Dodaj do ulubionych

Maszty ŁKS są sprawne

IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 00:08
Cudowne ozdrowienie chorych masztów?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Maszty ŁKS są sprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 00:15
      chyba calego stadionu ;]]]] teraz mozna sie smiac ale jak trybuna sie zawali i
      dojdzie do tragedii kto za to odpowie???
    • Gość: Marcin Maszty ŁKS są sprawne IP: *.smrw.lodz.pl 10.07.07, 00:22
      Jak się pani Zdanowska z UMŁ (chociaż ona to chyba jednak bardziej z ŁKS niż z
      UMŁ) zatroszczyła o infrastrukturę to i masztom się polepszyło.

A co będzie jak się jednak zawalą ??
      • Gość: ASdf Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 00:40
        Pani Zdanowska z LKS-u jest zalosna
      • Gość: BULDOG;-)) Maszty Widzewa będą sprawne przez 100 lat, Boniek IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 22:01
        to już załatwił.
    • Gość: Azazel Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.07, 02:01
      No i widzewiaczki posmutniały widząc że nie sprawdza sie to co codziennie czytali;p
      • Gość: ccc Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.cosmosnet.pl 10.07.07, 14:13
        Taaak jestem smutny,płacze to najgorsza informacja w moim życiu :-)
    • Gość: RTS mam nieodparte wrażenie, że jest to przekręt IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 02:14
      przekręt, szwindel, łapownictwo.

Nikt normalny nie uwierzy, że musieli szukać ekspertów aż pod granica z Ukrainą
      bo nikt inny nie chciał wydać pozytywnej opinii.
      • Gość: ŁKS RTK Re: mam nieodparte wrażenie, że Widzew to przekręt IP: *.retsat1.com.pl 10.07.07, 06:55
        o tobie niestety również pozytywnej opinii wydać nie można..
        • Gość: Młody B. Re: mam nieodparte wrażenie, że Widzew to przekrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:00
          A ja mam nieodparte wrażenie ze to leczenie syfa pudrem. A panowie (i panie) z
          Al. Unii dalej zyjcie sobie w swoim swiecie przyjmujac za pewnik ze w waszym
          klubie wszystko jest pieknie...
          • Gość: KIBIC Re: mam nieodparte wrażenie, że Widzew to przekrę IP: 195.117.116.* 10.07.07, 10:15
            masz racje tam zawsze jest i bylo i bedzie pieknie szkoda ze tylko dla nich
            samych tak jest !!! nie przemawiaja zadne fakty do nich !!! a faktycznie jest
            kila i mogila !!! stadion ruina zadna pierwszoligowa druzyna nie ma w takim
            stanie to jest jakis dramat!!! druzya rozsypuje sie buduja zespol z ludzi
            nigdzie niechcianych (ze w tamtym sezonie nawet im sie udalo to nie znaczy ze
            w tym tez ale polityke maja taka jak prezesa i budzet) chodza zebrac do urzedu
            miasta zeby tylko przedluzyc ta swoja agonie!!! WSTYD WSTYD WSTYD ( dlatego
            macie tylko tylu kibicow i takich kopaczy(sypniewski)i tylko takich i tylko na
            takich was stac CALY lks!!!
            • Gość: BULDOG;-)) Nazwiska piszemy dużą literą, ale jeśli musisz się IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 22:04
              tu udzielać to.....
              P.S zbieraninę kopaczy to wy mieliście w zeszłym sezonie i macie ją nadal.
              • Gość: ziutek węglarz re mi fa sol IP: *.4web.pl 10.07.07, 22:57
                wielką literą, wielką!
                P.S. Jak chcesz coś wesołego jeszcze napisać, to podaj ilu waszych obecnych
                piłkarzy grało wszcześniej w OE?
                • Gość: jest fajnie Re: re mi fa sol IP: *.toya.net.pl 11.07.07, 20:27
                  no jak to kot? Tomek Kłos i ten no jak mu tam, Bodzio(niedługo derby)Wyparło.
    • Gość: seba Maszty ŁKS są sprawne IP: *.uml.lodz.pl 10.07.07, 12:17
      mam nadzieje że po zakończeniu swej przygody z urzedem Pani Zdanowska zostanie
      prezesem naszego klubu! Widac że ma w serce biało czerwone białe!
      • Gość: Młody B. Re: Maszty ŁKS są sprawne(inaczej) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:16
        A niec tam sobie zostanie...z sercem popielatym w kropki seledynowe nawet...bez
        układów i etykietek z UM za duzo nie zrobi...
    • Gość: michał Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 13:40
      Eh szkoda na to patrzeć. Niedługo to UMŁ będzie sponsorem strategicznym ŁKS-u.
      • Gość: he he Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.retsat1.com.pl 10.07.07, 16:23
        No i dobrze, a co w tym złego. W Łodzi jest jeden Klub Sportowy i jak można się
        domyśleć nazywa się Łódzki Klub Sportowy, więc dlaczego miasto miałoby nie
        włączyć się w udział w tym klubie, nie ma innych łódzkich klubów w tym mieście,
        więc nikt nie będzie miał nic przeciwko a mieszkańcy Łodzi z pewnością będą
        bardzo zadowoleni. A "ten drugi" klub to jest dzielnicowy (jak sama nazwa
        wskazuje) i "tamtym" to co najwyżej delegatura "tamtej" marnej dzielnicy może
        grosza dorzucić.
        • Gość: sea Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 19:54
          wlasnie dzieki takim "kibicom" jak ty na tym forum jest tyle chamstwa i
          prostactwa! glupek
          • Gość: Aqq Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 20:19
            Lepiej napisz to samo pod każdym postem z pseudo-widzewskich kibiców... może
            zaiskrzy coś w tej Twojej makowce że to z widzewskich kibiców wylewa się więcej
            żółci, frustracji i kompleksów
            • Gość: sea Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 21:37
              wlasnie widze, dobry przyklad. pzdr
            • Gość: crisbi Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.4web.pl 10.07.07, 23:07
              Nie napłakałeś nic o przekrętach, lewej licencji, długach, Bońku, komunie,
              podmiejskości, "bardziejrodowitości", żydzewie, ale nie zapomniałeś o makówce
              (jakiś kompocik?), żółć (problemy z wątrobą? - chyba nie po "szato" od
              sponsora?), a te frustracje i kompleksy widzewskih kibiców, to zapewne po
              derbowych spotkaniach tak się namnożyły.
              Widać, że masz żal, ale przede wszystkim żal :)
              buehehehehhehhehehhee
              • Gość: Aqq Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 23:23
                Napisał to dumny kibic widzewa w wątku o LKSie... z czym do ludzi... idź do
                terapeuty, opowiedz o swoich żalach on chociaż Cię wysłucha i nie wyśmieje.
                • Gość: crisbi Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.4web.pl 11.07.07, 21:01
                  Na razie to nie ja mam problem, tylko Ty:)
    • Gość: podatnik Co inżynier to inna opinia, ciekawe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:47
      Czyżby inżynierowie PR i PŁ zdobywali wiedzę z tak różnych podręczników
      mechaniki teoretycznej i wytrzymałości materiałów, że jeden zespół neguje opinię
      drugiego?
      A opinie różnią się diametralnie...
      Czy może (aż boję się nawet pomyśleć), oprócz ocen pod kątem wyłącznie
      inżynierskim, w grę wchodziły jeszcze jakieś inne przesłanki natury hmmm..
      ekonomicznej?
      Jeśli tak, to jest to sprawa dla prokuratora.
      To nie jest kwestia lubienia bądź nie danego klubu, to jest kwestia
      bezpieczeństwa setek ludzi.
      A to już nie są żarty...

• Gość: BULDOG;-)) Re: Co inżynier to inna opinia, ciekawe... IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 22:08
        Przecież Ciebie i tak tam nie będzie, więc o co się martwisz????? Martw się o swój klubik jak mu się do d..y dobiorą w sprawie bońkowych przekształceń.
        • Gość: podatnik Dlaczego uważasz, że mój? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:19
          Patrzę z boku na oba łódzkie kluby, bo oba dostają dotacje z moich podatków.
          A co do masztów, do chciałbym, aby nikomu z moich znajomych nic podczas meczu
          się nie stało.
          Mam komfort posiadania znajomych, kibicujących obu łódzkim drużynom.
          Na szczęście są to ludzie myślący i traktują sport jak rozrywkę, a nie wojnę na
          śmierć i życie.
        • Gość: aaaa Re: Co inżynier to inna opinia, ciekawe... IP: *.toya.net.pl 11.07.07, 06:32
          > Przecież Ciebie i tak tam nie będzie, więc o co się martwisz?????

Człowieku, na derby znowu nas tam pojdzie 6 tys. Martwimy sie wiec o własnych
          kibiców, wasi mnie nie obchodza.
    • Gość: mm Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:56
      "eksperci" to jest poprawna pisownia
    • the_elviz Rozmawiałem..... 10.07.07, 21:47
      z pewną osobą dzisiaj, której nazwiska nie mogę ujawnić, ale faktycznie zgodzę
      się z jego zdaniem, że ŁKS-owi duża grupa będąca na ważnych stanowiskach chce
      zaszkodzić i oprócz tego w ŁKS-ie nie było nigdy zgodności i prawdziwego
      managera, tylko zawsze każda sekcja robiła sobie i na siebie. Niestety tak się
      nie da.
    • Gość: Łodzianin gdzie mozna zgłosić te sprawę? policja czy prokura IP: *.toya.net.pl 11.07.07, 06:48
      Myslę, że nalezy zawiadomić odpowiednie ograny. Chodzi przeciez o podejrzenie
      popełnienia przestępstwa. Skoro jedna komisja uznała, za maszty są niesprawne a
      drugą, ze są, to cos jest nie tak.
      • Gość: Młody B. Re: gdzie mozna zgłosić te sprawę? policja czy pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 07:46
        eee tam zaraz komisje...po prostu Zdanowska ma zdolnosci uzdrawiajace...jak
        Kaszpirowski...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka