inia33 28.10.06, 14:51 już się w innych wątkach dopytywałam, ale może tak ktoś szybciej zauważy:) hej, jest ktoś??? zwłaszcza z klasy angielskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Kleks Re: czachówek, matura'94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:48 Może tylko Ty zdawałaś maturę w Czachówku w 94. Swoją drogą, nie wiem, czy zauważyłaś, ale jesteście juz po trzydziestce... Jednak czas leci. Szczerze mówią ja tez już jestem po. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eulalia Re: czachówek, matura'94 IP: *.adsl.cytanet.com.cy 12.12.06, 23:59 czesc rok 94 to tez moj rok choc ja bylam w klasie ogolnej. angielska to byla "a"?ja bylam w "e". starosc nie radosc panie kleksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Kleks c.d Re: czachówek, matura'94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 16:05 Ale, ale jest wątek ponizej o pewnej Edycie z Czachówka, to wasz rocznik? Przypominam sobie własna dziewczynę (z Traugutta), ciekawe co sie z nią teraz dzieje, pewnie jaikiś biznesmen, albo alkoholik u boku, dzieci, sąsiadki itp. Ale i ja nie narzekam...Mam nieprzyzwoicie bogatą żonę i jeszcze ładną. Moge się realizować. Skończyłem ZOOlogie na drugim końcu świata, a moje hobby i specjalność to krokodykle. Organizuje wyprawy i robię zdjęcia. I co najważniejsze jeszcze jestem jednym kawałku. A w moim fachu to rzadkość. Zawse oddany radomskim szkołom i byłym uczennicom Pan Kleks Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 drogi panie kleksie:) 13.12.06, 22:29 a ty jaką szkółkę i kiedy skończyłeś? bo jakoś się nie chwalisz chociaż nie omieszkałeś się pochwalić jak to ci się w życiu super przyfarciło gratuluję, gratuluję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Kleks Pani Iniu Szanowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 18:46 Nie chwale sie, bo kiblowałem, wagarowalem i przepijałem kieszonkowe. Jam z Traugutta koło straży pożarnej. Ale czachowek znałem dobrze, bo to i koledzy i dziewczęta...Tymczasem pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czachówek, matura'94 IP: 195.95.164.* 24.01.07, 11:07 Ja zdawałam mature w 94, jestem z klasy A, ale w B miałam sporo znajomych, ogladam zdjecia (jak sie domyslam) Twoich dzieci i probuje je przypisac do twarzy, ale nie daje rady... moze jakas podpowiedz ? Moje przyjaciolki z B to Madzia i Edytka... pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: czachówek, matura'94 24.01.07, 17:54 hej, fajnie że ktoś z mojego rocznika się odezwał:) ja sie głównie z elwirą przyjaźniłam moj ówczesny wygląd: okulary i sporo podkręcających się długich włosów:) a co porabiasz teraz? masz jakiś kontakt ze znajomymi z czachówka? pozdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czachówek, matura'94 IP: 195.95.164.* 26.01.07, 16:33 Mieszkam i pracuje w Warszawie, kontakt oczywiście mam i z Edytka i z Madzia na bieżąco, czasem z Ewa W., no i oczywiście z paroma osobami z klasy A... i z C (z Marlenka Dz.) a Ty co porabiasz ? pozdrowienia, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inia Re: czachówek, matura'94 IP: 82.139.38.* 26.01.07, 21:52 siedzę w radomiu, pracuję i wychowuję dwie pannice:) w tej chwili właściwie z nikim z klasy nie mam kontaktu, tak jakoś wyszło:( ale na 10-leciu matury byłam i prawie cała klasa się pojawiła:) z magdą w ostatnie wakacje sie w siczkach widziałam (jesli to o tej magdzie piszesz:)) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś