Dodaj do ulubionych

czy uda mi sie sprzedac..

20.07.11, 21:18
cóz w ramach moich przejsciowych problemów z kaska postanowilam , ze sprzedaje monitor ..ktorego i tak nie uzywam bo nie mam juz stacjonarnego komputera a z nmiesiaca na miesiac traci on na wartosci bo pojawiaja sie co raz to nowsze

czy uda mi sie sprzedac monitor ? paz kiji, krol puch, 9monet

pazik ma ochote ale to tylko ohota nie wiem co robi tu krol puch ..... kurcze niby 9monet to karta transakcji
Obserwuj wątek
    • mrgodot Re: czy uda mi sie sprzedac.. 20.07.11, 21:53
      asia.33 napisała:

> czy uda mi sie sprzedac monitor ? paz kiji, krol puch, 9monet
      >
      > pazik ma ochote ale to tylko ohota nie wiem co robi tu krol puch ..... kurcze n
      > iby 9monet to karta transakcji
      Król Pucharów Rydwanem jedzie więc może Pazik będzie miał ochotę i tata Pazika przyjedzie. Ale to tak dla śmiechu smile Powiedziałabym, że sprzedasz i to korzystnie. Paź Buław to też może być wystawienie ofery i ruch wokół tego - powlny może ale skuteczny.
    • e-shy Re: czy uda mi sie sprzedac.. 22.07.11, 00:12
      paź kijów to możesz być taka zniecierpliwiona Ty, król to być może sugestia, żeby poradzić się, czy posłuchać kogoś Ci bliskiego, 9 monet, że powinien się sprzedaćsmile
    • coill Re: czy uda mi sie sprzedac.. 22.07.11, 11:55
      przy 9 monet poinnas byc pewna ze tak i to korzystniewink tez nie kumam krola puch, moze poprostu to kupiec...albo Ty?
    • asia.33 cos dziwnego..... ;) 23.07.11, 17:52
      cos dziwnego kilka razy pytalam kart o ta sprzedaz i ..słuchajcie wypadaja mi karty cesarz, krol puch albo głupiec ...karty pokazuja woggole nie na temat jakby..ale znajac juz sztuczki tarota i patrzac na karty ..milam w głowie mysl ze moze moj spojrzy i zauwazy ze sie wyprzedaje i ze jako ja go nie prosilam o pomoc finansowa ..kupi niby ten monitor bo same karty pasujace do mojego faceta ( glupie mi pokazal obrazkiem on i nasz piesek idealnie) ...i wiecie co wlasnie ktos zlozyl propozycje kupna..konto nowe..facet...imie w nicku na allegro ..nie zgadniecie .imie mojego faceta big_grin
      • mrgodot Re: cos dziwnego..... ;) 23.07.11, 18:07
        asia.33 napisała:

> cos dziwnego kilka razy pytalam kart o ta sprzedaz i ..słuchajcie wypadaja mi k
        > arty cesarz, krol puch albo głupiec ...karty pokazuja woggole nie na temat jakb
        > y..ale znajac juz sztuczki tarota i patrzac na karty ..milam w głowie mysl ze m
        > oze moj spojrzy i zauwazy ze sie wyprzedaje i ze jako ja go nie prosilam o pomo
        > c finansowa ..kupi niby ten monitor bo same karty pasujace do mojego faceta ( g
        > lupie mi pokazal obrazkiem on i nasz piesek idealnie) ...i wiecie co wlasnie kt
        > os zlozyl propozycje kupna..konto nowe..facet...imie w nicku na allegro ..nie z
        > gadniecie .imie mojego faceta big_grin
        Dobre smile No to masz Króla Pucharów - jeśli to on, to zobaczył ogłoszenie i zareagował. 9 Monet albo kupi albo ci zrobi prezent. Jak na razie zrealizowały ci się 2 z 3 kart.
        • asia.33 Re: cos dziwnego..... ;) 23.07.11, 18:29
          no tak tylko po co jemu monitor ??? przeciez ja jemu nie wysle go wink
          • asia.33 Re: cos dziwnego..... ;) 23.07.11, 18:31
            jeszcze 3 godz a juz 2 osonby sie bija o niego ..tzn "niby moj" i ktos jeszcze a kilku obserwuej wink cena poszla w góre big_grin
            • mrgodot Re: cos dziwnego..... ;) 23.07.11, 18:34
              Król Pucharów powinien przebić cenę.
              Ale tak do końca nie wiemy czy to "twój" czy "czyjś" Król Pucharów? smile
              • asia.33 Re: cos dziwnego..... ;) 23.07.11, 18:38
                dowiemy sie .. musi mi podac dane do wysyłki big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka