• 88ula Re: dla aniamania86 - Wrozby 22.10.15, 16:06
      Karty pokazały:

1/ jakie uczucia obecnie ma Bartosz do ciebie: As buław + 7 monet - coś się w nim zatliło, z pewnością czuje sympatie, jest szansa ze będą się budzić jakieś głębsze uczucia, jesteś dla niego osoba atrakcyjna, z pewnością go ekscytujesz, ale to dopiero początek, będzie jeszcze czekał jakiś czas, zastanawiał się, rozważał, może będzie czekał na twoja reakcje, może będzie czekał, aby się upewnić, że jesteś właściwa osoba. Nie widać, aby już miał silne emocje, ale zaczyna się w nim coś budzić, może to trochę potrwać. smile
      • aniamania86 Re: dla aniamania86 - Wrozby 23.10.15, 10:50
        Serdecznie dziękujęsmile cieszę się że coś się w nim ruszyło choć troszeczkęsmilePozdrawiam
      • aniamania86 Re: dla aniamania86 - Wrozby 24.10.15, 15:59
        faktycznie czeka i czeka i ja czekam w tym 7 monetsmile nie wiem zbytnio co zrobic bo głupio mi sie samej odezwac..bo moze chce sobie przemyslec jak pisałaś cała sprawęsmile czy mogłabym jeszcze poprosić co on zrobi względem mnie w najbliższym czasie??bo moze sam cos naskrobie...bo jakos nie wiem co mam zrobić bo cisza;/jeszcze raz bardzo dziękujęsmile
        • 88ula Re: dla aniamania86 - Wrozby 24.10.15, 19:02
          Wybacz, ale nie mogę pytać się kart o prawie to samo, to nic nie da.
          Radze poczekać parę dni i po prostu sama zadzwoń koleżeńsko. smile
          • aniamania86 Re: dla aniamania86 - Wrozby 24.10.15, 19:12
            masz racjęsmile poczekam a jak bd dalej cisza to sama się odezwę, nic nie tracęsmile Pozdrawiam
      • niunia7472 Re: dla aniamania86 - Wrozby 26.10.15, 00:59
        Witam Pieknie-czy Mogę prosic o wyciaagniecie karty-Olga 10,04,87 na Miłosc zdrowie Finase z góry dziekuje
        • 88ula Re: do niunia7472 - Wrozby 26.10.15, 15:31
          Karty pokazaly:
          1/ co czeka cie w miłości w ciągu najb. paru m-cy: 6 buław + 10 mieczy - jeśli uznasz, ze odniosłaś/odniesiesz zwycięstwo w tej kwestii, bo poczujesz, że znalazłaś/znajdziesz już kogoś kto by tobie odpowiadał, może odniesiesz wrażenie pewności, bo masz zapoczątkowaną jakaś relacje albo poczujesz się akceptowana i pomyślnie nastawiona, to jednak wszystko zostanie skończone, przerwane, coś się zdarzy nieprzyjemnego, może oziębłość uczuć, może wrażenie , że to nie to, albo nawet wkradnie się zdrada. Przecierpisz to,i ciągle będziesz mieć nadzieje na pozytywna przyszłość.

2/ jaka będzie sytuacja finansowa w najbl. m-cach - 4 buław + rycerz monet - będzie pozytywnie, może będziesz świętować otrzymanie pracy lub nowa prace, albo podwyżkę, awans, może zaczniesz budować/lub budujesz fundamenty pod własny biznes, projekt, albo znajdziesz cel w życiu, który będzie podstawa twojej lepszej egzystencji, poczujesz zadowolenie i stabilizacje finansowa, dobry początek w biznesie, stabilne transakcje, stabilne i pewne dochody. smile

Wybacz, ale na zdrowie i dzieci kart nie rozkładam. sad
          • niunia7472 Re: do niunia7472 - Wrozby 26.10.15, 15:38
            Serdecznie Dziekuje za postawienie kart
    • 88ula Re: dla mado07 - Wrozby 22.10.15, 17:06
      Karty pokazały:

1/ jaka szansa na wznowienie relacji ( w ciągu paru m-cy): Siła + Księżyc - chyba dużo energii/pragnień/zmagań któreś z was (lub razem) poświęca temu, aby doszło ponownie do waszego połączenia się/spotkania, może tez są/były/będą jakieś okoliczności, które z taka mocą was rozdzieliły, ale jak na razie bycie w związku pozostanie tylko w sferze marzeń, iluzji i niepewności.
      smile
      • mado07 Re: dla mado07 - Wrozby 22.10.15, 17:40
        Rzeczywiście to było zaskakujące rozstanie. Czy mogę jeszcze zapytać jaki jest jego stosunek do mnie, a raczej do tego co między nami było, bo od tego dużo zależy. Z góry dzięki smile
        • 88ula Re: dla mado07 - Wrozby 22.10.15, 23:20
          odpowiem za 1-2 dni. smile
        • 88ula Re: dla mado07 - Wrozby 23.10.15, 13:54
          Karty pokazały:

1/ co on czuje (jaki ma stosunek) do ciebie obecnie: 8 buław + 4 buław - są w nim emocje do ciebie, ma pozytywne wibracje w Twoim kierunku, z pewnością czekałby na ciebie i witał z radością, jest Tobą zainteresowany, uczucia są w nim rozbudzone, albo nigdy nie zgasły, być może on jest w jakimś związku (rodzina), i nie może wyjść tobie naprzeciw, jeśli zrobisz pierwszy krok w jego kierunku on by tego oczekiwał, a jego reakcja byłaby pozytywna.

2/ jakie znaczenie dla niego miał wasz związek: 4 monet + 2 kielichów - on uważał wasz związek za stabilny i chciałby go utrzymać, był raczej przywiązany do ciebie i była miłość oraz wspólne porozumienie dusz, fascynacja, przyciąganie.
          smile
          • mado07 Re: dla mado07 - Wrozby 23.10.15, 19:03
            Dzięki smile co do przeszłości zgadza się potrzebowałam potwierdzenia, bo wszystko skończyło się bardzo nieoczekiwanie chyba los nam nie sprzyjał. To ja jestem w związku i on o tym raczej wie. Przyznam się,że stawiałam sobie Tarota u innej osoby i wyszło mniej więcej to samo jeżeli chodzi o przyszłość, więc poniekąd jest dla nas światełko w tunelu smile co nie ukrywam bardzo mnie cieszy. Mimo upływu czasu ciągle jest dla mnie bardzo ważny.
            Mam jeszcze dwa pytania smile smile
            - czy jest szansa,na nawiązanie relacji do końca 2016
            - czy jest sens ratować mój związek z Adamem (Dorota)
            Wielkie dzięki za pozytywne "wibracje" smile smile
            • 88ula Re: dla mado07 - Wrozby 23.10.15, 20:02
              Karty pokazały:

1/ jaka kondycja twojego małżeństwa obecnie: 3 kielichów+ paź monet - tu widać radość, pozytywność związku, stabilizacje, (może tez być ktoś trzeci, ale to mogą być tylko twoje myśli o kim innym). Ogólnie małżeństwo nie kieruje się ku upadkowi.

2/ jaka najbliższa przyszłość małżeństwa: 9 monet + As monet - kolejne karty pokazują stabilizacje,mocny/stabilny grunt, pewność, relaks, brak zmartwień.

3/ jaka prognoza dla ciebie i Marka do k. 2016 r. - 5 buław + 7 buław - walka, zmierzanie się z tym, może będą różne pomysły, chęć zejścia się a potem bicie się z myślami, albo walka z przeciwnościami, albo walka z kimś jeszcze, może razem lub każde z was, będzie chciało postawić na swoim i usilnie prowadzić do relacji, a nie wiadomo, jak to się może skończyć.
              W poprzednim rozkładzie Księżyc pokazał, że wasz ew. związek na razie w sferze marzeń i iluzji. Z pewnością Twoich, ale jakie myśli ma Marek? Czy tez dąży do tego samego.?

PS. Oczywiście chodzi o to, ze jedno z was (lub każde) jest w związku (nie mogłam wiedzieć kto) karty mówiły o ew. stałym związku.
              • mado07 Re: dla mado07 - Wrozby 23.10.15, 20:28
                Wiadomo nic na siłę smile
                co do mojego małżeństwa to od dawna żyjemy równolegle obok siebie, to raczej masa pretensji i niedomówień dlatego zastanawiałam się co z nami dalej, a pytania o Marka to chyba raczej żal za czymś co kiedyś było i dużo dla mnie znaczyło. Taka "księżycowa utopia" smile
                • 88ula Re: dla mado07 - Wrozby 23.10.15, 20:34
                  no cóż, od ciebie zależy co zrobisz, smile Powodzenia. Pewnie twoja myśl o Marku kieruje emocjami.
                  • mado07 Re: dla mado07 - Wrozby 12.11.15, 10:31
                    droga Ulu wracam z powrotem z zapytaniem, "podręczę" ostatni raz temat smile co w ogóle mówią Karty na temat przyszłości mojej ew. znajomości z Markiem? i jeszcze jedno czy mogę postawić karty dla mojej siostry, nie w jej imieniu tylko tak po prostu. Ostatnio rozpadł się jej dłuższy ważny dla niej związek, czy w perspektywie czasu ma szanse na coś wartościowego w życiu, bo jak to w takiej sytuacji bywa jest załamana i w nic nie wierzy. Dzięki z góry i nie bierz mnie za namolną wariatkę jestem po prostu cholernie pogubiona sad
                    • 88ula Re: dla mado07 - Wrozby 12.11.15, 14:29
                      Droga Mado07
                      naprawdę ze szczera chęcią chciałabym wesprzeć każdą osobę i jak najdokładniej odpowiedzieć na pytania lecz wielu rzeczy zrobić nie mogę, gdyż zaprzecza to moim podstawowym zasadom w poważnym traktowaniu Tarota.
                      O Marku rozkładałam karty (na rok) - posty umieszczone w dniu 22 i 23 października.

Proszę zajrzyj na mój KOMENTARZ, gdzie wszystko jest wyjaśnione. Pkt 5 i 6.
                      forum.gazeta.pl/forum/w,253479,159255825,159255825,KOMENTARZ.html
                      PS. nie jesteś wariatka, natomiast zapraszam na karty za 2-3 m-ce, jeśli chcesz ponowić niektóre pytania.
                      smile
    • 88ula Re: do cywilka2010 - Wrozby 23.10.15, 14:32
      Karty pokazały:

1/ uczucia (obecnie) męża do ciebie: Kapłanka + 4 kielichy - on jest opiekuńczy, stabilny, jesteś mu bratnia dusza, ale brak emocji i głębokiego uczucia, jest jakaś apatia, może przyzwyczajenie, pasywność. Uniesień tu brak, ale raczej zapewnia to stałość niż naglą zmianę. Chyba nie mówi ci "kocham" i ukrywa to, że są sprawy, które już go nie cieszą. Pewnie tak jak przypuszczasz, jest nudno, ale poza tym nic złego się nie dzieje

2/ w jakiej kondycji jest wasz związek (obecnie): 8 buław + 9 mieczy -związek zmierza w kierunku jakiś wibracji, decyzji i działania, ale niezbyt pozytywnych, raczej komplikacji, gdzieś tam czai się strach, obawa, smutna przyszłość, czarne chmury, jednak te negatywne wizje mogą być tylko w głowie któregoś z was (sadze ze to twoje myśli). Chyba karty pokazały, że ty widzisz upadek tego związku i to są twoje obawy. Poniższe karty nie pokazują końca związku.

3/ jaka przyszłość najbliższa dla związku: Paź monet + 9 monet - nie ma uczuć żarliwych, miłosnych, natomiast jest pewność związku, stabilność, stałość, lojalność, partnerstwo, mile spędzanie czasu, wspólny relaks, komfort życia. Nic nie zagraża związkowi teraz.

Myślę, że kierujesz się plotkami, co powoduje u ciebie czarne myśli. Karty pokazują, że wielkich emocji nie ma, ale tez nie ma zagrożenia, ani kogoś "trzeciego".
      smile
    • carmelove15 Re: Wrozby 23.10.15, 20:41
      Witamsmile Zamieściłam prośbę w obiadach czwartkowych, ale nie wiem czy ktoś ją zauważy, więc poproszę tutaj. Czy możesz Pani 88ulu powiedzieć mi co do mnie czuje A. ? Sama nie wiem jaki on dokładnie ma do mnie stosunek uczuciowy. Czasami zachowuje się jakby mu na mnie zależało, a czasami traktuje mnie obojętnie i już nie wiem uncertain Pomóż Ulu bo kota dostanę.
      • 88ula Re: do carmelove15 - Wrozby 23.10.15, 21:02
        proszę o 1-2 dni na odpowiedz. smile
        • carmelove15 Re: do carmelove15 - Wrozby 24.10.15, 09:14
          Oczywiście, nie ma problemu smile
        • marilyn61 Re: do carmelove15 - Wrozby 09.11.15, 17:26
          Dzien dobry,
          bylabym bardzo wdzieczna za wrozbe, swoje dane przesle Pani na priv,
          1. ostatnio zwolnilam sie z pracy, czy w najblizszym czasie uda mi sie dostac prace?
          mialam jeszcze nadzieje ze byly pracodawca odezwie sie do mnie, gdyz powodem zwolnienia byly warunki finansowe, czy jest na to szansa.
          2. pyt. dotyczy spraw finansowych i pewnego mezczyzny. Jak on mnie postrzega na obecna chwile i czy sa szanse ze sie sam od siebie odezwie?
          3. dotyczy spraw naukowych,
          czy zrobilam dobre posuniecie decydujac sie na wspolprace z panem x, i rezygnujac ze wspolpracy z panem y?
          dane przesle na priv i serdecznie dziekuje
      • 88ula Re: do carmelove15 - Wrozby 24.10.15, 18:59
        Karty pokazały:

1/ jaki stosunek ma A do ciebie obecnie: Gwiazda + 2 mieczy - dokładnie pokazały to co opisujesz, jest radosny i ma poczucie jakiejś nadziei, może na związek , uwalniają się w nim pozytywne emocje, by potem jednak odgrodzić się, odrzucić to uczucie, traci zaufanie do ciebie (lub siebie?), może boi się, nie chce ujawniać jakieś prawdy. To wygląda tak, jakby się zapalał i chciał się otworzyć do ciebie (może głębszego uczucia), a potem izoluje się od tego i staje się chłodny, niedostępny, albo jest coś, co go zmusza do takiego działania, a on nie chce spojrzeć prawdzie w oczy i się uzewnętrznić.

Zapytałam się kart : dlaczego on tak robi: 5 kielichów - on tak robi, gdyż odczuwa lub boi się odczuć jakaś stratę, albo cierpi z jakiegoś powodu, a z tobą przypuszczalnie koi ten smutek i żal, jest coś co go może martwi i z czym ma problem, a będąc z tobą uważa to za zrekompensowanie tej straty lub bólu. Moze też przebywanie z tobą jest dla niego ucieczka od czegoś.

2/ jaka dla was przyszłość (najbliższa): 4 monet + 7 mieczy - będziecie się jakiś czas trzymać razem w tym związku/znajomości/relacji, albo któreś z was będzie się chciało kurczowo trzymać, ale skończy się to ucieczką i skrytym wymknięciem się jednego z was. Moze być to również z konieczności, może to być zdrada, może być ucieczka w kłamstwa, nieszczerość, ale związek nie utrzyma się.

3/ czego A obecnie oczekuje od ciebie: 5 mieczy + 2 mieczy - no niestety znowu miecze karty pokazały, to oznacza klęskę, lekceważenie, odgrodzenie się izolacje, ucieczkę przed odpowiedzialności, zranienie duszy itp. Nie widać aby oczekiwał miłości, bo miecze to chłód i brak emocji/uczuć.

W rozkładzie na 7 kart, wyszyło: 5 kart z mieczami sad i 1 karta z moneta. Te karty nie są kartami uczuć lub związków emocjonalnych.
        smile

PS. Proszę mieć dystans do kart. smile
        • carmelove15 Re: do carmelove15 - Wrozby 24.10.15, 22:32
          Myślę ze wszystko się zgadza Ulu 😊 Nie jestesmy razem ale od dłuższego czasu między nami iskrzyło. Ja jednak nie zdecydowałam się na wyjście z inicjatywą bo on jest formalnie z kimś. Wiem ze nie ma między nimi miłości są za to wspólne zobowiązania i pieniądze. Po długim okresie takiego zawieszenia poczułam się na tyle zmęczona jego brakiem zdecydowania i tym że nasza znajomość jest taka na zasadzie niby cos ale nic że przykróciłam tę znajomość. Zablokowałam mu możliwość dzwonienia do mnie sama też nie szukam z nim kontaktu. Bardzo mnie boli ze dla niego ważniejsze od uczuć jest zachowanie pozorów i już nie miałam siły tak w tym trwać. Nie wiem oczywiście wszystkiego ani nawet tego dlaczego on woli takie życie ale juz nie dałam rady tak funkcjonować ☹ co on zrobi ani jak się rozwinie nasza znajomość takze nie mam pojecia. Wszystko co napisałaś sie zgadza. Dziekuje Ci bardzo💐
          • 88ula Re: do carmelove15 - Wrozby 24.10.15, 22:53
            dziękuję za weryfikacje smile Karty nie są optymistyczne na ta relacje. sad. Pozdrawiam smile.
    • cynamonka24 Re: Wrozby 25.10.15, 10:42
      Droga Ulu, ja wiesz nie miałam ostatnio szczęścia w relacji uczuciowej, która była dla mnie bardzo ważna. Czy mogłabyś powiedzieć mi co mnie spotka w miłości w ciągu kilku najbliższych miesięcy? W zamian mogę wybrać dla Ciebie Aniołkasmile
      • 88ula Re: do cynamonka24 - Wrozby 26.10.15, 11:22
        Karty pokazały:
        1/ co czeka cie w miłości w ciągu najb. m-cy : 10 monet + 10 buław + Księżyc - mam poczucie, ze karty pokazały czego ty oczekujesz, a nie że kogoś poznasz, ale i tego oczywiscie wykluczyć nie można, bo karta rodziny, szczęścia i harmonii pokazała się pierwsza w rozkładzie. Moze to być założenie rodziny nawet zaręczyny, wesele, ale tez wsparcie duchowe od bliskiej rodziny, nie ma tu jednoznaczności. Jednak jakkolwiek by się działo, nie będzie łatwo, będzie coś dla ciebie dużym obciążeniem i brzemieniem, który przesłoni ci rzeczywistość i będzie trudne do dźwigania, być może będziesz się musiała zmagać z jakimś ciężarem (może ze swojej lub czyjejś przeszłości), coś przerasta twoje możliwości, może będą przeszkody w zawiązaniu stałego związku albo poczujesz, że za dużo bierzesz na siebie i dalej twoje marzenia o uczuciu pozostaną w sferze iluzji, niewiadomego, może się wyciszysz, nie zdecydujesz na relacje, bo poczujesz niepewność, podejrzliwość.
        Miej oczy otwarte, bo przypuszczalnie trafisz na kogoś, choć łatwo nie będzie.
        smile
        • cynamonka24 Re: do cynamonka24 - Wrozby 26.10.15, 13:10
          Oj raczej nie byłabym gotowa na to żeby kogoś poznać☹ za krótki czas minął i jeszcze pewnie długo nie będę w stanie o tym zapomnieć. Przyznam Ci się Ulu ze pytając o przyszłość szukałam potwierdzenia w kartach tego ze tamta nieudana historia zakończyła się definitywnie i on już da mi spokój. Ale ile razy stawiałam sobie karty pytając o to czy ta znajomość zakonczyla sie na dobre wychodziły mi Sąd Wieża i 4 buław. Wszystkie w pozycji prostej. Kiedy natomiast pytałam o jego zamiary pojawiały się 4 buław 3 mieczy i 2 pucharów także proste. Dlatego przestalam sama stawiać karty na moją relację z nim. Teraz chciałabym już tylko spokoju i wcale nie marzy mi się jakiś nowy rozdział tej historii. Dziękuję Ci bardzo za pomoc 😊
          • 88ula Re: do cynamonka24 - Wrozby 26.10.15, 14:06
            napisałam, że 10 monet (alternatywnie) może być wsparciem od rodziny (no może kogoś bliskiego lub nawet samej siebie) , bo będzie (pewnie już jest) brzemię do dźwigania., i coś przerasta twoje możliwości w nawiązaniu trwałego związku., czujesz niepewność. Wszystko wiec się zgadza smile , ale 10 monet może oznaczać jednocześnie zaczątek relacji. A co się zdarzy zobaczymy. smile
    • rozdartychrupek Re: Wrozby 25.10.15, 12:46
      Jeżli można oczywiście to poproszę czy moja stytuacja uczuciowa się poprawi do końca listopada, czy kogoś poznam nowego czy może odnowię relację z kimś kogo już znamsmile bo jakoś mi się sypie ostatnio w tych sprawach;/będę bardzo wdzięczna
      • 88ula Re: do rodartychrupek - Wrozby 26.10.15, 11:53
        Nie mogę zadać pytania kartom o związek "z kimś kogo już znasz", bo nie wiem kogo znasz, mogą to być dziesiątki osób, wiec zadanie pytania jest niemożliwe.
        Natomiast zapytałam:
        Karty pokazały:
        1/ co czeka cie w miłości/relacji do końca 2015r. : rycerz monet + 8 kielichów + paź kielichów - może spotkasz kogoś, ale będzie to osoba dość ślamazarna, powolna, bardziej zainteresowana swoja praca niż ujawnianiem emocji, nawet wówczas, gdy coś do ciebie poczuje, może to być po prostu kolega/znajomy (możliwe którego już znasz), i będziesz (ty lub on) liczyć na związek/stabilność (na wielkie uniesienia tu nie licz), ale nastąpi rozstanie, przypuszczalnie jedno z was uzna, ze to nie jest to i pójdzie swoja droga, może będą rozterki, wewnętrzne konflikty, bo nic z tego znowu nie będzie, poczujesz się (lub on) zrezygnowana, stwierdzisz, ze nie interesuje ciebie ktoś, kto nie wyraża emocji. Wygląda na to, ze twoje kroki będą znowu skierowane ku szukaniu miłości, albo rzeczywiście spotkasz kogoś do zakochania, kto ci się spodoba lub kto okaże gest przyjaźni w twoim kierunku.
        Jest szansa na zaczątki miłości, mogą być nawet od tego rycerza, który oderwie się od spraw przyziemnych, bo okazać się paziem. Ale pamiętaj, ze szczęściu tez trzeba pomóc.
        smile
        • rozdartychrupek Re: do rodartychrupek - Wrozby 26.10.15, 12:09
          Serdecznie dziękuję 88ulusmile to co piszesz bardzo pasuje mi do chłopaka z którym ostatnio z własnej woli zerwałam kontakt bo uznałam że relacja do niczego nie dąży bo trudno w nim wzbudzić jakiekolwiek uczucia( trudno po nim wywnioskować co on naprawde czuje)....czy te karty moga swiadczyć o tym, że on z tego rycerza monet przemieni się nagle w pazia kielichów i wreszcie się otworzy czy juz mnie fantacja poniosła?smile
          • 88ula Re: do rodartychrupek - Wrozby 26.10.15, 12:18
            można tak przypuszczać, ale też ty masz wyruszyć w kierunku pazia. Myślę, ze możesz oczekiwać obu tych rzeczy. smile i przeczytaj moje ostatnie zdanie z postu poniżej. smile
    • niunia7472 Re: Wrozby 26.10.15, 15:20
      Witam Pieknie-czy Mogę prosic o wyciaagniecie karty-Olga 10,04,87 na Miłosc zdrowie Finase z góry dziekuje
    • kropka1717 Re: Wrozby 26.10.15, 16:29
      Dzień dobry smile Trafiłam tu z forum szkółka tarota i bardzo proszę Cię Ulu o wróżbę. Nie wiem czy się nie obrazisz za takie pytania i czy zechcesz na nie odpowiedzieć. Jeśli możesz to powiedz mi coś na temat uczuć mężczyzny na literę S. do mnie. Jeśli to pomoże to najważniejsze są następujące sprawy: co on do mnie czuje, jaka jest jego sytuacja uczuciowa (bo nie wiem niestety czy kocha jakąś kobietę czy nie) oraz czy są szanse że będziemy razem. Pewnie dostajesz Ulu codziennie setki takich pytań smile ja niestety na stawianiu kart się nie znam a bardzo chciałabym wiedzieć co on myśli o mnie bo czuję że to zaczyna być ktoś ważny. Pozdrawiam serdecznie
      • 88ula Re: do kropka 1717 - Wrozby 27.10.15, 12:49
        Karty pokazały:
        1/ co S czuje obecnie do ciebie: Mag + Paź monet - chyba on czaruje ciebie, mami, może opowiada wymyślone rzeczy, chce ciebie sobą zainteresować/zafascynować/manipulować, aby osiągnąć własne korzyści, mieć z tego przyjemność.
        2/ jak nabl. przyszłość dla waszej znajomości/relacji: Rycerz monet + Diabeł - znowu tylko będzie korzyść własna, czerpanie przyjemności, interesowność relacji, stabilność/praktyczność w emocjach, związek dla seksu, uwodzenia, flirtu, zaspokojenia pokus.
        3/ jaka jest jego sytuacja obecnie poza wasza znajomością: Kapłanka + 8 monet - on coś ukrywa przed tobą,prawdopodobnie kobieta (może zona), on ma tajemnice z którymi nie będzie się dzielił i z pewnością będzie dobrze strzegł swojego życia poza twoja wiedza , zajęty tez jest praca, zajmuje się skrupulatnie swoim interesami/praca/ może rodzina.
        smile
        • kropka1717 Re: do kropka 1717 - Wrozby 28.10.15, 16:59
          Dziękuję bardzo smile
    • agniesz-szszka Re: Wrozby 26.10.15, 19:14
      Czy mogłabym prosić o odpowiedź na pytanie : Czy mąż do mnie wróci? Pisałam w szkółce tarota, ale może szybciej tu u Ciebie znajdę odpowiedź..
      • 88ula Re: do agniesz-szszka - Wrozby 26.10.15, 20:38
        Agnieszko, już stawiałyśmy ci karty na męża. Przykro mi, ale ja nie mogę drążyć tematu, bo karty przestana współpracować. Tym bardziej, ze otrzymałaś tyle odpowiedzi, tyle z tym zamieszania, nie mogę rzetelnie podjąć się tego tematu w chwili obecnej. Wybacz. sad
        smile
        PS. Zadzwoń do męża i porozmawiaj.
        • bladamery Re: do agniesz-szszka - Wrozby 27.10.15, 19:25
          Jeśli mogę prosić, to poproszę na uczucia do końca roku smile Dziękuję!
          • 88ula Re: do bladamery - Wrozby 27.10.15, 23:40
            Karty pokazały:

1/ co czeka cie w miłości na najbliższe parę m-cy: 7 mieczy + 9 mieczy - nie zapowiada się ciekawie, jeśli trafi się partner może dojść do zdrady , opuszczenia, wymknięcia się chyłkiem/ucieczki lub też twoja wiara w miłość wymyka się małymi kroczkami z twojego wnętrza, opuszcza twe serce wspominając tylko przeszłość, albo ty ciągle żyjesz przeszłością, nie patrząc z nadzieja w przyszłość, to spowoduje u ciebie zmartwienie, zwątpienie w siebie, cierpienie, wyrzuty sumienia, może strach, że już nie spotkasz miłości lub wmówisz sobie, że na nią nie zasługujesz. Jeśli tak się będzie działo, to swoją negatywną postawą odstraszysz każdego potencjalnego kandydata. sad
            smile
            • bladamery Re: do bladamery - Wrozby 28.10.15, 06:35
              No cóż..... Wezmę sobie do serca Twoje słowa. Dziękuję wink
              • bladamery Re: do bladamery - Wrozby 03.01.16, 20:21
                Weryfikuję:
                Faktycznie nic się nie podziało. Propozycje romansu przez 2 żonatych panów (7 mieczy) wprowadziły mnie jedynie w nastrój 9 mieczy wink

Mam nadzieje, że Nowy Rok będzie lepszy smile Tobie też takiego życzę, Ulu
                • 88ula Re: do bladamery - Wrozby 03.01.16, 22:00
                  dziekuje i powodzenia w Nowym Roczku smile
    • czokotubka Re: Wrozby 28.10.15, 12:08
      Witam serdeczniesmile Jeżeli jest możliwość skorzystania z Twojej wróżby Ulu i znajdziesz dla mnie swój czas to ja bardzo chciałabym wiedzieć co myśli/czyje do mnie chłopak którego znam już jakiś czas (błażej) i czy nasza relacja się jakoś rozwinie, czy mogę liczyć jeszcze na coś wzgl mnie z jego strony czy skończy się na braku relacji lub tylko na przyjaźnismile
      • 88ula Re: do czokotubka - Wrozby 28.10.15, 14:48
        Droga moja, Czy to jest ten sam pan, który czmychnął we wrześniu? A potem podobno się odezwał? Czyżby znowu zamilkł? .sad
        • czokotubka Re: do czokotubka - Wrozby 28.10.15, 14:59
          dokładnie ten...i z nim mam tką przerywaną relację...było spotkanie..nasza relacja się poprawiła...ale dalej nie mam pojecia co o tym myslec...nie wiem co tak naprawde o mnie mysli..co czuje do mnie...czy to tylko z jego strony zabawa i czy wreszcie moze nastąpi jakis przełom naszej relacji..czy on się otworzy..bo zakrecił mi w głowie bardzo i daje mi znaki ze jest zainteresowany a pozniej znow wycofanie...;/
          • 88ula Re: do czokotubka - Wrozby 28.10.15, 19:55
            Karty pokazały:
            1/ co czuje on do ciebie: 3 buław + 3 monet
            2/ jakie ma zamiary do ciebie: 9 monet + Równowaga

nie podaje szczegółowego opisu do każdego punktu, gdyż sadze, że karty się ułożyły w jedna całościową odpowiedz. Pan ma kogoś trzeciego i sam nie wie na co się zdecydować , z każdą mu się fajnie spędza czas, a on sobie tak "pływa" miedzy jedna relacja a druga. Traktuje wszystko, jako flirt i odskocznie oraz relaks. Być może ma żonę, albo też (przyszło mi do głowy) bywa na delegacjach i tak sprawia sobie uciechę. ( Czy wiesz, gdzie pan mieszka? ). Rozkład, który tobie robiłam we wrześniu mówił, ze on zniknął, bo ma kogoś. Znowu wg mnie to się potwierdza.sad
            • czokotubka Re: do czokotubka - Wrozby 28.10.15, 20:23
              Dziękuję Ci bardzo Ulasmile to co napisałaś wyjaśnia jego ,,wycofania" jest fajnie pozniej bum i cisza...tak wiem gdzie mieszka ale nie bylam u niego jeszcze;> moze on mieszka tam z dziewczyną swoją czy kimś takim...aj jeszcze się łudziłam ale faktycznie coś smierdzi...no i te jego uczucia do mnie bardzo nędzne chyba;>ehs....daje sobie spokój.....a te zamiary co oznaczają tak z ciekawości? jeszcze raz serdecznie dziękuję za poswiecony mi czassmile
              • 88ula Re: do czokotubka - Wrozby 28.10.15, 20:38
                w sensie czego oczekuje od ciebie: 9 monet to m,in. wakacje, relaks, wyciszenie, błogie spędzanie czasu, a równowaga, to często takie "pływanie" balansowanie, przelewanie z pełnego w próżne i tez relaks.

PS. Trudno jest zadać pytanie takie stricte jednoznaczne, często należy traktować jako synonimy, gdyż w pytaniu nie da rady wypisać każdej opcji. smile
    • 91anka Re: Wrozby 30.10.15, 18:51
      Dziękuję za odpowiedź odnośnie tego nieznajomego, który mnie jednak nie zauważył smile chciałbym zapytać jeszcze (jeśli mogę) kiedy spotkam mężczyznę który mnie ze wzajemnością pokocha?
    • smut-ass Re: Wrozby 31.10.15, 12:37
      Dzień dobry.W ramach możliwości skorzystania z wróżby u Pani chcialabym zapytać jak rozwinie się moja relacja z K. na nabliższy czas...czy coś się poprawi w naszej relacji i jaką on podejmie decyzję wobec mnie gdyż ostatnio odbyliśmy poważną rozmowę dotyczącą naszego związku. Życzę dobrego dniasmile
      • 88ula Re: do smut-ass - Wrozby 31.10.15, 18:04
        Karty pokazały:
        1/ jaki K ma do ciebie stosunek (uczucie): Paź monet + Wieża - on czerpie z tej znajomości/relacji wymierne korzyści dla siebie, nie ma w nim emocji a raczej interesowność, czuje się bezpiecznie i komfortowo w tej sytuacji i z pewnością nie będzie się spieszył do ostatecznych deklaracji wobec ciebie, będzie się długo zastanawiał i rozważał, co mu się opłaca, a jeśliby miał/ma uczucia to będzie do tego podchodził z rozsądkiem, a nie sercem. Jednakże nieoczekiwanie ten stosunek/związek on może przerwać/zburzyć/, bez zbytniego zastanawiania się, może doprowadzać do kłótni, albo po prostu wyzwolić się ze zobowiązań, albo wprowadzić wielkie zamieszanie. Moze będzie chciał/chce poważnych zmian w tym co go łączy z tobą i np. zakończenia, albo zmiany swojego stosunku do ciebie.
        2/ jaka może być najbliższa przyszłość dla relacji: Paź kielichów + Wisielec - być może w wasz związek wedrze się jeszcze jakieś uczucie i emocje, może będzie odnowienie waszego flirtu/romansu, może któreś z was okaże więcej emocji i nastąpi jakaś transformacja w relacji, ale prawdopodobnie na krotko, gdyż zapowiada się zawieszenie, odłożenie tych spraw na bok, brak zaangażowania, zawiklana sytuacja, takie błędne kolo, stanie to w miejscu i nie będzie widoków na przyszłość, albo takie czekanie co dalej z tego wyniknie. Jeśli początkowo będzie powrót do romansu, to i tak nastąpi bierność.
        3/ jaka on podejmie decyzje: 9 mieczy + Paź mieczy - miecze wróża rzeczy nieprzyjemne, chłodne, ostateczne, jest cierpienie, męczarnia, bicie się z myślami, poczucie porzucenie i kryzys, on może dużo walczyć wewnętrznie co zrobić, jest/będzie spiętrzenie problemu i ból, ale będzie się kierował logika (nie uczuciem), przemyśli to chłodno i duże prawdopodobieństwo, że będzie się chciał odciąć od tej relacji (albo zawiesić jak wskazuje Wisielec).
        smile
        • smut-ass Re: do smut-ass - Wrozby 01.11.15, 00:31
          Bardzo dziękujęsmilewrócę z weryfikacją!smile
          • smut-ass Re: do smut-ass - Wrozby 04.11.15, 18:33
            Droga 88ulusmile wracam z weryfikacjąsmile najblizsza przyszłość mojej relacji z nim faktycznie się sprawdziała, dwa dni temu postanowiłam sie do niego sama odezwać czyli ten paz pucharów to chyba moj odzew byl i pogadalismy chwile, był miły ale widać było ze nie chciał z jakiegos powodu kontynuowac rozmowy i od tamtego momentu jest wisielec totalny-cisza;/

Jeśli mogłabym poprosić abyś sprawdziła dlaczego nie chciał ze mną rozmawiać, co go gryzie bardzo byłabym wdzięczna....no i czy ta cisza będzie długo trwała czy może nasza relacja ruszy... bo nie wiem co mam myśleć a bardzo mi na nim zależy...Bardzo bardzo będę wdzięcznasmile
    • agniesz-szszka Re: Wrozby 01.11.15, 07:52
      Pani Ulu!

Byłaby mnie Pani w stanie uratować jeszcze w jednej sytuacji? Mąż chce iść ze mną do poradni rodzinnej, sam to zaproponował (po tym jak odszedł). Jestem osobą małomówną, nieśmiałą w rozmowach - zwłaszcza z obcymi. Po zachowaniu męża nie widzę, aby czuł do mnie cokolwiek innego oprócz niechęci. Czy mogłabyś sprawdzić w kartach jakie są jego intencje w propozycji udania się do tej poradni? Boję się, że coś knuje uncertain Odpisz proszę! Bardzo wątpię, żeby chciał wrócić.
      • 88ula Re: Wrozby 01.11.15, 14:23
        jestem na parodniowym wyjezdzie. moge to zrobic gdy wroce do domu.
        • agniesz-szszka Re: Wrozby 01.11.15, 15:50
          Już Cynamonka odpowiedziała. Złośliwy typ z tego mojego męża. Dobrą mam jednak intuicję - wychodzi na to, że to celowe zagranie dzięki któremu chciałby się oczyścić z winy, gdyby jednak doszło do rozwodu. A czuję, że jednak dojdzie niestety. Co z takiego niekochającego męża - egoisty?

pozdrawiam i dziękuję smile
    • demetericora Re: Wrozby 02.11.15, 13:15
      Witam. Ja mam prosbe o wyciagniecie karty. W sumie sprawa banalna i nie wiem czy bedziesz chciala tracic czas na takie wrozby, jednak dla mnie sprawa dosc waznasmile od dluzszego czasu chodzi za mna chec zmiany... chcialabym skrocic wlosy, ale obawiam sie baaardzo, bo od zawsze mam dlugie wlosy. Czy bede dobrze sie czula w nowej fryzurze i dobrze wygladala? Poprosze doslownie o jedna karte jaki bedzie wynik moich eksperymentow. Jesli oczywiscie to nie problemwink az mi wstyd, ze przychodze tutaj z takim glupim pytaniem, ale brakuje mi odwagi na taki spontaniczny i odwazny ruch. W koncu wlosow sobie nie dokleje i uplynie duuzo czasu nim odrosna, a jestem osoba, Ktora na punkcie wlosow ma fiolawink
      • 88ula Re: Wrozby 02.11.15, 15:02
        jestem na parodniowym wyjezdzie moge to zrobic gdy wroce do domu.. PS. nie ma dziwnych pytan, dla kazdego co innego ma znaczenie smile
      • 88ula Re: do demetericora - Wrozby 04.11.15, 16:41
        Chyba karty nie chcą brać odpowiedzialności za twoje samopoczucie po zmianach fryzury, nie udało się tez uzyskać odpowiedzi wyciągając tylko jedna kartę: (:
        Karty pokazały:
        1/ jakie będzie twoje odczucie gdy obetniesz włosy: 5 buław - będziesz się bić z myślami czy dobrze zrobiłaś
        2/ jakie będzie twoje odczucie gdy tego nie zrobisz: 8 kielichów - będziesz chciała jednak odejść od swojej decyzji i z ciężkim sercem dokonać zmiany.
        3/ co będzie gdy będziesz mieć nowa fryzurę: 8 monet - cały czas będziesz się zajmować swoimi włosami, modelować, czesać, pracować nad ta fryzura, i może nie być końca w zadowoleniu ciebie, bo będziesz mieć ciągle nowe pomysły.

Sadze, że karty mówią, iż w głębi serca nie jesteś w tej chwili gotowa, aby to zrobić. smile
        • demetericora Re: do demetericora - Wrozby 29.01.16, 07:47
          No i nie mialam odwagi na taka zmiane do tej porysmile ale, w koncu udalo mi sie znalezc odpowiednie ulozenie wlosow dla siebie, ktore nie zajmuje mi duzo czasu, wiec nie ma potrzeby obcinania i ciesze sie dlugimi i dobrze wygladajacymi wlosamibig_grin
          • 88ula Re: do demetericora - Wrozby 29.01.16, 15:23
            4 listopada 2015 r. karty "mówiły" że nie jesteś na to gotowa sad i jak widać miały racje smile.

Na inne pytania odpowiem za 1-3 dni.
            • demetericora Re: do demetericora - Wrozby 22.04.16, 22:13
              Wracam pochwalic sie, ze jednak odwazylam sie na zmianewink co prawda dopiero niedawno i jeszcze mam mieszane uczucia, ale nie placze za straconymi wlosamiwink

Wracam tez z prosba o karty na pewien "problem".
              Od dawna nie moge zapomniec o pewnym Panu. Czesto o nim mysle, sni mi sie. Chcialabym wiedziec czy on ruszyl do przodu? Tzn czy zapomnial o mnie? Ostatnio tak jakby dal sygnal, ze wciaz cos do mnie czuje i bardzo go to meczy, nie moze zapomniec, ale sygnal nie byl jednoznaczny... mogl oznaczac tez, ze ma po prostu problemy z ktorymi nie moze sobie poradzic np alkohol... martwie sie o niego. Czy moglabys zobaczyc co w kartach piszczy?

• 88ula Re: do demetericora - Wrozby 23.04.16, 01:28
                O ile pamietam, pisałam , że nie jesteś gotowa na te włosy. Faktycznie, tak się stało - potrzebne było więcej czasu. Gratuluje.

Poproszę imię pana oraz kim on był/jest dla ciebie. Odpowiedz po weekendzie smile.
                • demetericora Re: do demetericora - Wrozby 23.04.16, 08:37
                  Dziekuje. Napisze na privsmile
                  • demetericora Re: do demetericora - Wrozby 26.04.16, 09:43
                    Nie wiem czy widzialas, ale informuje, ze napisalam wiadomosc na profilu, nie mailasmile
                    • 88ula Re: do demetericora - Wrozby 26.04.16, 14:27
                      oczywiście, ale proszę sprawdź mój post poniżej (23.04) , napisałam "Odpowiedź po weekendzie" . Dzisiaj ją prześlę. smile . Nie było mnie w domu pare dni. Dziękuję.
                      • 88ula Re: do demetericora - Wrozby 26.04.16, 15:25
                        odpowiedz którą tobie wysyłałam została odrzucona i zaginęła, czy ja otrzymałaś?
                        • demetericora Re: do demetericora - Wrozby 26.04.16, 15:32
                          Odpowiedzi nie mam. Widze tylko jedna wiadomosc wlasnie o tym, ze nie moglas wyslac do mnie odpowiedzisad
                          • 88ula Re: do demetericora - Wrozby 26.04.16, 16:05
                            OK, już wysyłam ponownie. smile
                      • demetericora Re: do demetericora - Wrozby 26.04.16, 15:31
                        Droga Ulu, ja cierpliwie czekam. Widzialam ze odpowiedz po weekendzie, jednak myslalam, ze mozesz przeoczyc wiadomosc prywatna, dlatego napisalamsmile
    • agniesz-szszka Re: Wrozby 05.11.15, 13:39
      Droga Ulu!

Dużo tu już pisałam do dziewczyn na forum odnośnie męża. Nie chcę już więcej nadużywać ich cierpliwości. Mam jednak ogromny dylemat. Mąż chce wrócić, podobno się zmienić.. boję się, że jest jakieś drugie dno tego jego powrotu, dziewczyny pisały, że może on mieć złe intencje..ale jest jednak ojcem dziecka, nie ukrywam, że chciałabym żeby wszystko dobrze się skończyło. Boję się, że to zagrywka z jego strony, że w przyszłości w razie rozwodu będzie chciał zabrać naszą córeczkę, wróci tylko po to żeby kombinować tak, aby wyjść z korzyścią w razie rozwodu. Czy mam słuszne obawy? Chciałabym wnieść o alimenty, aby w razie czego miał minus gdyby zachciało mu się kiedyś dziecka. Nie potrafię jednak patrzeć mu w oczy, a za plecami knuć, to mnie przerasta. Co robić? Mogę mu zaufać? Naprawdę teraz chce dobrze ?

sad nie wiem co zrobić
      • 88ula Re: do agniesz-szszka - Wrozby 06.11.15, 14:13
        Karty pokazały:
        1/ jakie intencje ma twój mąż: 2 miecze + 2 buław - albo on chce ciebie odciąć, odizolować od pewnych spraw i czekać na rezultaty/twoje reakcje, aby przejąć inicjatywę/kontrole i będzie coś kombinować, albo nie wie jeszcze jak postąpić, nie chce się otworzyć ze swoimi planami/nie chce być szczerym wobec ciebie i planuje poczekać, być może na twój jakiś nierozważny krok. Nie ufałabym jego intencjom.

PS. Droga Agnieszko, więcej nie mogę rozkładać kart na ten sam problem. Mam nadzieje, ze to rozumiesz, dziewczyny też już przedstawiły tobie wszelkie aspekty tej sprawy.
        smile
    • smut-ass Re: Wrozby 05.11.15, 14:07
      napiszę tu na końcu swoją wiadomość bo nie wiem czy była widoczna w tej ilości wątkówsmile a jezeli ja widziałaś Ulu to przepraszam, że jeszcze raz ją umieszczamsmile

->Droga 88ulu smile wracam z weryfikacjąsmilenajblizsza przyszłość mojej relacji z nim faktycznie się sprawdziała, dwa dni temu postanowiłam sie do niego sama odezwać czyli ten paz pucharów to chyba moj odzew byl i pogadalismy chwile, był miły ale widać było ze nie chciał z jakiegos powodu kontynuowac rozmowy i od tamtego momentu jest faktycznie wisielec totalny-cisza;/

Jeśli mogłabym poprosić abyś sprawdziła dlaczego nie chciał ze mną rozmawiać, co go gryzie bardzo byłabym wdzięczna....no i czy ta cisza będzie długo trwała czy może nasza relacja ruszy... bo nie wiem co mam myśleć a bardzo mi na nim zależy...Bardzo bardzo będę wdzięczna smile
      • 88ula Re:do smut-ass - Wrozby 05.11.15, 16:09
        Karty pokazały:
        1/ co jest przyczyna milczenia K. - Król kielichów + 2 mieczy - wygląda na to ze pan ma rodzinę (lub inna bliska sercu osobę), na której mu chyba zależy i jest tym zajęty oraz zablokowany, nie może wiec się kontaktować, albo wolałby odciąć się/odizolować od waszej relacji.
        smile
        • smut-ass Re:do smut-ass - Wrozby 06.11.15, 09:26
          uhh.... dobrze wiedzieć, ze jeszcze jest jakas inna...to zmienia kompletnie wszystko;/..dziękuję za poswiecony czassmile
    • kocinadali Re: Wrozby 07.11.15, 21:08
      Dzień dobry,
      czy mogłabym prosić o wróżbę dotyczącą mojej pracy? Czy szykują się zmiany, czy stracę obecną? Serdecznie dziękuję (chociaż ponoć się nie powinno) i pozdrawiam. Kocinadali
      • 88ula Re: do kocinadali - Wrozby 08.11.15, 00:57
        Dam odpowiedz na 1-2 dni. smile
      • 88ula Re: do kocinadali - Wrozby 08.11.15, 14:26
        Karty pokazały:
        1/jaka będzie najbliższa sytuacja/przyszłość z praca: 4 mieczy + 2 kielichów - nie zapowiadają się zmiany, raczej zastój, relaks, odprężenie, brak ruchów, reakcji, powinno zostać "po staremu", i zapowiada się, że prace utrzymasz, a jeśli były jakieś niesnaski/niezgody/wątpliwości, to ulegnie wyciszeniu i pogodzeniu, rozwianiu problemów, zakończenie nieporozumień lub obaw
        smile.
        • kocinadali Re: do kocinadali - Wrozby 08.11.15, 15:40
          Serdecznie dziękuję smile
          Mam jeszcze jedno pytanie: złozyłam aplikację gdzie indziej. Taka trochę praca-bo-chciałabym i czy może karty mówią coś na temat ewentualnego powodzenia?
          • 88ula Re: do kocinadali - Wrozby 08.11.15, 16:43
            Karty pokazały:
            1/ jaka będzie odpowiedz w sprawie pracy: Król buław + Wieża - twój entuzjazm, twoje zabiegi i starania w tym kierunku niestety skończą się odmową/negatywna odpowiedzią.
            smile
    • malinka0076 Re: Wrozby 08.11.15, 11:07
      Dzień dobry
      Jeżeli można, to prosiłabym o postawienie kart na dwie sprawy. Chciałabym wiedzieć co do mnie czuje jeden Baranek oraz jak rozwinie się nasza znajomość.
      • 88ula Re: do malinka 0076 - Wrozby 08.11.15, 14:39
        Karty pokazały:
        1/ co Baranek czuje do ciebie: 4 monet - nie ujawnia jeszcze głębokich uczuć, ale chyba chciałby /lub będzie chciał utrzymać wasza znajomość/relacje, nie chciałby stracić ciebie, chce/będzie chciał stabilizacji, nie oczekuj z jego strony zmian, powinien trzymać się tej relacji jeśli ona już jest zawiązana, lub gdy się zawiąże pozostanie w niej.
        2/ jak rozwinie się wasza znajomość (w najbliższe m-ce): As kielichów + Kapłan - tu karty są bardzo pozytywne, zapowiadają miłość głęboką, radość, korzystny związek, harmonie, szansa na znalezienie prawdziwego szczęścia do tego przypuszczalnie zwieńczonego ślubem. Jeśli będziecie mieć bliska relacje (lub już macie) przyszłość bardzo pozytywna/pewna/ustabilizowana. Związek szczery i oddany.
        smile
        • malinka0076 Re: do malinka 0076 - Wrozby 08.11.15, 15:26
          Dziękuję Ci bardzo smile Jeszcze nie jesteśmy parą, ale nasza relacja coraz bardziej się zacieśnia, on jest w związku, w którym nie jest szczęśliwy, co sam mi wyznał, ale myślę, ze to bardzo odpowiedzialny facet i nie chciałby także skrzywdzić tamtej kobiety. Powiedział mi nawet, ze do czasu kiedy mnie spotkał nie zauważał, że czegoś mu brak w życiu a teraz widzi to dokładnie. Troszkę jednak podejrzewam, że nie spodziewał się, że spotka taką mnie co mu w myśleniu namiesza i jeszcze nie wie jak się odnaleźć. Najważniejsze, że jest ze mną uczciwy i nie kręci tak jak to zwykle bywa. Mam nadzieję, że będziemy razem, ale niczego nie zamierzam przyspieszać czy wymuszać. Dzięki wielkie raz jeszcze smile
    • bubkowa89 Re: Wrozby 08.11.15, 17:57
      Dzien dobrysmileostatnio w moim zyciu uczucowym jest dnouncertain jesli mozna poratowac mnie wrozba to bardzo chcialabym zobaczyc co karty powiedza jak bd wygladalo moje zycie uczuciowe do konca tego roku...czy poznam kogos z kims stworze dluzsza relacje...czy tez samotnie doczlapie sie do sylwestra;/pozdrawiam i dziekujesmile
      • 88ula Re: do bubkowa89 - Wrozby 08.11.15, 23:38
        Karty pokazały:
        1/ jak będzie w twoim życiu uczuciowym do k.2015: Król buław + Śmierć - chyba się sama doczłapiesz do Sylwka sad. Jeśli nawet coś tam zapłonie w sercu twoim lub czyimś , to tak, jak szybko się zaczęło tak też się skończy. Nie widać zawiązania bliskiej relacji, nie w tym roku. Jakaś iskra, o ile zajarzy, to i zgaśnie sad
        smile
        • bubkowa89 Re: do bubkowa89 - Wrozby 09.11.15, 06:34
          Ojojojjj..klops totalny;/ dziekuje ze zechcialas polozyc kartysmilejesli moge dopytac i sie troche pocieszyc czy ta smierc przy krolu moze rowniez swiadczyc ze odrodzi odnowi sie moja relacja z pewnym chlopakiem? Bo jest taki na ktorego niedawno postawilam krzyzyk...
          • 88ula Re: do bubkowa89 - Wrozby 09.11.15, 13:12
            Śmierć, w tym wypadku, to koniec emocji/euforii. Po niej nie wyciągałam dodatkowej karty wiec nie wiadomo, co będzie "po". sad Proszę o imię chłopca suspicious to się zapytam.
            • bubkowa89 Re: do bubkowa89 - Wrozby 09.11.15, 16:38
              O dziękuję bardzosmile on Bartłomiejsmile
              • 88ula Re: do bubkowa89 - Wrozby 09.11.15, 18:58
                Karty pokazały:
                1/jaki stosunek obecnie ma on do ciebie: Rycerz monet + 4 kielichów - traktuje to już jako znajomość, wygasły w nim emocje (jeśli były), jest zdystansowany i znudzony, nie ma ochoty na wznowienie.
                2/ jaka ew. przyszłość dla was: As buław + Paź mieczy - jeśliby nawet coś się wskrzesiło/odnowiło , albo któreś z was dalej emanowałoby emocjami i chciało zapoczątkować relacje, to nie ma to żadnej przyszłości dla uczuć. Mogłoby się skończyć niesnaskami i zadziornością partnera/ki. Buławy to ogień miecze to powietrze, zapalony entuzjazm zdmuchnięty zostanie przed podmuch wiatru, a może nawet wichury sad
                smile
                • bubkowa89 Re: do bubkowa89 - Wrozby 10.11.15, 18:15
                  ehhh...czyli ze pewnie totalny klops z nim ta śmierć pokazała, a tu szczegółowo pokazało że będzie lipa;/ ehhh ale dziekuję bardzosmile napiszę jak to się sprawdzilo do konca grudniasmilePozddrawiammmm!
    • marilyn61 Re: Wrozby 09.11.15, 18:27
      Dzien dobry,
      bylabym bardzo wdzieczna za wrozbe, swoje dane przesle Pani na priv,
      1. ostatnio zwolnilam sie z pracy, czy w najblizszym czasie uda mi sie dostac prace?
      mialam jeszcze nadzieje ze byly pracodawca odezwie sie do mnie, gdyz powodem zwolnienia byly warunki finansowe, czy jest na to szansa.
      2. pyt. dotyczy spraw finansowych i pewnego mezczyzny. Jak on mnie postrzega na obecna chwile i czy sa szanse ze sie sam od siebie odezwie?
      3. dotyczy spraw naukowych,
      czy zrobilam dobre posuniecie decydujac sie na wspolprace z panem x, i rezygnujac ze wspolpracy z panem y?
      dane przesle na priv i serdecznie dziekuje
    • niunia7472 Re: Wrozby 11.11.15, 18:04
      witam Miłego wieczorku
      • 88ula Re: do niunia7472 - Wrozby 11.11.15, 19:01
        smile smile smile
    • zmartwionabiedronka9 Re: Wrozby 15.11.15, 13:27
      Mam wielką prośbę do Ciebie Ulu. Chodzi o znajomość z panem P. Otóż znamy się już kilka lat lubimy, myslę, że przyjaźnimy także. Widujemy się tez w pracy. Ja nie będę ukrywać ze jestem nim zauroczona także jako facetem smile Kilka miesięcy temu w wyniku zle przekazanej informacji przez osobe trzecią nastąpiły negatywne konsekwencje w pracy. Doszło między nami w związku z tym do małego spięcia. Padły wówczas niemile słowa i zachowania. Obecnie nie kontaktujemy się ze sobą i mysle ze oboje czujemy zal i zranienie w stosunku do siebie. Ja już mam taki mętlik ze zaczęłam się zastanawiać ze może on domyślił się że ja się w nim podkochuje nie odwzajemnia tego i dlatego nie ma w planach kontynuowania naszej znajomości. może wcale tego nie chce, albo nawet ten fakt odrzuca go ode mnie. Jeśli możesz powiedz mi Ulu jak to widzisz i czy nasze relacje wrócą do normy. Będę bardzo wdzięczna.
      • 88ula Re:do zmartwiona biedronka - Wrozby 15.11.15, 13:54
        Odpowiem ci do 2 dni. smile
        • 88ula Re:do zmartwiona biedronka - Wrozby 16.11.15, 14:22
          Karty pokazały:
          1/ jaka obecnie kondycja znajomości: 5 monet + 8 monet - widać tu wyraźnie ból i stratę oraz odtrącenie, rezygnacje i niechęć, jednak jedno z was (pewnie ty) chce uratować ta znajomość i liczycie (lub jedno z was) na unormowanie , mozolna i drobiazgowa prace nad odzyskaniem zaufania oraz dochodzeniem do poprawy, to może długo trwać.
          2/jaki on ma do ciebie obecnie stosunek: Siła + As monet - nie widać aby miał do ciebie pozytywne emocje/wibracje/głębsze uczucia, chyba uważa , że dalej może na tobie polegać, i może mógłby się zaangażować, ale bardziej w sferze istotnej np. zawodowej, i raczej chciałby utrzymać (o ile) taka właśnie relacje z tobą. Nie będzie jednak tak szybko to na co liczysz.
          3/przyszłość dla znajomości: paź buław + paź kielichów - jest szansa na ożywienie waszych stosunków, takie drobnymi/nieśmiałymi kroczkami na początek, na zakiełkowanie, być może na krotko niewielkiej sympatii, może to oznaczać zapal tylko jednego z was, które będzie dążyć do pogodzenia, jakieś mile emocje mogą wami kierować (lub tylko tobą) i przypuszczalnie da efekt lepszych kontaktów. Karty pokazują przebaczanie wzajemne i/lub chęć do przebaczania. Ale jak w pkt 1 - to może długo potrwać, zanim ktoś z was się udobrucha.
          smile
          • zmartwionabiedronka9 Re:do zmartwiona biedronka - Wrozby 16.11.15, 16:21
            Dziekuje bardzo. Na razie sytuacja wyglada tak ze oboje wykonujemy jakies tam drobne gesty ale konkretnych juz nie. Poszperalam jednak w necie na temat karty Sila I as monet na gruncie uczuc I no wiem czemu tak zle widzisz Ulu jego uczucia do mnie sad wyglada z opisu ze to dobrze rokujace karty.
            • 88ula Re:do zmartwiona biedronka - Wrozby 17.11.15, 00:26
              generalnie denary to sprawy materialne, interesowne, biznesowe, praktyczność, które toczą się powoli/niemrawo ale dość stabilnie. Karty się mogą mylić , ja się mogę mylić, jak zresztą każdy. Denary raczej nigdy nie pokazują mi miłości, a interesowność smile , prace, zarobek, stratę, a Silę uznałam że on ma jeszcze dość energii i chęci, aby znajomość utrzymać. Tak jak napisałam poprzednio. Oczywiście pkt 3 rokuje dobrze, ale to przyszłość, a pkt 2 odnosi się do teraźniejszości.
    • lolus85 Re: Wrozby 15.11.15, 20:12
      Hej ulasmile
      Przychodze z pewnym problemem o przyszlosc relacji ,zwiazku z pewnym panem x. Znamy sie juz od jakiegos czasu. Ale dopiero niedawno nasza relacja zaczela byc bardziej intensywna.bylismy ostatnio na wspolnym wyjezdzie.bylo bardzo fajnie ale on sie mnie jakos krepuje pod wzgledem seksualnym.i chcialbym wiedziec w czym tkwi problem? Co powinnam zrobic ,zeby sie to zmienilo?Czy pojawily sie jakies uczucia w nim do mnie?i co przyniesie przyszlosc do konca roku w naszej relacji?z gory dziekuje
      Dane: piotr Dorota
      • 88ula Re: do lolus 85 - Wrozby 16.11.15, 01:45
        Odpowiem do 2 dni smile
      • 88ula Re:do lolus85 - Wrozby 17.11.15, 01:08
        Nie jestem w stanie obecnie szczegółowo opisać kart z rozkładu (brak mi czasu), ale jak najszybciej chciałam ci odpowiedzieć. W waszej relacji ukazało się wiele buław, co bardziej świadczy o układzie i relacji dla seksu, a nie dla uczuć od serca. Moze to zapowiadać, że uczucia przyjdą jeszcze, ale prawdopodobnie trochę później. Jego stosunek do ciebie to 8 buław. . Wygląda, że oczekujesz więcej jego doświadczenia/zaangażowania oraz wiedzy w seksie, albo tez uważasz, że on jest trochę apatyczny, niezdecydowany, albo brak mu podejścia/ekscytacji 7 monet + 2 buław, może chciałabyś żeby seks był bardziej otwarty radosny, a on nie wie co/jak zrobić, zastanawia się, nie przejmuje inicjatywy. Przyszłość relacji to królowa buław - czyli bardziej spotkania dla seksu, przygody miłosnej obecnie.
        smile
        • lolus85 Re:do lolus85 - Wrozby 17.11.15, 15:42
          Hej.dziekuje za wrozbe.ja bym wlasnie chciala,zeby relacja zaczela byc bardziej temperamentna i bylo w niej wiecej pozadania niz takich podchodow i konskich zalotow,ktore sa z jego strony obecnie. Czuje,ze ta krolowa bulaw to moge byc ja i moja inwencja w nasze zycie secualne bo innaczej to dupa bedzie.ulu mam pytanie z jakiego powidu on taki jakis zamkniety,jakby sie bal pojsc dalej w sexie jest?
          • 88ula Re:do lolus85 - Wrozby 17.11.15, 17:45
            Buławy mówią w związkach często o seksie, może on dotyczyć relacji ogólnie lub jednego z was, wiec królową możesz być ty lub wasz układ.
            1/co powoduje jego zamkniecie/zahamowanie/opór: Król monet + Cesarzowa - odczytałam to że pan ma/miał problemy/zobowiązania np.finansowe/alimentacyjne w poprzednich związkach, może był "wrobiony" w dziecko (sorry), albo ciąży na nim lub prześladuje obawa przed nieodpowiednim zabezpieczeniem, czego konsekwencje już doznał, może ma już dzieci i to go hamuje, może nie ma dzieci, ale boi się mieć i być ojcem/mężem, itd. Obawia się obowiązków/konsekwencji rodzinnych/deklaracji/ojcostwa, może nie jest całkowicie pewny stosowanych przez was zabezpieczeń.
            smile
            • lolus85 Re:do lolus85 - Wrozby 17.11.15, 18:28
              Tylko wlasnie my jeszcze nic nie robilismy dlatego mnie to nurtuje....
              • 88ula Re:do lolus85 - Wrozby 17.11.15, 19:33
                napisałaś cyt. ".. on mnie krepuje pod względem seksualnym.." i cytuje , " ... inwencja w nasze życie secualne bo innaczej to dupa bedzie.ulu mam pytanie z jakiego powidu on taki jakis zamkniety,jakby sie bal pojsc dalej w sexie jest? ... ".

wiec jest zamknięty w seksie i o to pytałaś, skąd wiesz ze jest zamknięty skoro nic nie było. Nie rozumiem tego. sad Karty pokazały to, o co, zapytałaś smile.
                • lolus85 Re:do lolus85 - Wrozby 17.11.15, 19:36
                  O kurde...tam mialo byc ,ze on sie krepuje mnie pod wzgledem sexualnym...a nie ja jego...przepraszam ....pisalam z tel i dlatego
                  • 88ula Re:do lolus85 - Wrozby 17.11.15, 19:41
                    nie szkodzi, musisz się pogodzić z odpowiedzią kart, bo może jednak maja racje. big_grin
                  • lolus85 Re:do lolus85 - Wrozby 17.11.15, 19:42
                    Bo nie ma wiekszej inwencji z jego strony...jakies zaczepki..itp tak,ze chce ale sie czegos obawia....zawsze tak mialam,ze jak z kims zaczynalam sie spotykac i dochodzilo do zblizenia to facet zaczynal zawsze .tu jest innaczej....nie ma tego....i to mnie dziwi....
            • ironfish Re:do lolus85 - Wrozby 24.11.15, 08:10
              Wchodzę w dyskusję z prośbą o wróżbę tkwię w bezsensownym związku powiedzmy z panem x czy to ma sens,czy mam szanse na spotkanie faceta, który mnie doceni i pokocha sad ?
            • 1989niunia1989 Re:do lolus85 - Wrozby 29.11.15, 20:44
              czy miedzy mna a pewnym facetem cos bedzie ja arleta 29,03,1989 on piotr 11,04,1979
              • 88ula Re:do 1989niunia1989 - Wrozby 30.11.15, 00:43
                Na tą relacje stawiałam karty w forum "Tarotowe wróżby" w dniu 16 listopada (2 tygodnie temu zaledwie). Link poniżej.
                forum.gazeta.pl/forum/w,95032,159296077,159296077,bardzo_prosze_o_wrozbe.html
                Przykro mi, ale nie mogę ponowić wróżby w tak krótkim odstępie czasu.

Uprzejmie proszę przeczytać REGUŁY FORUM pkt. 6. Link poniżej.
                forum.gazeta.pl/forum/w,253479,159338533,159338533,REGULY_FORUM.html
                smile
    • kasiulka0807 Re: Wrozby 16.11.15, 17:38
      Witam serdeczniesmile czy mogłabyś zerknąć Ulu i dla mnie w karty? Chodzi o kwestie miłości. Jesli możesz to sprawdź proszę Cię bardzo co do mnie czuje pan A. Jakie ma wobec mnie zamiary i jeśli masz do mnie cierpliwość smile to jakie kroki podejmie w stosunku do mnie. Pozdrawiam ciepło
      • 88ula Re: do kasiulka 0807 - Wrozby 17.11.15, 01:46
        Proszę mi powiedzieć czy:
        pan A jest/był z tobą w w relacji/układzie/bliższej znajomości? Jeśli tylko np. mijacie się gdzieś, a on ci się podoba, karty nie będą pokazywać prawdy sad

pkt 5
        forum.gazeta.pl/forum/w,253479,159255825,159255825,KOMENTARZ.html
        smile
        • kasiulka0807 Re: do kasiulka 0807 - Wrozby 17.11.15, 12:29
          Oczywiście że się znamy i to dość długo. Nie pytałabym o faceta którego raz spotkałam na ulicy😃 ale nie jestesmy razem w sensie nie jestesmy parą
          • 88ula Re: do kasiulka 0807 - Wrozby 17.11.15, 15:17
            W kartach pokazało się dużo monet , co nie świadczy obecnie o emocjach/uczuciach/miłości. Jak pan A cie postrzega obecnie: król mieczy + 8 monet - nie widzi w tobie partnerki duchowej, a jako osobę zorganizowana, inteligentna, praktyczną , która nieźle sobie radzi, jest zapracowana, zabsorbowana zajęciami, która jest rzetelna, obiektywna, skrupulatna.
            2/jaki obrót przybierze ta znajomość (w ciągu najlb. m-cy): As monet + 5 monet - znajomość wydaje się pewna i ugruntowana/trwała, oboje lub ktoś z was ma dalsze plany na rozwój, ale ciągle nie widać tu tego, co może prowadzić do bliskiego związku/relacji w sensie uczuć. Coś jednak stanie na przeszkodzie tej znajomości, gdyż ostatnia karta pokazuje rozstanie, wątpliwości, odejście, może też nastąpić brak zaufania, albo plany na związek, które ty lub on wiąże/będzie wiązał nie powiodą się i zostaniecie znajomymi, albo się rozstaniecie na dobre. Na razie ta znajomość nie idzie w kierunku bycia parą.
            smile
            • kasiulka0807 Re: do kasiulka 0807 - Wrozby 17.11.15, 17:16
              Oj zdecydowanie masz rację Ulu. Na razie nie widujemy się regularnie a zmieni sie to dopiero mniej więcej we wrześniu kiedy zaczniemy razem pracować ponownie 😊 mam wiec nadzieję ze wtedy sprawy przybiora lepszy obrót. Dziekuje Ci pięknie i pozdrawiam
      • niunia7472 Re: Wrozby 03.03.16, 17:37
        Witam Serdecznie Olga 10.04,87 czy mogła bym prosić o postawienie kart na Uczucia Miłość ,dodam ze jestem samotna góry dziekuje
        • 88ula Re: do nunia 7472 - Wrozby 04.03.16, 15:42
          Na twoje pytanie karty pokazały na ten rok: rycerz buław + 8 buław - a to świadczy, że poznasz kogoś w kim wzbudzisz emocje i miłosną iskrę, albo on wzbudzi w tobie wibracje, zapowiada się romans, flirt na razie, niewykluczone że przerodzi się to w większe/głębsze/trwalsze uczucie. Wg kart,ktoś stanie na twojej drodze i zabije wam mocniej serce.
          smile
          • niunia7472 Re: do nunia 7472 - Wrozby 04.03.16, 17:11
            Dziekuje Pięknie serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka