pola731 17.11.09, 16:27 pisałaś kiedyś , że zebrałaś znowu trochę Liptonków zbieramy od nowa - PSP 32 I szkoła podst w Mazowszanach na wózek dla chłopca z Mazowszan jeśli chcesz - chętnie przekażę Liptonki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_mierz Re: Asia_mierz - Liptonki 17.11.09, 18:14 bardzo chętnie!:) ciesze sie Aniu że pamietałaś o mnie:) musze je tylko znaleźć, bo gdzies je wsadziłam, oczywiście żeby nie zgubić;) kiedy sie umówimy na "przekazanie"? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Asia_mierz - Liptonki 17.11.09, 18:21 a co to za liptonki? może mogę zbierać :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz Re: Asia_mierz - Liptonki 17.11.09, 18:54 "liptonki" są to tez żółte karteczki przymocowane na końcu sznureczka przy herbatach ekspresowych lipton:) Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Asia_mierz - Liptonki 17.11.09, 18:56 Joasiu :) możesz zbierać - jak najbardziej - chodzi o te żółte papierki z herbaty Lipton znajdują się firmy , które za określoną ilość kilogramów tych karteczek kupują lub znacząco dofinansowują wózki inwalidzkie dla dzieci za te z poprzedniej zbiórki wózek jest :D Asiu - weź je do pracy - masz telefon do mnie - dogadamy się , albo daj znać na gg (z reguły jestem niewidoczna ) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Asia_mierz - Liptonki 18.11.09, 10:03 ok, to będe zbierać. czy jest jakiś limit czasowy żeby się wyrobić z tym zbieraniem? Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Asia_mierz - Liptonki 18.11.09, 10:34 Asiu - nie wiem narazie - tu się chyba liczy raczej , że dozbierane wagowo niż czasowo - po prostu im szybciej zbierze się wymaganą wagę tym szybciej dziecko ma wózek Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz Re: Asia_mierz - Liptonki 25.11.09, 20:54 Ania, jutro biore liptonki do pracy; jakbys była w okolicy -daj znac! aha - do mnie najłatwiej sie wchodzi wejsciem od niedziałkowskiego, ale jakby co to wyjde do ciebie:) czekam na jakiegos smsa kiedy bedziesz mogła odebrac liptonki;) Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Asia_mierz - Liptonki 26.11.09, 10:29 własnie o Tobie dziś myślałam :D Asiu - zadzwonię Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: Asia_mierz - Liptonki 26.11.09, 12:05 Pola, napisalam na gazetowego, odbierz prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
martilia Re: Asia_mierz - Liptonki 03.12.09, 00:16 Ja mam też troszkę tych liptonków , nie za wiele , ale chętnie przekażę, i oczywiście będę zbierać nadal :-) Proszę o kontakt na gazetowego gdzie i jak mogę przekazać te co mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Asia_mierz - Liptonki 03.12.09, 00:23 odezwę się do Was dziewczyny w czwartek (dziś) bo środa rozlazła mi się w szwach przez wizytę u lekarza - spędziłam duzo więcej czasu niż na nią przewidziałam i zabrakło na inne plany - wybaczcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Asia_mierz - Liptonki 03.12.09, 08:53 ja też mam już troszkę,więc skontaktuj się też ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Asia_mierz - Liptonki 03.12.09, 20:33 Asia i Iwonka - dziękuję , od Iwonki już są w szkole , Twoje Asiu trafią jutro Joasiu 784 - odezwę się , ale dopiero w przyszłym tygodniu , brak mi czasu ostatnio na cokolwiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: Asia_mierz - Liptonki 04.12.09, 09:09 Ania, to ja dziekuje, wreszcie wiem, po co kilka lat temu gromadzilam te karteczki :) No i dzieki Tobie teraz sztab ludzikow zbiera :) A mozesz mi przypomniec przy okazji jak maja na imie te panie ze szkoly, do ktorych mozna zanosic zbiory? Aha, i milo mi, ze Cie poznalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Asia_mierz - Liptonki 04.12.09, 11:23 Pani Alina i Pani Małgosia - obie mają najmłodsze klasy , są na parterze na wprost wejścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz Liptonki 05.01.10, 17:10 no więc Aniu jakby co to już troszke mam:) i przypominam sie gdyby były zbierane liptonki:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Liptonki 05.01.10, 23:11 u mnie też czekają jeśli akcja aktualna :) Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Liptonki 05.01.10, 23:27 zbierajcie Dziewczyny :) szkoła dopiero ruszyła po świętach - jeszcze jest trochę leniwie - odezwę się w połowie stycznia do Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
martilia Re: Liptonki 20.01.10, 16:37 co z tymi liptonkami ? mozna je jakoś przekazać? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz up up up:) 16.03.10, 21:14 ja w ramach przypomnienia - gdyby gdzies jakaś zbiórka była to ja chetnie się piszę;) liptonki mam w pogotowiu;) Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: up up up:) 17.03.10, 09:11 Asia - masz je w pracy ? nie ukrywam , że przez tą wstrętną zimę znacznie mniej ganiam do centrum - Ada już nie chce jeździć w wózku a na nogach z nią jest ciężko teraz (ma swoje zdania i zalicza po drodze każdy plac zabaw , murek i kałużę więc w okolicy ul Narutowicza nadaje się tylko do zrobienia "w tył zwrot" ) ale juz ma być cieplej - odebrałabym - bo szkoła wciąż zbiera Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz Re: up up up:) 17.03.10, 16:16 jutro je wezmę do pracy i jak pogoda dopisze i humor Adzie to zapraszam;) Odpowiedz Link Zgłoś