11.04.13, 23:11
1.Ogólne szanse na to,żeby było po Twojej myśli-( pytałam o tego ewentualnego mężczyznę głównie)- 3 mieczysad chyba się jednak rozczarujesz.......
2. Tak będzie: Królowa mieczy, 7 mieczy, 4 denary... To Ty raczej, brak zmian w uczuciach, nie będzie tak jakbyś chciałasad
3. Tak nie będzie: Sprawiedliwość, Rycerz Buław, Gwiazda ......i tu jedyne dobre Kartysad
4.Podsuma: Cesarz, 9 denarów, 5 mieczysad(( czy tam moze być Twój były z jakąś swoja kobieta? Dojze bedzie nie tak jakbyś planowała to jeszcze miałoby Cie to dodatkowo zdołowac???No albo to Twoje wielkie osamotnienie wśród ludzi widać...i ból....z klasą jednak przetrwaszsad
Niedosyt czułam i wyciągnełam 3 Karty: Sad, 6 pucharów, 9 buław....wyleciała 7 mieczy -znów.Wesele widac, spotkanie z rodzina, ludzmi z przeszłości,ale taki niedosyt, ukrywanie jednak trudnych emocji przed wszystkimi, może przed kimś konkretnym...emocji, które kiedyś były Twoim udziałem....nie bedzie Ci tam łatwo, nie widac beztroskiej zabawy w moim odczuciusad(((ani męzczyzny do zobawy
Kurcze jakie smutne te Kartysad((( moze niech dziewczyny to analizuja, moze jestem juz zmęczona. Oby nic sie z tego nie sprawdziło i zebym sie totalnie myliła, ale odczucia mam takie sobie....
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Dla Anny 12.04.13, 05:07
      Rzeczywiście, na pewno widać mój dystans. Nie może być mojego byłego, bo mąż od ponad dwóch lat nie żyje. Osamotnienie - smutne. A może rodzina zechce żebym zajęła się bratem (ojciec panny młodej), który jest po wylewie i taką rolę dla mnie przewidziała? Wtedy faktycznie nie ma mowy o zabawie...
      • anna151sx Re: Dla Anny 12.04.13, 05:19
        Bardzo Ci dziękuję za karty, postaram sie mimo wszystko dobrze się bawić wink
        • yool125 Re: Dla Anny 12.04.13, 10:56
          Oczywiściesmile bardzo bym tego chciałasmile trzymam kciuki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka