Gość: guth IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 00:08 Cudowne ozdrowienie chorych masztów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Maszty ŁKS są sprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 00:15 chyba calego stadionu ;]]]] teraz mozna sie smiac ale jak trybuna sie zawali i dojdzie do tragedii kto za to odpowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Maszty ŁKS są sprawne IP: *.smrw.lodz.pl 10.07.07, 00:22 Jak się pani Zdanowska z UMŁ (chociaż ona to chyba jednak bardziej z ŁKS niż z UMŁ) zatroszczyła o infrastrukturę to i masztom się polepszyło. A co będzie jak się jednak zawalą ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASdf Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 00:40 Pani Zdanowska z LKS-u jest zalosna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG;-)) Maszty Widzewa będą sprawne przez 100 lat, Boniek IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 22:01 to już załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazel Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.07, 02:01 No i widzewiaczki posmutniały widząc że nie sprawdza sie to co codziennie czytali;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.cosmosnet.pl 10.07.07, 14:13 Taaak jestem smutny,płacze to najgorsza informacja w moim życiu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS mam nieodparte wrażenie, że jest to przekręt IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 02:14 przekręt, szwindel, łapownictwo. Nikt normalny nie uwierzy, że musieli szukać ekspertów aż pod granica z Ukrainą bo nikt inny nie chciał wydać pozytywnej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: mam nieodparte wrażenie, że Widzew to przekręt IP: *.retsat1.com.pl 10.07.07, 06:55 o tobie niestety również pozytywnej opinii wydać nie można.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody B. Re: mam nieodparte wrażenie, że Widzew to przekrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:00 A ja mam nieodparte wrażenie ze to leczenie syfa pudrem. A panowie (i panie) z Al. Unii dalej zyjcie sobie w swoim swiecie przyjmujac za pewnik ze w waszym klubie wszystko jest pieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: mam nieodparte wrażenie, że Widzew to przekrę IP: 195.117.116.* 10.07.07, 10:15 masz racje tam zawsze jest i bylo i bedzie pieknie szkoda ze tylko dla nich samych tak jest !!! nie przemawiaja zadne fakty do nich !!! a faktycznie jest kila i mogila !!! stadion ruina zadna pierwszoligowa druzyna nie ma w takim stanie to jest jakis dramat!!! druzya rozsypuje sie buduja zespol z ludzi nigdzie niechcianych (ze w tamtym sezonie nawet im sie udalo to nie znaczy ze w tym tez ale polityke maja taka jak prezesa i budzet) chodza zebrac do urzedu miasta zeby tylko przedluzyc ta swoja agonie!!! WSTYD WSTYD WSTYD ( dlatego macie tylko tylu kibicow i takich kopaczy(sypniewski)i tylko takich i tylko na takich was stac CALY lks!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG;-)) Nazwiska piszemy dużą literą, ale jeśli musisz się IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 22:04 tu udzielać to..... P.S zbieraninę kopaczy to wy mieliście w zeszłym sezonie i macie ją nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek węglarz re mi fa sol IP: *.4web.pl 10.07.07, 22:57 wielką literą, wielką! P.S. Jak chcesz coś wesołego jeszcze napisać, to podaj ilu waszych obecnych piłkarzy grało wszcześniej w OE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest fajnie Re: re mi fa sol IP: *.toya.net.pl 11.07.07, 20:27 no jak to kot? Tomek Kłos i ten no jak mu tam, Bodzio(niedługo derby)Wyparło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Maszty ŁKS są sprawne IP: *.uml.lodz.pl 10.07.07, 12:17 mam nadzieje że po zakończeniu swej przygody z urzedem Pani Zdanowska zostanie prezesem naszego klubu! Widac że ma w serce biało czerwone białe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody B. Re: Maszty ŁKS są sprawne(inaczej) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:16 A niec tam sobie zostanie...z sercem popielatym w kropki seledynowe nawet...bez układów i etykietek z UM za duzo nie zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 13:40 Eh szkoda na to patrzeć. Niedługo to UMŁ będzie sponsorem strategicznym ŁKS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.retsat1.com.pl 10.07.07, 16:23 No i dobrze, a co w tym złego. W Łodzi jest jeden Klub Sportowy i jak można się domyśleć nazywa się Łódzki Klub Sportowy, więc dlaczego miasto miałoby nie włączyć się w udział w tym klubie, nie ma innych łódzkich klubów w tym mieście, więc nikt nie będzie miał nic przeciwko a mieszkańcy Łodzi z pewnością będą bardzo zadowoleni. A "ten drugi" klub to jest dzielnicowy (jak sama nazwa wskazuje) i "tamtym" to co najwyżej delegatura "tamtej" marnej dzielnicy może grosza dorzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 19:54 wlasnie dzieki takim "kibicom" jak ty na tym forum jest tyle chamstwa i prostactwa! glupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqq Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 20:19 Lepiej napisz to samo pod każdym postem z pseudo-widzewskich kibiców... może zaiskrzy coś w tej Twojej makowce że to z widzewskich kibiców wylewa się więcej żółci, frustracji i kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 21:37 wlasnie widze, dobry przyklad. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crisbi Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.4web.pl 10.07.07, 23:07 Nie napłakałeś nic o przekrętach, lewej licencji, długach, Bońku, komunie, podmiejskości, "bardziejrodowitości", żydzewie, ale nie zapomniałeś o makówce (jakiś kompocik?), żółć (problemy z wątrobą? - chyba nie po "szato" od sponsora?), a te frustracje i kompleksy widzewskih kibiców, to zapewne po derbowych spotkaniach tak się namnożyły. Widać, że masz żal, ale przede wszystkim żal :) buehehehehhehhehehhee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqq Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 23:23 Napisał to dumny kibic widzewa w wątku o LKSie... z czym do ludzi... idź do terapeuty, opowiedz o swoich żalach on chociaż Cię wysłucha i nie wyśmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crisbi Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.4web.pl 11.07.07, 21:01 Na razie to nie ja mam problem, tylko Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Co inżynier to inna opinia, ciekawe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:47 Czyżby inżynierowie PR i PŁ zdobywali wiedzę z tak różnych podręczników mechaniki teoretycznej i wytrzymałości materiałów, że jeden zespół neguje opinię drugiego? A opinie różnią się diametralnie... Czy może (aż boję się nawet pomyśleć), oprócz ocen pod kątem wyłącznie inżynierskim, w grę wchodziły jeszcze jakieś inne przesłanki natury hmmm.. ekonomicznej? Jeśli tak, to jest to sprawa dla prokuratora. To nie jest kwestia lubienia bądź nie danego klubu, to jest kwestia bezpieczeństwa setek ludzi. A to już nie są żarty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG;-)) Re: Co inżynier to inna opinia, ciekawe... IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 22:08 Przecież Ciebie i tak tam nie będzie, więc o co się martwisz????? Martw się o swój klubik jak mu się do d..y dobiorą w sprawie bońkowych przekształceń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Dlaczego uważasz, że mój? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:19 Patrzę z boku na oba łódzkie kluby, bo oba dostają dotacje z moich podatków. A co do masztów, do chciałbym, aby nikomu z moich znajomych nic podczas meczu się nie stało. Mam komfort posiadania znajomych, kibicujących obu łódzkim drużynom. Na szczęście są to ludzie myślący i traktują sport jak rozrywkę, a nie wojnę na śmierć i życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Co inżynier to inna opinia, ciekawe... IP: *.toya.net.pl 11.07.07, 06:32 > Przecież Ciebie i tak tam nie będzie, więc o co się martwisz????? Człowieku, na derby znowu nas tam pojdzie 6 tys. Martwimy sie wiec o własnych kibiców, wasi mnie nie obchodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Maszty ŁKS są sprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:56 "eksperci" to jest poprawna pisownia Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Rozmawiałem..... 10.07.07, 21:47 z pewną osobą dzisiaj, której nazwiska nie mogę ujawnić, ale faktycznie zgodzę się z jego zdaniem, że ŁKS-owi duża grupa będąca na ważnych stanowiskach chce zaszkodzić i oprócz tego w ŁKS-ie nie było nigdy zgodności i prawdziwego managera, tylko zawsze każda sekcja robiła sobie i na siebie. Niestety tak się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin gdzie mozna zgłosić te sprawę? policja czy prokura IP: *.toya.net.pl 11.07.07, 06:48 Myslę, że nalezy zawiadomić odpowiednie ograny. Chodzi przeciez o podejrzenie popełnienia przestępstwa. Skoro jedna komisja uznała, za maszty są niesprawne a drugą, ze są, to cos jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody B. Re: gdzie mozna zgłosić te sprawę? policja czy pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 07:46 eee tam zaraz komisje...po prostu Zdanowska ma zdolnosci uzdrawiajace...jak Kaszpirowski... Odpowiedz Link Zgłoś