Dodaj do ulubionych

Bol przy oddawaniu moczu

IP: *.zin.lublin.pl 23.05.05, 13:59
Witam, mam problem- od kilku dni ( ok 5 ) odczuwam dziwny ból przy oddawaniu
moczu, w czasie załatwiania swojej potrzeby czuje tez lekkie swedzenie,
troche pieczenie w okolicy pochwy, tak jakby przy wejsciu do pochwy, na
tylnej sciance, mam takze dosc silne parcie na pecherz, czesto wychodze do
toalety, ale nie czuje ze sie wyproznilam.
Pomozcie co to moze byc? Mam 23 lata,dbam o higiene, czy to moga byc objawy
zapalenia pecherza?Czy raczej jakis problem ginekologiczny? Do jakiego
lekarza sie udac?
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: Bol przy oddawaniu moczu 23.05.05, 14:09
      zrób szybko badanie moczu i do urologa
    • Gość: Agatka Re: Bol przy oddawaniu moczu IP: *.zin.lublin.pl 23.05.05, 15:08
      Ale napiszcie co to moze byc????Moze ktoras z Was miala podobne objawy, zanim
      pojde po diagnoze do lekarza chce moc jakos sobie to zlokalizowac...Czy to moze
      byc zapalenie pecherza?Aha, jesli tak, to czy jest szansa,ze samo przejdzie?
      Dzis np czuje sie o wiele lepiej, tak jakby bole zanikaly, a przynajmniej sa
      mniejsze
      pozdrawiam
      • to_jaaa Re: Bol przy oddawaniu moczu 23.05.05, 15:13
        moze byc zapalenie pecherza
        badanie moczu zdecydowanie ułatwi diagnozę
      • Gość: ja Re: Bol przy oddawaniu moczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:14
        zapalenie pecherza jak nic smile nie bagatelizuj mi tez "prawie przeszlo" a potem
        latałam z krwiomoczem sad
    • Gość: Agatka Re: Bol przy oddawaniu moczu IP: *.zin.lublin.pl 23.05.05, 20:31
      No ok, wybiore sie do lekarza, chyba,ze juz mnie prawie nic nie bedzie bolec np
      za 2 dni , bo coz on mi wtedy powie- nic pani nie jest , wszystko ok.Szkoda mi
      czasum tymbardziej ze jest juz o niebo lepiej.
      A co do zapalenia pecherza-skad to paskudztwo sie bierze?Jakie sa przyczyny?
      • Gość: zaneta Re: Bol przy oddawaniu moczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:37
        Gość portalu: Agatka napisał(a):
        Szkoda mi czasu

nie jest to rozważne, ale cóż, to twoj pecherz, twoje zdrowie

serwisy.gazeta.pl/zdrowie/2,51175,,,,37394172,P_MEDIMEDIA_CHOROBY.html
      • Gość: Jacek Re: Bol przy oddawaniu moczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 13:51
        Agatko bardzo cie prosze idz do lekarza ,nie rob nam przykerosći bo bardzo sie
        wszyscy martwimy o ciebie.Bądż grzeczna dziewczynką.
    • Gość: benia Re: Bol przy oddawaniu moczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:48
      to wygląda na stan zapalny układu moczowego. Nie 'przechodź' tego bo zakażenie
      może dojść do nerek i wtedy to będzie ból...
      Możesz iśc z tym do internisty bądź ginekologa - każdy może coś odpowiedniego
      przepisać.
      Na samym początku mozna spróbować leki bez recepty polecone w aptece i trzeba
      dużo pić by mocz nie zalegał w pęcherzu. Polecam sok z żurawin.
      Krwiomocz to jak czyściec brrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka