Dodaj do ulubionych

szansa na spotkanie

05.02.11, 15:22
Dziewczynie wpadł w oko fajny facet, ale rozjechali się zanim jeszcze zdążyli się lepiej poznać.
To nie jest rozkład bo spotkałyśmy się na pogaduszki a nie wróżby a karty zaczęłyśmy losować z doskoku w trakcie babskiego przeżywania big_grin

1. Jak jest szansa, że się spotkają
7 Mieczy, Król Buław, Cesarz
on jest "ważniejszą osobą" od niej i na to wskazał Cesarz, ale czy można pomyśleć, że to on coś wykombinuje żeby doszło do spotkania?

2. Co ona może zrobić by do tego doszło
Koło Fortuny, 4 mieczy, 2 Buław
chyba lepiej żeby nic nie robiła i zdała się na przypadek; ewentualnie ona może go gdzieś zobaczyć (przez okno tongue_out ), ale niewiele może zrobić albo 4 Mieczy mówi by nic nie robiła i poczekała bo to Cesarz

3. Jakie ma o niej zdanie
9 Buław, Rycerz Monet, Kapłanka
chyba mało o niej wie, miejmy nadzieję że chciałby się dowiedzieć (R Mon) smile

4. Jakie uczucie w nim wzbudza
Król Pucharów, 6 Monet
polubił ją, liczy że ze wzajemnością
Obserwuj wątek
    • coill Re: szansa na spotkanie 05.02.11, 15:29
      czy zakadalas jakies ramy czasowe spelnienia karty czy tak o?

> 1. Jak jest szansa, że się spotkają
      > 7 Mieczy, Król Buław, Cesarz
      prosze napisz jak to sie spr, gdyz ja bardz czest obstaje ze 7 mieczy w takich wypadkach mze mowic o czyims kombinowaniu, aby uzyskac cel(tu spotkanie), i moze i pan cos wykombinuje z tej okazji? Mozna myslec w negatywie, ze bedzie sie "asekurowac" wymigiwac w razie zaproszen, jednak ja mysle ze to kombinacja, spryt smile
      >
      > 2. Co ona może zrobić by do tego doszło
      > Koło Fortuny, 4 mieczy, 2 Buław
      nic chyba ze ew. wyskoczyc z niespdzianka,ale napewn nie wprost do niego...niestety 4 mieczy blokuje. 2 kije wyraza checi(kontakt), jednak wiele nie robi.wiesz co, jak on Cesarz...to nie ma sensu robic cokolwiek,n zrbi co jemu wygodnie i po drodzesmile

> 3. Jakie ma o niej zdanie
      > 9 Buław, Rycerz Monet, Kapłanka

ciepla, inteligenta. Dopiero sie dowiduje i przyglada. Narazie z teg co zdarzyl dojrzec mamy kaplanke, skupil sie pewnie raczej na wnetrzu, moze uznal ze tajemnicza lub ze malo wie i niej.

> 4. Jakie uczucie w nim wzbudza
      > Król Pucharów, 6 Monet

napewno milesmile
      • misboaa Re: szansa na spotkanie 05.02.11, 15:44
        Nie zakładałam żadnych ram czasowych bo to było na zasadzie: wyciągnij trzy karty to zobaczymy, nie miało być wróżenia smile Potem znowu się zagadałyśmy i tak w kółko.
        7 Mieczy mi najczęściej pokazywało kombinowanie (w pozytywnym znaczeniu) lub oszustwo. Ona i tak mówiła, że nie miała by odwagi zabiegać o spotkanie z nima tutaj karty wyraźnie pokazywały jego. Zobaczymy co będzie.
        Mam nadzieję, że Kapłanka nie mówi, że przemknęła niezuważona, że niezarejestrował jej w długiej pamięci.
      • misboaa Re: szansa na spotkanie 05.02.11, 15:48
        coill napisała:

> > 1. Jak jest szansa, że się spotkają
        > > 7 Mieczy, Król Buław, Cesarz
        > prosze napisz jak to sie spr, gdyz ja bardz czest obstaje ze 7 mieczy w takich
        > wypadkach mze mowic o czyims kombinowaniu, aby uzyskac cel(tu spotkanie), i moz
        > e i pan cos wykombinuje z tej okazji? Mozna myslec w negatywie, ze bedzie sie "
        > asekurowac" wymigiwac w razie zaproszen, jednak ja mysle ze to kombinacja, spry
        > t smile
        tak też mogło by być, że gdyby zadzwoniła czy napisała to by nie miał zaufania do takich zagrywek i nie skorzystał by
    • misboaa Re: szansa na spotkanie 05.02.11, 16:07
      Było jeszcze:
      1. Jej wygląd
      2 Mieczy, Cesarzowa
      Cesarzowa to wow bomba, nie? big_grin Z 2Mieczy to może Cesarzowa zewnętrznie i umysłowo? Ładna i intligentna?

2. Jaki ma oczekiwania względem tej znajomości (głupio brzmi tongue_out )
      9 Buław, Paź Pucharów, 7 buław
      na razie myśli, ciepło, a jak by zobaczył, że jest zainteresowanie to by wykazał inicjatywę jak się należy smile
      Konkluzja jest taka, że jak Koło Fortuny zakręci się w dobrą stronę i spotkają się gdzieś przypadkiem to jest szansa, że Megasexy weźmie sprawy w swoje ręce. Wszystko zależy teraz od losu.
      • pacha.mama Re: szansa na spotkanie 05.02.11, 16:20
        > 1. Jej wygląd
        > 2 Mieczy, Cesarzowa
        > Cesarzowa to wow bomba, nie? big_grin Z 2Mieczy to może Cesarzowa zewnętrznie i umysł
        > owo? Ładna i intligentna?

2 mieczy mi się skojarzyła mi się z takim myśleniem "ładna, ale mogłaby to lepiej eksponować" wink
        Mi cesarzowa pokazywała też parę kg za dużo, ale trzymałabym się pierwszej wersji.

• misboaa wygląd 05.02.11, 16:28
          pacha.mama napisała:

> > 1. Jej wygląd
          > > 2 Mieczy, Cesarzowa
          > > Cesarzowa to wow bomba, nie? big_grin Z 2Mieczy to może Cesarzowa zewnętrznie i
          > umysł
          > > owo? Ładna i intligentna?
          >
          > 2 mieczy mi się skojarzyła mi się z takim myśleniem "ładna, ale mogłaby to lepi
          > ej eksponować" wink
          > Mi cesarzowa pokazywała też parę kg za dużo, ale trzymałabym się pierwszej wers
          > ji.
          >
          o kurcze może za bardzo odstawiona?
          Dziewczyna jest szczupła więc nadmiar kilogramów wykluczam, aktywna też, ale nigdy nie wiadmo co kto lubi. 2 mieczy daje mi zawsze dużo do myślenie.
          • pacha.mama Re: wygląd 05.02.11, 16:35
            Mi ta 2 mieczy zgrzyta.
            Skoro mówisz, że była odstrzelona to może chodzi o makijaż? Opaska na oczach jako metafora tapety big_grin
            • misboaa Re: wygląd 05.02.11, 16:44
              pacha.mama napisała:

> Mi ta 2 mieczy zgrzyta.
              > Skoro mówisz, że była odstrzelona to może chodzi o makijaż? Opaska na oczach ja
              > ko metafora tapety big_grin

Nie wiem jak się odstawiła, ale przykłada wagę do wyglądu więc napewno nie była w drelichu. W ogóle nie pomyślałam o opasce. Może faktycznie dla niego wygladała to tak, że po oczach biło??? co kto lubi....
      • misboaa wygląd 05.02.11, 16:50
        misboaa napisała:

> Było jeszcze:
        > 1. Jej wygląd
        > 2 Mieczy, Cesarzowa
        > Cesarzowa to wow bomba, nie? big_grin Z 2Mieczy to może Cesarzowa zewnętrznie i umysł
        > owo? Ładna i intligentna?
        >
        > 2. Jaki ma oczekiwania względem tej znajomości (głupio brzmi tongue_out )
        > 9 Buław, Paź Pucharów, 7 buław
        > na razie myśli, ciepło, a jak by zobaczył, że jest zainteresowanie to by wykaza
        > ł inicjatywę jak się należy smile
        > Konkluzja jest taka, że jak Koło Fortuny zakręci się w dobrą stronę i spotkają
        > się gdzieś przypadkiem to jest szansa, że Megasexy weźmie sprawy w swoje ręce.
        > Wszystko zależy teraz od losu.

to może mnie ogarnął zbyt wielki optymizm, a fecet tym kijem to od niej się odpędza???????????????????
        • coill Re: wygląd 05.02.11, 17:11
          misboaa napisała:

> misboaa napisała:
          >
          > > Było jeszcze:
          > > 1. Jej wygląd
          > > 2 Mieczy, Cesarzowa
          > > Cesarzowa to wow bomba, nie? big_grin Z 2Mieczy to może Cesarzowa zewnętrznie i
          > umysł
          > > owo? Ładna i intligentna?

te dwa miecze, ytroche taki 'alarm"... umiejetnosc dyskusji moze byc(no chyba ze jej zabraklo jezyka w gebie)? choc mi wyglada bardziej,ze cos tu nie leży.. wczesniej byla Kaplanka, teraz cesarzwa wychodzi z dwoma mieczami, z Cesarzową COŚ nie do konca moze styka. Wspomnialyscie o makijarzu, to tez pasuje do kaplanki("maska" na twarzy"). Mogl uznac ze dobrze i milo sie jej slucha i rozmawia(2 miecze i kaplanka) ale nie koniecznie patrzy, moze jest ciekaw jak wyglada na codzien? trudno mi uznac,nie wiem co gosc lubi. Mam kolegow kt lubia gdy kobieta to w pełni cesarzowa, inni woleliby delikatniej, a jeszcze inni powiedza ze "tapeciara" i wstyd.

> > 2. Jaki ma oczekiwania względem tej znajomości (głupio brzmi tongue_out )
          > > 9 Buław, Paź Pucharów, 7 buław
          On dopiero oceni - jakie moze ew czekiwania miec, narazie sie przyglada i spraawdza czy zawalczyc.
          Wiesz, mze byc tak ze panu sie wydaje ze jest cudownym 100% testosteronem i jest pewien iz ona zacznie skakać za nim(paz + 7). no itak sobie patrzy na nią, jak to ten paz sobie poradzi z pocoągiem do wspanialego Cesarza
          • misboaa Re: wygląd 05.02.11, 17:31
            coill napisała:

> > > 1. Jej wygląd
            > > > 2 Mieczy, Cesarzowa
            >
            > te dwa miecze, ytroche taki 'alarm"... umiejetnosc dyskusji moze byc(no chyba z
            > e jej zabraklo jezyka w gebie)? choc mi wyglada bardziej,ze cos tu nie leży.. w
            > czesniej byla Kaplanka, teraz cesarzwa wychodzi z dwoma mieczami,
            z facetami nigdy nic nie wiadomo. Ona ma normalny makijaż, bez tapety. Słuchajcie to może wszystko jest ok tylko twarz nie ta?!!! big_grin
            >
            > > > 2. Jaki ma oczekiwania względem tej znajomości (głupio brzmi tongue_out )
            > > > 9 Buław, Paź Pucharów, 7 buław
            > On dopiero oceni - jakie moze ew czekiwania miec, narazie sie przyglada i spraa
            > wdza czy zawalczyc.
            > Wiesz, mze byc tak ze panu sie wydaje ze jest cudownym 100% testosteronem i jes
            > t pewien iz ona zacznie skakać za nim(paz + 7). no itak sobie patrzy na nią, ja
            > k to ten paz sobie poradzi z pocoągiem do wspanialego Cesarza

Coill on podobno wygląda jak 100% sexy testosteronu i laski za nim się oglądają, a do tego dobrze wykształcony i obyty w świeicie. Napewno ma świadomość samego siebie. Ona też jest niczego sobie, ale lepiej niech się nie wychyla bo dla niego takie rzeczy to może być chleb powszedni.
            Ciekawe co on myśli z wyglądem. Nie lubie 2Mieczy tongue_out
        • misboaa Re: wygląd 06.02.11, 11:02
          > 1. Jej wygląd 2 Mieczy, Cesarzowa

> 2. Jaki ma oczekiwania względem tej znajomości (głupio brzmi tongue_out )
          > 9 Buław, Paź Pucharów, 7 buław
          > Konkluzja jest taka, że jak Koło Fortuny zakręci się w dobrą stronę i spotkają
          > się gdzieś przypadkiem to jest szansa, że Megasexy weźmie sprawy w swoje ręce.
          > Wszystko zależy teraz od losu
          Wpadłam jeszcze na taki pomysł, że on ją polubił, dobrze o niej myśli tylko jakby jej nie dostrzegł. Nie uświadomił sobie jeszcze, że z niej fajna dziewczyna. Mógł przecież być skupiony nad czymś innym. Czasami tak bywa, że za którymś spotkaniem dopiero człowiek uświadamia sobie, że ktoś jest całkiem atrakcyjny.
          On ma Króla Pucharów, Pazia z jednej strony a Kapłankę i 2 Mieczy z drugiej. Czyli gdzieś coś dzwoni, tylko gdzie? smile
    • nielaik Re: szansa na spotkanie 13.02.11, 15:28
      1. Jak jest szansa, że się spotkają
      7 Mieczy, Król Buław, Cesarz
      Wszystko zależy od pana, jeżeli będzie miał ochotę się spotakć to tak zrobi.
      Ale najpierw wybada czy ma szansę, czy mi się to będzie opłacać. On rozdaje karty, chyba, że ta pani jest w typie K.B i Cesarza. Wszystko wygląda jednak na ruch ze strony jednej osoby. Jednak ci K.B i Cesarz siedzi, może trzeba ich zachęcić do działania, żeby nie trzeba było długo czekać?

2. Co ona może zrobić by do tego doszło
      Koło Fortuny, 4 mieczy, 2 Buław
      Poczekać, aż od się do niej odzewie. Koło Fortuny mówi, że jest taka możliwość, ale lepiej żeby to kobieta czekała 4 mieczy, na inicjatywę pana 2 buław.

3. Jakie ma o niej zdanie
      9 Buław, Rycerz Monet, Kapłanka
      Wszystkie karty statyczne. Oczekujące na syganł. Nie bardzo wie co o niej myśleć, wie tylko tyle na ile zdążyli się poznać. Dla niego to może być zdystansowna osoba, ostrożna, obserwator, który mu się wnikliwe przygląda. Dla niego ona ma w sobie potencjał, ma coś intrygującego co warto poznać. Nie jest typem biernej osoby, w pewnych okolicznościach może się ukatywnić, pokazać na co ją stać. 9 buław to karta oczekiwania, ale jednak w żuwiole ognia, na razie nie działa, ale to wcale nie oznacza, że w ogóle nic nie robi. Samodzielna osoba, która ceni sobie niezależność, nie zadowoli się byle czym, ma pewne wymagania.

4. Jakie uczucie w nim wzbudza
      Król Pucharów, 6 Monet
      Lubi ją, do tego stopnia, że chętnie dzieli się tym co ma. Jeżeli ma jakieś hobby chciciałby aby ona je poznała. Wszystko co ma najlepszego może stać się jej udziałem.
      • misboaa Re: szansa na spotkanie 13.02.11, 22:21
        nielaik napisała:

> 1. Jak jest szansa, że się spotkają
        > 7 Mieczy, Król Buław, Cesarz
        > Wszystko zależy od pana, jeżeli będzie miał ochotę się spotakć to tak zrobi.
        > Ale najpierw wybada czy ma szansę, czy mi się to będzie opłacać. On rozdaje kar
        > ty, chyba, że ta pani jest w typie K.B i Cesarza. Wszystko wygląda jednak na ru
        > ch ze strony jednej osoby. Jednak ci K.B i Cesarz siedzi, może trzeba ich zachę
        > cić do działania, żeby nie trzeba było długo czekać?

na razie wciąż cisza. Obiektywnie patrząc to minęło już dość czasy by jeszcze oczekiwać, że się odezwie/ mnie by to mocno zdziwiło, ale trzymam język za zębami smile
        Może 7 Mieczy mówi, że coś się wydarzy innego: przypadek, jakaś skomplikowana sytuacja i dopiero wtedy jest szansa, że on zaskoczy, że jest taka fajna dziewczyna w otoczeniu.... sama nie wiem.
        Ja cały czas odnoszę wrażenie, że on jej nie wklepał do mózgu, "nie widział" choć gdzieś poczuł, że fajna kobitka. Ona też nic nie powinna robić tylko zdać się na los więc sytuacja jest dość patowa sad
        • mrgodot Re: szansa na spotkanie 14.02.11, 00:19
          1. Jak jest szansa, że się spotkają - 7 Mieczy, Król Buław, Cesarz
          2. Co ona może zrobić by do tego doszło - Koło Fortuny, 4 mieczy, 2 Buław
          3. Jakie ma o niej zdanie - 9 Buław, Rycerz Monet, Kapłanka
          4. Jakie uczucie w nim wzbudza - Król Pucharów, 6 Monet
          A fecet jest na pewno wolny?
          Jeśli chodzi o szanse to powiedziałabym, że ona będzie kombinować bo przy niej jest 7 Mieczy a przy nim Cesarz. Z 7 Mieczy zwykle nie wiele wynika - człowiek powspomina, szuka, kombinuje, rozważa i na tym się kończy. Czas pokaże ale raczej kontakt na odległość, z 2 Buław niż osobisty. To Koło to takie nieuchronne zawieszenie spowodowane odległością, niemożnością pokonania muru. Facet jest bardzo ostrożny i mam wrażenie, że nie chce jej dopuścić do siebie zbyt blisko. Majaczy mu w Kapłance. I nie jestem pewna czy nie jest z kimś związany - Król Pucharów przy 6 Monet - jest zaangażowanie ale może już się z kimś dzieli. Poza tym Król Buław przy Cesarzu może o tym świadczyć, chociaż wyższe stanowisko też się pokazuje.
          2 Mieczy przy Cesarzowej jako wygląd może pokazywać kobietę, która nie jest świadoma swojej kobiecości albo próbuje ją okazywać w sposób sprzeczny ze swoją osobowością. W ogóle mi to wygląda na jakąś kobiecość "zakłóconą". Może była onieśmielona, albo taka nie do zdobycia. Jeśli on ją tak odebrał to mógł po prostu nie zauważyć.
          • misboaa Re: szansa na spotkanie 17.02.11, 13:48
            Jest wolny, kawaler. Źle zrozumiałam kwestię wyjazdu bo myślałam, że wyjechał w delegację, czy też że są z innych miast, ale on mieszka na stałe za granicą.
            No i była onieśmielona, dobrze zauważyłaś mrgodot, mało się odzywała bo nie wiedziała co ma mówić żeby było z sensem!!! big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka