krolowa.mieczy 17.04.12, 17:14 Dziś dostałam przesyłkę. Co w niej było? Talia Arcus Arcanum 4 kijów Dociagnęłam 3 karty: 8 kijów, 5 mieczy, 6 monet. Dziwne te karty. Z zawartością przesyłki zupełnie się nie kojarzą. Jeśli ktoś chce, to może sam wylosować swoje karty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna151sx Re: zagadka :D 17.04.12, 21:09 Sedno - 8 kijów To było w przesyłce - As kielichów Tego nie było w przesyłce - Zawieszony Wynik - 2 kijów Cos, co emituje jakąś energię, a może takie mini oczko, własciwie mini fontanna? A może jakies dodatkowe zabezpieczenia do drzwi? A może woliera? Odpowiedz Link
algaria Re: zagadka :D 17.04.12, 21:14 Pomyślałam o kartach - może też zamówiłaś sobie nową talię lub coś magicznego Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka :D 17.04.12, 21:37 To nie karty. Cos innego, co kocham od lat i tej miłości internet nigdy "nie zabije" we mnie. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka :D 17.04.12, 21:35 anna151sx napisała: > Sedno - 8 kijów > To było w przesyłce - As kielichów > Tego nie było w przesyłce - Zawieszony > Wynik - 2 kijów > > Cos, co emituje jakąś energię, to jest energia która uwielbiam. Uwielbiam od najmłodszych lat. Od zawsze. Ale nic z rzeczy które wymieniłaś. Też nie ezoteryka (jakby co). Odpowiedz Link
algaria Re: zagadka :D 17.04.12, 21:44 albo coś po niemiecku (choć może masz tego języka dosyć) albo tak jak Ania powiedziała książka - kryminał zapewne Odpowiedz Link
krolowa.mieczy brawo Algario! 17.04.12, 21:51 Oczywiście ze po niemiecku też i kryminal też Odpowiedz Link
krolowa.mieczy TAK!!! 17.04.12, 21:48 brawo! ))) Zamowilam duuużoksiązek Takie tytuły gdyby ktoś chciał skorzystać i też poczytać: Historia brudu - Katherine Ashenburg Szpetni czterdziestoletni - Agnieszka Osiecka (czytane przeze mnie 5 razy, ale z biblioteki więc tym razem chciałam mieć na własność) Czarna owieczka - Jan Grabowski (dla bratanicy) Targowisko próżności 1 - William Makepeace Thacker (czytane już i oglądane) 5. Dama z portretu - Stuckart Diane A.S. 6. Reise durch Niederschlesien (niemiecka wersja albumu Podróże przez Dolny Śląsk) - Stanisław Klimek, Mariusz Urbanek ( na prezent) 7. Domniemanie winy - Marcia Clark (uwielbiałam Grishama i spodziewam sie czegoś podobnego) 8. Nie ma Pauliny - Jan Tomkowski 9. Kobiety dyktatorów - Diane Ducret Brawo Aniu! Odpowiedz Link
algaria Re: TAK!!! 17.04.12, 22:12 Ale to Ania wpadła na to że książki - ja tylko dopisałam że po niemiecku i kryminały - Także splendor należy się Ani Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 18.04.12, 00:52 Jak przeczytałem, że tej miłości nie zabije internet to od razu wiedziałem, że chodzi o książki, no ale się spóźniłem , to było łatwe, zbyt sugestywne. Odpowiedz Link