędzy.

Osoby zainteresowane odsyłam na ich stronę internetową
      www.ccu-institute.com/
      title-town.eu/shop/

Doktor h.c. of Angels Studies California University - rozumiem, że Maria Bucardi popełniła nieumyślną literówkę dlatego bardzo proszę wszystkie dobre duszyczki aby zwróciły jej uwagę, że rzeczywista nazwa nadanego jej tytułu brzmi "Doctor h.c. of Angels Studies CCU Institute" i jest tylko i wyłącznie tytułem kościelnym (nie ma nic wspólnego z podobnym tytułem akademickim).
    • szatyn0 Re: wróżka Maria Bucardi 06.05.17, 15:21
      Obrazki ładne, kolorki, ozdóbki, pierdółki. Może się to nawet podobać. Ale w poważniejszych sprawach całkowicie szkoda pieniędzy. Sprawdzone.
    • tomaskus Re: wróżka Maria Bucardi 04.01.18, 10:45
      Wydać kilka tysięcy złotych ? Nigdy nie widziałem żeby ktoś chciał 3 tysiące za rytuały
    • ewi121 Re: wróżka Maria Bucardi 11.07.20, 22:42
      Tak, mnie Maria Bucardi pomogla. Zglosilam sie do niej zafascynowana jej dzialaniem na rzecz weganizmu i pomocy dla Ziemi. Maria Bucardi jest tutaj w Szwajcarii prezydentem stowarzyszenia onoSemina. org organizacji pozytku publicznego ochrony przyrody. Najpierw bralam udzial w Rytualach dla Ziemi, ktore Maria Bucardi prowadzi juz od wielu lat co miesiac. Potem korzystalam z roznych rytualow, wszystkie przyniosly efekt zgidny z zamierzonym. nie pozwole zlego slowa na nia powiedziec!
    • sanderek90 Re: wróżka Maria Bucardi 08.08.20, 15:05
      Jej rytuały są skuteczne?
    • rozkokosna Re: wróżka Maria Bucardi 13.11.20, 21:55
      Nie działa
    • dobramamusia Re: wróżka Maria Bucardi 06.05.21, 22:52
      Czy pani Maria przyjmuje osobiście może? Czy działa tylko zdalnie.
    • alexa.0011 Re: wróżka Maria Bucardi 18.05.22, 20:00
      Rytuały u tej pani nie działają.
    • olek13 Re: Maria Bucardi =amatorszczyna,zero wiedzy o ka 22.05.22, 12:39
      camaretto napisała:

> Cam - dyplomowana i zweryfikowana państwowo bioterapeutka & oraz
      > radiestetka i wróżbitka

Że niby masz państwowe potwierdzenie umiejętności czarowania? Nie kpij sobie, ciut szacunku dla rozumu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka