Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

15.01.11, 12:24
Mam pytanie, dotyczy ono mojego byłego chłopaka, rozeszliśmy się jakieś dwa lata temu a ja nadal nie mogę o nim zapomnieć, całkiem niedawno odezwał się do mnie zainteresowany co u mnie słychać...chciałabym wiedzieć po co to zrobił?czy ma wyrzuty sumienia,że mnie rozkochał w sobie a później zostawił czy chcę do mnie wrócić a boi się mojej reakcji? no i najważniejsze pytanie czy będziemy jeszcze razem? czy nasze drogi rozeszły się za zawsze?Ja rak 1984, on ryby 1983
Bardzo proszę o pomoc i postawienie kart.
Pozdrawiamwink
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Prośba o wróżbę 15.01.11, 12:25
      Witaj smile
      Masz wystarczajacą ilośc postów i chętni do wróżby mogą odpisywać smile
      • amarraa Re: Prośba o wróżbę 16.01.11, 19:32
        Ponawiam prośbę o wróżbęwink wiem, że pewnie nie jestem jedyną osobą która się o to do Was zwraca nie mniej jednak spróbuję raz jeszcze, bardzo mi na tym zależy więc jeśli ktoś z Was znajdzie chwilkę czasu byłabym wdzięcznawink
        Pozdrawiam
        • amarraa Re: Prośba o wróżbę 08.02.11, 16:50
          Hej!
          Postanowiłam jeszcze raz zapytać czy ktoś z Was miałby ochotę postawić mi karty..mówi się do trzech razy sztukasmile może tym razem się udawink
          Pozdrawiam
          • nielaik Re: Prośba o wróżbę 17.02.11, 16:40
            Russian Tarot of St. Peresburg, karty proste. Nie znalazłam skanu całej talii.
            Dlaczego się odezwał?
            S-wieża
            1 - reprezentuje osobę pytającego i sygnalizuje jego problem-3 buław
            2 - problem pytającego-4 buław
            3 - korzenie problemu-as mieczy
            4 - pragnienia pytającego i to, co może osiągnąć-5 mieczy
            5 - niedawna przeszłość, z której wypłynął problem-gwiazda
            6 - bliska przyszłość, która wyłoni się z obecnej sytuacji-7 mieczy
            7 - nieuświadomione cechy pytającego, które spowodowały problem-paź denarów
            8 - co osoba tak naprawdę myśli o tym problemie (nadzieje lub zwątpienie)-rycerz buław
            9 - wpływy otoczenia w danym problemie (pomoc i wsparcie lub dezaprobata, na kogo można liczyć lub nie)-kapłan
            10 - ostateczny wynik, rozwiązanie problemu-5 kielichów
            Karty typowe dla oszytwa 5 i 7 mieczy odbieram jakoś dziwnie. Jakby nie do końca chodziło o to aby wyproadzić cię w maliny, on chyba wie, że coś stracił, chciałby o to zawalczyć. Klapki mu z oczu spadły. Ale nie do końca, o uczucia mu nie chodzi. Ma poważną sprawę na karku i chce ją jak najszybciej załatwić. Tobie się musi bez niego teraz dobrze ukłać, żyjesz jak pączek w maśle. Masz kogoś? Bo jego problemem jest 4 buław, a przeszłość, z której wyniknął problem to Gwiazda. Ma jednym słowem konkurencję do twojej ręki i to nie byle jaką. Jeżeli jesteś z kimś w związku, to jest ci z nim dobrze. Naprawdę możesz tej osobie ufać, masz też jakiś walor, atut, albo coś wartościowego co on chciał by mieć.
            Przypomnij sobie czy czasem czegoś nie zostawił u ciebie, albo o coś nie rości sobie pretensji. On ma problem, bo wiedzie dosuć nieustabiliowane życie, nie ma specjalnych osiągnieć na koncie, ktoś go w tym kierunku natchnął, że powinien bardziej poważnie podejść do życia, a ty jesteś dobrą partią, albo czymś innym. Jest coś po co przyszedł i jemu tego brakuje. Zwróciłam uwagę na kartę Asa Mieczy i Wieży jego sygnifikator. Na Asie jest korona, w Wieży ona spada. Traci władzę, jakieś wpływy, królestwo. Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że tutaj chodzi o jakąś wygodę życiową, prestiż. To ostatnie słowo zwłacza bym podkreśłiła. Tak jakoś mi pasuje.
            Karta Kapłana. Jest jakiś mus, któremu on musi sprostać, jeżeli nie, nie otrzyma nagrody. Sprawy urzędowe.
            3 buław, która reprezentuje jego osobę, mówi o tym, że nie spodziewa się z twoje strony odmowy, on jest pewnien, że na niego nie tyle czekasz, co jego pojawienie się, znacznie się ucieszy. Nie podoba mi się ta 3 buław w odbiorze. Zadufany w sobie facet, który uważa, że wszytko mu wolno, a kobiety padają do jego stóp. Jest wespły, pewny siebie, ale pewna jego część osobowości jest niezbyt przyjeman. Stawia siebie na pierwszym miejscu, nie liczy się za bardzo z drugą stroną, masz problem, naprawdę? Sama dasz sobie radę. Jak mu pożyczasz pieniądze to zapomina oddawać, a jak się upominasz nadal nie wie o co chodzi. Rycerz Buław w pytaniu 8, twierdzi, że łato mu to wszytko pójdzi, załati to po co chciał przyjść. Ale wynik jest dla niego niesatysakcjonujący, 5 kielichów. Niby nie może narzekać, bo ma dwa pucharki, z których pije, ale jego misja nie powiodła się i pozostał uboży o 3.
            Mam nadziję, że ktoś dorzuci tu jeszcze 3 grosze. Jeżeli nie, radzę wziąść wróżbę z bardzo dużym dystansem.
            • amarraa Re: Prośba o wróżbę 23.04.11, 23:13
              Witam,

Na początku chciałam bardzo przeprosić, że nie wysłałam zapłaty..prawdę mówiąc przestałam wierzyć, że ktoś odpisze na mój postsad a później doszły inne komplikację w moim życiu i zapomniałam o tym.. i teraz przy okazji świat odezwała się jego siostra i pomyślalam ze zajrze i zobacze..może ktos odpisał..i tu takie zaskoczeniesmile wiec jeszcze raz bardzo przepraszam.
              Jak mogę wysłać zapłatę? chciałam wyslać wiadomość prywatna ale jest to opcja tylko dla znajomych.
              A odnosnie wrozby to juz weryfikujesmile wydaje mi sie ze moze byc w niej duzo prawdy..jesli chodzi o to co starcil..nie chce zeby wyszlo ze jestem zarozumiala, ale wiem jego rodzina bardzo mnie pokochala, zreszta ja ich takze, oni wiedza i on tez ze jestem tzw. dobra dziewczyna, ktora na dodatek bardzo za nim byla i mysle ze tu moze miec z tym problem, bo duzo stracil i sadze ze rodzinka nadal go meczy ze byl glupi, wiele stracil itd...do tego dochodza znajomi ktorzy biora sluby, rodza im sie dzieci a on nadal nie ma nikogo na powaznie od tamtej pory, kiedy to ja bylam osoba z ktora on byl pewnien ze chce sie zestarzec a pozniej cos mu odbilo...ja wtedy stracilam wrecz grunt pod nogami, a teraz...ja tez nadal jestem sama, byli po drodze mezczyzni ale zaden na powaznie, jednak stwierdzenie ze zyje jak paczek w masle jest na miejscu, jestem szczesliwa mam dobra prace, zaczelam szkole ktora mnie bardzo cieszy..tylko tej milosci brakujesad
              A jesli chodzi o stwierdzenie ze jest zadufany w sobie i stawia siebie na pierwszym miejscu to nie zaobserwowalam tego nigdy..no moze ze skrzetnie to ukrywal.
              Jesli ktos bedzie chcial sie wypowiedziec na temat tej wrozby to chetnei poczytam inne interpretacje.
              Pozdrawiam
              • zainteresowany1977 Re: 23.04.11, 23:30
                Są takie okresy kiedy ja nie mogę kłaść kart, po prostu, więc ja Ci nie położę.
                Piszesz o nim więc nadal go kochasz i nie umiesz zapomnieć bo wydawało Ci się że szczęście (??) jest w zasięgu ręki i wiązałaś z tym nadzieje a może konkretne plany a on podważył Twoje zaufanie do ludzi. Jesteś jak postać na 5 kielichów, musisz z godnością przejść przez dolinę płaczu, nikt Ci w tym nie pomoże. Wiem o czym piszę bo to część mojej historii. Niczego nie przyspieszysz, nie ma sensu się jemu narzucać bo gdyby miało mu zależeć to nie zrobiłby tego co zrobił, tak tylko zszarpiesz sobie nerwy i stracisz do siebie szacunek a ryzyko że on oleje jest duże. Jeśli potrzebujesz czasu to wszystko co możesz zrobić to czekać na lepszy czas. Taki Amerykanin kiedyś mi powiedział ,,jak nie wiesz co zrobić to nic nie rób, większość spraw sama się w ten sposób rozwiąże" smile
              • coill Re: Prośba o wróżbę 24.04.11, 09:13
                ja mam takie zapytanie(zanim napisze cos jescze hehe), zainteresowaly mnie 3 kije wieza i te miecze..
                powiedz mi, czy Ty moze masz mieszkanie....lub mozliwosc miec w którym byloby mu wygodnie?
                • amarraa Re: Prośba o wróżbę 24.04.11, 14:08
                  właśnie nie mam żadnego mieszkania ale ostatnio poznałam pewnego mężczyznę, który wiem, że planuje taki zakup...a co do wychodzenia na przeciw tamtemu byłemu to z mojej str. nie ma na to szans...jestem zbyt dumna na to i za bardzo szanuje siebiesmile to właśnie on się odezwał dlatego byłam ciekawa co się za tym kryje..
              • nielaik Re: Prośba o wróżbę 24.04.11, 18:28
                Przez własną pocztę wyślij, albo na forum coś wklej. Sorry za tego pączka w maśle, ale widać że jeszcze trzeba się dużo nauczyć wink
                • amarraa Re: Prośba o wróżbę 22.05.11, 13:35
                  Witam,
                  chcialabym zapytac coill czy wklei swoja interpretacje powyzszego rozkladu, wiem ze minelo troche czasu od tamtej pory ale nie moge przestac o tym myslec, tym bardziej ze calkiem niedawno poznalam kogos, kto jak sie okazalo zna tez jego i jak jej powiedzialam ze sie z nim spotykalam to odrazu zareagowala ze od czasu jak przestal byc ze mna( a nie znala mnie wtedy, tylko z opowiadan) to nie mial nikogo i nadal nie ma i dala mi do zrozumienia ze nie moze przestac o mnie myslec,tylko moze jest tez zbyt dumny itp. i ze ma jakis zal do mnie..moge przypuszcac o co ale nie wiem co o tym myslec??
                  moze ktos postawil by jeszcze karty na mnie i na niego tylko nawet nie wiem jak sformulowac pytanie...ja teraz sie spotykam z kims ale myslami jestem przy kims innym, nie wiem co mam myslec co robic...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka