Gość: TYLKO WIDZEW RTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:18 Rafał Szwed!!!Zostań z Nami jak najdłurzej!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakus Re: Adam Kardasz i Michal Pesković przed wielką s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:56 Jak to jest z tą licencją dla Widzewa ,jestem z Krakowa ,o co chodzi ŁKSowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luqe Re: Adam Kardasz i Michal Pesković przed wielką s IP: *.pai.net.pl 07.12.04, 09:07 łks ma wielkie kompleksy zal im dupe sciska ! To co nas dzieli to różnica skali WIDZEW JEST WIELKI,a wy mali ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huberto Re: Adam Kardasz i Michal Pesković przed wielką s IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.12.04, 13:06 Tak trzymaj Rafał to jest Widzewski charakter a mówia że w Sokołowie Podlaskim nie ma Widzewiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrze Re: Adam Kardasz i Michal Pesković przed wielką s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:33 Dlaczego łódzki dodatek GW próbuje zatuszować sprawę pijanego bramkarza Widzewa, który o mało co zabiłby człowieka na ul. Narutowicza? Panie Derdzikowski? Czemu Pan milczy w tej sprawie? A może Pan redaktor, który śledził Jarosława Papisa i wplątał go w antysemicki skandal da głos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzaba do Zabrzanina IP: *.vline.pl 08.12.04, 11:38 GW nie napisala nic o Kapsie bo on zostal zatrzymany dzis, jakbys troszke czytal to bys wiedzial ze GW przygotowywuje artykuly w nocy. Gwarantuje Ci ze jutro ukarze sie stosowny artykul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrze Drogi Rzabo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:50 internetowe wydanie GW czyli portal www.gazeta.pl/lodz jest naturalną emanacją wydania papierowego. Chodzi mi o to, że na ogólnopolskiej stronie wiadomość ta już dawno jest jako wiadomość dzia. Mam tylko zastrzeżenia co do obiektywizmu dziennikarzy łódzkiej GW, który jest szeroko znany. Gwarantuję Ci, że jakby coś takiego zdarzyło się komuś związanemu z ŁKS to łódzka gazeta.pl umieściłaby info o tym w 5 minut po zdarzeniu jako sensacja dnia. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzaba Zabrzaninie IP: *.vline.pl / *.vline.pl 08.12.04, 15:04 Portal glowny jest aktualizowany na bierzaco natomiast strony lokalne z tego co zauwarzylem nie. Tak jak powiedzialem zobaczymy czy w jutrzejszym wydaniu GW ukarze sie informacja o tym. Nie widze nic co bylo by zwiazane z brakiem obiektywizmu tym bardziej ze inne lodzkie gazety rowniez o tym nie pisza (bo nie sa aktualizowane za dnia)a Dziennik Lodzki jest raczej znany z sympati do LKS (co bylo widoczne podczas sprawy z flaga). Twoj nik jest zwiazany z miejscem zamieszkania czy tez z klubem ktoremu kibicujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrze Re: Zabrzaninie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 10:43 I miejsce i klub. Teraz czasowo mieszkam w Łodzi i fascynuje mnie np. fakt, że w szanującym się tytule pracuje "dziennikarz", który pisze tylko i wyłącznie o jednym klubie i jednej dyscyplinie sportu. To nie do pomyślenia. Pamiętam nawet przed derbami Waszego miasta jak rozmawiał z działaczem ŁKS to tylko na temat Widzewa. Czytam sobie artykuły tego chłopaczka i śledzę "rozwój jego dziennikarskiej kariery" z uśmiechem na ustach. Patrząc z boku na to co dzieje się w Waszym mieście nie sposób nie zauważyć, że miejscowa prasa (Express, GW) trzyma niestety jedną stronę. Zawsze jest tak, że biorę stronę tego gorszego/słabszego/biedniejszego* i w tym przypadku zacząłem sympatyzować z ŁKS bo nie podoba mi się takie traktowanie tego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś