Dodaj do ulubionych

Pod Brzozami

IP: 82.139.41.* 18.03.06, 15:52
Czy ktos z was mial wesele lub byl tam na weselu?? czekam na opinie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Martka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:15
      ja miałam wesele,
      niestety skusiła mnie cena, ale teraz już wiem że nie warto było tam iść
      • Gość: ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 18.03.06, 16:21
        a czy moglabys konretniej napisac co Ci sie tam nie podobalo?? Z gory dziekuje:)
        • Gość: Martka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:27
          co mi sie nie podobało????
          przede wszystkim właściciel, nie wiem, jak jest teraz ale na moim weselu(rok
          temu) upił się i to moją(i mojego wtedy narzeczonego) wódką, chociaż nikt mu nie
          dawał, to siedział w kuchni i sobie popijał. okazał się niepoważny, mieliśmy
          mieć poprawiny a póżniej powiedział, że jak chcemy to musimy mu dopłacić(a
          wcześniej mówił, że to już jest w cenie)
          poprostu bezczelny facet
          o reszcie nie chce mi sie nawet pisać.
          bez komentarza
          • eliza136 Re: Pod Brzozami 12.09.06, 19:07
            moja siostra miała tam wesele,bylo super! obsluga ma bardzo ładne jednakowe
            stroje ,talerze były często zmieniane.Jedzenie zawsze bylo cieple i bardzo
            dobre.Po ukończeniu imprezy właściciel zwraca reszte jedzenie ,to jest tez
            bardzo wazne!
      • Gość: Tomek Re: Pod Brzozami IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.04.06, 10:53
        Najgorsza akustyka z jaką się spotkałem. Jak ktoś zna gorszą, to niech się
        wpisze!
        Nie polecam zatrudniać tam zespołów grających i śpiewających na żywo. Podzielam
        opinie innych forumowiczów. Lepiej wziąć tam DJ albo zespół z playbacku, to się
        może bardziej ściszy. Choć wątpie, bo nawet puszczony po cichu CD w tle, też
        brzmi za stołami dość głośno, a zespół musi mieć trochę mocy.
    • Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 07:38
    • Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 07:41
      Ja będę miała w kwietniu tam wesele. Ale szczerze powiedziawszy to prawie nic
      pozytywnego przede wszystkim o włascicielu nie słyszałam.
      Zajrzyj sobie w archiwum bo temet ten był pod koniec zeszłego roku poruszany.
      • Gość: ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 01.04.06, 14:44
        Dzieki za odpowiedzi Tak tylko pytalam w ramach wskazowek bo i tak wierze ze
        bedzie super. To w koncu moje wesele:) Tobie Gosia tez zycze udanej imprezki:)MI
        akurat wlasciciel sie podobal i jak narazie nic zlego nie moge o nim powiedziec
        konkretny facet i juz!!
        • Gość: Mika Re: Pod Brzozami IP: 82.139.45.* 02.04.06, 19:44
          Ola-masz racje! najwazniejsze to pozytywne podejście, nigdzie nie znajdzie się
          idealnej sali i właściciela, trzeba miec zdrowe podejście do sprawy i dobrze
          się bawić, ja tak zrobiłam i chociaz wiem,że idealnie nie było (zreszta nigdy
          nie jest-wszystkim sie nie dogodzi)to uważam swoje wesele za najpięknięjszą noc
          w moim życiu
          czego i Wam zyczę!!!
    • Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 15:21
      a kiedy masz wesele, bo ja w kwietniu
    • Gość: Ania Re: Pod Brzozami IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.04.06, 13:12
      Bardzo niskie sale i jest bardzo głośno. Muzyka przeszkadza za stołami, tak
      niesie. Jedzenie OK
      • Gość: ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 07.04.06, 10:41
        Czesc Gasia ja mam w lipcu:)Juz nie moge sie doczekac.:) Mam nadzieje ze po
        weselu napisze tu seme superlatywy o tym lokalu bo cos bo albo faktycznie
        nieciekawie tam albo strasznie wybredne gusta ludzie maja:):):)Pozdrawiam:)
        • Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 17:40
          ja już za dwa tygodnie się dowiem. Mój kamerzysta już u niego kręcił dwa razy i
          powiedział, iż rzeczywiście właśiciel jest bardzo nerwowy, ale on nie miał z
          nim nigdy żadnego problemu
    • Gość: Maria Re: Pod Brzozami IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.04.06, 18:42
      Nie polecam sali ani właściciela. Jest okropnym burakiem i chamem. Na sali jest
      ciągle hałas i czuć zapachy z kuchni a wentylatory tylko hałasują. Wynajmował
      pokoje na górze i wyobraźcie sobie, że wchodził ludziom do pokojów i sprawdzał
      czy czegoś nie zepsuli!! To nie dopuszczalne! Wystrój też dość prowincjonalny.
      Lepiej dać trochę drożej i nie użerać się z jakimś burakiem, który mówi co
      innego a później co innego robi.
      • pinkey19 Re: Pod Brzozami 12.04.06, 00:42
        a gdzie to jest?
    • Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:33
      Ola! ja już jestem po weselu na Potkanowskiej - 22 kwietnia.
      Jestem bardzo zadowolona, bardzo fachowe podejście: organizacja, obsługa itp.,
      pytano nas o najmniejszy szczegół, by było zgodnie z naszą wolą. Polecam opcję
      od osoby - mnóstwo jedzenia. Ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak
      chciałabyś coś więcej wiedzieć - pisz!
    • Gość: Ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 25.04.06, 16:52
      Czesc Gosia:) Ciesze sie ze te "przepowiednie":)sie niesprawdziły i ze udalo Ci
      sie wesele!!!! Ja(MY) mamy pod koniec lipca ....juz nie moge sie doczekac,choc
      troszke Ci zazdroszcze bo chciałabym juz to przeżyc i byc po:)Coprawda ten okres
      oczekiwania jest fajny ale, fajniejsze są chyba wspomnienia z takiego dnia;)
      Powiedz i jak ta akustyka??kilka osób pisało ze słabe jest tam nagłosnienie czy
      to prawda? A co z jedzonkiem które zaostało?? Mogłas sobie zabrac czy tylko ze
      stołów? Pozdrawiam:)
      • Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 08:11
        ludzie mi trochę narzekali, że było bardzo głośno, że nie dało się pogadać, ale
        nie wiem czy to wina sali czy zespół za głośno grał.Chociaż ktoś mi powiedział,
        zę tam są płytki i zespół powinien postawić kolumny na podłodze.ale nie znam
        się na tym.
        Jedzenie bardzo wszyscy chwalili, ze bardzo dobre. Właściciel później oddał nam
        wszystko co zostało i naprawdę było tego dużo.
        • Gość: Ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 27.04.06, 09:25
          Wielkie dzieki za odpisanie :)Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego najlepszego na
          nowej drodze zycia !!!!!!
    • Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:02
      Ola czekam na wrażenia po weselu!!!
      • Gość: Ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 13.05.06, 16:56
        Napewno sie odezwe:) narazie jestem na etapie sukienki:)Trudny wybór ale juz sie
        musze decydowc powoli bo juz coraz bliżej:)Zastanawiam sie czy kupic czy
        wypożyczyc?? Pozdrowionka
        • Gość: goska Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:57
          ja też się zastanawiałam czy wypożyczyć, bo mi szkoda było trzech pensjii na
          jeden wieczór.
          Ale jak masz swoją to jednak fajniej, nie musisz cały czas na nią uważać,
          szczerze powiedziawszy polecam kupić.
          Zobacz np. w Gali tam była wyprzedaż i naprawdę fajną sukienkę można było już
          kupić od 600zł.
          • Gość: Ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 18.05.06, 21:01
            no więc we wtorek ide do Gali:) Mam nadzieje że cos mi wpadnie w oko:)Tez nie
            mam zamiaru sie ruinowac i szpanowac sukienka za 2000 albo wiecej. Ponizej tych
            cen tez sa sliczne sukienki:)
    • Gość: młoda Re: Pod Brzozami IP: 82.139.45.* 17.05.06, 14:16
      dobrym pomysłem jest zakup sukni w komisie,mozna tam znależć sukienke dobrej
      firmy za małe pieniądze (600-1000), warto spróbować tam poszukać
      • Gość: Ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 18.05.06, 21:32
        a gdzie są takie komisy w Radomiu ?Ja slyszalam chyba o dwoch na Limanoskiego i
        na Wyszynskiego
        • Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:21
          szczerze powiedziawszy nie słyszałam o tych komisach, na pewno
          jeden jest na 25 czerwca - polecam, a drugi na Chrobrego
          • Gość: OLa Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 14.09.06, 21:50
            SERDECZNIE POLECAM TEN LOKAL TE OPISY ZE JEST TAM SLABO TO CHYBA KONKURENCJA
            JAKAS PISZE BO JEST TAM SUPER A WLASCICIEL NAPRAWDE BARDZO MILY !!!!!!!!!!!!
            MOJE WESELE BYLO NAJLEPSZE W RADOMIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Karcia Re: Pod Brzozami IP: *.tkdami.net 15.09.06, 07:08
              Popieram wypowiedz Oli, wesele w lokalu POD BRZOZAMI warte polecenia. Ja ze
              swojego byłam bardzo zadowolona. Polecam gorąco.
            • Gość: gosc Re: Pod Brzozami IP: 82.139.55.* 15.09.06, 10:44
              To fajnie, że się udało. Sala może się jednym podobać innym nie. Jest po prostu
              przeciętna. A że gospodarz bardzo miły? To naprawdę interesujące. Byłam tam na
              weselu gdzie ochrona przerwała jak zespół grał za stołami, bo jedna z ciotek
              weszła na krzesło (bez butów), a pod koniec imprezy właściciel w towarzystwie
              ochrony uderzył matkę weselną!!!! Taki miły! I jeszcze policją straszył bo on
              nie pił a oni są po weselu, więc na pewno pili i będzie ich wina, a on jest u
              siebie!!!! Kazał się natychmiast wynosić. Nic nie zdążyli z tego co zostało
              zabrać.
              • Gość: mat Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:33
                a wie ktos czy może jest tam w tym roku organizowany sylwester??
              • Gość: mat Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:34
                a nie wiece czy jest tam w tym roku oraganizowany sylwester??
    • Gość: nulka Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:50
      Ja sie nie dziwie ze wlasciciel reaguje na chamskie zachowanie - przeciez cały
      czas inwestuje w sale. Mam kolezanke co miala tam wesele zachwycona. To
      przestancie pisac juz takie glupoty bo sie przykro robi.
    • Gość: aneta Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 08:31
      Sylwester jest organizowany na sali raczej na pewno.
      Ja tam też miałam wesele i jestem zachwycona całokształtem organizacji wesela!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka