Dodaj do ulubionych

poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012

25.05.12, 21:00
w dobrej cenie;)
Obserwuj wątek
    • summertime92 Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 25.05.12, 22:56
      a czy mogę zaproponować Państwu pomysł na oprawę muzyczną ceremonii w kościele lub Urzędzie Stanu Cywilnego?

do wyboru:
      skrzypce / organista / wokal / kwartet smyczkowy / oraz inne dowolne składy

działamy na terenie całego Śląska!
      summertime92@gazeta.pl - napisz, to nic nie kosztuje :)
      • domini0 Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 26.05.12, 10:54
        dziekuje ale my juz mamy organiste-zostal nam dj i kamerzysta do znalezienia;)pozdrawiam
        • lubimyto Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 31.05.12, 22:32
          Dobry wieczór termin mam wolny wiec mogę zaproponowac promocyjną cenę i dodatkowo dekorację światłem ledowym sali. Mieszkam niedaleko Katowic wiec proponuje obejrzenie sprzetu jakim dysponuje posłuchania muzyki i obejrzenie zdjęc z innych wesel oraz filmików (ostatnio zakupiłem kamere HD ) w moim domu. Uważam ze dużo łatwiej wybrac DJ kontaktując sie z nim osobiście.
          Pozdrawiam
          Robert
          tel.505704443
    • dj.adamian2 Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 26.05.12, 21:53
      Witam serdecznie.
      Jako DJ Adam & Damian prowadzimy wesela i zabawy w składzie dwuosobowym
      dodatkowo z możliwością zatrudnienia wokalistki na życzenie klienta.
      Istniejemy na rynku od kilkunastu lat i w związku z tym posiadamy duże doświadczenie
      w prowadzeni różnego rodzaju imprez.
      Posiadamy profesjonalne nagłośnienie a także oświetlenie dyskotekowe.
      DJ Adam zajmuje się oprawą muzyczną imprezy a DJ Damian jako wodzirej prowadzi
      całe wesele i zabawia gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem
      wysokiej kultury osobistej.
      Jesteśmy otwarci na wszystkie sugestie dotyczące repertuaru i prowadzeniu wesela.
      Zapraszamy do korzystania z naszych usług.
      email. remix.adam@gmail.com
      Kontakt z dj. 608-559-607

• kapela-remix Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 26.05.12, 21:57
      Witam serdecznie
      Kilka słów o nas.
      Zespół muzyczny REMIX istnieje na rynku od kilkunastu lat
      i w związku z tym mamy duże doświadczenie w prowadzeniu wesel i zabaw.
      Zespół występuje w składzie trzy osobowym (dwa wokale męskie i jeden żeński)
      plus profesjonalny wodzirej który prowadzi całe wesele bawiąc gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej.
      Przy stołach prowadzimy biesiadę śpiewając z gośćmi stosowne piosenki przy
      akompaniamencie akordeonu i gitary.
      Repertuar składa się z samych znanych przebojów polskich i zagranicznych w stylu pop, dance, rock, disco oraz utwory klasyczne.
      Zespół posiada profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      Demo i film reklamowy wysyłam mailem. Cena do uzgodnienia.
      Kontakt z zespołem : 608-559-607

remixkluczbork.freehost.pl e-mail. remix.adam@gmail.com
    • dj.adamian2 Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 27.05.12, 14:28
      Witam serdecznie.
      Jako DJ Adam & Damian prowadzimy wesela i zabawy w składzie dwuosobowym
      dodatkowo z możliwością zatrudnienia wokalistki na życzenie klienta.
      Istniejemy na rynku od kilkunastu lat i w związku z tym posiadamy duże doświadczenie
      w prowadzeni różnego rodzaju imprez.
      Posiadamy profesjonalne nagłośnienie a także oświetlenie dyskotekowe.
      DJ Adam zajmuje się oprawą muzyczną imprezy a DJ Damian jako wodzirej prowadzi
      całe wesele i zabawia gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem
      wysokiej kultury osobistej.
      Jesteśmy otwarci na wszystkie sugestie dotyczące repertuaru i prowadzeniu wesela.
      Zapraszamy do korzystania z naszych usług.
      email. remix.adam@gmail.com
      Kontakt z dj. 608-559-607

• djtrust Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 27.05.12, 16:03
      Witam serdecznie
      Proponuję swoje usługi. Profesjonalna Oprawa, sprzęt nagłaśniający i nowoczesne oświetlenie ( m.in lasery ) a to wszystko w dobrej cenie - 1500 zł za całość z dojazdem
      pozdrawiam Artur Darlińśki - dj trust
      Szczegóły djtrust@interia.pl
    • baska23456 Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 28.05.12, 12:48
      polecam DJ WODZIREJ

www.djraff.pl
      www.djwesele.blogspot.com
    • djadus Dj Adus 15.09.2012 29.05.12, 10:40
      Jestem profesjonalnym dj wodzirejem i konferansjerem.
      OFERUJĘ:
      - bogaty repertuar muzyczny
      - znakomity sprzęt nagłośnieniowy (kilka kompletów m.in. HK AUDIO).
      - Efekty Świetlne oraz inne (bańki dym etc.)
      Część wyposażenia można oglądnąć w zakładce sprzęt na www.djadus.pl

Zapraszam na www.djadus.pl oraz na youtube - www.youtube.com/user/djadus1/feed
      Na stronie są dodatkowo komentarze klientów.
      Prowadzę też takie imprezy jak ostatnio II Beskidzki Festiwal Dobrej Energii zapraszam do oglądnięcia relacji www.youtube.com/watch?v=gS7OS46L1CY&feature=youtu.be

Kanał na YOUTUBE:
      www.youtube.com/user/djadus1/feed
    • sochowski Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 29.05.12, 16:55
      Witam - gram wesele a nie dyskotekę (bezpieczne konkursy, integracja rodzin, muza przez wielkie M) - zapraszam na www,djsocho.aip.pl
      Pozdrawiam
      józef Sochowski
    • weselezwodzirejem Re: poszukuje dj wodzireja na wesele 15.09.2012 09.07.12, 18:13
      Witam serdecznie bardzo mi miło, że mogę Państwu przedstawić ofertę oprawy muzycznej.

Dla potwierdzenia termin jest jeszcze wolny.

Cenię sobie bardzo profesjonalizm,dlatego zadzwonię do Państwa o dogodnej porze w celu dalszych ustaleń.

Każda uroczystość jest przygotowywana indywidualnie.

Kwestia repertuaru, zabaw, atrakcji, nagłośnienia i oświetlenia.

Pozdrawiam
      Wasz Weselny Specjalista.

www.weselezwodzirejem.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka