Gość: MAGI IP: *.udn.pl 13.10.04, 20:55 Na Borkach tez jest wydzielony pas dla rowerów,sa też znaki.Wielu spacerowiczów tego nie przestrzega i chodzi po pasie dla rowerów!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ssss Re: Modernizacja ulicy Chrobrego IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 14.10.04, 00:13 uwazam ze wiekszym problemem na jaki warto by zwrócić uwagę jest to w jaki sposób jest przeprowadzany remont tych chodników! nie dokończono jednego chodnika a zabrano sie za drugi! w wyniku czego na odcinku od ul Żółkiewskiego piesi nie mają któredy przejść! Idąc w stronę Michałowa po obu stronach ulicy w połowie długości chodników jest zakaz poruszania się pieszych! Problem wydaje mi sie tym większy iż ludzie czsto korzystali z tych chodników i chcieli by nadal, gdyż jest to droga łącząca m. in. Michałów z Politechniką! A faktem irytującym mnie dodatkowo jest to, że przechodząc tędy 2 razy dziennie nie widziałem jeszcze żeby wszyscy robotnicy znajdujący sie przy tej budowie aktywnie pracowali, co najwyżej jeden machał niezgrabnie łopatą! No cóż może przechodzę w czaasie przerwy na ... coś! Odpowiedz Link Zgłoś