Dodaj do ulubionych

Kolejne 3 miesiące

28.04.24, 00:59
Przechodzę teraz ciężki okres w życiu, szczególnie luty, marzec i kwiecień były dla mnie masakryczne, ciągle jakieś kłody pod nogi. Jakie będą dla mnie kolejne 3 miesiące? - postanowiłam tym razem wyciągnąć 4 karty: Rycerz monet, 9 Pucharów, Król monet, 6 Pucharów. Karty jakby czytają w moich myślach i odpowiedziały mi w kontekście spraw zawodowych, które szczególnie teraz u mnie kuleją. Karty wyszły całkiem niezłe na sprawy zawodowe, dużo pracy, ale sytuacja stabilna i pieniędzy nie powinno zabraknąć. Może nawet pojawi się dodatkowe źródło dochodów albo nawet nowa praca w tym Królu monet? Ta karta kiedyś pokazała mi bowiem nową ofertę pracy.
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Kolejne 3 miesiące 28.04.24, 09:28
      Karty ładne, myślę, że znajdziesz pracę lub nowe źródło dochodów czy ekstra pieniądze. Będzie dobrze, rodzinnie.
      • babetka84 Re: Kolejne 3 miesiące 28.04.24, 19:49
        Dziękuję Ci Andgie za odpowiedź bo ja już normalnie tracę nadzieję, że coś się zmieni na lepsze i oby karty się nie pomyliły.
    • cherry_orchard Re: Kolejne 3 miesiące 28.04.24, 23:58
      Juz idzie ku lepszemu. Rycerz Monet mowi ze to co zasialas, wlasnie czekal na zniwa. Te dobra Ida wolno, bo I ten rycerz jest wolny, ale Ida.
      Ogolnie bedzie dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka