Dodaj do ulubionych

prosze o wrozbe

27.01.10, 19:24
Od poltora roku jestem bez pracy. Teraz mam ale nie w zawodzie i tylko
do konca lutego. Kiedy znajde cos w zawodzie (inyznier)?
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: prosze o wrozbe 29.01.10, 17:01
      Karty nie pokazały takiej pracy.
      Ale skoro góra nie chce przyjść do Mahometa...
      Może warto zastanowić się nad założeniem własnej firmy i tak pokierować jej rozwojem, aby stała się firmą z branży.
      Każdy ma prawo do pokonywania własnych ograniczeń.
      Pozdrawiam
      • black_halo Re: prosze o wrozbe 01.02.10, 10:21
        A jaka pokazaly?
      • wyka_ptasia Re: prosze o wrozbe 01.02.10, 15:00
        Nie, nie pokazały.
        Ale też o to nie pytałam.
        Przypominam, że karty pokazują prawdopodobny bieg zdarzeń, na który bardzo często wywierają wpływ ludzkie wybory. Karty pokazują sytuacje, których prawdopodobieństwo wystąpienia jest relatywnie duże. Należy przekaz traktować, jako: wskazówkę, radę lub ostrzeżenie.
        Pozdrawiam
        • black_halo Re: prosze o wrozbe 02.02.10, 17:34
          Czyli wskazowka jest taka, ze to praca nie dla mnie? Bo nie do konca to
          rozumiem.
    • wyka_ptasia Re: prosze o wrozbe 05.02.10, 10:51
      Jak już pisałam: karty nie pokazały pracy w zawodzie na ten czas. Zasugerowały, aby rozważyć prywatną działalność.
      To, czego jak twierdzisz nie rozumiesz,odnosiło się do ogólnych reguł - nie jako projekcja rzeczywistości - tak będzie , a nie inaczej.
      Żadna dziedzina wiedzy nie gwarantuje stuprocentowej kontroli rzeczywistości. Dobrze o tym pamiętać zwłaszcza przy gorszych kartach, osoby bierne, negatywnie uzależnione od następujących w ich życiu okoliczności znajdują w nich uzasadnienie dla 'nicnierobienia'.
      Z moich obserwacji, choćby na tym forum, wygląda, że są osoby, którym nienależałoby by wróżyć, właśnie dlatego. Dla nich lepsze stare cierpienie niż nowe wyzwania. Nie twierdzę, że odnosi się to do ciebie.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka