Dodaj do ulubionych

szafa party

18.10.10, 19:54
Czy szafa party jest aktualna na tą niedzielę (24.10.2010)? O 12 jak zawsze i G2 jak zawsze?
Obserwuj wątek
    • lukrecja34 Re: szafa party 18.10.10, 20:06
      tak :)
      • pola731 Re: szafa party 19.10.10, 09:00
        jak mi przykro , że mnie nie będzie...
        • annobr Re: szafa party 19.10.10, 21:37
          :(
        • marzena604 Re: szafa party 19.10.10, 23:14
          No jak to Cię Pola nie będzie?????????
          • pola731 Re: szafa party 20.10.10, 14:08
            no wzięłam się za bary z niedźwiedziem :)
            i zaczęłam studia - sobota ,niedziela mam zjazd - a że to początek , to muszę być
    • dortam Re: szafa party 20.10.10, 18:04
      Dziewczyny tym razem zrobimy pokaz mody "vintage" . Jak wasze wspaniałe dzieci maja ochotę się polansować po scenie to ubierzcie je w ciuchy, które kupiłyście okazyjnie i zgłoście się do mnie na szafie. Planujemy 2 wejścia małych modeli.Dla każdego dzieciaka prezent niespodzianka! zapraszamy do zabawy.
      • marzena604 Re: szafa party 20.10.10, 21:41
        Dorotko, Maciek chętnie się zaprezentuje :) Już pytałam i powiedział, żebym go zgłosiła :)
        Tylko w co ja go zestoję ;)
      • lukrecja34 Re: szafa party 20.10.10, 22:23
        moja córka jest dzikowata i będę wogóle szczęśliwa jak ze mną do środka wejdzie..a ty tu o pokazach :)
    • dortam Re: szafa party 21.10.10, 22:01
      oj tam . Chodzi o zabawę. Ubieramy dzieci w "ciuchy z 2 ręki". Ma być swojsko i fajosko a nie lansersko. Promujemy modę EKO czyli taką tańszą i fajną za razem. Załóżcie dzieciakom coś co mają po starszym bracie lub z lumpeksu.Dostana dyplom i zrobią sobie własnoręcznie przypinkę na pamiątkę. A papparazzi zwariują :D
      do zobaczenia w niedzielę!
      • kasia111177 Re: szafa party 22.10.10, 21:54
        Szkoda, że na Szafa Party nie ma prawdziwej wymiany. Byłam na jednej. Zapłaciłam 5 zł, moje rzeczy zostały "rozdrapane" zanim upadły na podłogę, a sama nie byłam w stanie wyszperać nic ze sterty szmat na podłodze.
        Jak dla mnie strata czasu.
        • klarysa007 Re: szafa party 23.10.10, 17:25
          Szkoda Kasiu, że Ci się nie podobało. Niestety ani jakość rzeczy ani kultura tych którzy przyszli nie zależą od nas - organizatorów. Na szczęście są osoby,którym Szafa się podoba i dla nich ją organizujemy.
        • ewamewa79 Re: szafa party 24.10.10, 10:21
          aż 5 zł zapłaciłaś za oddanie ciuchów!? to skandal - to pół paczki fajek! ale z 2 strony gratuluję gustu, może i mnie spotkasz w swoich ciuchach na ulicy :D
          • kasia111177 Re: szafa party 24.10.10, 17:22
            Nie palę papierosów, więc takie porównanie mnie nie przekonuje. Oprócz 5 zł, straciłam też czas, który poświęciłam na wizytę na Szafie, a on jest więcej wart niż 5 zł. Widziałam reportaż z takiego dziecięcego szafingu - każda mama miała porozkładane swoje rzeczy na mini stoisku i tam rzeczywiście była wymiana - coś za coś. Czysto, porządnie i co najważniejsze z korzyścią dla obu stron.
            • lukrecja34 Re: szafa party 24.10.10, 18:36
              jednak żałuj,że dziś nie przyszłaś...
    • marzena604 Re: szafa party 24.10.10, 22:34
      A mi się podobało. Zeszłym razem faktycznie jakoś ludzie mało fajnych rzeczy przynieśli, często były brudne, albo porwane, ale tym razem całą torbę przywiozłam do domu :)
      Więc bardzo dziękuję organizatorom i pomysłodawczyniom, a zwłaszcza Dorotce za pomysł z tymi plakietkami i opiekę nad moim małym Niedźwiedziem ;)
      • pola731 Re: szafa party 24.10.10, 22:45
        aż mnie skręca ,że nie mogłam przyjść
        czekam na fotki i relację
        bo choć wazniejsza od ciuchów jest dla mnie kawa z Wami to zawsze ciekawość zostaje :)
        • lukrecja34 Re: szafa party 25.10.10, 06:48
          nie wiem ile było osób-mam wrażenie,że sporo więcej niż ostatnio-ale ciuchów było naprawdę dużo :)
      • andzik27 My z Malutem też zadowolone 25.10.10, 07:51
        może w ciuchy się nie obłowiłysmy (kurde no, nie umiem zwykle znaleźć nic dla siebie ale chociaż Młoda dostała "nowe" spodnie;) - i satysfakcję miałam jak "moje" rzeczy w mig poznikały ) ale te plakietki Dorotyyyy - bajka:):):)
        Do tego jeszcze pełnia szczęścia Dziecia, że w domu mody na scenie modelką była. I jako "sierotka" do losowania się nadała idealnie, prawda? I niech kto spróbuje pomyśleć inaczej:D
        • klarysa007 Re: My z Malutem też zadowolone 25.10.10, 09:28
          Aniu, Twoja Pola była super "sierotką" i bardzo nam przykro, że nie oszukujemy i nie mogłyśmy jej dać radochy wylosowania prezentu dla mamy ;P
          Ale może następną razą będzie miała więcej szczęścia. A to "już" na wiosnę :D
    • marzena604 Re: szafa party 25.10.10, 10:04
      A właśnie dziewczynki. Widziałam, że ktoś fotki robił, jak był pokaz. Czy mogłybyście je wrzucić na jakiś portal publiczny, albo cuś-bo bardzo bym chciała je mieć. W końcu mój Misiek był modelem ;D
      z góry dziękuję :)
      • joanna784 Re: szafa party 25.10.10, 10:22
        wrzucimy albo cuś:) napewno będa na stronie babiej góry.
        mi się ta szafa bardzo podobała- sporo fajnych ciuchów było. widziałam że panie zadowolone wychodziły- super :)
    • annobr Re: szafa party 25.10.10, 18:50
      Mnie się podobało. Tradycyjnie. "Wynalazłam", m. in. extra buciki na szpileczce, nr 36. Akurat moje są już do odrzutu...
      Dzięki! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka