Gość: gio IP: 79.97.17.* 29.02.08, 18:42 Zdaniem Madeja jego koledzy nie jadą do Warszawy wyłącznie po to, by się bronić i walczyć o remis. - Wręcz przeciwnie. Będziemy starali się szybko podyktować swoje warunki gry - zdradza. ahahahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzianin Re: ŁKS z Sebastianem Milą na Legię IP: *.lodz.mm.pl 29.02.08, 18:58 gio - tak sobie poczytałem twoje wcześniejsze komentarze i stwierdzam, że należałby ci się porządny przegląd karczycha nethoolsie - mam nadzieję, że cię to prędzej czy później nie ominie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: ŁKS z Sebastianem Milą na Legię IP: 79.97.17.* 29.02.08, 20:10 łodzinin,przychyl sie,to pokaze ci jak sie pewne sprawy zalatwia po mesku,frajerzyno. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 Re: ŁKS z Sebastianem Milą na Legię IP: *.toya.net.pl 29.02.08, 22:56 ogarnij się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: ŁKS z Sebastianem Milą na Legię IP: *.retsat1.com.pl 29.02.08, 23:12 no tak, wy lubicie te homo zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm ŁKS z Sebastianem Milą na Legię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 20:55 jeszcze niedawno zapewniano że Halit i Vayer to zawodnicy jacy od dawna w tym klubie nie grali a teraz w miejsce jednogo z nich do składu wskoczy Mile po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 ŁKS najeżdża stolice! IP: *.toya.net.pl 29.02.08, 22:55 No cóż...Mam nadzieję że jutro o tej porze będe mógł powiedzieć veni vidi vici!Do boju ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.House ŁKS z Sebastianem Milą na Legię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 10:11 bylbym spokojny gdyby tam byl choc jeden napastnik w tym skladzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm ŁKS z Sebastianem Milą na Legię IP: *.jmdi.pl 01.03.08, 13:18 Mila wejdzie w 80 min. i strzeli na 1-0 dla ŁKS. Mila the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: ŁKS z Sebastianem Milą na Legię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.08, 19:00 "Ich cel to trzy punkty" No i macie 3 pkt. Żenada. P.S. A po pierwszej połowie myślałem, że się przełamię kolejny raz i będę wam gratulował. Żenada, rodowici, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś