piekielnabeauty 24.07.11, 22:53 Witam:)Powiedzcie mi jakie dodatkowe atrakcje teraz wrzuca się na przyjęcia weselne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja-26 Re: weselne atrakcje 23.05.12, 21:36 Witam, fontanny czekladowe są doskonałą atrakcją na przyjęciu weselnym, dodatkowo zdobiąc salę weselną,a smakołyki zatapiane w czekoladzie stanowią świetną zabawę cieszyn.czekofontanny.pl polecam Odpowiedz Link
jozekd9977 Re: weselne atrakcje 02.06.12, 18:38 Zajrzyj na www.atrakcje-slubne.pl Mają tam wiele super pomysłów. Odpowiedz Link
marco6669 Re: weselne atrakcje 29.05.13, 21:33 ja widziałam na weselu fontannę alkoholowa:) bardzo coś fajnego i innego, zrobiło wrażenie na gościach, wszystkim się podobało a przecież o to chodzi:) wejdźcie sobie na te stronkę www.sumowisko.pl/fontanny Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
natalia1212122 Re: weselne atrakcje 25.06.13, 22:36 świetnym pomyslem jest rozdzielenie platkow kwiatow w zrobione z papieru stozki i wreczenie je gosciom weselnym aby sypali pare mloda wychodzaca z kosciola inspirowanewesele.pl/konfetti-z-kwiatow/ pomysl jest rewelacyjny i na dodatek nie drogi Odpowiedz Link
mkonowol13 Re: weselne atrakcje 01.07.13, 16:28 Osobiście spotkałem się na weselu z innymi atrakcjami: - pokaz barmanów (robi wrażenie, kończy się degustacją) - prezentacje multimedialne zdjęć z dzieciństwa - multimedialne podziękowania dla rodziców - lampiony (lokal musi być korzystnie położony, tanie, w internecie sporo ofert) - tradycyjne oczepiny - kapele góralskie - rżnięcie drewna przed wejściem na salę (rozpoczęcie wspólnego życia od wspólnej pracy, eksportowana atrakcja z Niemiec, trochę ekstremalne) - gołębie - klown dla dzieci - "anioły" na szczudłach - księgi gości - nagrywanie komentarzy gości podczas wesela (życzenia i inne w formie filmu) - przejazd bryczkami z kościoła do lokalu ... być może o czymś jeszcze zapomniałem, bo jest tego po prostu masa Odpowiedz Link
bozena.figura Re: weselne atrakcje 25.07.13, 22:08 ja byłam na weselu na którym były śpiewane nawet arie operowe:) bo kolegi ciotka śpiewa w filharmonii w Warszawie, ale to nie było fajne, trwało za długo goście się znudzili... Fajny pomysł to aparaty jednorazowe na stołach, goście pykają sobie fotki. A jeszcze mi się przypomniała jedna filmik z rzutnika, o zyciu pary młodej, zdjęcia itd fajne to było, zabawne, zapewne więcej pomysłów znajdziecie na www.slubnyszyk.pl Odpowiedz Link
insidepint Re: weselne atrakcje 06.08.13, 23:31 Zapraszam na mojego bloga poświęconego tematyce góralskich weselisk: www.wesele-goralskie.pl Pozdrawiam Hejjjj Radek Odpowiedz Link
balonyzhelem Re: weselne atrakcje 29.07.13, 17:38 Klaun jest dobry na wszystko.Klaun na urodziny, klaun na wesele,klaun na każdą imprezę. Jestem klaunem od 14 lat i mam spore doświadczenie . Oferuję: pokazy iluzji,pokazy baniek mydlanych pokazy balonów led na wesela,wynajem zamków dmuchanych programy na festyny,animacje na imprezy firmowe dla dzieci i dorosłych oraz piniaty i balony z helem. Jeśli chcesz mogę również wykonywać zwierzątka z baloników albo nauczyć Twoich gości tej wesołej sztuki. Serdecznie zapraszam do współpracy.Mam również maszynę do waty cukrowej i robię pokazy jak na youtube kręcenia waty cukrowej.Klaun Dyzio zaprasza do współpracy. Klaun Dyzio ( Wojciech Czajka) to jedyny prawdziwy klaun Dyzio. Przekonaj się. Atrakcje weselne w moim wykonaniu znajdziesz na www.klaundyzio.pl lub www.clowndyzio.eu tel. 883 644 900 Odpowiedz Link
michalw21 Re: weselne atrakcje 02.08.13, 14:56 No ja bym klauna na wesele nie wziął :) Odpowiedz Link
kaska92222 Re: weselne atrakcje 09.01.14, 16:18 Organizujesz wesele na które zapraszasz dorosłych z dziećmi? To co dla dorosłych jest atrakcyjne, dla dzieci staje się nużące. Mamy na to sposób! Dzięki nam wszyscy będę się dobrze bawić. Proponujemy Ci innowacyjne rozwiązanie: NIANIA NA PRZYJĘCIE!!!! Jesteśmy studentkami pedagogiki. Chętnie zajmiemy się pociechami podczas zabawy weselnej oferujemy! *Opieka dwóch animatorek * Kącik plastyczny * Gry planszowe * Pokaz i nauka skręcania balonów * Gry, zabawy, konkursy * Malowanie twarzy * Zabawy z chustą Klanzy Kontakt kaska92222@gmail.com Odpowiedz Link
kaska92222 Re: weselne atrakcje 09.01.14, 16:19 Opieka nad dziećmi podczas zabawy weselnej!!!! *Opieka dwóch animatorek * Kącik plastyczny * Gry planszowe * Pokaz i nauka skręcania balonów * Gry, zabawy, konkursy * Malowanie twarzy * Zabawy z chustą Klanzy Kontakt kaska92222@gmail.com Odpowiedz Link
piekna43 Re: weselne atrakcje 05.09.18, 12:22 Pokaz sztuczek piłkarskich Dawida Krzyżowskiego to świetna atrakcja. U mnie na weselu się sprawdziła. Dawid dobrał odpowiednią muzykę i rekwizyty, było super. Tutaj masz namiary kojakfree.com Odpowiedz Link
wiktoria_as.28 Re: weselne atrakcje 16.09.22, 15:20 Jeśli poszukujecie świetnej atrakcji na wesele, polecam zajrzeć tutaj www.gdziewesele.pl/tag/prosecco-van-katowice Piękne prosecco vany Katowice i okolice :) Odpowiedz Link