malannaanna 04.11.14, 19:05 Czy ktoś korzystał może z rytuału miłosnego na daną osobę? Rytuał zadziałał? U kogo robiliście? polecacie osobę, która wykonała taki rytuał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8stokrotka2121 Re: Rytuał miłosny 11.11.14, 10:41 Ja wczoraj miałam rytuał u wrózki Hanny i czekam na efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowy.motylek Re: Rytuał miłosny 11.11.14, 14:24 stokrotko ale mi pisałas ze juz sie sprawdziło a tutaj ze dopiero czekasz na efekty :( Odpowiedz Link Zgłoś
8stokrotka2121 Re: Rytuał miłosny 11.11.14, 14:45 Mi chodziło o to, że sprawdziło się to co mi p. Hanna wrózyła to było pół roku temu a rytuał miałam wczoraj wykonany :) Sorki za żle sprecyzowaną odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowy.motylek Re: Rytuał miłosny 11.11.14, 14:48 odpislam Tobie na wrózbiarstwie tam gdzie mi pierwsza napslas. Wrzoka hanna z alegro (wrozkahana taki nick) robiła mi w styczniu wrózbe i niestety nic nie wyszlo , pytałam ja o cos waznego ale i o prace bo byłam swiezo po rozmowie o prace - mialam dostac umowe i szybko mieli odpowiedziec z firmy - nawet nie oddzwonili :( Jak dla mnie po prostu stek bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
8stokrotka2121 Re: Rytuał miłosny 11.11.14, 14:50 kurcze to nie wiem..... U mnie wszystko co napisała to się sprawdziło i dokładnie opisała moją sytuacje.... A teraz mam nadzieje że również pozytywny skutek będzie miał mój rytuał :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowy.motylek Re: Rytuał miłosny 11.11.14, 14:54 Ja tez mialam nadzieje, choc cos mi nie pasowałao bo pytałam ją o cos waznego i nie wiedziała , nie widzila tego czegos w kartach, nawet o tym nie wspomniała. Czeklam na tel w spr pracy miesiac a ona twierdziła ze szybko otrzymam odpowiedz i nawet umowe o prace a z tej firmy nawet nie oddzwonili . Opislam jej sytacje i napsla mi to samo ale nic na temat przyszlosci i tej waznej dla mnie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina33a Re: Rytuał miłosny 14.11.14, 19:59 ja robiłam u iTona, Zinadi oraz Temidy z wróżbonline u nikogo nie zadziałał, zapłaciłam za własną głupotę :(, więc ostrzegam przed tymi osobami, moja znajoma robiła natomiast u Anabell i Irminy May też nic nie zadziałało Odpowiedz Link Zgłoś
8stokrotka2121 Re: Rytuał miłosny 14.11.14, 21:30 A jaką miałaś sytuacje przed robieniem pierwszego rytuały jeśli można wiedzieć. I kiedy robiłaś te rytuały ? Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Rytuał miłosny 11.06.20, 08:45 Może zadziała szafa albo makijaż? Nie mamy już kagańców cam Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Rytuał miłosny 02.01.15, 13:19 a czy z rytuały tej osoby może ktoś korzystał aneta1979aneta.kloiu@o2.pl ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamena2 Re: Rytuał miłosny 03.01.15, 20:35 stokrotka i co z ryt co robilas u hanny cos sie powiodlo? Odpowiedz Link Zgłoś
cudaczek3 Re: Rytuał miłosny 24.02.15, 20:35 Kiedyś bardzo nie wierzylam w to ,ze istnieje magia i rytuały czytając te steki bzdor smialam się i pukalam w czoło ze są ludzie którzy z tego korzystają,do czasu.....stało się w moim życiu tak ,ze i ja stukajaca się w czoło nie miałam innego wyjścia,była to dla mnie ostatnia deska ratunku.skorzystalam i dziś juz wiem, i wierze ,ze magiczne rytuały działają,nie mogło być inaczej u mnie magia zadziałała jestem tego pewna.przepraszam dziś wszystkie osoby ,z których się smialam.wiem ze magia działa.dziękuje tez osobie która dala mi namiary na panią która że chciała wykonać dla mnie rytuał a klientka ze mnie była naprawdę ciężką.jeszcze raz dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Rytuał miłosny 25.02.15, 07:52 do cudaczek3: mam pytanie czy możesz podać namiar na osobę, która Ci pomogła ? Mój meil : diament74@tlen.pl Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
paniwsrednimwieku Re: Rytuał miłosny 10.06.15, 17:34 Rytualy milosne ,rytual na prace na zdrowie na uwolnienie od toksycznego partnera na odzyskanie partnera,finanse i inne.Pod adresem biala.swieca@o2.pl cena rytualow 70zl. Odpowiedz Link Zgłoś
diana.1990 Re: Rytuał miłosny 14.08.15, 17:24 Rok temu zostawił mnie narzeczony, rzucił mnie dla laski, która miała większe cycki. Nikomu nie życzę takich przejść, jakie ja miałam, bo ślub był już prawie dograny. Byłam roztrzęsiona, nie byłam w stanie nic zrobić, nawet pracować. Koleżanka znalazła mi babkę, która się zajmuje urokami miłosnymi i powiedziała mi, że on odszedł bo nie był dla mnie przeznaczony. Zaproponowała rytuał na przyciągnięcie tego właściwego, a ja się zgodziłam i to była dobra decyzja, choć chciałam wtedy odzyskać narzeczonego. Pół roku temu poznałam młodszego o rok mężczyznę, z którym się świetnie dogaduję i jest nam wspaniale w łóżku;) Dlatego uważam, że jeśli ktoś nie chce z nami być, to nie należy go odzyskiwać na siłę, bo może Bóg przeznaczył dla nas kogoś innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-tarot Re: Rytuał miłosny 14.07.15, 18:42 polecam wrozke Anie aniakonto@interia.pl po rytuale u Pani Ani Mąż wrócił do mnie po miesiacu, Odpowiedz Link Zgłoś
728anna Re: Rytuał miłosny 02.10.15, 10:34 Polecam wróżkę Ewelinę: ewela9x0@wp.pl Chłopak zostawił mnie, powiedział, że uczucie się wypaliło, 7 lat bycia razem psu w d.....Pani Ewelina przygotowała rytuał na powrót, wzmocnienie i oczyszczenie relacji. Po ok. 2 tygodniach od rytuału sam się skontaktował a później przy instrukcjach i radach wróżki wrociliśmy do siebie. Bardzo mi pomogła i nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamaliszewska78 Re: Rytuał miłosny 03.01.16, 12:50 mogę polecic sprawdzoną i skuteczną rytualistke jak ktos potrzebuje. Moj mail kasiamaliszewska78@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga33m Re: Rytuał miłosny 02.08.16, 17:23 Czy ten mail jest prawidłowy bo mi nie wysyła na ten adres Odpowiedz Link Zgłoś
olawska.anna Re: Rytuał miłosny 26.01.16, 23:19 polecam rytualistkę z ukrainy irmina.ryt@gmail.com ona mieszka w polsce od lat, korzystałam z rytuału miłosnego który się udał mój chłopak zmienił myślenie i nadal jest przy mnie a chciał odejść. można z nią pogadac przez tel Odpowiedz Link Zgłoś
maddinne Re: Rytuał miłosny 12.02.16, 09:51 ile czekałas na efekt? i jak to mniej wiecej wygladało jesli moge spytać...sam z siebie Twój facet stwierdził ze świata poza Tobą nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianaru Re: Rytuał miłosny 05.04.16, 18:30 mogę polecic wrozke, ktora robila mi urok i nie tylko mi, bo tez 2 moje kolezanki korzystaly z jej pomocy i wszystko sie powiodlo. Czekac trzeba troszke, bo okolo miesiaca, ale mysle ze warto. Moge podac na nia namiar jak ktos chce, nie bede tu pisac, bo nie chce robic reklamy. Kontakt do mnie sylwia.narusz@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kassik8888 Re: Rytuał miłosny 20.10.16, 09:54 alanne również chwaliłaś... więc u której był skuteczny? Odpowiedz Link Zgłoś
kassik8888 Re: Rytuał miłosny 27.10.16, 11:35 Masz do niej nr telefonu? Prośba o kontakt. rozczarowana89@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
prayforlove0 Re: Rytuał miłosny 17.03.19, 21:32 Poproszę o kontakt: prayforlove0@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
alexlop Re: Rytuał miłosny 28.06.16, 22:39 korzystalam z uslug kobiety, ktora odmienila moje zycie, polecam ta pania dla wszytskich ryt milosnych i nie tylko, jesli ktos chce moge podac kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
sj12 Re: Rytuał miłosny 19.07.16, 13:16 alexlop proszę o kontakt do Pani która Tobie pomogła, sylwiaxyz83@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sanderson00765 Re: Rytuał miłosny 24.09.16, 16:47 Proszę o kontakt Sandrson00765@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaxxx Re: Rytuał miłosny 22.10.18, 09:21 jeśli mozesz napisz do mnie kamila15kaczor@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwietta.o Re: Rytuał miłosny 04.02.21, 07:48 Moze pani mi wyslac kontakt do tej Pani una e-mail sylwia.o@ libero.it dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
karolek137 Re: Rytuał miłosny 02.02.17, 01:00 rytuał czasem działa czasem nie . Jesli osoba odchodzi do innej to nic nie pomoże . Zbiorą tylko kase rzędu 1000 zł i po ptokach . Ja korzystałm z goscia co bierze kase po tym jak sie uda , nie wiem . milosnyurok.wixsite.com/tarot/tarot Odpowiedz Link Zgłoś
hedowiec Re: Rytuał miłosny 28.02.17, 14:27 Witajcie Istoty kosmiczne, czyń wedle swej woli będzie całym prawem... Ruszyła moja strona internetowa. spetanie.pl/ Zapraszam po porady i wykonuję rytuały dostosowane do sytuacje, po swojej stronie Ty wykonujesz uproszczony rytuał kondensujący energie. Zajmuiję się magią Chaosu i Ceremonialną. Istnieją zasady życia, przyrody - psychiki człowieka, których używa się dla osiagania celów. Magia była początkiem psychologii, która wszystko niepotrzebnie skomplikowała. Pozdrawiam, miłość jest prawem, miłość podług woli. EN Odpowiedz Link Zgłoś
pufeczka28 Re: Rytuał miłosny 25.01.18, 01:23 Szkoda, że nie odpisuje Pan na maile... Odpowiedz Link Zgłoś
ala79a Re: Rytuał miłosny 14.03.18, 11:08 Witam.Chcialabym sie podzielic wlasnymi doswiadczeniami.....jakis czas temu moje malzenstwo przechodzilo Wielki Kryzys !! .Rozstalam sie z mezem.Wertowalam internet szukajac pomocy az trafilam na portal gdzie pisano o magi i rzucaniu urokow milosnych.....zdecydowalam sie poszukac w necie ludzi tym sie zajmujacych. Znalazlam wiele osob ktore zaoferowalo mi pomoc .....i co ? wydalam wiele grosza a efekty zadne albo minimalne....nie bede ukrywac ze stracilam nadzieje.....az bedac na urlopie poznalam kobiete ktora podala mi namiary na Pana mieszkajacego w Niemczech i do dzis jestem wdzieczna,mimo ze Pan Marcin nie zajmuje sie tym zawodowo....pomogl mi w 101 %.......wykonal rytual milosny i wszystko wrocilo ......Jestesmy znowu razem od 8 m-cy....Ja,moj maz i syn !!!!!.Zycze wiary w milosc i pozdrawiam. Alicja. Kontakt do Pana Marcina marcin.pop.43@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
patinka1980 Re: Rytuał miłosny 13.09.18, 17:38 Witam . Czy moge prosić pania o kontakt moj mail : patrycjaziebicka @wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patinka1980 Re: Rytuał miłosny 13.09.18, 17:39 Witam . Czy moge prosić pania o kontakt moj mail : patrycjaziebicka @wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yuka4 Re: Rytuał miłosny 20.09.18, 14:31 Patinka, spróbuj u wróżbity Kaspiana . Oprócz kart Tarota zajmuje się również rytuałami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patinka1980 Re: Rytuał miłosny 01.10.18, 22:21 Yuka4 czy mogę prosic cie kontakt na maila patrycjaziebicka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
desperat1 Re: Rytuał miłosny 07.10.18, 15:29 Ja jestem w trakcie rytuału u pani Ani zamówionego ze strony Rytuały miłosne, uroki. Zostały mi jeszcze dwie sesje, mam nadzieję, że pozytywne opninie o niej okażą się prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
tymoteuszwieczorek Re: Rytuał miłosny 26.11.18, 19:57 Ja miałem odprawiany egipski rytuał Izydy u Syllio Mana. Gościu jest niesamowity. Nie wiem jak to zrobił ale z Martą jesteśmy ze sobą - za miesiąc nasz ślub:) Odpowiedz Link Zgłoś
mindas613 Re: Rytuał miłosny 02.12.18, 12:28 spróbuj na rytualnym kręgu, mają duży wybór rytuałów Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaryba Re: Rytuał miłosny 02.12.18, 12:33 Napisz do wróżbity Harona na rytualnym kręgu. najlepiej wszystkiego dowiedzieć się u źródła. na forum będziesz mieć reklamy albo nic nie znaczące wpsiy Odpowiedz Link Zgłoś
prayforlove0 Re: Rytuał miłosny 17.03.19, 21:34 Proszę o kontakt: prayforlove0@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Autoreklama idzie szerokim frontem 19.03.19, 18:41 "Wróżko" - wstydu nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
rorowskaania Re: Rytuał miłosny 08.04.19, 23:19 Witam, pragnę wszystkich ostrzec przed oszustką która podaje dane Anna Szalkowska, jej strona internetowa to www.rytualy-milosne.pl Zapłaciłam tej kobiecie w zeszłym roku w październiku za rytuał miłosny. Rytuał rzekomo wykonała i kazała czekać na efekty. Kiedy efektów pod koniec grudnia nie było napisałam do niej i odpisała że wykona jakieś wzmocnienie. Oczywiście minął kolejny miesiąc i znów to samo nic a nic nie działało. Znów napisałam do niej. W odpowiedzi nie była miła, stwierdziła że absolutnie nic mi nie obiecywała i widocznie mój mężczyzna ma blokady i przez to rytuał nie działa. Kpina. Była opryskliwa i nie miła. Wpisałam na pewnym forum opinię i podałam swój adres email do kontaktu. Odezwały się do mnie 4 pani i dwóch panów które były potraktowane w identyczny sposób jak ja. Co ciekawe maile były kopiuj-wklej. Ona nam pisała identycznie to samo. Nikt z tych osób nie ma efektów a ona ostatecznie przestała im odpowiadać na maile. Ten wątek na tym forum po krótkim czasie został usunięty. Załozylismy inne i dokładnie ta sama sytuacja. Tutaj na gazecie identycznie. Jest o niej tutaj na forum otwarte przez nią forum gdzie ona sama pisze na swój temat komentarze, te niewygodne prawdziwe usuwa i blokuje taką osobę- ona załozyła tutaj wewnętrzne forum i może blokowac dane osoby by już o niej nic nie napisały. Szok!! Bardzo ostrzegam i nie wierzcie w te pozytywne komentarze bo pisze je ona sama. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabylica Re: Rytuał miłosny 09.04.19, 13:57 Szukam pomocy. Naprawdę pilnie potrzebuję pomocy. Szukam UCZCIWEJ osoby, która ściągnie urok miłosny z mężczyzny na którego ja go zamówiłam. Osoba która go mi zrobiła trzy razu już próbowała i jedynie to go osłabiło ale nadal działa. On nie chce dać mi spokoju a ja nie chcę z nim być bo tak naprawdę to teraz go dopiero poznałam i teraz widzę jakim jest on naprawdę człowiekiem, złym i egoistyczny. Proszę o pomoc. I bardzo proszę tylko o uczciwe osoby które coś potrafią bo naprawdę nie stać mnie na wyrzucanie pieniędzy w błoto. Mój mail: bylica.anka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
aniabylica Re: Rytuał miłosny 09.04.19, 14:06 Szukam pomocy. Naprawdę pilnie potrzebuję pomocy. Szukam UCZCIWEJ osoby, która ściągnie urok miłosny z mężczyzny na którego ja go zamówiłam. Osoba która go mi zrobiła trzy razu już próbowała i jedynie to go osłabiło ale nadal działa. On nie chce dać mi spokoju a ja nie chcę z nim być bo tak naprawdę to teraz go dopiero poznałam i teraz widzę jakim jest on naprawdę człowiekiem, złym i egoistyczny. Proszę o pomoc. I bardzo proszę tylko o uczciwe osoby które coś potrafią bo naprawdę nie stać mnie na wyrzucanie pieniędzy w błoto. Mój mail: bylica.anka@gmail.com Ten post to nie żart proszę go potraktować powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dora95 Re: Rytuał miłosny 24.04.19, 11:00 Ja miałam u szeptuchy Rjady. Efekt jest do dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Rytuał miłosny 05.06.19, 23:19 Dora nie dokończyła to miało być tak: Efekt jest do dzisiaj TAKI ŻE . UJ Z TEGO JEST. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakula8 Re: Rytuał miłosny 12.07.19, 20:06 u mnie zadziałał po 3 miesiącach ja robiłam u stellamarti@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elagorz Re: Rytuał miłosny 26.08.19, 19:15 Zapraszam do wyrażania opinii na temat wróżek oraz rytualistów : rytualy-milosne-spetania.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
piteer Re: Rytuał miłosny 08.09.19, 19:20 Najsilniejsze rytualay milosne.komu wierzyc??? Sprawcie sami i zaczniemy dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Rytuał miłosny 08.09.19, 20:51 A co tu sprawdzać? To tak, jak sprawdzanie, czy doniczka zepchnięta z parapetu poleci do góry. Cudów nie ma. Czarów też nie ma. Jaki zatem sens ma dyskusja o skuteczności czarowania przez "wróżki"? Odpowiedz Link Zgłoś
piteer Re: Rytuał miłosny 08.09.19, 20:57 Ludzie. Przyjdzie na moje forum. Zadna pseudowrozka noc nie ppwie.ja potrzebuje ppmocy i to na już. Magia czy sczescie to sie okaze. Wole na maila dostawac alo na kom sie komunikowac to wtedy razem ustalimy. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka1909 Re: Rytuał miłosny 26.10.19, 14:18 Piteer odezwij się proszę do mnie na maila majamichalska000@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
anetapudy Re: Rytuał miłosny 27.03.20, 08:37 Ja robiłam u wielu osób wielu oszustów i nie dałam się kupę razy naciągnąć ale w końcu trafiłam na kogoś kto faktycznie dał radę, nie dajcie się naciągnąć ! Odpowiedz Link Zgłoś
ninaz85 Re: Rytuał miłosny 31.03.20, 14:53 Mogę prosić o kontakt ? Bardzo proszę o kontakt do sprawdzonej osoby jeśli ktoś ma ninaz85@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia.fruzia Re: Rytuał miłosny 07.06.20, 19:36 anetapudy napisał(a): > Ja robiłam u wielu osób wielu oszustów i nie dałam się kupę razy naciągnąć ale > w końcu trafiłam na kogoś kto faktycznie dał radę, nie dajcie się naciągnąć ! Mozesz sie odezwac na maila, mozesz dac jakis kontakt do tej osoby fruzia.fruzia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basia10 Re: Rytuał miłosny 24.11.20, 23:16 Rytuały działają wiem sama po sobie, wykonuje je dla córki . Zeby działał nie wystarczy zrobić jeden i po sprawie trzeba je powtarzać co jakiś czas. Dla potrzebujących chętnie wykonam. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Rytuał miłosny 11.06.20, 08:47 Zakładasz że ...panie są nieładne, olku13 Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Rytuał miłosny 11.06.20, 08:49 Nie pętaj pętaku o ciebie opęta/ło... kochaj,niestety...miłość musi być ...prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś