summertime92 Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 25.05.12, 22:56 a czy mogę zaproponować Państwu pomysł na oprawę muzyczną ceremonii w kościele lub Urzędzie Stanu Cywilnego? do wyboru: skrzypce / organista / wokal / kwartet smyczkowy / oraz inne dowolne składy działamy na terenie całego Śląska! summertime92@gazeta.pl - napisz, to nic nie kosztuje :) Odpowiedz Link
domini0 Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 26.05.12, 10:54 dziekuje ale my juz mamy organiste-zostal nam dj i kamerzysta do znalezienia;)pozdrawiam Odpowiedz Link
lubimyto Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 31.05.12, 22:32 Dobry wieczór termin mam wolny wiec mogę zaproponowac promocyjną cenę i dodatkowo dekorację światłem ledowym sali. Mieszkam niedaleko Katowic wiec proponuje obejrzenie sprzetu jakim dysponuje posłuchania muzyki i obejrzenie zdjęc z innych wesel oraz filmików (ostatnio zakupiłem kamere HD ) w moim domu. Uważam ze dużo łatwiej wybrac DJ kontaktując sie z nim osobiście. Pozdrawiam Robert tel.505704443 Odpowiedz Link
dj.adamian2 Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 26.05.12, 21:53 Witam serdecznie. Jako DJ Adam & Damian prowadzimy wesela i zabawy w składzie dwuosobowym dodatkowo z możliwością zatrudnienia wokalistki na życzenie klienta. Istniejemy na rynku od kilkunastu lat i w związku z tym posiadamy duże doświadczenie w prowadzeni różnego rodzaju imprez. Posiadamy profesjonalne nagłośnienie a także oświetlenie dyskotekowe. DJ Adam zajmuje się oprawą muzyczną imprezy a DJ Damian jako wodzirej prowadzi całe wesele i zabawia gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej. Jesteśmy otwarci na wszystkie sugestie dotyczące repertuaru i prowadzeniu wesela. Zapraszamy do korzystania z naszych usług. email. remix.adam@gmail.com Kontakt z dj. 608-559-607 Odpowiedz Link
kapela-remix Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 26.05.12, 21:57 Witam serdecznie Kilka słów o nas. Zespół muzyczny REMIX istnieje na rynku od kilkunastu lat i w związku z tym mamy duże doświadczenie w prowadzeniu wesel i zabaw. Zespół występuje w składzie trzy osobowym (dwa wokale męskie i jeden żeński) plus profesjonalny wodzirej który prowadzi całe wesele bawiąc gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej. Przy stołach prowadzimy biesiadę śpiewając z gośćmi stosowne piosenki przy akompaniamencie akordeonu i gitary. Repertuar składa się z samych znanych przebojów polskich i zagranicznych w stylu pop, dance, rock, disco oraz utwory klasyczne. Zespół posiada profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie. Demo i film reklamowy wysyłam mailem. Cena do uzgodnienia. Kontakt z zespołem : 608-559-607 remixkluczbork.freehost.pl e-mail. remix.adam@gmail.com Odpowiedz Link
dj.adamian2 Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 27.05.12, 14:28 Witam serdecznie. Jako DJ Adam & Damian prowadzimy wesela i zabawy w składzie dwuosobowym dodatkowo z możliwością zatrudnienia wokalistki na życzenie klienta. Istniejemy na rynku od kilkunastu lat i w związku z tym posiadamy duże doświadczenie w prowadzeni różnego rodzaju imprez. Posiadamy profesjonalne nagłośnienie a także oświetlenie dyskotekowe. DJ Adam zajmuje się oprawą muzyczną imprezy a DJ Damian jako wodzirej prowadzi całe wesele i zabawia gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej. Jesteśmy otwarci na wszystkie sugestie dotyczące repertuaru i prowadzeniu wesela. Zapraszamy do korzystania z naszych usług. email. remix.adam@gmail.com Kontakt z dj. 608-559-607 Odpowiedz Link
djtrust Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 27.05.12, 16:03 Witam serdecznie Proponuję swoje usługi. Profesjonalna Oprawa, sprzęt nagłaśniający i nowoczesne oświetlenie ( m.in lasery ) a to wszystko w dobrej cenie - 1500 zł za całość z dojazdem pozdrawiam Artur Darlińśki - dj trust Szczegóły djtrust@interia.pl Odpowiedz Link
baska23456 Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 28.05.12, 12:48 polecam DJ WODZIREJ www.djraff.pl www.djwesele.blogspot.com Odpowiedz Link
djadus Dj Adus 15.09.2012 29.05.12, 10:40 Jestem profesjonalnym dj wodzirejem i konferansjerem. OFERUJĘ: - bogaty repertuar muzyczny - znakomity sprzęt nagłośnieniowy (kilka kompletów m.in. HK AUDIO). - Efekty Świetlne oraz inne (bańki dym etc.) Część wyposażenia można oglądnąć w zakładce sprzęt na www.djadus.pl Zapraszam na www.djadus.pl oraz na youtube - www.youtube.com/user/djadus1/feed Na stronie są dodatkowo komentarze klientów. Prowadzę też takie imprezy jak ostatnio II Beskidzki Festiwal Dobrej Energii zapraszam do oglądnięcia relacji www.youtube.com/watch?v=gS7OS46L1CY&feature=youtu.be Kanał na YOUTUBE: www.youtube.com/user/djadus1/feed Odpowiedz Link
sochowski Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 29.05.12, 16:55 Witam - gram wesele a nie dyskotekę (bezpieczne konkursy, integracja rodzin, muza przez wielkie M) - zapraszam na www,djsocho.aip.pl Pozdrawiam józef Sochowski Odpowiedz Link
weselezwodzirejem Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 09.07.12, 18:13 Witam serdecznie bardzo mi miło, że mogę Państwu przedstawić ofertę oprawy muzycznej. Dla potwierdzenia termin jest jeszcze wolny. Cenię sobie bardzo profesjonalizm,dlatego zadzwonię do Państwa o dogodnej porze w celu dalszych ustaleń. Każda uroczystość jest przygotowywana indywidualnie. Kwestia repertuaru, zabaw, atrakcji, nagłośnienia i oświetlenia. Pozdrawiam Wasz Weselny Specjalista. www.weselezwodzirejem.pl Odpowiedz Link