the_lady_in_red 03.10.08, 15:17 Witam, Co może oznaczać stellium w VIII domu? Mam tam Księżyc(Wodnika), Wenus(Wodnika) i Merkury(Koziorożca). Znam znaczenie tego domu, ale jakoś ciężko mi to jednoznacznie zinterpretować... Proszę o pomoc, Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foudre Re: Stellium w VIII domu 03.10.08, 22:45 Mój mąż ma stellium w VIII domu. Pieniądze są dla niego bardzo ważne, ale nie jako "moje", lecz "nasze". Odpowiedz Link
niewygodny Re: No to fajnie ... 03.10.08, 23:54 bo ja ma aż dwa : jendo w pierwszym a drugie w szóstym A po za tym mój kosmoagram zczyna mnie powoli nieżle wkurzać :) Odpowiedz Link
lwi2 Re: Stellium w VIII domu 04.10.08, 14:33 Z tego co wymieniłaś to nie jest to taka konfiguracja, bo planety szybkie, to raz, a dwa różne znaki. Coś jest oczywiście, że w 8 domu ci akurat te siedzą, ale spokojnie z tą konfiguracją. Teraz masz tam pewnie Neptuna na nich (jeśli tak), o i to jest już ważna obserwacja. Lwi Odpowiedz Link
the_lady_in_red Re: Stellium w VIII domu 05.10.08, 09:11 [Neptuna mam chyba obecnie w IV domu] Mój VIII dom ma wierzchołek w Koziorożcu. Lwi, jak to zinterpretować? Pozdrawiam Odpowiedz Link
anulka.dab Re: Stellium w VIII domu 18.10.08, 13:47 Neptun siedzi teraz w wodniku - a więc w twoim VIII ew. IX domu :) Odpowiedz Link