Gość: Ola IP: 82.139.41.* 18.03.06, 15:52 Czy ktos z was mial wesele lub byl tam na weselu?? czekam na opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:15 ja miałam wesele, niestety skusiła mnie cena, ale teraz już wiem że nie warto było tam iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 18.03.06, 16:21 a czy moglabys konretniej napisac co Ci sie tam nie podobalo?? Z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:27 co mi sie nie podobało???? przede wszystkim właściciel, nie wiem, jak jest teraz ale na moim weselu(rok temu) upił się i to moją(i mojego wtedy narzeczonego) wódką, chociaż nikt mu nie dawał, to siedział w kuchni i sobie popijał. okazał się niepoważny, mieliśmy mieć poprawiny a póżniej powiedział, że jak chcemy to musimy mu dopłacić(a wcześniej mówił, że to już jest w cenie) poprostu bezczelny facet o reszcie nie chce mi sie nawet pisać. bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
eliza136 Re: Pod Brzozami 12.09.06, 19:07 moja siostra miała tam wesele,bylo super! obsluga ma bardzo ładne jednakowe stroje ,talerze były często zmieniane.Jedzenie zawsze bylo cieple i bardzo dobre.Po ukończeniu imprezy właściciel zwraca reszte jedzenie ,to jest tez bardzo wazne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Pod Brzozami IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.04.06, 10:53 Najgorsza akustyka z jaką się spotkałem. Jak ktoś zna gorszą, to niech się wpisze! Nie polecam zatrudniać tam zespołów grających i śpiewających na żywo. Podzielam opinie innych forumowiczów. Lepiej wziąć tam DJ albo zespół z playbacku, to się może bardziej ściszy. Choć wątpie, bo nawet puszczony po cichu CD w tle, też brzmi za stołami dość głośno, a zespół musi mieć trochę mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 07:41 Ja będę miała w kwietniu tam wesele. Ale szczerze powiedziawszy to prawie nic pozytywnego przede wszystkim o włascicielu nie słyszałam. Zajrzyj sobie w archiwum bo temet ten był pod koniec zeszłego roku poruszany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 01.04.06, 14:44 Dzieki za odpowiedzi Tak tylko pytalam w ramach wskazowek bo i tak wierze ze bedzie super. To w koncu moje wesele:) Tobie Gosia tez zycze udanej imprezki:)MI akurat wlasciciel sie podobal i jak narazie nic zlego nie moge o nim powiedziec konkretny facet i juz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Pod Brzozami IP: 82.139.45.* 02.04.06, 19:44 Ola-masz racje! najwazniejsze to pozytywne podejście, nigdzie nie znajdzie się idealnej sali i właściciela, trzeba miec zdrowe podejście do sprawy i dobrze się bawić, ja tak zrobiłam i chociaz wiem,że idealnie nie było (zreszta nigdy nie jest-wszystkim sie nie dogodzi)to uważam swoje wesele za najpięknięjszą noc w moim życiu czego i Wam zyczę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 15:21 a kiedy masz wesele, bo ja w kwietniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pod Brzozami IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.04.06, 13:12 Bardzo niskie sale i jest bardzo głośno. Muzyka przeszkadza za stołami, tak niesie. Jedzenie OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 07.04.06, 10:41 Czesc Gasia ja mam w lipcu:)Juz nie moge sie doczekac.:) Mam nadzieje ze po weselu napisze tu seme superlatywy o tym lokalu bo cos bo albo faktycznie nieciekawie tam albo strasznie wybredne gusta ludzie maja:):):)Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 17:40 ja już za dwa tygodnie się dowiem. Mój kamerzysta już u niego kręcił dwa razy i powiedział, iż rzeczywiście właśiciel jest bardzo nerwowy, ale on nie miał z nim nigdy żadnego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Pod Brzozami IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.04.06, 18:42 Nie polecam sali ani właściciela. Jest okropnym burakiem i chamem. Na sali jest ciągle hałas i czuć zapachy z kuchni a wentylatory tylko hałasują. Wynajmował pokoje na górze i wyobraźcie sobie, że wchodził ludziom do pokojów i sprawdzał czy czegoś nie zepsuli!! To nie dopuszczalne! Wystrój też dość prowincjonalny. Lepiej dać trochę drożej i nie użerać się z jakimś burakiem, który mówi co innego a później co innego robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:33 Ola! ja już jestem po weselu na Potkanowskiej - 22 kwietnia. Jestem bardzo zadowolona, bardzo fachowe podejście: organizacja, obsługa itp., pytano nas o najmniejszy szczegół, by było zgodnie z naszą wolą. Polecam opcję od osoby - mnóstwo jedzenia. Ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak chciałabyś coś więcej wiedzieć - pisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 25.04.06, 16:52 Czesc Gosia:) Ciesze sie ze te "przepowiednie":)sie niesprawdziły i ze udalo Ci sie wesele!!!! Ja(MY) mamy pod koniec lipca ....juz nie moge sie doczekac,choc troszke Ci zazdroszcze bo chciałabym juz to przeżyc i byc po:)Coprawda ten okres oczekiwania jest fajny ale, fajniejsze są chyba wspomnienia z takiego dnia;) Powiedz i jak ta akustyka??kilka osób pisało ze słabe jest tam nagłosnienie czy to prawda? A co z jedzonkiem które zaostało?? Mogłas sobie zabrac czy tylko ze stołów? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 08:11 ludzie mi trochę narzekali, że było bardzo głośno, że nie dało się pogadać, ale nie wiem czy to wina sali czy zespół za głośno grał.Chociaż ktoś mi powiedział, zę tam są płytki i zespół powinien postawić kolumny na podłodze.ale nie znam się na tym. Jedzenie bardzo wszyscy chwalili, ze bardzo dobre. Właściciel później oddał nam wszystko co zostało i naprawdę było tego dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 27.04.06, 09:25 Wielkie dzieki za odpisanie :)Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:02 Ola czekam na wrażenia po weselu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 13.05.06, 16:56 Napewno sie odezwe:) narazie jestem na etapie sukienki:)Trudny wybór ale juz sie musze decydowc powoli bo juz coraz bliżej:)Zastanawiam sie czy kupic czy wypożyczyc?? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:57 ja też się zastanawiałam czy wypożyczyć, bo mi szkoda było trzech pensjii na jeden wieczór. Ale jak masz swoją to jednak fajniej, nie musisz cały czas na nią uważać, szczerze powiedziawszy polecam kupić. Zobacz np. w Gali tam była wyprzedaż i naprawdę fajną sukienkę można było już kupić od 600zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 18.05.06, 21:01 no więc we wtorek ide do Gali:) Mam nadzieje że cos mi wpadnie w oko:)Tez nie mam zamiaru sie ruinowac i szpanowac sukienka za 2000 albo wiecej. Ponizej tych cen tez sa sliczne sukienki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Pod Brzozami IP: 82.139.45.* 17.05.06, 14:16 dobrym pomysłem jest zakup sukni w komisie,mozna tam znależć sukienke dobrej firmy za małe pieniądze (600-1000), warto spróbować tam poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 18.05.06, 21:32 a gdzie są takie komisy w Radomiu ?Ja slyszalam chyba o dwoch na Limanoskiego i na Wyszynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:21 szczerze powiedziawszy nie słyszałam o tych komisach, na pewno jeden jest na 25 czerwca - polecam, a drugi na Chrobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLa Re: Pod Brzozami IP: 82.139.41.* 14.09.06, 21:50 SERDECZNIE POLECAM TEN LOKAL TE OPISY ZE JEST TAM SLABO TO CHYBA KONKURENCJA JAKAS PISZE BO JEST TAM SUPER A WLASCICIEL NAPRAWDE BARDZO MILY !!!!!!!!!!!! MOJE WESELE BYLO NAJLEPSZE W RADOMIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karcia Re: Pod Brzozami IP: *.tkdami.net 15.09.06, 07:08 Popieram wypowiedz Oli, wesele w lokalu POD BRZOZAMI warte polecenia. Ja ze swojego byłam bardzo zadowolona. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pod Brzozami IP: 82.139.55.* 15.09.06, 10:44 To fajnie, że się udało. Sala może się jednym podobać innym nie. Jest po prostu przeciętna. A że gospodarz bardzo miły? To naprawdę interesujące. Byłam tam na weselu gdzie ochrona przerwała jak zespół grał za stołami, bo jedna z ciotek weszła na krzesło (bez butów), a pod koniec imprezy właściciel w towarzystwie ochrony uderzył matkę weselną!!!! Taki miły! I jeszcze policją straszył bo on nie pił a oni są po weselu, więc na pewno pili i będzie ich wina, a on jest u siebie!!!! Kazał się natychmiast wynosić. Nic nie zdążyli z tego co zostało zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:33 a wie ktos czy może jest tam w tym roku organizowany sylwester?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:34 a nie wiece czy jest tam w tym roku oraganizowany sylwester?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nulka Re: Pod Brzozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:50 Ja sie nie dziwie ze wlasciciel reaguje na chamskie zachowanie - przeciez cały czas inwestuje w sale. Mam kolezanke co miala tam wesele zachwycona. To przestancie pisac juz takie glupoty bo sie przykro robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Pod Brzozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 08:31 Sylwester jest organizowany na sali raczej na pewno. Ja tam też miałam wesele i jestem zachwycona całokształtem organizacji wesela! Odpowiedz Link Zgłoś