joannaa-36 18.09.15, 15:43 Polecam Wróżkę Loreley, uczciwa, rzetelna, sprawdzona, niedroga, wróży z kart Tarota, przesyła rytuały i energię Reiki. Korzystam z jej porad od kilku lat. wrozka.loreley@gmail.com wrozkaloreley.blogspot.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluveite Re: Polecam wróżkę internetową 09.11.15, 00:30 Polecam wróżkę, terapeutkę - korzystam z jej porad i jestem zadowolona. Pani bardzo dobrze doradza, ma duże wyczucie intuicyjne, a przede wszystkim jest uczciwa. ajnajoga.wordpress.com/oferta-tarot/ Odpowiedz Link
basiazpodlasia75 Re: Polecam wróżkę internetową 07.12.16, 13:46 Osobiście polecam Panią Emilię: wrozbyemiliiangel@gmail.com Odpowiedz Link
bella_harmony Re: Polecam wróżkę internetową 08.03.17, 20:05 Faktycznie, polecenia jeśli chodzi o dziedzinę ezoteryki są potrzebne, bo można się sparzyć i potem zrazić do wszystkiego - a niepotrzebnie! Ja w tym miejscu chcę zwrócić uwagę na dziwną ofertę eva-hl.pl - nie trzeba wiele, aby wyrobić sobie własne zdanie na ten temat!!! Poczytajcie... Odpowiedz Link
karolszrot Re: Polecam wróżkę internetową 24.08.17, 08:45 Ja polecam wróżkę Emilię Angel. Pomagała mi przy rozkładach kart, a później również przy rytuale. JEst uczciwa, zawsze przedstawia realnie jak wyglądają działania. Zawdzięczam jej naprawdę wiele. Pisz do niej na: wrozbyemiliiangel@gmail.com Odpowiedz Link
kaziakazia Re: Polecam wróżkę internetową 28.10.19, 23:34 Czy znacie kogoś stacjonarnie? Odpowiedz Link
ddor8 Re: Polecam wróżkę internetową 29.12.19, 13:39 Donata Jabłońska, niezwykle pomocna, zna się na wielu sprawach, nie tylko na kartach, gorąco polecam kontakt z tą panią, wrozka_donata@op.pl Odpowiedz Link
kataranga Re: Polecam wróżkę internetową 16.02.20, 19:10 Również polecam wróżkę Emilię Angel - wrozbyemiliiangel@gmail.com Nie wiem jak innym ale mi pomogła Odpowiedz Link