Dodaj do ulubionych

Karty z przełożenia

08.10.14, 15:34
Dziewczyny jak to jest z kartami z przełożenia co one nam pokazuja? obecna sytuacje? zarys problemu?
Na relacje dwóch osób skłóconych wyszly takie karty : Królowa kielichów, 3 buław , as mieczy.
Pomóżcie mi je zinterpretować bo nie umiem jeszcze łączyć kart. Dodam tylko ze w ostatnim czasie bardzo dużo rozmyślam co zrobić żeby udało się wyprostować tą sytuację smile
Królowa kielichów to chyba Ja ukazałam się pod tą kartą, 3 buław to branie spraw w swoje ręcę, działanie, zrobienie coś w danym kierunku a as mieczy? to karta intelektualna, karta rozmowy, wyjaśnień czy raczej w relacjach karta braku możliwości wyjaśnienia, sprawa zamknięta? Bardzo chciałabym żeby ta sytuacja się wyprostowała, ale Ja już zrobiłam co mogłam w tym kierunku teraz zależne wszystko jest od drugiej strony, czy te karty pokazały obecna sytuacje czyli to ze rozmyślam, główkuje co by tu zrobić żeby ze sobą porozmawiać?
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Karty z przełożenia 08.10.14, 15:50
      Hej! Karty te obrazuja sytuacje. Krolowa to ty. 3 bulaw to zdolnosc przewidywania, poszukiwanie rozwiazania, kontemplacja. Popatrz na ta karte czy nie widzisz tam siebie? Dla mnie 3 bulaw to tez szukanie najlepszego rozwiazania, wiedza cos ie stanie w najblizszym czasie. Ta postac z 3 bulaw szykuje sie do drogi i wie czego chce, nie ma tutaj ryzyka, ale przemyslenie owszem smile
      As mieczy to mysl, jasnosc, prawda, obiektywizm, okreslenie co jets dobre, a co zle. Czyli ty chcesz wyjasnic cos komus. Tutaj chodzi o wyciagniecie prawdy na wierzch w tej sprawie?
      • a.motylek22 Re: Karty z przełożenia 08.10.14, 16:05
        Dokładnie tak, chodzi o to żeby komuś coś uswiadomic pokazać pewien dokument który otworzy tej osobie oczy, wtedy się przekona ze to Ja miałam rację, nie okłamałam a poki co ta osoba myśli inaczej. Hmm niestety zwykła prośba o rozmowa nie wchodzi w grę, jestem kobietą i muszę zachować odrobine godności, nie mogę się o to prosić żeby Pan łaskawie ze mna porozmawiał i rozmyślam jak to zrobić żeby doszło do tej rozmowy. Tak właśnie myslalam ze karty zobrazowały aktualna sytuację smile Czyli tutaj as mieczy raczej ma pozytywne znaczenie ? bo ta karta jest strasznie trudna dla Mnie i nie do końca radze sobie z takim łączeniem
        • misboaa Re: Karty z przełożenia 09.10.14, 00:03

Ja kart z przełożenia nie odczytuję jako wyroczni czy rady a jako opis faktyczny sprawy dlatego też nie odczytywała bym ich jako tego co masz zrobić, ani tego jaki będzie wynik tylko po prostu pokazują one, że bardzo zależy tobie na wyjaśnieniu nieporozumienia.
          Jest to o tyle istotne, że w nich jest zawarty jakby cały sens sprawy. Są to bardzo ważne karty. Dla mnie to jednak nie jest rada.
          Czasami wróżący traktują je jako: przeszłość, teraźniejszość, przyszłość. Wszystko zależy od tego jak ty sama do nich podchodzisz i na tym opieraj swoją interpretację.
    • hanna1985 Re: Karty z przełożenia 08.10.14, 16:02
      Krty z przelozenia pokazuja mi obecna sytuacje smile
      • a.motylek22 Re: Karty z przełożenia 08.10.14, 16:08
        Dziękuje Hanna smile bardzo lubię czytać Twoje interpretację wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka