nine-west 25.02.11, 21:19 Witam, Proszę o pomoc w rozgryzieniu jego(271267) myśli i uczuć do mnie.Czy stworzymy związek?Pozdrawiam Joasia(190578) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: Zaczarowana_nim 28.02.11, 11:23 Witam, z przełożenia i rozkładu pokazał się przełom w relacjach i emocjonalne zbliżenie, odwrotnie niż teraz - on, jako osoba myśląca racjonalnie, nieprędka w podejmowaniu jakichś uczuciowych decyzji. Pozdrawiam Odpowiedz Link
nine-west Re: Zaczarowana_nim 28.02.11, 11:35 Witam, Droga wyko_ptasia czy mogę prosić o wytłumaczenie tego ciut na chłopski rozum. Nie bardzo rozumiem to zdanie o nim... Pozdrawiam serdecznie > Witam, > z przełożenia i rozkładu pokazał się przełom w relacjach i emocjonalne zbliżeni > e, odwrotnie niż teraz - on, jako osoba myśląca racjonalnie, nieprędka w podej > mowaniu jakichś uczuciowych decyzji.> Pozdrawiam > Odpowiedz Link
nine-west Re: Zaczarowana_nim 28.02.11, 11:37 Jeśli uda się Pani jeszcze zobaczyć...Czy będziemy razem? Podejmie on decyzję o byciu razem? Będę ogromnie wdzięczna za odp. Odpowiedz Link
nine-west Ehh emocje! 28.02.11, 12:15 Już wyłapałam. Chyba za dużo emocji we mnie. Proszę określić czas zmian - jeśli oczywiście mogę prosić Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Ehh emocje! 04.03.11, 15:52 Witaj, trudno mi w tej chwili określić czas zmian, bo nie pamiętam kart z rozkładu. Położyłam więc karty na 1 miesiąc, 3 miesiące i pół roku - pokazała się pierwsza możliwość. Zobaczymy, w razie czego daj znać . Odpowiedz Link
nine-west Re: Ehh emocje! 04.03.11, 17:54 Witaj Ptasiu, tzn za miesiąc czy w ciągu miesiąca? No i oczywiście, ze dam znać! Odpowiedz Link
nine-west Analiza :) 05.03.11, 12:53 Droga Ptasiu, analizując to co wyszło w kartach...Czy to oznacza, że on będzie dążył do bycia razem? Będzie o mnie zabiegał? Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link