Dodaj do ulubionych

Polsat dostarczy Ci internet

IP: *.dsl.cnl.uk.net 17.02.09, 12:25
Bardzo dobry krok. Podobne rozwiazania swietnie sprawdzaja sie w Angli, gdzie SKY oferuje darmowe lacze 2mb z tv, za szybsze trzeba doplacic. sk2.pl/jestdobry
Obserwuj wątek
    • Gość: lopez Re: Polsat dostarczy Ci internet IP: 195.117.118.* 17.02.09, 12:37
      Byłoby pięknie, gdybyśmy mieli w Polsce choćby 1MB za darmo, a tu pewnie będzie
      512 - 29,99, 1mb - 44,99, 2mb - 64,99 etc etc, czyli stara śpiewka operatorów
      "my nic nie wiemy o zmowie cenowej" na naszym rynku, 100 lat za murzynami, nic
      nowego. Ale mam nadzieję, że będę mógł odszczekać, naprawdę mam nadzieję.
    • polsz jedynie Aster?? 17.02.09, 13:02
      Pograło kompletnie? A UPC na ten przykład? Zanim coś napisze redaktorku to sprawdź
      • Gość: kixx Re: jedynie Aster?? IP: *.acn.waw.pl 17.02.09, 13:28
        no wlasnie poprawiaczu,sprawdz
        UPC oferuje telefonie komorkowa?
        na ich stronie nic na ten temat mnie ma
        • polsz Re: jedynie Aster?? 18.02.09, 08:22
          a gdzie tu jest napisane o telefonii komórkowej bencwale. Telewizja, Internet i
          telefon - właśnie takie pakiety oferuje UPC. Swoją drogą również TP SA
          • Gość: zenon Re: jedynie Aster?? IP: *.chello.pl 13.03.09, 09:35
            Sam jesteś bĘcwał.

"Wśród operatorów telewizyjnych jedynie Aster oferuje swoim klientom komplet
            usług - telewizję kablową, telefon stacjonarny i komórkowy oraz dostęp do
            internetu."

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)
    • Gość: ichi51e Polsat dostarczy Ci internet IP: *.eonet.ne.jp 17.02.09, 13:44
      No i juz wiemy kto sponsorowal zeszlotygodniowa nagonke... Dziekujemy
      ci gazeto ... (RZYG)
    • Gość: Kubek Polsat dostarczy Ci internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 14:30
      Zarówno TP jaki Polsat mogą na tym skorzystać. Ciekawe tylko, czy Polsatowi
      wystarczy tylko determinacji na odpowiednie zaangażowanie się w ten projekt.
    • sojomail Polsat dostarczy Ci internet 13.03.09, 09:38
      na prawde pokladam wielkie nadzieje w tym projekcie. od razu zrezygnuje z uslug Vectry - do niedawna Slaskiej Telewizji Kablowej. Jestem ich abonenten od chyba 5 lat i za 1 mbit place uwaga 58 zl !!!!!!!!!!!! Od TPSA nigdy niczego nie wezme (jak od Orange) - a to za 0-20-21-22 - 2 lata na mnie zarli i takiego wala monopoliscie, chocby 100mbit za 1zl dawali. Szkoda ze w mojej dzielnicy nie ma UPC - jakby ktos chcial do Vectra SA - nie dajcie sie nabrac !!!! Ja znim rezygnuje jak tylko bede miec alternatywe !!! Naprawde wielkie nadzieje pokladam w tym Polsacie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka