michasskow 26.05.10, 00:18 Jeżeli ktoś szuka sal w Katowicach bądź okolicach można zajrzeć do spisu na portalu gdzie jest spis prawie 800 sal z całej Polski. www.twojasala.pl/slaskie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoskanowak Płacenie korkowego 28.05.10, 09:23 Co można zrobić aby uniknąć płącenia korkowego w sali, która nam się podoba? Odpowiedz Link
wiliij Re: Płacenie korkowego 29.08.10, 22:21 bardzo prosto, mówisz, że jak nei zrezygnują ze zdzierania kasy to poszukasz innego lokalu, jak sie nei ugną to znajdź taki kótry nie pobiera kasy, dobrych lokali jest cała masa Odpowiedz Link
izydolda Re: Sale weselne na Śląsku 30.05.10, 20:32 Tawerna w Mierzęcicach, Miałam tam wesele, super lokal ! Odpowiedz Link
jackson8 Re: Sale weselne na Śląsku 19.07.10, 12:31 WITAM SERDECZNIE. POLECAM ZDECYDOWANIE, SALĘ NA WESELE - PROWENT W ŚWIĘTOCHŁOWICACH. SUPER OBSŁUGA, SUPER OŚWIETLENIE / KLIMATYZACJA... ZESPÓŁ NA WESELE / TIGER www.zespol-tiger.pl a troszku dalej to karczma Siuchajsko w Zakopanem - rewelacja.... Odpowiedz Link
wiliamsss Re: Sale weselne na Śląsku 01.06.10, 21:59 Mieliśmy w qubusie w katowicach, imprezka się udała uważam, że w całej sieci qubusów jest podobnie.. Odpowiedz Link
zawsze.miros Re: Sale weselne na Śląsku 06.06.10, 17:23 również polecam Qubusa, waart swej ceny Odpowiedz Link
flying-majka Re: Sale weselne na Śląsku 11.06.10, 18:29 szukam dobrych sal na śląsku, proszę o opinie Odpowiedz Link
myszk-a1980 Re: Sale weselne na Śląsku 21.06.10, 16:28 Sala na AWF w Katowicach, bierzcie ze soba wiatraki w cieple dni bo nei ma klimy, poza tym jest ok ! Odpowiedz Link
starmi Re: Sale weselne na Śląsku 23.06.10, 14:13 Odstąpie sale weselna ELEFANT W PŁAWNIOWICACH za cene zaliczki 500zł. Sala ladna, duza. Pyszne jedzenie, mila okolica. Cena za dwa dni to na 2011 rok 180zł. Polecam !! madziakl@o2.pl Odpowiedz Link
str-ike Re: Sale weselne na Śląsku 03.07.10, 11:09 a ta cena dotyczy jakiej ilości osób, ile osób w umowie jest ? Odpowiedz Link
marceliinasw Re: Sale weselne na Śląsku 16.06.22, 17:42 a Ruda Śląska wchodzi w grę? Byliśmy ostatnio na weselu na sali weselnej ADRIA i obecnie sami zastanawiamy się, żeby tam robić przyjęcie weselna. Świetna atmosfera, piękna sala, pyszne jedzenie - czego chcieć więcej ;-))) Odpowiedz Link
belwederr Re: Sale weselne na Śląsku 28.07.10, 16:18 Sala w Sportowej Dolinie w Bytomiu, fachowa obsługa, pyszne jedzenie, oceniamy ten lokal na 4 w skali 1-5, fajna okolica, przyroda impreza się udała, polecam Odpowiedz Link
anika.6 Re: Sale weselne na Śląsku 30.07.10, 15:08 czy ktoś coś słyszał o angelo w katowicach? Odpowiedz Link
mariannnerr Re: Sale weselne na Śląsku 12.08.10, 09:37 hmm to raczej nowy obiekt, wiec ciężko będzie znaleźć opinie o nim dotyczące wesela jeżeli chodzi o pokoje to oceny pozytywne typu: "Bardzo dobry hotel, nowoczesny, elegancki, profesjonalna obsługa. Hotel z gatunku gorąco polecam." Odpowiedz Link
marzenagazik1 Re: Sale weselne na Śląsku 10.04.19, 20:10 Mnie się bardzo podobało wesele w tym miejscu www.uostrowskich.pl. Piękna, przestronna klimatyzowana sala bankietowa. (w ogóle cały kompleks zadbany i gustownie urządzony łącznie z ogrodem z fontanną). Jedzenie serwują przepyszne. Obsługa w odpowiedniej ilości i profesjonalna. Po tym weselu urządzałam tam tez imprezę firmową i tez wyszła fantastycznie. Bardzo miły i konkretny właściciel dba o przebieg całej imprezy i pilnuje żeby wszystko było jak należy. Polecam Odpowiedz Link
oszude Re: Sale weselne na Śląsku 08.05.19, 10:44 Polecam Pałacyk leśny w Łączy koło Gliwic , super sala , super otoczenie sali , super jedzenie. Czynne od środy do niedzieli włącznie. Odpowiedz Link
oszude Re: Sale weselne na Śląsku 08.05.19, 10:50 Jeśli wesele to sala w Pałacyku Leśnym w Łączy koło Gliwic , piękna sala z miejscami noclegowymi, piękna okolica cicho i spokojnie, super jedzenie. Czynne od środy do niedzieli włącznie. Polecam Odpowiedz Link
justynkapli Re: Sale weselne na Śląsku 10.05.19, 11:50 W Siemianowicach Ślaskich jest takie centrum imprez U Ostrowskich. Mogę spokojnie polecić ten lokal. Byłam tam ostatnio na imprezie firmowej i jestem pod dużym wrażeniem profesjonalizmu obsługi. Jedzenie serwują tez bardzo smaczne. Wszystko ze świeżych i wysokiej jakości produktów. Do tego sama okolica i lokal pierwszorzędnie przygotowany i udekorowany. Spokojnie nadaje się na imprezy firmowe czy tez wesela. Odpowiedz Link