dominisiaa
06.05.19, 15:05
Dzień dobry, zaczynam się zagłębiać w tarota. Zapoznałam się już z ważniejszymi tematami na tym forum i postanowiłam wyciągać na pytania zgodnie z radami od 1 do 3 kart. Od kilku dni wyciągam sobie karty dzienne i teraz tygodniowe. Liczę na Wasze wsparcie w nauce i wyrozumiałość, jeśli czegoś dobrze nie zrozumiałam.
Wczoraj wyciągnęłam karty na pytanie, co się istotnego wydarzy dla mnie w obecnym tygodniu: ZAKOCHANI, CESARZ, 2 PUCHARY. Na tego cesarza wyciągnęłam jeszcze dodatkową kartę - PAZIA BUŁAW, gdyż nie bardzo rozumiałam w jakim kierunku mam interpretować tę kartę (tj. prywatnym czy zawodowym), ale szczerze to dalej nie wiem.... Kochanków w miarę znam - oznaczają romans lub konieczność dokonania wyboru, cesarz w połączeniu z paziem buław może tu oznaczać kontaktowanie się z jakąś ważną osobistością, kimś na stanowisku, ale równie dobrze może być to nasz mąż, ojciec. 2 puchary oznaczają przyjemne spotkanie lub miły kontakt np. z jakimś adoratorem. Pozbierałam to więc do kupy i wyciągnęłam wniosek, że ten tydzień będzie całkiem fajny, nastąpi kontakt z osobą o cechach Cesarza to może być osoba z pracy lub jakiś adorator, będziemy kontaktować się w sprawie jakiegoś spotkania lub po prostu to będzie wymiana przyjemnych wiadomości lub spotkanie twarzą w twarz, a nawet randka. Jednak równie dobrze, to może być kontakt lub spotkanie w sprawach zawodowych, gdyż Cesarz często wskazuje na sprawy zawodowe i naszego przełożonego. Zatem te karty mogły także pokazać, że czeka mnie w pracy fajny okres, miłych spotkań i dobrej atmosfery i zgody pomiędzy mną a szefem. Za dużo jest tych możliwości wiec proszę Was także o Wasz punkt widzenia