basia791 10.05.08, 16:54 Cześć, czy ktoś może mi podać jaki jest najlepszy program do obliczenia i interpretacji horoskopu i skąd go mogę ściągnąć? Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miluszka Re: Program do obliczania horoskopu 19.08.08, 22:05 np tu: www.zaytsev.com/downloads.html Odpowiedz Link
foudre Re: Program do obliczania horoskopu 19.08.08, 22:17 Na stronie www.astro.com można obliczyć horoskop urodzeniowy i inne. Mozna także ściągnąć darmowy program Astrolog, ale niestety nie mam aktualnego linka do strony, bo ściągałam ten program wiele, wiele lat temu. Odpowiedz Link
kamila.wil Re: Program do obliczania horoskopu 20.09.08, 15:54 Ja mam My star world, bardzo sobie chwalę; sciągnęlam chyba z rapidshare Odpowiedz Link
grzesio83 Re: Program do obliczania horoskopu 28.09.08, 16:57 Ja najczęściej korzystam z Uranii Krusinskiego: www.astrologia.pl/urania.html pliki do ściągnięcia spod www.astrologia.pl/urania/download.html Czasami tez używam darmowego astrologa Pullena, albo serwisu astro.com (www.astro.com/cgi/genchart.cgi). Odpowiedz Link