Dodaj do ulubionych

Adam Kardasz i Michal Pesković przed wielką szansą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:18
Rafał Szwed!!!Zostań z Nami jak najdłurzej!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: krakus Re: Adam Kardasz i Michal Pesković przed wielką s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:56
      Jak to jest z tą licencją dla Widzewa ,jestem z Krakowa ,o co chodzi ŁKSowi?
      • Gość: Luqe Re: Adam Kardasz i Michal Pesković przed wielką s IP: *.pai.net.pl 07.12.04, 09:07
        łks ma wielkie kompleksy zal im dupe sciska ! To co nas dzieli to różnica skali
        WIDZEW JEST WIELKI,a wy mali !
    • Gość: Huberto Re: Adam Kardasz i Michal Pesković przed wielką s IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.12.04, 13:06
      Tak trzymaj Rafał to jest Widzewski charakter a mówia że w Sokołowie Podlaskim
      nie ma Widzewiaków.
    • Gość: Zabrze Re: Adam Kardasz i Michal Pesković przed wielką s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:33
      Dlaczego łódzki dodatek GW próbuje zatuszować sprawę pijanego bramkarza
      Widzewa, który o mało co zabiłby człowieka na ul. Narutowicza? Panie
      Derdzikowski? Czemu Pan milczy w tej sprawie? A może Pan redaktor, który
      śledził Jarosława Papisa i wplątał go w antysemicki skandal da głos na ten
      temat?
      • Gość: Rzaba do Zabrzanina IP: *.vline.pl 08.12.04, 11:38
        GW nie napisala nic o Kapsie bo on zostal zatrzymany dzis, jakbys troszke
        czytal to bys wiedzial ze GW przygotowywuje artykuly w nocy. Gwarantuje Ci ze
        jutro ukarze sie stosowny artykul.
        • Gość: Zabrze Drogi Rzabo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:50
          internetowe wydanie GW czyli portal www.gazeta.pl/lodz jest naturalną emanacją
          wydania papierowego. Chodzi mi o to, że na ogólnopolskiej stronie wiadomość ta
          już dawno jest jako wiadomość dzia. Mam tylko zastrzeżenia co do obiektywizmu
          dziennikarzy łódzkiej GW, który jest szeroko znany. Gwarantuję Ci, że jakby coś
          takiego zdarzyło się komuś związanemu z ŁKS to łódzka gazeta.pl umieściłaby
          info o tym w 5 minut po zdarzeniu jako sensacja dnia. To tyle.
          • Gość: Rzaba Zabrzaninie IP: *.vline.pl / *.vline.pl 08.12.04, 15:04
            Portal glowny jest aktualizowany na bierzaco natomiast strony lokalne z tego co zauwarzylem nie. Tak jak powiedzialem zobaczymy czy w jutrzejszym wydaniu GW ukarze sie informacja o tym. Nie widze nic co bylo by zwiazane z brakiem obiektywizmu tym bardziej ze inne lodzkie gazety rowniez o tym nie pisza (bo nie sa aktualizowane za dnia)a Dziennik Lodzki jest raczej znany z sympati do LKS (co bylo widoczne podczas sprawy z flaga). Twoj nik jest zwiazany z miejscem zamieszkania czy tez z klubem ktoremu kibicujesz?
            • Gość: Zabrze Re: Zabrzaninie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 10:43
              I miejsce i klub. Teraz czasowo mieszkam w Łodzi i fascynuje mnie np. fakt, że
              w szanującym się tytule pracuje "dziennikarz", który pisze tylko i wyłącznie o
              jednym klubie i jednej dyscyplinie sportu. To nie do pomyślenia. Pamiętam nawet
              przed derbami Waszego miasta jak rozmawiał z działaczem ŁKS to tylko na temat
              Widzewa. Czytam sobie artykuły tego chłopaczka i śledzę "rozwój jego
              dziennikarskiej kariery" z uśmiechem na ustach. Patrząc z boku na to co dzieje
              się w Waszym mieście nie sposób nie zauważyć, że miejscowa prasa (Express, GW)
              trzyma niestety jedną stronę. Zawsze jest tak, że biorę stronę tego
              gorszego/słabszego/biedniejszego* i w tym przypadku zacząłem sympatyzować z ŁKS
              bo nie podoba mi się takie traktowanie tego klubu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka