Dodaj do ulubionych

7 monet jako osoba

20.07.12, 19:25
Cześć smile

Dorobiłam się swojej talii i próbuję się czegoś nauczyć.
W jednym rozkładzie na faceta w części jak on widzi tą kobietę wyszło mi 7 monet.
Nie wiem jak to ugryźć... Jaką kobietą, czy osobą jest 7 monet?

Na mojej karcie: kobieta siedzi na ławce pod drzewem z psem na kolanach (mam Tarot snów).

Co Wy myślicie o kobiecie 7 monet?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: 7 monet jako osoba 21.07.12, 13:10
      Facet ja obserwuje przygląda jej się i czeka, ale pierwszy kroku nie zrobi a przynajmniej nie teraz On musi dojrzeć do decyzji - nie doprecyzowałaś pytanie i dostałaś taką odpowiedź
      7 monet w sumie nie ma cech osobowych - a jeśli bardzo chcesz naciągnąć to powiem tak - kobieta raczej obserwująca niż działająca - czeka na odpowiedni moment - milcząca, skupiona, lubiąca pieniądze taka która na te pieniądze zapracuje i poczeka nawet dłuższy okres czasu. Zmęczona smutna zamknięta w sobie. Lubiąca prace w ogródku odpoczywająca na łonie na tury w lesie - monety to żywioł ziemi - posiadająca cechy zodiakalnego byka...
      • malam74 Re: 7 monet jako osoba 21.07.12, 15:02
        Dziękuję smile
        Nie chciałam doprecyzowywać, bo chciałam poznać ogólne spojrzenie na tą kartę, w jakim kierunku pójść w swoich interpretacjach, gdy mam ją utożsamiać z jakąś osobą... Karta ta wyszła mi w dwóch różnych rozkładach już i o ile w jednym sobie z nią poradziłam, gdyż było zupełnie inne pytanie, o tyle miałam problem właśnie z tym jak widzi mężczyzna kobietę 7 monet, gdyż karta ta, tak bardzo ogólnie, kojarzy mi się z czekaniem, więc nie wiedziałam, czy czytać ją, że uważa, że na niego czeka? Na jego ruch?
        Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję smile
    • asia.33 Re: 7 monet jako osoba 22.07.12, 20:01
      moim zdaniem to osoba , ktora juz cos zrobiła i czeka spokojie na wynik ..bo znaczenie to ziarno zasiane oczekuje wynikow a wynik moze byc rozny - zyski lub straty ...jesli przelozyyc to na relacje miedzy ludzmi to moze byc propzycja , jakis sugnał i wtedy ta osoba juz nic wiecej nie robi tylko czeka na rekacje drugiej strony, to tez taka sytuacja gdy czekamy na wynik konkursu nie mamy juz na to wplywu jaki bedzie wynik wiec pozostaje tylko czekac - wszytsko zostało zrobione reszta zalezy juz nie od nas (czyli nie od niego)
      • malam74 Re: 7 monet jako osoba 22.07.12, 20:16
        Dziękuję serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka