Dodaj do ulubionych

karty tygodniowe

06.05.19, 15:05
Dzień dobry, zaczynam się zagłębiać w tarota. Zapoznałam się już z ważniejszymi tematami na tym forum i postanowiłam wyciągać na pytania zgodnie z radami od 1 do 3 kart. Od kilku dni wyciągam sobie karty dzienne i teraz tygodniowe. Liczę na Wasze wsparcie w nauce i wyrozumiałość, jeśli czegoś dobrze nie zrozumiałam.
Wczoraj wyciągnęłam karty na pytanie, co się istotnego wydarzy dla mnie w obecnym tygodniu: ZAKOCHANI, CESARZ, 2 PUCHARY. Na tego cesarza wyciągnęłam jeszcze dodatkową kartę - PAZIA BUŁAW, gdyż nie bardzo rozumiałam w jakim kierunku mam interpretować tę kartę (tj. prywatnym czy zawodowym), ale szczerze to dalej nie wiem.... Kochanków w miarę znam - oznaczają romans lub konieczność dokonania wyboru, cesarz w połączeniu z paziem buław może tu oznaczać kontaktowanie się z jakąś ważną osobistością, kimś na stanowisku, ale równie dobrze może być to nasz mąż, ojciec. 2 puchary oznaczają przyjemne spotkanie lub miły kontakt np. z jakimś adoratorem. Pozbierałam to więc do kupy i wyciągnęłam wniosek, że ten tydzień będzie całkiem fajny, nastąpi kontakt z osobą o cechach Cesarza to może być osoba z pracy lub jakiś adorator, będziemy kontaktować się w sprawie jakiegoś spotkania lub po prostu to będzie wymiana przyjemnych wiadomości lub spotkanie twarzą w twarz, a nawet randka. Jednak równie dobrze, to może być kontakt lub spotkanie w sprawach zawodowych, gdyż Cesarz często wskazuje na sprawy zawodowe i naszego przełożonego. Zatem te karty mogły także pokazać, że czeka mnie w pracy fajny okres, miłych spotkań i dobrej atmosfery i zgody pomiędzy mną a szefem. Za dużo jest tych możliwości wiec proszę Was także o Wasz punkt widzenia
Obserwuj wątek
    • qb Re: karty tygodniowe 06.05.19, 15:14
      Ja mam tylko pytanie jak Ci się do tej pory sprawdzały, realizowały Twoje karty? Wychodzą Ci tzw. życzeniówki, czy raczej trafne karty?
      • dominisiaa Re: karty tygodniowe 06.05.19, 15:23
        Trudno powiedzieć, gdyż dopiero od niedawna wyciągam sobie karty, tzn. mam je od dawna, ale jakoś wcześniej nie po drodze nam było. Do tej pory poza kartami dnia nie miałam wiec okazji zweryfikować, czy i co się sprawdziło. A karty dnia wiadomo są bardzo ogólne i może dlatego mi się nawet sprawdzają.
        Nie rozumiem do końca słowa "życzeniówki", czy chodzi tu o to, że karty pokazują mi to co chciałabym zobaczyć? Tego też nie miałam okazji zobaczyć, ale wyciągając karty tygodniowe miałam kompletną pustkę w głowie, nie myślałam o niczym innym i nie miałam żadnych życzeń co do tego tygodnia, tylko chciałam wiedzieć, co może się wydarzyć tak ogólnie po majówce...
    • biala_magnolia2018 Re: karty tygodniowe 06.05.19, 15:50
      Takie karty jakby romansowe wyszły - na kontakt lub spotkanie mężczyzna. U mnie paź buław to przeważnie na kontakt sms wychodzi więc myślę, że to będzie bardziej kontakt niż spotkanie, chociaż 2 puchary podobno często na spotkanie wychodzi to u mnie raczej się nigdy nie potwierdziło. 2 pucharów u mnie to wzajemny miły kontakt taki nacechowany uczuciowością pary kochanków lub flirciarzy smile
      • dominisiaa Re: karty tygodniowe 17.05.19, 20:02
        Był kontakt, faktycznie miły i z mężczyzna, poznanym w internecie. Kontaktowaliśmy się ze sobą cały tydzień, a właściwie to on ze mną, codziennie do mnie pisał i na tym się skończyło. Nie było żadnego spotkania. Poza tym nic ciekawego się nie działo, w pracy spokój, żadnych ciekawych spotkań. Myślę więc, że karty pokazały właśnie kontaktowanie się ze mną przez tego kogoś z sieci smile
        • dominisiaa Re: karty tygodniowe 17.05.19, 20:04
          Dodam, że nasza wymiana wiadomości miała miejsce najpierw przez gadu gadu, potem sms, i nie miała nic wspólnego z flirtem, tylko zwyczajne poznawanie się, pytanie się co słychać i żadnych podtekstów seksualnych
    • kamerados Re: karty tygodniowe 22.05.19, 10:02
      Dobra, dzis jest 22 Maja, więc esotv nie działa. Karty nt. miłości - masz jakiegoś flirciarza. Nie wiemy cz odwracasz czy nie, ale na pewno nauczysz się nt. meżczyzn nieco więcej, jak i kart. Czego życzymy. Tak naprawdę to odwracam karty, nie boję się "odwróconych",od dawna kładę i dotąd mnie wróżby nie zawioły. A ty?
      Wow, to świetne karty na partnera, przełożony z Kochankami to małe piwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka