solteka 04.03.08, 17:35 W sytuacji obecnej otrzymałem: sprawiedliwość i dwójka denarów, w najbliższej przyszłości księzyc i piątka pucharów a w dalszej 10 mieczy i 8 mieczy a w podsumowaniu król pucharów. Co to może oznaczac? Pozdrawiam i z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solteka Re: Pytanie o związek 05.03.08, 09:58 Jak długo trzeba czekać na odpowiedź ? chyba nikt mnie nie lubi tutaj Odpowiedz Link
anuszzka Re: Pytanie o związek 05.03.08, 10:08 soletko podaj swoja interpretacje najpierw.. Odpowiedz Link
solteka Re: Pytanie o związek 05.03.08, 11:12 Ale własnie nie wiem jak, ale martwi mnie ten księżyc bo jak czytam o nim to jakoś tak niejano sie o nim wyrazają a jak stawiam sobie karty papierowe w rzeczywistosci to tez mi wychodzi a czasami odwrócony. Wiem że jak stawiałem kolezance to sie okazało za jakiś tydzień że jej mąż ją zdradzal od 3 miesięcy i sie rozeszli. Mam nadzieje że ze mną tak nie bedzie Odpowiedz Link
miseczka.0 Re: Pytanie o związek 05.03.08, 13:48 spróbuję, chociaż jestem początkująca Obecnie rozważasz właśnie plusy i minusy związku, kalkulujesz, osądzasz każdy czyn partnerki (chyba coś jest na rzeczy) bo skąd Księzyc (coś dzieje się potajemnie,może i zdrada) która cię zrani(5 pucharów)i to bardzo (10 mieczy), sytuacja będzie dla Ciebie bez wyjścia bo z jednej strony zechcesz zerwać i odejść a z drugiej jesteś silnie emocjonalnie związany (8 mieczy).Więc chyba... wybaczysz (król pucharów).Może być również wyimaginowana sytuacja i to wszystko odgrywa się w twojej wyobrażni a karty pokazują tylko projekcję potencjalnych lęków. Odpowiedz Link