Gość: Dorota Cycek IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 18:36 TAK SIE BAWIOM,TAK SIE BAWIOM KOO-LUU-SZKI !!! TAK SIE BAWIOM,TAK SIE BAWIOM KOO-LUU-SZKI !!! KOLUSZKI SOM CAŁE CZERWONE !!! WYCHOWANI NA BŁENDACH - RTS 19?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abrada Re: PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 18:43 Pzpn zawinił, Korona zawiniła, ŁKS, Trybunał, i inni. Tylko Widzew nie zawinił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 07:27 gościu pzpn udowodnił ze jest jedenym wielkim burdelem.Gdyby funkcjonował i podejmował decyzje zgodnie z prawem nikt by nie miał pretensji.A jak masz coś do Widzewa to wypierd..aj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzianin Widzew Dumą Lodzian! IP: *.lodz.mm.pl 30.07.09, 18:43 Tak było jest i będzie a dajdaje,grzybiarze,koślawe nochy czyli Lks zaorać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko widzew Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.lodz.mm.pl 30.07.09, 18:45 Za rok wchodzimy i zaden zakompleksiony f.rajer nic nam nie zarzuci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tylko ficef Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 19:05 >... chyba, że znowu zaczniecie kupować mecze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1908 Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.toya.net.pl 30.07.09, 18:46 duma czego?LODZIAN?zejdz gamoniu ze slonca,bo ci odebralo zdolnosc logicznego myslenia,od kiedy to fidzef jest duma LODZIAN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.astral.lodz.pl 30.07.09, 18:52 Od 1910 roku jak na Widzewie powstał TMRF. Biało czarny potomku Heimana, Hirszberg i Wasserzuga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 19:11 ...no nie źle mnie rozbawiłeś- tmrf ?- a może chodziło tobie o RMF FM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.astral.lodz.pl 30.07.09, 20:32 > ...no nie źle mnie rozbawiłeś- tmrf ?- a może chodziło tobie o RMF FM ? Wiem że większość kibiców z tego kibuca na al.unii 2 ma problem ze zrozumieniem polskich wyrazów np Widzew i nagminnie przekręcają na ficef itd (podejrzewam że to wynika z różnicy w wymowie) ale żeby już być takim deklem żeby wyraźne 4 literki TMRF zamieniać na jakiś RMF FM to trzeba już naprawdę być sprytnym inaczej, powiedzmy jak Gałuszka buhahah (ten pan też coś przekręcił, pewnie znowu wynikło to z barier językowych, biedak się pomylił i zamiast powiedzieć że mają najgorzej przygotowane dokumenty licencyjne powiedział najlepiej i z tego wynikło to całe nieporozumienie te listy, żebranie i cały ten bajzel). Pomimo tego wszystkiego mam nadzieje że na derby będzie zawieszenie broni, a całe 90 minut będą leciały hasła dziękczynne dla pzpn, rezydentów naszego miasta i naszego ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 20:22 no to co-DEKLU-na przyszły rok obchody 100-lecia kibucu FICEF!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnaar Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.dsl.alice.nl 30.07.09, 19:30 Od maeczow z Menchesterem, Liverpoolem, Juventusem, drugim Menchesterem itd itd. No przeciez nie od porazki 0:5 z mistrzem....Luksemburga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.4web.pl 30.07.09, 19:53 Nie wiem co to są "maecze", ale z "Menchesterem" i "drugim Menchesterem" to graliście jako jedymi na świecie, bo czegoś takiego po prostu nie ma. Jest Lądek Zdrój...albo 9:0 we Frankfurcie, to takie miasto w Niemczech, pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnaar Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.dsl.alice.nl 30.07.09, 20:14 A co to sa "jedymi"? HAHAHAHAHA ale balwan! Jak smiesz sie produkowac przyglupie? U was wszyscy tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewiatan137 Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.toya.net.pl 30.07.09, 21:01 Jak sie niegra w pucharach to nawet nie mozna wysoko przegrac.Mozna tylko udawac ze sie jest takim dobry ze tyle by sie nie przegralo tylko ze sie niegralo.Zeby zagrac w pucharach to trzeba grac w lidze a nie tylko trwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dree Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:55 wolę 9:0 z niemcami niż 5:0 z luksemburczykami, którzy to pewnie mają ligę na poziomie naszej okręgówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarot Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.toya.net.pl 30.07.09, 22:35 odtąd buraku że urodziłem się w Łodzi ,Tylko WIDZEW więc wal się Śródmieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tumana Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 19:08 >dumą lodzian to i może- ale na pewno nie DUMĄ ŁODZI-bo nią jest.... > tylko i wyłącznie- ŁÓDZKI K.S. !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dree Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 00:46 co najwyżej judzka k..wa sportowa, już tu lepiej nei poniżaj Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Widzew Dumą Lodzian! IP: *.4web.pl 30.07.09, 19:48 Lodzianin to taki, który robi lody, tak? W takim razie faktycznie widzew jest dumą lodzian. Tylko co to ma wspólnego z Łodzią?...baranie...naucz się pisać jak Polak, chyba że masz klawiaturę ze znaczkami hebrajskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość w kwestii koślawych nochów IP: *.rev.netart.pl 30.07.09, 19:56 www.youtube.com/watch?v=nk6fveBp_c0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cucs Re: PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 18:52 do budy ,szczekać bedziesz jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor W Kielcach był drugi klub taki jak... IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 18:57 ...Widzew (czyli Błękitni) ale Go zaorali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamshe To i korone zaoraja lol IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.07.09, 19:23 wczesniej czy pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufel Re: W Kielcach był drugi klub taki jak... IP: *.chello.pl 30.07.09, 20:57 scyzor prędzej twoją starą zaorają ty debilu za..bany. ty się lepiej oglądaj za siebie by ci funfle po szalu dupska nie zaorali!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce=dno Re: W Kielcach był drugi klub taki jak... IP: 89.167.16.* 31.07.09, 08:49 Uważaj wieśniaku żeby ciebie nie zaorali. Idź wydoić krowy, zwal konia i spie...j do lepianki kielecka mendo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor Re: W Kielcach był drugi klub taki jak... IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 09:02 Do lepianki? czyli do extraklasy!!! Tak czymaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarson PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.chello.pl 30.07.09, 18:58 daj-daje juz was nie ma a MY za rok wchodzimy i rozje#iemy ta smieszna lige Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jarsona Re: PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 19:03 >a za dwa- liga MISZCZUF !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: PZPN zawinił, Widzew zdegradowany 30.07.09, 19:31 - Ale mistrz się inaczej pisze. - Sama pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnaar Do psygupa IP: *.dsl.alice.nl 30.07.09, 19:34 >a za dwa- liga MISZCZUF !!!!!!!! Pan Klejman i Pan Cychol juz zacznaja budowac potege! Pssssss....przejezyczylem sie...krasc na potege. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Do przygłupa winnaara IP: *.4web.pl 30.07.09, 19:57 Znajdź na swojej hebrajskiej klawiaturze jakieś znaczki chociaż podobne do polskich liter. Dziecko neo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnaar Do psygupa maca IP: *.dsl.alice.nl 30.07.09, 20:02 A ty przecinki. Durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jubiler PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.chello.pl 30.07.09, 19:20 Jaką dumą łodzi jest ten twój ełkaes!!!!!!!!!?????.Chyba cię porąbało ty ślepoto.BRUD SMRÓD UBUSTWO.Do tego Złodziej kryminalista bandzior klejman i bankrut goszczu.Weż się frajeże nie ośmieszaj ty pało zakuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac jubiler-ANALfabeta IP: *.4web.pl 30.07.09, 20:02 "Ubustwo" to jeszcze można przeżyć, widać że jesteś po prostu beznadziejnie głupi, ale za "frajeża" to ci serdecznie dziękuję, dawno się tak nie uśmiałem. To wcale nie prawda że z głupoty nie wypada się śmiać:)) Jubilerem to ty możesz być...takim od łańcucha od krowy, nie dziwię się, w tym otoczeniu jest przecież waszych kibiców najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Te "jubiler" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 09:21 Zbierasz puszki po piwie czy kapsle od butelek? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Łodzi PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.09, 19:36 PZPN robi nas jak chce - kpi z Łodzi - a my oczywiście się wyzywamy od żydów. Nie potraficie razem wystąpić przeciwko tym łajzom? Jak tak dalej będzie to zawsze będziemy pośmiwiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 20:17 czytam i jestem zalamany.z jednej i drugiej strony sami debile.jaga kupowala i kara -10pkt,widzew kupowal nie awansowal wywalic.lks brak papierka wywalic sracovia spadla brak papierka nagroda.ludzie opamietajcie sie i was inas wala dupe.pozdrawiam kibic lks lodz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli_ Re: PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: 91.193.160.* 30.07.09, 20:24 Chodzi o to, że jednym i drugim bardziej zależy na tym żeby wróg miał gorzej, niż na tym aby im samym było lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic łks Re: PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.toya.net.pl 30.07.09, 21:29 Nie podoba mi się zachowanie naszego pseudo ministra. Jako łodzianin chcę mieć dwa kluby w pierwszej lidze, derby i wszystko co z tym związane. powinni pseudokibice łks i widzewa choć to trudne razem walczyć o te kluby. pozdrowienia dla normalnych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzewa z PT PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 20:18 W zaistniałej sytuacji, w związku z niedostarczeniem wszystkich wymaganych dokumentów, mój Widzew powinien wystąpić na drogę sądową i wyciągnąć z PZPN tyle gotówki ile się da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzew zdegradowany IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 21:23 Najwyższy czas na koniec przymykania oczu, na korupcję w ligach. Brawo PZPN (za stanowczość) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM I co pastuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:56 Od wyroku SN było wiadomo, że w ekstraklasie nie zagracie, kto ma jakieś pojęcie o prawie ten był spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek . IP: 91.193.160.* 30.07.09, 22:06 ktoś kto jest za Widzewiem... Wszystko zło, które wylewacie teraz w internecie na Widzew niech obróci się przeciwko wam trzykrotnie na wsze czasy. tak powiedziałem, niech tak będzie, z wolą sprawiedliwości i Boga. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Będą jednak derby! IP: *.joynet.3s.pl 30.07.09, 22:16 Cieszę się niezmiernie, będą derby! A na drugi rok kupi się ekstraklasę i będzie git. Udało się jednak oderwać ten skorumpowany klub od cycka a kasiora fiu... odleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stratos _uj nie derby! IP: *.4web.pl 30.07.09, 22:31 nie wiem co za palant wymyślił derby w sierpniu. połowa ludzi na wakacjach, więc dupa, a nie derby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotreq No właśnie, połowa na wakacjach - druga połowa na IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 23:52 obchodach likwidacji getta... ;) bez sensu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stratos Re: No właśnie, połowa na wakacjach - druga połow IP: *.4web.pl 31.07.09, 01:55 Gość portalu: piotreq napisał(a): > obchodach likwidacji getta... ;) > bez sensu :P + piotreq w Tworkowskim sanatorium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibjag PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.toya.net.pl 31.07.09, 00:25 No i co dopiął swego pan malinowski(prezes świętokrzyskiego związku)wprowadził bocznymi drzwiami posraną korone tak się buduje przyjażń między kibicami sytuacja jest taka Widzew nienawidzi corony,a jest i drugi ojciec degradacji Widzewa pan tomczak(obecnie członek zarządu legi w-wa)zemścił się za to że Widzew dwukrotnie odbierał mistrzostwo polski legi w warszawie oczywiście skutkuje to tym że my kibice Widzewa jeszcze bardziej nienawidzimy pojszczanej legi pozdrawiam wiare z Widzewa i muwię wam pamiętajmy kto degradował klub i kto na tym zyskał tyle w temacie za rok wracamy do extraklasy hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.09, 00:36 PZPN wiedział, że Widzew będzie grał w pierwszej lidze, ponieważ z premedytacją wiedział, że nie złoży odpowiednich dokumentów, co spowoduje, że nie będzie można podjąć decyzji odnośnie zawieszenia degradacji dla Widzewa. To jest skandal i sku...syństwo ze strony PZPN. PZPN obojętnie czy dany klub lubi czy nie, powinienem być obiektywny w stosunku do wszystkich klubów, Wiem, że w życiu nie ma sprawiedliwości, ale PZPN jako organ nadrzędny do wszystkich klubów piłkarskich powinien dążyć do traktowania wszystkich klubów jednakowo. Dla mnie PZPN stracił całkowitą wiarygodność. Nie jest to organ, który podejmuje decyzje obiektywne, a jeszcze gorzej dąży do likwidacji klubów, które jemu nie leżą. Stwarza różne zasady w zależności od sytuacji. Dla mnie dopóki Widzew nie znajdzie się w ekstraklasie, to ekstraklasa dla mnie nie istnieje, ponieważ została sztucznie stworzona przez PZPN. Dla mnie ekstraklasą jest obecnie pierwsza liga i Widzew będzie dla mnie bronił mistrza pierwszej ligi, gdyż do ekstraklasy już awansował. PZPN jest dla mnie obecnie największą kurwą w piłce nożnej, gdyż on decyduje, kto będzie grał w ekstraklasie przy stoliku, a nie decyduje gra klubu lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.09, 00:39 PZPN wiedział, że Widzew będzie grał w pierwszej lidze, ponieważ z premedytacją wiedział, że nie złoży odpowiednich dokumentów, co spowoduje, że nie będzie można podjąć decyzji odnośnie zawieszenia degradacji dla Widzewa. To jest skandal i sku...syństwo ze strony PZPN. PZPN obojętnie czy dany klub lubi czy nie, powinienem być obiektywny w stosunku do wszystkich klubów, Wiem, że w życiu nie ma sprawiedliwości, ale PZPN jako organ nadrzędny do wszystkich klubów piłkarskich powinien dążyć do traktowania wszystkich klubów jednakowo. Dla mnie PZPN stracił całkowitą wiarygodność. Nie jest to organ, który podejmuje decyzje obiektywne, a jeszcze gorzej dąży do likwidacji klubów, które jemu nie leżą. Stwarza różne zasady w zależności od sytuacji. Dla mnie dopóki Widzew nie znajdzie się w ekstraklasie, to ekstraklasa dla mnie nie istnieje, ponieważ została sztucznie stworzona przez PZPN. Dla mnie ekstraklasą jest obecnie pierwsza liga i Widzew będzie dla mnie bronił mistrza pierwszej ligi, gdyż do ekstraklasy już awansował. PZPN jest dla mnie obecnie największą kurwą w piłce nożnej, gdyż on decyduje, kto będzie grał w ekstraklasie przy stoliku, a nie decyduje gra klubu lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir przez kilka tygodni pialiście, jaki to PZPN prawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 02:07 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > PZPN jest dla mnie obecnie największą kurwą w piłce nożnej, gdyż on > decyduje, kto będzie grał w ekstraklasie przy stoliku, a nie > decyduje gra klubu lidze. Już wam się odmieniło i teraz PZPN jest do dupy? Przecież przez ostanie kilka tygodni pialiście z zachwytu jaki to PZPN prawy, jaki twardy, biliście brawo gdy gnoili ŁKS itd. Kto zrywał transparenty "Ekstraklasa da ŁKS-u"? Nigdy mnie nie cieszyło cudze nieszczęście, ale w tym przypadku mam wielką satysfakcję; bo jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: przez kilka tygodni pialiście, jaki to PZPN p IP: *.astral.lodz.pl 31.07.09, 08:12 > Już wam się odmieniło i teraz PZPN jest do dupy? Pomyśl trochę z pzpn walczymy od 1,5 roku więc nie pitol że ktoś z Widzewiaków lubi pzpn to oni nas już drugi raz degradują (lewa licencja dla poloni i teraz ten wałek z korupterem). A to że się nabijaliśmy z was za brak licencji to wynikało tylko z waszego zachowania rok temu, mam przypomnieć się działo jak nas degradowali albo te szaliki z trumienkami, więc się nie ośmieszaj tymi tekstami typu > jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZZ PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: 188.33.104.* 31.07.09, 09:36 Ciekawe czemu ogolnopolska nawet sie nie zajaknela na ten temat????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.compi.net.pl 31.07.09, 11:14 Sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po widzewa stronie. Nieważne że Sąd Najwyższy orzekł że korupcja była, lepiej rzucać błotem na inne kluby, zganiać na brak dokumentów, zatrzymać ligę. Winni są wszyscy tylko nie Widzew, biedna ofiar spisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.gdynia.mm.pl 31.07.09, 12:03 Jestem zmęczony waszymi pierdołami. Na forum wychodzi buractwo OBU grup kiboli Widzewa i ŁKS. I te wasze smarowanie po murach.. Dorośnijcie . jesteśmy wspólnie Łodzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.dynamic.dsl.t-2.net 31.07.09, 15:17 widzew do lencznei iedzie przeciez macioe degradacie nie rupcie iai sprzedawanie meczy nie iest legalne degradacia iest sluszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anthlrz PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 17:04 Srał was pies macie na co zasłuzyliscie.Korupcja,a za to trzeba ponieść karę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www PZPN zawinił, Widzew zdegradowany IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 17:24 a jak zawinił PZPN ??? Też kupował mecze ???Jesteście frajerstwem który nie potrafi poddać się karze korupcji za 12 sztuczek kupionych meczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś