Dodaj do ulubionych

Na znajomość Prośba:)

05.11.11, 17:50
Z Panem, o ktorym juz Wam pisalam wdałam sie w mały romans. Sama niewiem jak to nazwać. Minęło kilka dni i znów nie mamy kontaktu. Ja się nie odzywam, ale muszę przyznać, że ciepło o nim myślę.
Może ktoś chciałby sprawdzić jak to dalej będzie wyglądało.
Wiem, ze dręczę temat, ale tak myślę i myślęsmile. Zaskoczył mnie obrót sytuacji i nie wiem czy to już koniec czy będziemy tylko "fucking friend"czy już nikim dla siebie. Dodam, ze jest między nami chemia, ale też nie ma takiej łatwości w kontaktach.
Obserwuj wątek
    • lukrusia Re: Na znajomość Prośba:) 05.11.11, 18:08
      Czu-jka ja później powróżę smile jak ktoś szybciej powróży to się dołączę do interpretacji smile
      • czu-jka Re: Na znajomość Prośba:) 05.11.11, 18:19
        Dziękuję Lukrusiusmile
        • lukrusia Re: Na znajomość Prośba:) 05.11.11, 19:46
          Wróżba dla Czujki smile

Pan myśli o waszej znajomości , ale jego dylematem jest działanie w kierunku do ciebie .
          Pan nie wie co powinien zrobić w jaki sposób ta znajomość może się ukierunkować bo chęci u pana są , ale jeszcze nie wie jak to wszystko powinno z jego strony wyglądać czy działać czy zostawić niech się dzieje samo . Czujko nie pokazujesz panowi , że zalezy ci na nim , on widzi tylko twoją postawę zamkniętą a raczej trzymanie się kurczowo jajka złotego bo tam w środku bezpieczniej jest nikt nie stłucze tej skorupki w , której się schowałaś . Myślami trochę odpłynełaś od pana może nawet czujesz się nieco zawiedziona , emocje dają o sobie znać bardzo.
          Ty bardziej uczuciowo do tego podchodzisz , kierujesz się emocjami a pan to uzbroił się w zimny rozum , nie dopuszcza emocji do siebie , raczej coś sobie ustalił i teraz patrzy co dalej będzie . Otwarłaś się na tego pana - to ktoś kto wniósł świeży powiew powietrza w twoje życie i trochę rozbudził twoje serduszko .
          Widzę , że pojawiło sie delikatne uczucie z twojej strony, ale nie masz śmiałości , tej werwy aby zadziałać w jego kierunku , zadzwonić .
          On naprawdę czeka na twój ruch. On teraz ma czas dla waszej znajomości rozważa czy wziąć lica i pokierować powozem czy same konie puścić i niech się dzieje jak chce samo -on ma tego asa kijów a wiec iskierka się pali u niego tylko należy ją rozpalić delikatnie .
          W myśli Czu-jka 8 kielichów -Pan As kijów
          W serduszku Głupiec - Rydwan
          W czynach 4monet - 3 miecze
          co wnoszą Paż Kielichów - Rycerz Mieczy

Sprawdzacie sie teraz 7 kijów (Pomiędzy Wami ),chyba teraz chcecie zobaczyć któremu bardziej zależy .
          Na przyszłość znajomości 8 Kijów -4 miecze - Q.Kijów-4 kije - 5 kielichów
          Jeszcze będziecie mieli ze sobą kontakt , rozmowy , kontakt telefoniczny oraz nie wykluczone spotkania , ale to pan będzie się teraz ociągał jest nie pewny tej znajomości bo w twojej karcie Q.kijów jest więcej energii , chęci działania oraz 4 mieczy gdzie kobieta stoi za plecami mężczyzny i czeka na jego ruch , ale 4 kijów swoją przestrzeń będziecie mieli tylko , że nie wszystko będzie tak wyglądać jak byś sobie chciała wymarzyć , ale wiele wspólnego będziecie mieli .

Ps: możemy za jakiś czas spojrzeć na waszą znajomość i zobaczymy czy coś się zmienia na przyszłość smile

Ps: Czu-jko mogę prosić cię o wróżbę na staż , w nowym miejscu do , którego się przenoszę jak tam będzie mi sie układać .
          kiss

• czu-jka Re: Na znajomość Prośba:) 05.11.11, 20:14
            Dziękuję Lukrusiu.
            To wszystko nie jest takie proste. Pan działa na mnie bardzo, z tymże na wstępie powiedział mi, ze ze nie darzy mnie uczuciem i z jego strony jest tylko chemia miedzy nami. Ze nie chce mnie skrzywdzic. Wiec jakby ewidentnie dał mi do zrozumienia, zebym nie robila sobie nadzieji. A u mnie sa, tylko nie wyobraam sobie takij relacji, ze cos jest a pozniej tydzen milczenia i tak wkolko. A te 4 mieczy posrodku moga o tym mowic. Spedzialam noc u niego, ale jak wychodzilam on nie powiedzial, ze zadzwoni. Bylo milo i tyle. Podle sie poczulam, bo chcialabym czuc grunt pod nogami, widziec, ze relacja ma jakis ciag dalszy. Nie chce czuc, ze jestem osobą, która napędza znajomość.
            A na przyszłośc jest 5 kart?Czy jest jakiś podział? 5 kielichow na koncu wskazuja rozczarowanie. Staram się podchodzić wlasnie jak to 8 kielichow, bo boje sie dostac po dupencjismile.
            Lukrusiu jutro zrobię Ci rozklad, bo dzis wypilam 2 piwa smile.
            • lukrusia Re: Na znajomość Prośba:) 05.11.11, 20:40
              3mieczy w jego czynach to własnie te słowa (bo miecze to mocne słowa , konkretne i to w trójce mieczy. A te 4miecze tak jak piszesz po nocy u pana on nic na to bo to taka karta , która pokazuje pana , który się izoluje , raczej zależy jemu na odosobnieniu bo on to teraz wszystko przemyśla rycerz mieczy .Ale rydwan to chęci są i as kijów nie wyszłaś jemu jeszcze z głowy .
              Ok ,zaczekam na rozkład smile
              • czu-jka Re: Na znajomość Prośba:) 05.11.11, 20:57
                Wolałabym po alkoholu nie sięgać po karty.
                Jak widzisz sytuacja z Panem nie jest klarowna. Nie odezwę się pierwsza, Po takich słowach wolę przybrać postawę 4 monet, bo nie wiem co by mnie spotkało, gdybym się do niego odezwała. Bardzo dobrze się z nim czuje. Wszytsko jest takie niewymuszone, naturalne. Możemy milczeć i trzymać się za ręce, ale tak jakby wszystko przychodziło naturalnie.
                Pan mimo, ze deklaruje ze jest romantykiem i marzycielem (juz wiem skad Księzyc z poprzednich rozkladów). Ale ten wieczor obojga nas zaskoczyl, czulam ze odplywa myslami. Jest zamkniety w sobie, widzę to.
          • lilka107 Re: Na znajomość Prośba:) 05.11.11, 20:52
            co wnoszą Paż Kielichów - Rycerz Mieczy
            7 kijów (Pomiędzy Wami )

no, Pan seksualnie nastawiony, macie skrajne podejscie do znajomosci, Ty chcesz randek, fajnych, cieplych spotkan, kontaktów (paz puch) a on w tym ryc mieczy calkowite przeciwienstwo, zjawia sie kiedy ma ochotę, niespodziewanie i tak samo nie wiadomo kiedy ulatnia się, bez słowa wyjasnienia i bez szans na to, by go zatrzymac przy sobie. Choc widac ze sie bronisz przed angazowaniem, nie chcesz robic 1 kroku (8 kieli, 4 den)
            on chyba zdaje sobie sprawę ze mimo wszystko rani Ciebie swoją postawą, wie ze jest albo bedzie to dla Ciebie trudna i przykra sytuacja -3mie.
            w przyszlosci zmiennie, od intensywnosci doznan do zastoju i marazmu, z ktorego to ty bedziesz was wyciagac, romans jak najbardziej ale takie romanse zazwyczaj pozostawiaja niedosyt. co 5 puch niestety potwierdza.
            ale dobrze wiedziec wczesniej, ze tym razem nie warto sie głebiej sie angazowac smile
            • czu-jka Re: Na znajomość Prośba:) 05.11.11, 21:04
              Dziękuję Lileczkosmile.
              Bronię się, bo dla mnie takie romanse nigdy nie miały większego sensu. On nie odzywał się do mnie 1,5 tyg, nagle ni z gruszki ni z pietruszki zadzwonił z propozycją spotkania. Zgodziłam się, ale nie spodziewałam się takiego obrotu sytuacji, Dla niego to jakby naturalne zauwazylam. Był zdziwiony moim zaskoczeniem.
              Ja raczej nie będę wyciągać go z marazmu. Będę sobie siedziała w tym złotym jajku, jak to określiła Lukrusiasmile.
              Trzymam się powiedzenia Zetasmile, ze to nienaturalne, by mysz biegała za kotemsmile, Dzięki Zetsmile
              • zainteresowany1977 Re: 05.11.11, 22:56
                smile a proszę Cię bardzo smile Ostatnio rzadziej tu zaglądam, widać jednak, że choć niektórzy poszukujący robią postępy i kogoś tam odnajdują smile
                • czu-jka Re: 05.11.11, 23:08
                  Rzadziej zaglądasz, ale Twoje nauki zostały zapamiętanesmile.
                  Znajdują to za dużo powiedziane zresztą jak widać wyżejsmile. Robią postępy, bo dają się porwać w macki Diabłasmile.
                  • zainteresowany1977 Re: 05.11.11, 23:17
                    Nienaturalne żeby mysz goniła kota ... pod warunkiem, że chcesz być w roli myszy, role mogą się jednak odwrócić smile, nie stoi bowiem na przeszkodzie, żeby kota zastąpić kocicą a panią mysz mysim panem smile, i niezatapialna reguła nabiera innego wyrazu smile
                  • zainteresowany1977 Re: 05.11.11, 23:25
                    Każdy siedzi w diable, każdy na swój sposób, nieraz wyraźnie innym razem niepostrzeżenie i prawie niezauważalnie, to niesamowite ale niektórzy wypierają się swojej ciemnej strony psychiki, trudzą się, żeby zachować pozory normalności, oszukują siebie i innych i to kolejny przejaw złego. Naszło mnie na przemyślenia smile, ja wolę tych którzy nie wstydzą się objawiać swojego diabła od tych którzy go gdzieś tam przemycają przed oczyma innych.
                    • algaria Re: 05.11.11, 23:37
                      Kobieta jest tylko zwierzyną polującą na swojego łowcę
                      • czu-jka Re: 05.11.11, 23:38
                        Dobrze powiedzianesmile
                        • zainteresowany1977 Re: 05.11.11, 23:50
                          Prawda to smile
                    • czu-jka Re: 05.11.11, 23:37
                      No mnie poki co kusi swoim ogonemsmile.
                      Kocicą mogę być tylko czasamismile. Na codzien wolalabym jednak tą myszkę
            • arcoiris1 Re: Na znajomość Prośba:) 16.11.11, 11:13

to ja tez powiem o tym rozkladzie

> W serduszku Głupiec - Rydwan
              > W czynach 4monet - 3 miecze
              > co wnoszą Paż Kielichów - Rycerz Mieczy
              > 7 kijów (Pomiędzy Wami )
              > Na przyszłość znajomości 8 Kijów -4 miecze - Q.Kijów-4 kije - 5 kielichów

Odpusc go sobie, wychodzisz w buławnej (jesli to Ty, a nie inna baba) czyli chetnie Cię bzyknie i to wszystko. Na koncu masz 5 pucharów, bedziesz plakac po tej historii, smutku i zalu nie unikniesz.

Ja tu uczuc z jego strony nie widze, Rydwan, As Kijów, 3 miecze, Rycerz Mieczy to nie karty uczuć. Jakie uczucia w 3 mieczach? smile Chyba raniące, to może być. Moga to byc karty kontaktu, na seks (as kijow w głowie faceta plus Buławna w przyszlosci). Czujka 8 kielichów i dobrze, juz odchodzisz mentalnie zanim sie jesczze nie zaczelo, dobre by tez było 8 mieczy no ale nie wypadło wink

Olej faceta, z ktorym sypiasz, a on nie dzowni. Pogotowie seksulane jestes? smile Dzowni po połtora tygodnia a Ty lecisz na spotkanie? Oj czujka, czujka..... smile tak to Ty męża nie znajdziesz, bo faceci sie z takimi nie żenią, takie sa własnie Buławne, nie Cesarzowe smile

buziaki
              • czu-jka Re: Na znajomość Prośba:) 16.11.11, 11:30
                Olej faceta, z ktorym sypiasz, a on nie dzowni. Pogotowie seksulane jestes? smile
                > Dzowni po połtora tygodnia a Ty lecisz na spotkanie? Oj czujka, czujka..... smile
                > tak to Ty męża nie znajdziesz, bo faceci sie z takimi nie żenią, takie sa własn
                > ie Buławne, nie Cesarzowe smile

Wiesz co Arcoiris1...To moja pierwsza taka przygoda w życiu. Nie Twoja to sprawa, A na ten komentarz o mężu powiem krótko i zwięźle: Odwal sięsmile
                • arcoiris1 Re: Na znajomość Prośba:) 16.11.11, 12:08
                  no ale taka prawda Czujka.. No, ale jasne, że nie moja to sprawa. Powodzenia w takim razie! z facetem, ktory na wstępie mowi ze nic nie czuje smile

jednak nie umiem sie powstzymac od rady- jesli nastepnym razem zadzowni po poltora tygodnia ciszy o spotkanie bo seksu mu sie chce (sama mówisz, ze nie gadacie zbyt duzo, malo kontaktowo i uczuciowo jest), to sprobuj jednak powiedziec nie smile No chyba ze idziesz na czysty układ z nim? ale chyba nie, bo ciągle zerkasz na telefon, gadamy o nim na forum, stawiasz na niego karty, no i lecisz na randkę bo pan zabiegany wreszcie zadzwonil-----> zmień to. No ale, jasne, Twoja sprawa. smile
                  • czu-jka Re: Na znajomość Prośba:) 16.11.11, 12:17
                    Zdaje sobie ze wszystkiego świetnie sprawę. Naprawdę nie jestem durną, zaślepioną babą. Dla mnie na początku miał to być taki układ. Nawet powiedziałabym koleżeński. Pewnych kwestii jednak nie przemyślałam. On mi powiedział wprost, że nie czuje do mnie jakichś wyższych uczuć. Ale ja niestety nad swoimi nie do końca panuję.
                    Nie gadamy, bo tego kontaktu zwyczajnie nie masmile. On się nie odzywa ja też milczę.
                    Czasami fajnie jest kogoś pooceniać, ale też nie zawsze wszystko jest takie proste.
                    A tak nawiązując do Buławianej. To nie ładuję się wszystkim do łóżka. Byłam w 3 stałych związkach i to wszystko. A sama nie czuje się swietnie w tej sytuacji. Temperament temperametem a uczucia to już inna sprawa.
                    • arcoiris1 Re: Na znajomość Prośba:) 16.11.11, 12:33
                      A tak nawiązując do Buławianej. To nie ładuję się wszystkim do łóżka. Byłam w 3
                      > stałych związkach i to wszystko. A sama nie czuje się swietnie w tej sytuacji.
                      > Temperament temperametem a uczucia to już inna sprawa.

ale w tym rozkladzie wychodzisz w Buławnej no i niestety, on chce tylko jednego od Ciebie Czujka, tu jest rozklad na Ciebie i niego, no on oddaje sytaucje dość wiernie z tego co opowiadasz o Waszej relacji, idelanie. Ja Cie nie oceniam absolutnie, przeciez mozna isc w rozne uklady, ale z nie wszystkich mąk piecze sie pozniej chleb i na to trzeba miec poprawkę..... no i jezeli Ty sie w niego wkręcasz to dostaniesz zaraz duże, duże bęcki, i 5 kielichów na dokładke. Masz jednak szanse zeby sprobowac odwrocic role- jak zadzwoni do Ciebie, powiedz ze nie masz czasu.
                • algaria Arcoiris1 16.11.11, 12:11
                  A co to kogo obchodzi co kto robi z własnym życiem zwłaszcza jeśli nikomu krzywdy nie robi (no może tylko sobie) dorosła, wolna, kobieta ma chęć na romans, przygodę czy bycie pogotowiem seksualnym - to tylko i wyłącznie jej sprawa, nikomu nic do tego.
                  Ciekawe moja pani czy Ty jesteś taka bez winy wobec całego swojego życia? Czy nie popełniłaś nigdy błędu? Czy nie zrobiłaś niczego "szalonego", takiego co to innym się nie podoba?
                  Żadna wróżka (a skoro Ty tu zabrałaś głos z interpretacją to chyba za takową się uważasz) nie ma prawa oceniać "klienta" i komentować z jakim problemem do niej przyszedł (Ty akurat się podpięłaś pod wątek) a jeśli jego problem jest sprzeczny z jej odczuciami to może odmówić wróżby, a jeśli już podejmie się czytania kart to powinna mieć dziób na kłódkę i nie kłapać nim po próżnicy, i nie oceniać danej osoby, w sposób uwłaczający jego godności.

A Od CZUJKI to WARA!!!!!
                  • arcoiris1 Re: Arcoiris1 16.11.11, 12:22
                    Nie unos się tak bo ci piana pójdzie. Czujka chyba naprawde nadwrazliwa.

Uderz w stol, nozyce sie odezwa.

Pytała o radę co z tym facetem i zwiazkiem, to powiedzialam. Nie podoba mi sie jak młode kobiety dają się dupkom wykorzystywac. No ale jasna sprawa, jesli chce takiego układu, to oczywiście jej zycie. Ale sama mowila, jak sie czula po nocy z nim. Wiec chcialam jej tylko kilka rad rad dać, jak kobieta kobiecie, bo chyba jestem od niej troche starsza i wiecej wiem o męzczyznach, zwlaszcza ze jestem nimi otoczona wszedzie, w rodzinie, pracy, i czesto slucham ich rozmow i wiem jak klasyfikuja kobiety, na jakie typy, a gadaja ze mna szczerze i otwarcie smile. A do mojego zycia sie nie mieszaj Algaria, ale oczywiste ze popelnilam błędy, nauczyłam sie na nich. Ale jaki to ma zwiazek z tym wątkiem?

Czy nie zrobiłaś niczego "szalonego", takiego co to
                    > innym się nie podoba?

no pewnie! innym sie nie podobalo, mi strasznie!! ale Czujce, cos chyba jednak do konca sie nie podoba to jej szaleństwo smile (vide jej posty)
                    • czu-jka Re: Arcoiris1 16.11.11, 12:26
                      Dobrze już Dziewczyny.
                      Dziękuję Algario za wstawienie się za mną.
                      Arcoiris1 dziękuję za dobre chęci. Jestem nadwrażliwa, gdyz mi zależy. Mam swiadomośc jak faceci myślą.
                      No i tyle w temacie.
                    • algaria Re: Arcoiris1 16.11.11, 12:41
                      Nie martw się piana mi nie pójdzie
                      Ty chyba nie odróżniasz znaczenia słowa rada od słowa komentarz - jeśli masz z tym problemy zapraszam na stronę słownika języka polskiego

Owszem Czujka pytała o radę a nie o komentarz w stylu "ty jesteś pogotowie seksualne i żaden facet cię nie zechce "- bo to już nie rada tylko niefajna ocena jej osoby
                      • arcoiris1 Re: Arcoiris1 16.11.11, 12:57
                        jestem filologiem, więc wybacz... ale nie odsyłaj mnie do słowników smile

Nie stwierdziłam, że ona jest pogotowiem seksualnym. Zadałam pytanie, w formie żartobliwej, tylko trzeba miec dystans do siebie tez i poczucie humoru, nie chcialam nikogo urazić, jesli tak sie stalo to przepraszam. Nie napisalam "zaden facet jej nie zechce", tylko ze będac na kazde faceta zawołanie to... męża nie znajdzie. I zdanie podtrzymuję. Z takimi kobietami męzczyzni sie nie żenią, mam na mysli mężczyzn, ktorzy nas interesują a nie tryranów- psychopatów smile Ale to kwestia zmiany podejscia do tematu. Kazdy i kazda przerabiala. Moze teraz Czujka przerabia. W kazdym razie, życzę jej duzo szcześcia. Nie z tym z rozkładu co ją w Buławnej widzi, ale z innym.
                        • czu-jka Re: Arcoiris1 16.11.11, 13:07
                          Tyranów-psychopatów jednak lubimy najbardziejsmile. Czasami fajnie też jest się poczuc to Buławną. Wszytsko ma swoje plusy, jesli nie jest to krzywdzące.
                          Myślę, że całe życie przerabia się pewne kwestie. Tutaj akurat sytuacja zaskoczyła tak samo mnie jak i Pana (tak przypuszczam). Nikt nie przewidział takiego obrotu sytuacji.
                          Pogotowiem seksualnym nigdy nie będę (chyba, ze zmienię profesjęsmile).
                        • algaria Re: Arcoiris1 16.11.11, 13:07
                          chociaż wiesz...
                          Lepsza chyba buławiana niż kielichowa w łapach np rycerza buława - bo taka to już w ogóle nie ma szans na własne zdanie. Mieczowa to rozpacza i rozpamiętuje też chyba jest być nią niedobrze. Każda by chciała być cesarzową - ale nie zawsze się udaje, tak jak większość facetów myśli że jest "cesarzem", a wychodzą w królu kielichów
                          • arcoiris1 Re: Arcoiris1 16.11.11, 13:09
                            Najfajniejsza jest Denarowa smile
                            • algaria Re: Arcoiris1 16.11.11, 14:38
                              arcoiris1 napisała:

> Najfajniejsza jest Denarowa smile
                              A jej przypadkiem nie zależy na kasie pana - czy ona bogata z domu? wink big_grin
                              • arcoiris1 Re: Arcoiris1 16.11.11, 16:54
                                jako żywioł ziemski jest zmysłowa, praktyczna, zadbana, ma głowę na karku, wielkoduszna, urodziwa, zrównoważona.. bym nawet powiedziala, że ładniejsza od kielichowej, buławnej a na pewno mieczowej.. ceni wszystko, wie, ze zycie to nie tylko ochy i achy.. owszem, lubi kasę, ale to chyba nie wada smile każdy ja lubi, przynajmniej tak żeby użerać sie nie musieć. Mnie chyba najbardziej odpowiada po Cesarzowej smile
                                • algaria Re: Arcoiris1 16.11.11, 17:18
                                  Tak ona j est najlepsza po cesarzowej
                                  Po za tym byle czym się nie zadowala - bardziej koneserka niż kolekcjonerka Wie czego chcieć od życia i to dostaje. hmmmm chyba bym nawet wolała być nią niż cesarzową
                                  • czu-jka Królowa Monet 16.11.11, 17:25
                                    Moja znajoma tarocistka postawiła mi jakiś miesiąc temu 3 karty na to jak to będzie z miłością u mnie i wyszło jej:
                                    8 buław-Koło Fortuny-Królowa Monet
                                    Powiedziala, ze dopiero jak ustabilizuje się zawodowo znajdę miłość. Zgadzacie się z tą interpretacją?
                                    • arcoiris1 Re: Królowa Monet 16.11.11, 19:06
                                      mozliwe.. ale mozliwe tez ze przypadkowo spotkasz kogos, szybko pojdzie, piorun, i bedziesz denarową dla niego smile a to super opcja (facet stara sie tylko dla Denarowej i Cesarzowej, Buławną ma kiedy chce często od razu, Kapałankę ma z doskoku na boku i jakos 8 na10 facetow nie rzuca dla niej Cesarzowej, Mieczowa go mrozi bo to krolowa lodu i feministka albo czesto eks, wiec juz sie nie stara, a Kilelichowa go zalewa uczuciami i jest czesto zbyt zakochana tak czy siak wiec po co sie jesczze starac skoro juz ma co chcial wink

idealnie by było jesli facte zaczyna znajomość traktujac kobiete najpierw jako Krolowa Mieczy- w sensie, rozmowy, rozmowy, odkrywanie swoich umyslow i wspolnych mysli, potem Denarowa, czyli kwiaty, drobiazgi typu przywiezie, odwiezie, zaprosi w fajne miejsce, kupi Ci szalik, bedzie sie staral zaserwowac od najlpeszej strony, ze nadaje sie na stalego partnera, meza, itp itd, potem przeradza sie to w Kielichy, rodza sie uczucia, kobieta wie ze facet jest fajny, stara sie i jest o czym z nim gadac, wiec mozna przejsc do Buławnej.

A zazwyczaj jest tak jak z porami roku, leca buławy, zaraz potem kilelichy (symultanicznie u kobiet, u faceta nie), potem leca klotnie- miecze. Denarów brak! albo sa na końcu w formie alimentów wink
                                      • arcoiris1 Re: Królowa Monet 16.11.11, 19:32
                                        idealnie by było jesli facet zaczyna znajomość traktujac kobiete najpierw jako
                                        > Krolowa Mieczy- w sensie, rozmowy, rozmowy, odkrywanie swoich umyslow i wspolny
                                        > ch mysli

dopisek- Mieczowa trzyma go na samym starcie lekko na dystans jeszcze, żadnych seksów- jak to mieczowa smile
                                      • czu-jka Re: Królowa Monet 17.11.11, 10:28
                                        zazwyczaj jest tak jak z porami roku, leca buławy, zaraz potem kilelichy (symultanicznie u kobiet, u faceta nie), potem leca klotnie- miecze. Denarów brak! albo sa na końcu w formie alimentów
                                        To prawdasmile
                                  • arcoiris1 Re: Arcoiris1 16.11.11, 19:25
                                    Dokładnie. Karta ja tez pieknie przedstawia w RW, wokol innych Krolowych pustka, tron i to wszystko, mieczowa to juz w ogole w zbroi, jak prawdziwa kobieta! big_grin
                                    A Denarowa siedzi w ogrodzie. Ma tez najładniejsze ciuchy. No ba. To moja ukochana karta, ideał kobiety. Czesto oprocz cesarzowej pokazuje tez kobiete w ciąży. Ma wszystko, i jest szcesliwa. Cieniem karty, a ma ja kazda karta, jest materializm, ale no co nie ma cienia. Kielichowa ma histerie, Mieczowa jakies psychiczne schizy, katowanie sie rozpamietywaniem i zimna zemsta, jest cyniczna i wyrachowana, buławna sie samouwielbia i zarozumiala do szpiku kości.
                                  • nielaik Re: Arcoiris1 07.01.12, 12:36
                                    algaria napisała:

> Tak ona j est najlepsza po cesarzowej
                                    > Po za tym byle czym się nie zadowala - bardziej koneserka niż kolekcjonerka Wie
                                    > czego chcieć od życia i to dostaje. hmmmm chyba bym nawet wolała być nią niż c
                                    > esarzową

Według ciebie czego nie ma cesarzowa? Moim zdaniem denarowa nadaje się do prowadzenia biznesu, a cesarzowa? Jako karta dnia zapewnia miłe chwile, dbanie o swój wygląd, dobre jedzenie, albo gotowanie dla innych, tylko brakuje tu czegoś. Kalkulatorka brak.
                                    Cesarzowa to chyba bardziej matrona, a denarowa babka bardziej zmysłowa, z pazurem, która dba o swój interes i jak go ma to potrafi się nim zająć.
                                    • krolowa.mieczy Re: Arcoiris1 07.01.12, 15:00
                                      Uważam podobnie jak Ty.
                                      Pisałam już kiedyś gdzieś, ze gdy losuje mi się na pracę Cesarzowa to wcale tak fajnie nie jest. Bo albo okazuje się że kobieta nie ma pracy i siedzi w domu albo niechętnie tej pracy szuka i woli siedzieć w domu.
                                      W życiu prywatnym Cesarzowa jak nabardziej na plus.
                                      • nielaik Re: Arcoiris1 07.01.12, 16:09
                                        Wniosek taki, że każda karta ma swoje właściwe miejsce, w którym się najlepiej spełnia. Ludzie boją się Króla Mieczy, a go lubię. Lubię go kiedy pracuję, chłód, dystans, przytomność myślenia.
                                        Czasem wychodzi mi jako karta dnia. W pozycji prostej nie ma się czego bać.
                          • arcoiris1 Re: Arcoiris1 16.11.11, 19:41
                            Mieczowa to rozpacza i rozpamiętuje t
                            > eż chyba jest być nią niedobrze.

mieczowa jak dla mnie go potem gnoi az milo, taki Kill Bill, chociaz Urma go troche jednak kochała, jakies kielichy w rozkladzie na nia by sie znalazły, ale napedzala ja Krolowa Mieczy własnie. Na koncu go jednak zabiła. Msci sie, w mieczach nie ma uczuc innych niz negatywne smile (bo aspket intelektualny tu pomijamy, kumpel ci wyjdzie w mieczowym- fajnie sie z nim gada i polemizuje, ale krolowa mieczy to czesto okropna szefowa, teściowa rodem z najgorszych kawałów, toksyczna matka, eks co spokoju nie daje i utrudnia widzenia bo mnie tak zraniles dupku)
                            • lilka107 Re: Arcoiris1 16.11.11, 20:17
                              mi się tam żadna królowa nie podoba, no jeszcze ta denarowa ujdzie, ale ja wiem czy ona taka piękna i wgl.
                              wychodziłam we wszytkich kartach kobiecych jakie są w tarocie, w zaleznosci od okoliczn. zyciowych, tylko jeszcze w Cesarzowej nie sad ale liczę ze wszytko przede mną
                              a nie wychodzilam nigdy bo jakos nie bylo mi jeszcze dane poczuc się spelnioną, szczesliwą kobietą w 100% więc domyślam się ze nie bez powodu Cesarzowa jest uznawana za spelnienie kobiety. ostatnio reprezentuje mnie 9 monet smile niby fajnie, ale jednak czegoś brak..
                              a jesli juz mowa o kwestiach fizycznosci to najbardziej lubię Moc - wdziękiem, seksapilem, urodą, erotyzmem bije wszystkie inne, buławiana, czy denarowa chowają się przy niej.
                              Jesli facet widzi kobietę w Mocy, to ona ma go juz w garsci smile
                              Pod tym względem to jest najlepsza karta.
                              • arcoiris1 Re: Arcoiris1 16.11.11, 20:25
                                tak Moc to super karta na seks i sekapil i ujarzemienie faceta, lew to slonce przeciez, męskosc, a ona go za pysk trzyma smile 9 denarów to atrakcyjna fajna babka, ktora rozdaje karty i na byle kogo oczu nie zwróci, umie o siebie zadbać.. taki wstęp do Denarowej smile Cesarzowa wiadomo ideał, ale Denarowa jest na drugim jesli nie ex aequo (dla mnie jasna sprawa) a jesli chodzi o Królowe, no to dla mnie zdecydowanie najfajniejsza, z wygladu tez smile ale moze dlatego żem brunetka wink
          • czu-jka Re: Na znajomość Prośba:) 06.11.11, 08:16
            Nie myslalam, ze Pan jest tak skalkulowany. Myslalam, ze darzy mnie choć krztą sympatii a nie mysli tylko Pałą z Asa Buławsmile.
            Dziękuję za uwagęsmile.
            • magdalena.1230 Re: Na znajomość Prośba:) 07.11.11, 18:08
              Chcesz powrotu , ale też i trudno ci wracać do tego mężczyzny bo wiele emocji namieszał i złych i dobrych .Mężczyzna ma chęci , ale tak aby to wg niego wszystko szło.
              Nowa znajomość ,wszystko co nowe i inne niż dotychczas rozpoczęło się od poznania tego mężczyzny .Chciała byś dalszej kontynuacji a Pan ma swoje drogi i nie da się prowadzić za marchewką .To silna osoba psychicznie.
              On mówi i pokazuje w czynach , że ta znajomość przyniesie tobie ból , ale jeśli jesteś przygotowana to wytrzymasz to i wprowadzisz z tym nowy ład .Na razie nic nie pokazujesz ,jesteś zamknięta na niego .On wie , że potrzebujesz czasu .
              co wnoszą Paż Kielichów - Rycerz MieczyTy uczucia , zakochanie .Mężczyzna czeka na wymianę informacji , co dalej z wami decydujesz .
              Sprawdzacie sie teraz 7 kijów (Pomiędzy Wami )
              Czekacie na to co druga osoba powie .

8kijów = będzie rozmowa , kontakt .
              4mieczy -= bez kłótni , spokojnie podejdziecie do wszystkiego ,mężczyzna cały czas będzie w punkcie zatrzymania.
              Q.Kijów = działanie z twojej strony .4kije , 5kielichów znajomość ma szanse na przyjaźń , spotkania ale tęsknota będzie za tym czego nie można mieć do końca .
              • czu-jka Re: Na znajomość Prośba:) 07.11.11, 19:29
                Póki co cisza z jego strony. Ja też się nie odzywam. Przyjaźń jest niemożliwa. Za dużo emocji między nami. Więc bez strefy seksualnej ani rusz, niestetysmile. Ja raczej nie będę o niego zabiegała. Wiem, ze moze kosztować mnie to wiele.
    • czu-jka Re: Na znajomość Prośba:) 15.11.11, 21:24
      Narazie brak kontaktu. Tęskno mi, zerkam często na telefonsmile, ale nie chcę się narzucać zwłaszcza widząc jakie on ma podejście.
      • czu-jka Re: Odpowiedź 14.03.12, 22:38
        Wpadliśmy na siebie raz w knajpce w grudniu. I do tej pory nie mamy kontaktu. Dziś przypadkiem zobaczyłam jego zdjęcia na facebooku i skasowałam jego numer.
        I przykro mi, to koniec tej historii.
        • bluszczyk.kurdybanek Re: Odpowiedź 18.07.12, 14:55
          szukałam dzisiaj czegoś o interpretacji królowych i znalazłam ten wątek, pomyślałam, że go wyciągnę wyżej bo prosto i bez owijania w bawełnę arcois objaśniła o tych krolowych smile
          • czu-jka Re: Odpowiedź 18.07.12, 15:17
            Bosssze, jakie ja mądrości na tym forum wypisujesmile.
          • asia.33 Re: Odpowiedź 18.07.12, 15:24
            no ja w szoku !!! nie widzilam tego wątku ...ale poiwm Wam ,ze z tymi krolowymi to prawda ..idealnie scharkteryzowane ... z tym , ze krolowa kiji to owszem dzialajaca nie konieczniedo bzykania ona tez lubi dominowac np dla takiego krola puch to ona go ustawi raz dwa.
            Cesarzowa - moje ostatnie odkrycie - ta to ma zycie..fakt gdy pytasz o prace to sedzi w domu - nie musi pracowac, na to co lubi ma -czyli na to by zadbac o siebie ..dlayegotez to czesto kobieta w ciazy bo taka musi miec wygode ale zeby jej bylo ciezko to nieeee!!! Druga to krolowa monet - to prawda zaraz za cesarzowa ona tez dba o siebie tylko ona cos robi w sensie pracuje ..ta z kolei zawsze ma to czego chce i jest uparta w dazeniach do celu. Pucharowa - ciągle je malo uczuc i robi wymowki, pretensje ale to tez kobieta emocjonalna ...tez mi wyszla jako zona lub matka ..mieczowa -hmm zraniona , on ma dosyc facetow jakis czas ale tez kobieta intelektualistka -kariera i praca nr 1 faceci pozniej

-------
            RW proste
            pozdrawiam, asia
            • baba_potwor Re: Odpowiedź 18.07.12, 20:10
              Zgadza się - ja we wszystkich moich rozkładach wychodzę jako królowa mieczy.
            • bluszczyk.kurdybanek Re: Odpowiedź 19.07.12, 10:28
              Dziewczyny, a o Królach cos też macie takiego gdzies spisanego? Prosto z mostu, bez bawełny wink
      • baba_potwor Re: Na znajomość Prośba:) 19.07.12, 00:21
        Czu-jko kochana, kart wielkiego uczucia to ja nie widzę ani po jego, ani po Twojej stronie. I jeszcze ta królowa buław się przyplątała, jakby jakaś inna kobieta miała stanąć między Wami. Moim skromnym, mało kompetentnym zdaniem nie rokuje ta relacja.
        • czu-jka Re: Na znajomość Prośba:) 19.07.12, 06:48
          Ach, Babo-potworze. To nie o ten parnerski mi chodziłosmile. Tylko o drugi wątek. Ten to już jest archiwalny z listopada ubiegłego rokusmile.
          • baba_potwor Re: Na znajomość Prośba:) 19.07.12, 16:48
            A mogłabyś mi podrzucić tytuł tego drugiego? Bo ja ostatnio permanentnie niewyspana jestem i zwyczajnie nie widzę otoczenia (co właśnie udowodniłam smile).
            • czu-jka Re: Na znajomość Prośba:) 19.07.12, 17:24
              forum.gazeta.pl/forum/w,46867,137471897,137481350,Re_Prosba.html
              Choć ten wątek tez dotyczy tego samego Pana, ale po drodze przez te kilka miesięcy wiele się już zdarzyło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka